Rog Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Az aztán a kiemelt hely. Még jó hogy nem kötötte el a gépet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Szegény Nichelle Nichols (Uhura) és Gene Roddenberry meg lemaradt a fotóról, pedig ők is ott voltak. Hogy Shatner miért hiányzott az eseményről, azt úgy tűnik, senki sem tudja. Lehetséges, hogy a Barbary Coast című sorozat vagy egy TV film forgatása miatt nem tudott elmenni. Mást nagyon nem tudnék elképzelni, mert mindig nagy showman volt a fickó, egy ilyen történelmi pillanatot ki nem hagyott volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Ugyan már...ő fotózta a képeket! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Hozzászólás ideje: 2014. Március 31. Ha Shatner fotóz, akkor csak ő lenne a képeken. Még az Enterprise sem kerül rá. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Kicsit megemberesedett az évek során Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Összement a feje. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Hozzászólás ideje: 2014. Április 1. Mondjuk a "Most" alatti kép a Pain&Gain című filmből van (vagy annak a forgatásáról), amihez a szokottnál is jobban szétgyúrta magát. Azért alapból nem igy szokott kinézni. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Hozzászólás ideje: 2014. Április 15. Régen és... most Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 16. Hozzászólás ideje: 2014. Április 16. Felismertétek elsőre? Charlie Chaplin-t. Ma van a születésnapja. Napra pontosan 1889-ben született. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 16. Hozzászólás ideje: 2014. Április 16. Igen, mert ismerem ezt az "arcát" Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Április 17. (szerkesztve) Én nem ismertem fel. Szerkesztve: 2014. Április 17. - Rog Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. (szerkesztve) Egy névtelen pilóta...aki később már Tölgypajzsos Thorinként henteli az orkokat! Szerkesztve: 2014. Április 30. - JakeSully Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Azta! Nem túl alacsony ő királyi testőrnek? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Ezt én már jóval korábban elpufogtattam. Amúgy szép találat. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Ez itt már tényleg elsült egyszer, de valóban az egyik legérdekesebb ilyen eset, főleg, hogy számomra ez a két univerzum a legkedvesebb. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Ezt én már jóval korábban elpufogtattam. Amúgy szép találat. Bocsi Rog Direkt vissza is lapoztam 5-6 oldalt, de akkor még korábban raktad be. Jobb kétszer mint soha Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Egy névtelen pilóta...aki Az Amerika kapitány első részének elején is van egy nyúlfarknyi szerepe, szóval ezzel a Marvel univerzuma is kipipálva részéről Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Április 30. Bocsi Rog Nekem meg se fordult a fejemben hogy baj hogy beraktad. Amúgy az enyém jelenleg a hatos oldal alja körül van. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Hozzászólás ideje: 2014. Május 7. Az IMDb-n barangolva, ahogy az lenni szokott, olyan megdöbbenések értek, hogy már magamat akartam fejbevágni, hogy miért nem tűntek ezek fel eddig. Most készítek egy kis gyűjteményt a legnagyobb meglepetésekből a mai napról. Ezúttal Trónok Harca színészeket vettem górcső alá, de kezdésnek bónuszként itt van egy SW szereplő, akinek kilétéről lehet, hogy van itt olyan, aki eddig is tudott, de nem árt azért megemlíteni. Dormé még megvan az AotC-ből ugye? Nos, őt nem más, mint Rose Byrne játssza aki egyben Moira MacTaggert az X-Men: First Class-ból és Scarlet a 28 Héttel Később-ből! És még csak most jönnek az igaziak, avagy a Trónok Harca nagy harcosai. Iain Glen a.k.a. Ser Jorah Mormont nem más, mint Dr. Isaacs A Kaptár 3: Teljes Pusztulás-ból és maga Oroszlánszívű Richárd király a Mennyei Királyság-ból. Következő versenyzőnk Nikolaj Coster-Waldau, vagyis Ser Jaime Lannister. más színekben Gary Gordon Deltás mesterlövész A Sólyom Végveszélyben-ből. (kedvenc filmem mindenek felett) és a Balian után küldött csapat vezére a Mennyei Királyság-ban! (Ezt a filmet sem fogom ugyanúgy nézni többet, pedig szintén nagy kedvenc, Ridley Scott tudja, mit szeretek. ) (sajna csak ilyen kép volt) Utolsó delikvensünk pedig Burn Gorman, aki az utóbbi epizódokban fontosabb szerepet kapó Karl Tanner-t alakítja. egyéb helyeken is felbukkant, mint Philip Stryver a TDKR-ban. és Dr. Hermann Gottlieb a Tűzgyűrű-ből. (itt nagyon bírtam az alakítását. ) No, így nagy vonalakban ennyi lenne a mai fordulatokkal teli IMDb poroszkálásom eredménye, remélem sikerült meglepetést vagy éppen döbbenetet okozni. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. A legutolsó kép nagyon meglepett. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. Az utolsóra emlékeztem, mert annyira jellegzetes tenyérbemászó képe van a fickónak Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. Szerintem úgy néz ki, mint egy majom, ezért ismerem mindig fel. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Május 8. Nekem csak a Dormés párosítás ismerős korábbról. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Május 26. Hozzászólás ideje: 2014. Május 26. 1930-ban a Big Trail forgatásán Később az egyik legnagyobb westernhős lett. John Wayne Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Június 4. Hozzászólás ideje: 2014. Június 4. Tyrion Lannister ballagási képe Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. (szerkesztve) 1978-ban egy rendőrségi felvételen 650 gramm kokain birtoklásáért. Nahát Télapu, szégyeld magad Szerkesztve: 2014. Június 14. - JakeSully Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Hozzászólás ideje: 2014. Június 14. Ezt a színészt ki nem állhatom. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Június 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Június 30. Brannigan (Kutyám, Jerry Lee) volt például "Ál Bandi" (Egy rém rendes család) és "Ánusz" hadnagy... úr (Ford Fairlane kalandjai) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. (szerkesztve) Az egyik NASAs tudóskrapek az Armageddonban nem más mint Öblös Miska bá' Szerkesztve: 2014. Július 7. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Július 7. ED-209 hangjának a gazdája a csillagközi invázió egyik túlélője Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.