Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Én is elküldtem a listát. A te e-mail címed methodmanus? Mert ma csak innen kaptam listát. Remélem több is! Mennyinél járunk? Meglepetések is várhatók? Huszonháromnál, a meglepetésekről viszont még nem tudok. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Ha a legjobb űrjármű kategóiában idén is a Venator győz, én t*kön szúrom magamat . Annyi sokkal jobb (és új) űrhajót mutattak be a sorozatban, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki még mindig képes arra voksolni. Szerintem csak sokan lusták kikeresni wookiepedián a többi jelöltet, és azért jelölik a venatort, mert auz ismerik névről is. Ez persze csak az én elméletem . Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Ha a legjobb űrjármű kategóiában idén is a Venator győz, én t*kön szúrom magamat . Annyi sokkal jobb (és új) űrhajót mutattak be a sorozatban, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki még mindig képes arra voksolni. Szerintem csak sokan lusták kikeresni wookiepedián a többi jelöltet, és azért jelölik a venatort, mert auz ismerik névről is. Ez persze csak az én elméletem . Szerintem pedig eléggé valószínű, mert azért volt néhány nagyon szép, Venátoros jelenet. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Szerintem pedig eléggé valószínű, mert azért volt néhány nagyon szép, Venátoros jelenet. És ezzel kiérdemelte a legjobb űrjármű díjat? Szerintem már marhára unalmas. Annyi jó hajó volt ebben az évadban is. Én a Luxury 3000-nek szurkolok ebben a kategóriában. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. A te e-mail címed methodmanus? Mert ma csak innen kaptam listát. Igen, az az én címem. Ha a legjobb űrjármű kategóiában idén is a Venator győz, én t*kön szúrom magamat . Annyi sokkal jobb (és új) űrhajót mutattak be a sorozatban, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki még mindig képes arra voksolni. Szerintem csak sokan lusták kikeresni wookiepedián a többi jelöltet, és azért jelölik a venatort, mert auz ismerik névről is. Ez persze csak az én elméletem . Nekem az egyik kedvenc hajóm a jó oldalon, az alakja is tetszik és szerintem ebben a sorozatban erről a járműről láthattuk a legtöbb felvételt. Amúgy mindegyikhez van kép is, csak rá kell menni a nevére és behozza azt...Ennek én nagyon örültem, jó megoldás! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Flóribá, azért írtam ezt, mert eddig minden évadban a Venator nyert a szavazáson. Oké, szép, impozáns hajó, de már a Klónok támadásában is láttuk, úgyhogy én már kissé unom. Szerintem ideje lenne már végre egy eredetibb, TCW-s hajónak elnyernie a díjat. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. És ezzel kiérdemelte a legjobb űrjármű díjat? Szerintem már marhára unalmas. Annyi jó hajó volt ebben az évadban is. Én a Luxury 3000-nek szurkolok ebben a kategóriában. Nem és én is a Luxury-nak szurkolok, csak felvetettem egy okot arra, hogy miért fognak rá olyan sokan szavazni. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Én inkább annak szurkolok, hogy az Umbrai vadászgép ne legyen dobogós, sőt akár utolsó is lehet....olyan, mint egy ronda csokornyakkendő. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. (szerkesztve) Hát nem tudom hogy te a AotC-ban hol láttál Venator, az én verziómban azok ott mind Acclamatorok voltak. Egyébként nekem az egész SW-ban az a kedvenc járművem a Venator, valahogy nagyon el lett találva. Az umbarai vadászban meg pont az tetszett hogy teljesen egyedi dizájn, ellenben a Luxury annyira "tizenkettőegytucat" hogy hirtelen meg se tudnám mondani, hogy melyik részben szerepelt. Viszont az abszolút mélypont az a "teknőshajó", hihetetlenül idétlen. Szerkesztve: 2012. Április 6. - Nabopolasszar Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. (szerkesztve) Én inkább annak szurkolok, hogy az Umbrai vadászgép ne legyen dobogós, sőt akár utolsó is lehet....olyan, mint egy ronda csokornyakkendő. Hát igen, szegény nem egy szép darab, de nekem pont az egyedisége miatt jön be. Szerkesztve: 2012. Április 6. - Lok Durd Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hát nem tudom hogy te a AotC-ban hol láttál Venator, az én verziómban azok ott mind Acclamatorok voltak. Nekem annyira egyformák . Mindegy, a lényeg, hogy már a filmekben(RotS) is feltűnt a Venator, a TCW-ben pedig kb minden második epizódban megjelenik. A lényeg, hogy szerintem már unalmas. