Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Tudtommal hivatalosan meg lett erősítve, hogy Max Von Sydow az egyik birodalmi/Első Rend hajó parancsnoka volt, majd miután lezuhantak és magukra maradtak ő lett az egyik helyi kolónia vezére.

A Battlefront-ban pedig tudtommal meg lett erősitve hogy nem lesz sztori mód. Konkrét események nem fognak belőle kiderülni, igazán csak a helyszinek bemutatása lesz kánon például Sullust-nál. A felső képen egyébként egy jawa homokjáró is van tehát szinte biztos hogy a Tatooine. Plusz a berajzolt hegyláncok sem passzolnak, illetve a környezet se (a felső inkább sziklás, az alsó homokdűnés)

Hozzászólás ideje:

Jaj ne! Legyen halott Boba.. eddig nem úgy volt, hogy Sydow karaktere egy lezuhant cirkáló parancsnoka volt és Ő a település vezetője?

És Von Sydow sok minden, de nem egy öregített Temuera Morisson.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Én is remélem, hogy Fett nem fog feltámadni (ha már a Legends-ben korábban megtette...), még akkor is, ha egyébként a hírnevéhez képest méltatlan, végtelenül idióta halála volt. :)

Hozzászólás ideje:

Tudtommal hivatalosan meg lett erősítve, hogy Max Von Sydow az egyik birodalmi/Első Rend hajó parancsnoka volt, majd miután lezuhantak és magukra maradtak ő lett az egyik helyi kolónia vezére.

Akkor az végképp kilőve, hogy az idő során (talán a harci sérülése miatt a lezuhanás következtében) félig droid félig ember lesz?

force-awakens-cyborg.jpg?itok=zdNVCVFl

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

A Battlefront-ban pedig tudtommal meg lett erősitve hogy nem lesz sztori mód.

Nem lesz?? Hát végig az volt hogy lesz benne mégpedig ismert helyszíneken. Klón háborús stb. Ettől a hírtől eléggé szomorú lettem. Alig vártam már a játékot a story-mód miatt de ha csak multi akkor nem érdekel. Hol erősítették ezt meg?

Hozzászólás ideje:

Nem lesz?? Hát végig az volt hogy lesz benne mégpedig ismert helyszíneken. Klón háborús stb. Ettől a hírtől eléggé szomorú lettem. Alig vártam már a játékot a story-mód miatt de ha csak multi akkor nem érdekel. Hol erősítették ezt meg?

Erre válaszoltam a Videojátékok topikban.

Hozzászólás ideje:

Ugyan, miért ne dirigálhatna el néhány "statisztát" is. Hisz Ő a főnök!

A hátsó még a sisak alól is kikandikál, hogy figyelhessen!

Azért nem lehetett semmi rohamosztagosoknak parancsolni! Abrams az első rend rejtélyes tisztje! ;)

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Nekem az eddig látott helyszínek közül ez a romos cucc jön be a legjobban. Eddig ebben érzem a legtöbb egyediséget. Szerintem ez ugyanaz a hely, ahol Phasma is mászkál a trailerben. Apropó, Phasma meg egy olyan karakter, akit már most nagyon bírok. Króm rohamosztagos, mintha benne egyesülne az ep1-2-3 és az ep4-5-6 dizájnja az ep7-(8-9-cel), ráadásul nagyon karizmatikus jelenség.

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem a yavini templom, az az épület más jellegű. Ráadásul, e kép alapján ez sokkal-sokkal kisebb:

vf_phasma.jpg

Jó, persze, CGI-jal megtoldható, ahogy az ep4-es templomot is jócskán felturbózták már az eredeti változatban is, hát még '97-ben. Meg azért örülnék is, ha nem a Yavin IV lenne. A Tatooine 2.0 és a Hoth replika után a Yavinra már baromi nagyot kéne nyelnem. Azért remélem, ennél jóval több eredetiség szorult az alkotókba.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én is remélem, hogy nem a Yavin. Tulajdonképpen nem is igazán tudom mire vélni ezt a sok koppintás/visszatérő bolygót. Nagyon-nagyon hiányzik már egy velejéig eredeti világ. Talán majd Maz Kanata bolygója, a Golan ilyen lesz (erről a Golan -ról meg mindig a Golan fennsík jut eszembe :D ).

Hozzászólás ideje:

Igen, nekem is. Az ep7-tel kapcsolatos kevés ellenérzésem egyike, hogy eleddig baromira nem mutattak semmiféle eredeti világot. Oké, nem ezen fog állni a film sikere a szememben, de azért mégis, ne a Föld legyen a kiindulópont, és ne az ep4-5-6 világait majmolják. Na persze, mint mindig, véleményem szigorúan a trailerek alapján fogant. Azért a Hoth 2.0-án az Első Rend bázisa reményekkel tölt el, és a roncsvilág koncepciója is tetszetős, amennyiben ezt a látvány is alátámasztja (az a pár snitt, amit eddig láttuk, alátámasztja).

Hozzászólás ideje:

Ecsém, 8 napja semmi ebben a topicban? ez a vihar előtti csend?

A GT féle poszterről: tetszik, de vajon van valóságalapja a kék kardnak a négus kezében?

(Szerintem elég lenne a figurának a "stormiból lett jófiú"-karakterfejlődés, nem kéne máris jedinek is lenni..)

Hozzászólás ideje:

Szerintem csak annyira lesz Jedi, mint amennyire Luke volt az Ep IV-ben. Volt a kezében fénykard, de nem használta még.

Hozzászólás ideje:

Szerintem csak annyira lesz Jedi, mint amennyire Luke volt az Ep IV-ben. Volt a kezében fénykard, de nem használta még.

Megmondom őszintén, hogy én azt is kifogásolom egyelőre, hogy a jedik útjára lépjen.

Inkább Rey-től várom ezt.

És az is nagyon érdekel, hogy Leia esetében mi a helyzet e téren?

Jelent-e a valamit, hogy trailerben újra előhozták ezt a témát?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.