MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Én is jó ötletnek tartom közvetlenül a kiadótól rendelni. Főleg, ha ők is adnak némi engedményt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. A Star Treken és is rendesen meglepődtem. Azzal befürödtek rendesen régebben. A Warcraft és a Starcraft vissztaértét várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Én is jó ötletnek tartom közvetlenül a kiadótól rendelni. Főleg, ha ők is adnak némi engedményt Az a szép a kiadótól való vásárlásban, hogy még akkor is olcsóbban adják a terjesztőknél, ha nem akciós (pedig legtöbbször még akcióznak is). Ők nem tesznek rá 30-40%-nyi hasznot (vagy most nem tudom, éppen hány százalékon áll, de az eltérés drasztikus). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Az a szép a kiadótól való vásárlásban, hogy még akkor is olcsóbban adják a terjesztőknél, ha nem akciós (pedig legtöbbször még akcióznak is). Ők nem tesznek rá 30-40%-nyi hasznot (vagy most nem tudom, éppen hány százalékon áll, de az eltérés drasztikus). Igen, de a Szukits az Alexandrához tartozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Igen, de a Szukits az Alexandrához tartozik. Ja, azt tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Hm... Nagyon tetszik az index oldal háttérképe Jantner János két Asimov könyvhöz rajzolt képe lett egybegyúrva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 21. Az Éhezők viadalát olvasta valaki? Én egy hipermarketben néztem bele, aztán le sem tudtam tenni. Az alap szitu egy modern gladiátorviadal, enyhén Battle royale koppintás, viszont maga a viadal nem egy eldugott szigeten zajlik, hanem valóságshow-ként amit mindenki néz és az egyes körzetek küldhetnek is a saját versenyzőiknek különböző ajándékokat. Jószerivel csak kiszavazóshow nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 22. Érdekes sztori. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 23. Megjelent a Ragálykommandó (magyar Terminator könyv) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 26. További Szukitsos könyvek: Dan Abnett: Az áruló (Gaunt 8.) 2690 ft Nathan Long: Elfvadász (Félix és Gotrek 10.) 3300Ft B. K. Evanson: Nincs kiút (Aliens) 2590 ft Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 3. Tegnap jött meg a Mass Effect: Felismerés c. könyv. Szerintem csak hétfőtől kezdek bele, mert a hétvégém felfordulás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 7. Megjelent Frank Herberttől a Tengeri sárkány ára 3900 Ft. A Gabo Kiadó újra kihozta Asimov Alapítvány trilógiáját 4800 Ft-ért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Ma voltam Karácsonyra megvenni magamnak a Pixelhősök c. játék-enciklopédia-bibliát. Ahogy nézem, ez baromira tartalmas és színvonalak könyv és van benne DVD is játékokkal Majd Karácsony után írok róla, de így is ajánlani tudom. Aki BP-i az a Klauzál tér 13-ban vegye meg 1800 Ft-tal olcsóbb ott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megjelent: Arthur C. Clarke Lee Gentry: Ráma II Ára: 4500 Ft. Úgy néz ki Szukitsék összeszedték magukat év végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Azért ezek elég durva árak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Azért, mert kemény fedelesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Sajnos a könyv nem olcsó Mo-n. Ezért nem igazán veszek én se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. (szerkesztve) Sajnos a könyv nem olcsó Mo-n. Ezért nem igazán veszek én se Hát tényleg nem olcsó, de nálam ez az egyik, mint szórakoztató termék a DVD mellett.Igaz, hogy Karácsonykor és mástól kapom, de a mai könyv a Pixelhősök alapból 6000, de most kedvezményesen vettem. Mondhatnám még a Darth Bane és a Leslie L. Lawrence új könyvet amit 1 hete vettem. Ezek mellett amikor az antikváriumban vagyok, nem veszem észre, hogy kevesebb könyvet keresnének az emberek. Tehát a bolt forgalma havi szinten több százezer forint (4-5), pedig nem mondható nagy boltnak a maga kb. 1000 könyvével. Éppen ezért furcsálom a könyvolvasási statisztikákat, miszerint egyre kevesebbet olvas a magyar. Tény, hogy valóban sok hűséges vevőnk van, akikkel már tegegőzünk de emellett többségében új vásárlók vannak és nem ponyvát vesznek, hanem valóban nívós könyveket. Valamint inkább már sima könyvesboltnak mondanám a boltot, mint antikváriumnak, mert többségében már új könyvek vannak. Szerkesztve: 2010. December 8. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Én mindig veszek könyvet, az utóbbi években szinte csak fantasyt. Eddig 8 év alatt 192 könyvet sikerült összegyűjtenem belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 8. Szép gyűjtemény Phobos, karácsony lévén én is meglepem magam valami új könyvvel Legalább ilyenkor Szerintem a hétvégén be is szerzem, ha már ott vagyok Pesten. Majd jól kinézelődöm magam a Nyugatinál az Alexandrában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Persze ennek a gyűjteménynek voltak árai is. Én pl. nem bulizok, nem csajozok, nem iszom (alkoholos italt), nem dohányzom, ritkán járok moziba, néha koplalok csak hogy a kiszemelt példányt megszerezzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Rendes kajáról azért nem mondok le egy könyvért Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Persze ennek a gyűjteménynek voltak árai is. Én pl. nem bulizok, nem csajozok, nem iszom (alkoholos italt), nem dohányzom, ritkán járok moziba, néha koplalok csak hogy a kiszemelt példányt megszerezzem. Mondjuk a kajáról és a nőkről lemondani egy könyvért... háááááát... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Én ilyen vagyok. Nálam elsőbbségi prioritást élveznek a könyvek. De mondjuk az elmúlt 1-2 éveben szinte egyáltalán nem vettem teljes áron könyvet, nagyon sokat jelentős kedvezménnyel kaptam meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Mondjuk a kajáról és a nőkről lemondani egy könyvért... háááááát... A könyv pár év múlva is ott lesz, barátnő nem biztos, kaja meg főleg nem De pont neked kell magyarázni, írókám? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. A könyv pár év múlva is ott lesz, barátnő nem biztos, kaja meg főleg nem De pont neked kell magyarázni, írókám? Na most feldobtál egy magas lasztit Ha választanom kell, hogy nő/kaja vagy könyv megjelenés... hm... fogós kérdés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ennél egyszerűbb pedig nincs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Mondjuk a kajáról és a nőkről lemondani egy könyvért... háááááát... Szerintem utóbbi piszok egyszerű ( ), előbbi viszont neccesebb, elvégre azzal működünk, főleg egy ilyen anyagcsere bajos, mint én Egyébként viszont tudni kell lemondani pár dologért apróságokról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Én biztos nem mondanék le kajáról(még olcsóbb ételt sem vennék), vagy buliról egy könyvért. Ha marad pénzem akkor megveszem. Pedig nagyon szeretek olvasni. Most az új Ken Follett könyvet néztem ki de majdnem 5000 ft. Remélem a cég ad megint utalványt melyet elfogadnak az Alexandrában és abból megveszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 11. Most az új Ken Follett könyvet néztem ki de majdnem 5000 ft. Ma tettem szert rá, már itt csücsül a fotelomban Én is összeszorítottam a fogam végül és leemeltem a polcról. Vizsgák után olvasom el (kb. január közepe, február közepe tájék), ha ráér tavaszig, akkor szívesen kölcsön adom, ha nem tudod megvenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.