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Igen, az az én címem. Akkor a tiéd is rendben megérkezett. Nekem annyira egyformák . Orvos látta már a szemedet? Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Orvos látta már a szemedet? Sose értettem minek kell két "ős-csillagromboló" . Aztán még a TCW behozott egy harmadikat is. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. Hozzászólás ideje: 2012. Április 6. OFF: A Venatorokat úgy tudom a geonosisi csata után kb fél évvel mutatták be, ezért szerepelnek csak Acclamatorok az AoTC-ban Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Kudar, megérkezett a szavazatod. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hamarosan én is küldöm a listámat. Idén a legnehezebb döntés a legjobb zene kategóriában van részemről, már a jelölés sem ment igazán. Idén valahogy kevés volt a nagyon emlékezetes zene, amire utólag is emlékeztem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hamarosan én is küldöm a listámat. Idén a legnehezebb döntés a legjobb zene kategóriában van részemről, már a jelölés sem ment igazán. Idén valahogy kevés volt a nagyon emlékezetes zene, amire utólag is emlékeztem. A zenékkel ugyanebből az okból én is bajban voltam a jelöltállításkor. Valahogy igazán emlékezetes dallam sehol sem volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Ha a legjobb űrjármű kategóiában idén is a Venator győz, én t*kön szúrom magamat . Annyi sokkal jobb (és új) űrhajót mutattak be a sorozatban, hogy egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki még mindig képes arra voksolni. Szerintem csak sokan lusták kikeresni wookiepedián a többi jelöltet, és azért jelölik a venatort, mert auz ismerik névről is. Ez persze csak az én elméletem . Én imádom a Venatorokat! Valami igazán ütős hajónak kell lennie annak aki letaszítja a trónról. Ebben az évadban nem igazán voltak méltó ellenfelei. Talán a Z-95 -ös jött még a Venator mellett. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Kíváncsi leszek,hogy a "legjobb epizód" kategóriában ki lesz a nyertes Meg persze az összes többiben. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Szerintem a Carnage of Krell. Én nem arra szavaztam, de az általános véleményt elnézve az jött be a legtöbb embernek. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. (szerkesztve) Szerintem a Carnage of Krell. Én nem arra szavaztam, de az általános véleményt elnézve az jött be a legtöbb embernek. Ody: a Plan of Dissent mennyivel maradt le? Az lett volna az igazán lehengerlő, ha az is bekerült volna. Szerkesztve: 2012. Április 7. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. (szerkesztve) Most nehogy beírja mindenki mire szavazott!! Legyen már meglepetés. Tippelni lehet, de csak azt. A POD csak egy ponttal maradt le, de ott hármas holtverseny lett volna. Egyébként érdekes, hogy 20 rész kapott jelölést. Ez is az évad egységességét mutatja. Szerkesztve: 2012. Április 7. - Ody Mandrell Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Most nehogy beírja mindenki mire szavazott!! Legyen már meglepetés. Tippelni lehet, de csak azt. A POD csak egy ponttal maradt le, de ott hármas holtverseny lett volna. Egyébként érdekes, hogy 20 rész kapott jelölést. Ez is az évad egységességét mutatja. Melyik rész nem kapott jelölést a Shadow Warrior mellett? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. (szerkesztve) A Nomad Droids és a Gungan Attack nem kapott jelölést. Szerkesztve: 2012. Április 7. - Ody Mandrell Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. A Nomad Droids és a Gungan Attack nem kapott jelölést. Pedig biztos voltam benne, hogy a Shadow Warrior nem kapott jelölést. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Egyébként érdekes, hogy 20 rész kapott jelölést. Ez is az évad egységességét mutatja. Szerintem inkább azt, hogy mennyire megosztó volt . Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Egyet azért össze tudott szedni. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Pedig biztos voltam benne, hogy a Shadow Warrior nem kapott jelölést. Spec. pont én jelöltem. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Spec. pont én jelöltem. Akkor rajtad úszott el a tuti tippem Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Hozzászólás ideje: 2012. Április 7. Akkor rajtad úszott el a tuti tippem Nyehehehe. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.