Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Személy szerint én nem ezt a csatát jelöltem meg. Sőt, még csak nem is umbarai volt, amit első helyre tettem. Jómagam a kadavoi mentőakciót jelöltem meg, aztán a légibázis elfoglalását és csak aztán a landolást. Bár ez a csata is nagyon jó, a hernyók elleni harc sokkal látványosabb, a kadavoi mentőakcióban pedig van számomra egy megfoghatatlan plusz, amitől nagyon bejön. Nem az akció, nem a látvány, hanem ahogy az egész összeáll. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Kadavo nálam csak a harmadik, viszont az egész sorozatot nézve a 4. legjobb Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Személy szerint én nem ezt a csatát jelöltem meg. Sőt, még csak nem is umbarai volt, amit első helyre tettem. Jómagam a kadavoi mentőakciót jelöltem meg, aztán a légibázis elfoglalását és csak aztán a landolást. Bár ez a csata is nagyon jó, a hernyók elleni harc sokkal látványosabb, a kadavoi mentőakcióban pedig van számomra egy megfoghatatlan plusz, amitől nagyon bejön. Nem az akció, nem a látvány, hanem ahogy az egész összeáll. Nálam Kadavo lett a 3. a légibázis és a leszállás után. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam 2. volt a kadavoi mentőakció. Volt benne egy kis ep IV. feeling, meg az egész nagyon szépn volt bemutatva. (a leszállás Umbarán nálam csak 3 pontot kapott ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A leszállás viszont brutalitásban verhetetlen. Ahogy a klónok mindenfelé kiáltoznak, majd bekapnak hatalmas energia labdákat és azonnal kinyiffannak.... Az egész fényét emeli, a tanok lövedékének hangja. Hátborzongatóan zseniális az egész csata! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Készüljetek a következő kategóriára. Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A leszállás viszont brutalitásban verhetetlen. Ahogy a klónok mindenfelé kiáltoznak, majd bekapnak hatalmas energia labdákat és azonnal kinyiffannak.... Az egész fényét emeli, a tanok lövedékének hangja. Hátborzongatóan zseniális az egész csata! Nagyon jó leírtad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Legjobb párbaj Zsigerből kitaláljátok? Tudom én, hogy kitaláljátok. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi-Wan Kenobi/Assaj Ventress vs. Darth Maul/Savage Opress Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi-Wan Kenobi/Assaj Ventress vs. Darth Maul/Savage Opress. Egyértelmű. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nagyon jó leírtad. Köszi. Nálam ez a leszállás az egész Klón háború esszenciája. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi-Wan Kenobi/Assaj Ventress vs. Darth Maul/Savage Opress Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam a Dooku vs Anakin a Nabbon nyert. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi-Wan Kenobi/Assaj Ventress vs. Darth Maul/Savage Opress Dettó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Maulék csatája. Ennél csak az egyértelműbb, hogy a Nap keleten kél. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A négyes párbaj az évadzáróban. Válasz
Ágki Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Obi-Wan Kenobi/Assaj Ventress vs. Darth Maul/Savage Opress Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam a Dooku vs Anakin a Nabbon nyert. Az a második legjobb nálam. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam a Dooku vs Anakin a Nabbon nyert. Nálam az a második lett Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. nemtom melyk lesz,de most már végre nem umbara fog nyerni Válasz
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam a Dooku vs Anakin a Nabbon nyert. Nálam is. Amikor a szavazás előtt újranéztem, megfogott benne valami. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Az a második legjobb nálam. Nálam is. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Nálam a Dooku vs Anakin a Nabbon nyert. Én is erre adtam a legtöbbet, viszont az nem kérdés, hogy a négyes párbaj nyer Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Én is erre adtam a legtöbbet, viszont az nem kérdés, hogy a négyes párbaj nyer Igen, de csak egy tippet lehet írni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. nemtom melyk lesz,de most már végre nem umbara fog nyerni Mert nem is volt a jelöltek között. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Mondtam én, hogy kitaláljátok. LEGJOBB PÁRBAJ DARTH MAUL & SAVAGE OPRESS VS OBI-WAN KENOBI & ASAJJ VENTRESS http://www.youtube.com/watch?v=1w4HPXa8BxQ A párbaj, melyben egy halottnak hitt kiborg-Sith Nagyúr van, egy bukott Sith tanonc, aki a testvére a Nagyúrnak és annak helyettese képezte ki. A másik oldalon a Sith "gyilkosa" és a bukott valódi ura, akik mellesleg esküdt ellenségek, de bizarr mód állandóan flörtölnek egymással. Obi-Wan vörös karddal, röpködnek a sziporkák, a szikrák. A Star Wars egyik legemlékezetesebb fénykardpárbaja ez, mely durván maga mögé utasított mindent. Még a Grievous vs Ventress párbajnak (2.) és az Anakin vs Dooku naboo-i palotában lezavart mérkőzésének (3.) sem volt esélye. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Mert nem is volt a jelöltek között. Mivel a Krell vs. klónok nem felet meg a kritériumoknak Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Szerintem ez egyértelmű: Kenobi, Ventress vs. Maul, Opress. Remek párbaj volt, Obi-Wan és Ventress egymás oldalán fergeteges volt, nagyszerű páros. A jövőben szívesebben nézném őket hasonló módon egymás oldalán, mint egymás ellen. A Dooku vs. Anakin párbajok nem a kedvenceim, szerintem őket nem nagyon kéne már összeereszteni az Ep3 előtt. A Grievous vs. Ventress küzdelem is jó volt (és rég óta várós részemről), második helyre nálam mégis a remekül megkoerografált Ahsoka - Vizsla párbaj került. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A párbaj, melyben egy halottnak hitt kiborg-Sith Nagyúr van, egy bukott Sith tanonc, aki a testvére a Nagyúrnak és annak helyettese képezte ki. A másik oldalon a Sith "gyilkosa" és a bukott valódi ura, akik mellesleg esküdt ellenségek, de bizarr mód állandóan flörtölnek egymással. Obi-Wan vörös karddal, röpködnek a sziporkák, a szikrák. A Star Wars egyik legemlékezetesebb fénykardpárbaja ez. Ez de jó összefoglaló Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. Hozzászólás ideje: 2012. Április 21. A SW történetének legabszurdabb párbaja Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.