Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 7. (szerkesztve) A közhiedelemmel ellentétben az Erőnek három oldala van: a jó oldal, a sötét oldal és Chuck Norris. Luke Skywalker igazi apja Chuck Norris. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. (szerkesztve) Nem is! Chuk Norris Anakin apja. Az Erő, személyesen. Szerkesztve: 2010. December 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Krande, ez marha jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Pont így értettem én is . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 8. Ezt a Norrisos poént nem vágom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 9. (szerkesztve) Ezt a Norrisos poént nem vágom. Ez csak Norris poén, mint a többi millió amit a neten lehet találni. Bár talán már kicsit , azért az sw vonatkozás miatt betettem. Szerkesztve: 2007. Március 9. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Star Trek vs. Star Wars Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Az ötlet jó volt, de a kivitelezés már nem annyira És még az Enterprise-t sem durrantották széjjel, pedig az Executor megmurdált Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Vannak benne jó pillanatok, de összeségében elég gyenge. Nagyon látszik, hogy ezt egy ST fan kreálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 12. (szerkesztve) Hátha majd egy SW fan is csinál majd egy ilyet. Szerkesztve: 2007. December 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Boldog Szent Patrick Napot! Épp tegnap volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Az ötlet jó volt, de a kivitelezés már nem annyira És még az Enterprise-t sem durrantották széjjel, pedig az Executor megmurdált Van egyáltalán olyan, hogy az Enterprise felrobban? Végül is ez csak össze van vágva a filmekből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 18. Hátha majd egy SW fan is csinál majd egy ilyet. Hát ha magamból indulok ki akkor nem hinném. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Még egy loituma animácó vukikkal : http://www.hersenscheet.com/loi/wookie.swf Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Luke és Darth Vader viadalából Chuck Norris kerül ki gyöztesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Ezt még nem ismertem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Nagyon jó Füge. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Ez még a régi poén, csak eredetileg Luke helyett általában Superman volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. eredetileg Luke helyett általában Superman volt. Darth Vader helyett meg talán Batman. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Én ilyen formában találtam rá de lehet hogy volt olyan verzió is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 19. Én ilyen formában találtam rá de lehet hogy volt olyan verzió is Ezt csak én találtam ki poénból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Na így kell használni egy Artus postaládát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Postabi tábornok. Évekkel ezelőtt Ön atyám oldalán harcolt az adó-háborúkbanban. Most kéri, küzdjön vele az Apeh ellen is. Sajnálom, hogy nem tolmácsolhatom atyám kérését személyesen, de páncélautómat támadás érte, így nem mehetek önért, hogy elvigyem az OTP-ra. Az Adócsalók számára létfontosságú információt tápláltam ennek az Postaláda egységnek a memóriájába. Atyám érteni fogja. El kell juttatnia hozzá a ládát az OTP-ra. Szorongatott helyzetben vagyunk. Segítsen, Obi-Van Postabi. Ön az utolsó reményünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Postabi tábornok. Évekkel ezelőtt Ön atyám oldalán harcolt az adó-háborúkbanban. Most kéri, küzdjön vele az Apeh ellen is. Sajnálom, hogy nem tolmácsolhatom atyám kérését személyesen, de páncélautómat támadás érte, így nem mehetek önért, hogy elvigyem az OTP-ra. Az Adócsalók számára létfontosságú információt tápláltam ennek az Postaláda egységnek a memóriájába. Atyám érteni fogja. El kell juttatnia hozzá a ládát az OTP-ra. Szorongatott helyzetben vagyunk. Segítsen, Obi-Van Postabi. Ön az utolsó reményünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Nagy vagy, Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Ismét egy remek, Dzséjt szösszenet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 24. Mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.