Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Megerősítették, ami amúgy is evidens volt.

Miért is volt evidens? Csak mert a Marvel filmeknél nincs logo? Ja értem, a SW-t is a Marvel csinálja :)

Hozzászólás ideje:

Miért is volt evidens? Csak mert a Marvel filmeknél nincs logo? Ja értem, a SW-t is a Marvel csinálja :)

Mert hivatalosan nem a Disney gyártja a filmet hanem a Lucasfilm és a Disney a Lucsasfilmet vásárolta meg és hagyta tovább működni és nem olvasztott be a Disneyben.

u.i: Javítom magam mert a imdb szerint a Walt Disney Pictures is benne van a gyártásban. Gondolom ennek inkább akkor marketing okai vannak nem akarják keverni a két branded. A diseny logo csak a tényleg a Disney családi és gyermek filmek és mesék előtt jelenjen meg mert a Walt Disney Pictures az ilyen típusú filmeket gyárt. A Marvel és a Lucasfilm filmjei különböznek ettől ezért mindenki csak a saját brandjét használja.

Szerkesztve: - Fulcrum

Hozzászólás ideje:

Nem, az SW-t a Lucasfilm csinálja, és nem a Marvel vagy a Disney. Bocs, ha most leromboltam benned egy világot. És igen, emiatt, mert, ha egy kicsit is utánajárnál a dolgoknak, vagy legalább elhinnéd annak, aki láthatóan sokkal többet ért ehhez, mint te, akkor tudnád, hogy a Disney csak akkor helyezi el a logóját, ha ő a film fő gyártója. Ezért nem látsz Disney logót az MCU filmek előtt, a Touchstone Pictures filmjei előtt, és valószínűleg nem fogsz a Lucasfilm filmjei előtt sem soha. Tudod így mennek a valóságban a dolgok.

Mert hivatalosan nem a Disney gyártja a filmet hanem a Lucasfilm és a Disney a Lucsasfilmet vásárolta meg és hagyta tovább működni és nem olvasztott be a Disneyben.

u.i: Javítom magam mert a imdb szerint a Walt Disney Pictures is benne van a gyártásban. Gondolom ennek inkább akkor marketing okai vannak nem akarják keverni a két branded. A diseny logo csak a tényleg a Disney családi és gyermek filmek és mesék előtt jelenjen meg mert a Walt Disney Pictures az ilyen típusú filmeket gyárt. A Marvel és a Lucasfilm filmjei különböznek ettől ezért mindenki csak a saját brandjét használja.

Plusz közrejátszhat, hogy mint jogtulajdonos és anyacég, tesz bele pénzt, illetve ahogy írtad, a marketing részt ők viszik - így a Lucasfilm és a Bad Robot minden centet a filmre fordíthat -, nomeg a terjesztés is az ő dolguk (ahogy anno a Foxé, majd a Warneré volt), de mivel a gyártási munkálatokban tevőlegesen nem vesznek részt, ezért nem teszik ki az elejére a kastélyt. Ettől függetlenül a végén valószínűleg ott lesz.

Hozzászólás ideje:

Tudod Dzséjt szinte vártam, hogy mikor nyögsz be egy ilyen porig alázóan lekezelő választ, mint úgy általában. Mielőtt komolyan veszel valakitől egy mondatot, nézd meg a smiley-t a mondat végén ( tudod, a valóságban élő emberek használnak ilyet, nézz utána guglin, hogy mit jelent). De lehet,hogy én azért nem vagyok annyira járatos a Disney filmgyártási módszereiben, mert a való világban élek, és nem csak a filmeket bámulom orrba-szájba, mint te. További szép napot!

Hozzászólás ideje:

Érthető, hiszen egy a gonosz oldalt képviselő seregből dezertál, és átáll a jó oldal seregéhez, és így fut be egy heroikus életutat. Ilyet tényleg nem láthattunk még.

Hozzászólás ideje:

Dezertálás már volt másfajta SW történetekben is.

A filmekre értettem. Elsősorban a 6 film a SW, a többi csak kiegészíti.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Angol források szerint 136 perces lesz a film és 12A besorolású (ez az amcsi ratingre átfordítva vagy PG de inkább PG-13 lesz). Csak megjegyzem, hogy 12A volt a ROTS is ami a legdurvább SW film.

TFA1.jpg

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nem mert az AOTC és a ROTS is hosszabb.

Jogos. Megfeledkeztem a stáblistákról. Mert a 2 azzal együtt 142 perc, de nélküle pont 136 az is.

A 3 meg 134 nélküle.

De a 7 esetében nyilván stáblistával együtt lesz meg a 136 perc így a valós olyan 130-131 lesz majd...

Hozzászólás ideje:

Hux-ról egy érdekes információ:

"Hux tábornok személyéhez nemrég megjelent Lázadók könyv, a Servants of the Empire 4. része szolgáltathat háttér-információkkal. Ebben a könyvben szerepel egy Berol Hux nevű birodalmi tiszt, aki az Arkanisi Akadémiát vezeti. A klónháborúkban is szolgált már, és bár fanatikus birodalmi, a Jedik iránti tisztelete valamilyen formában megmaradt. Ugyanis tetszett neki az a mód, ahogyan a Rend felnevelte a tagjait. Az volt az elképzelése, hogy a Birodalomnak is egész fiatalkoruktól kezdve szüleiktől elválasztva kellene nevelni a katonákat, akiknek így a sereg (pontosabban maga a Birodalom) válna a családjukká. Ha figyelembe vesszük azt a korábbi pletykát, miszerint Finnt, aki az Első Rend rohamosztagosa, már egész gyerekkorától katonának nevelték, akkor valószínűsíthető, hogy ez a Berol Hux a filmben szereplő Hux tábornok egyik felmenője lehetett."

Hozzászólás ideje:

Mondjuk engem az sem zavarna, ha Hux csak egy kemény kezű rohadék lenne háttértörténet nélkül.

De az hogy neki is van, az azért pozítívum. Fel lesznek építve a dolgok és a karakterek rendesen.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Durva spoileres pletykák a lehetséges Force Awakens filmregényből

http://furiousfanboys.com/2015/10/rumor-possible-force-awakens-spoilers-from-the-novelization/

Rey tényleg árva.. Se nem Skywalker, se nem Solo.

Hihetetlen, hogy pletykák pont a vágyaimmal ellentétesek.

Finnről terjeng, hogy Solo, Rey-ről meg az ellenkezője.Tudjátok mit?

Nem hiszek én már senkinek. Mi a tökömnek van vele egy helyen a Falcon és miért hasonlít egyszerre Daisy minden Skywalkerre női ágon. "A botja meg üsd-vàgd feegyver"..

Jajaja... Infó még mindig alig, de beetetés az megy.

Hozzászólás ideje:

Ő... oké, trailer, de ott úgy szólt a fáma, hogy az "Erő áthatja a családom. Megvan apámban, bennem, a húgomban és megvan benned is." Na most, minek ilyen monológ, ha ezzel Kylo már tisztában van? Egy ilyen monológ inkább olyasvalakinek szól - még úgy is, hogy ez a nézőknek szól -, aki ezzel az aprósággal nincs tisztában. Persze erősen spekulatív a dolog, de akkor is.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.