Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Mint egy 70 éves hajléktalan :(

Szerintem tudatos a kinézet. Ha igaz bármelyik komolyabban felmerült pletyka, akkor jól fog passzolni a sztoriba egy ilyen Luke. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem tudatos a kinézet. Ha igaz bármelyik komolyabban felmerült pletyka, akkor jól fog passzolni a sztoriba egy ilyen Luke. :)

Csak nekem az a problémám, hogy sokan előre fanyalogtak, hogy milyen öregek már a szereplők, hogy fognak így jól teljesíteni lézerstukival meg fénykarddal a kézben, ehhez képest meg nemhogy 30, hanem egyenesen 50 évvel tűnik öregebbnek Luke a Jediben látottaknál. Ne öregítsük már meg még annál is, mint ami. Ehhez képest Ben majdhogynem tinédzsernek tűnik...

Hozzászólás ideje:

Ez egy nyers kép. A filmben szerinted így fog kinézni? Ne nyavalyogj már minden sz*ron!

Ezt most nem tudom,miért kaptam, nem szoktam mindenen nyavalyogni, csak elmondom a véleményem,mint akárki más ezen az oldalon. Nem csak erre a képre értettem, akármelyik képet ha megnézzük Hamillről az elmúlt 4-5 hónapból, mindről az süt, hogy egy üknagyapót csináltak belőle, nyilván a filmben is hasonlóan néz majd ki, persze a ruházatát leszámítva. De ha ez baromi jól fog festeni a vásznon, ám legyen.

Hozzászólás ideje:

Nem csak erre a képre értettem, akármelyik képet ha megnézzük Hamillről az elmúlt 4-5 hónapból, mindről az süt, hogy egy üknagyapót csináltak belőle, nyilván a filmben is hasonlóan néz majd ki, persze a ruházatát leszámítva. De ha ez baromi jól fog festeni a vásznon, ám legyen.

Ha egy bölcs, idős, némileg megtört, az élet által megtépázott jedi mestert akarnak ábrázolni, akkor igen, jól fog festeni. Valószínűleg ezt a hangulatot akarják előzetesen is erősíteni ezen képekkel. Vagy nem, de akkor meg nem így fog kinézni. Majd úgy sminkelik meg cicomázzák, ahogy a szerep megkívánja és +/- 10 év simán áthidalható. Amúgy szerintem nem tűnik öregebbnek, mint Ben, ráadásul nincs is túl sok korkülönbség az Ep.7 Luke és az Ep.4 Obi közt, számolgass utána. ;)

Hozzászólás ideje:

érdekes kép, most akkor szakállasan forgatott vagy sem? a sminkesek is felteszik ha kell a filmben ha meg leborotválta akkor neki nem kell, de akkor miért volt a korábbi képeken szakállas , persze simán lehet, hogy megunta és mivel jönnek a riportok nem akar lecsúszott hajléktalan alkesznak kinézni

nem rossz egy fiatalos Luke jobban ki tud teljesedni

és milyen Vaderes beállás...csak, hogy a Luke rossz oldalra áll teóriát erősítsem :D

Hozzászólás ideje:

Szakállasan forgatott, de mivel vége a forgatásnak levágatta. Én sem hordanám azt a dzsungelt az arcomon.

a válaszod nem válasz a kérédsemre...de igaz lehet:)

Hozzászólás ideje:

a válaszod nem válasz a kérédsemre...de igaz lehet:)

Azt kérdezted, hogy szakállasan forgatott-e, amire a válasz minden bizonnyal egy igen, hiszen elég nagy butaság lenne szakállt növesztenie, hogy szakáll nélkül forgasson aztán, majd a forgatás végén levágnia a szakállát. Ez kb. mintha a készítőket szívatná.

Hozzászólás ideje:

Ez nálam viszont a "gonosz cyborg Luke" elméletet végleg kizárja. A concept artokon lévő cyborgnak nincs szakálla, Hamill viszont láthatóan csak és kizárólag a szerep miatt lett Gandalf, szóval a főgonosz kilétét máshol kéne keresni. Bár a keresztes lovagos kép kikerülése óta kicsit elbizonytalanodtam, de majd meglátjuk. :)

Hozzászólás ideje:

A kikerült látványtervek nem biztos hogy a végleges megjelenést mutatják. Sőt biztos hogy nem hisz az egyik a már ismert bázist régi fajta X-wingekkel mutatta, miközben a forgatási fotókról tudjuk hogy az X-wingeket újragondolták. Ugyanigy a sötét Luke kinézete is átalakulhatott.

Hozzászólás ideje:

érdekes kép, most akkor szakállasan forgatott vagy sem? a sminkesek is felteszik ha kell a filmben ha meg leborotválta akkor neki nem kell, de akkor miért volt a korábbi képeken szakállas , persze simán lehet, hogy megunta és mivel jönnek a riportok nem akar lecsúszott hajléktalan alkesznak kinézni

nem rossz egy fiatalos Luke jobban ki tud teljesedni

és milyen Vaderes beállás...csak, hogy a Luke rossz oldalra áll teóriát erősítsem :D

Lesz szakálla, de nem végig az a bozontos ortodox pátriárka szakáll. Minden forgatási helyszínen más volt a szakáll hossza. Amennyiben igaz a remete/elrabolva teória, úgy a filmben elsőként ezzel a bozontos szakállal fogjuk látni, utána pedig a kisebb szakállal. Tehát a filmet fordított sorrendben rögzítették, magyarán; utoljára vették fel az első jelenetét, mert addigra nőtt meg a szakálla, míg elsőként rögzítették a későbbi jeleneteket, amiben már nincs nagy szakálla.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Lesz szakálla, de nem végig ....

köszi Zééé így már jobban vágom és örülök, hogy értetted a felvetésem :)

Hozzászólás ideje:

köszi Zééé így már jobban vágom és örülök, hogy értetted a felvetésem :)

Ezek még csak teóriák, lehet, hogy semmi közük a valósághoz. De az utolsó jeleneteket Hamillal rögzíthették, hiszen Ford is már végzett pár hete a rá eső résszel. És mivel Hamilnek most volt a legkócosabb a haja és a szakálla, így vélelmezhető, hogy most vették fel az első jeleneteket, amiben így látjuk majd először....de lehet az is, hogy a film végére megbuggyan (erről is szóltak hírek) és esetleg egy záró jelenetben látjuk ilyen csövesnek, amint mondjuk őrületében a falat kaparja. :D

Akármi is lesz, az biztos, hogy a kinézete a film során sokat fog változni.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Talán még Carrie Fisher mindig forgat, ez a tweet arra enged következtetni. :hmm:

Írja, hogy egész nap jelmezben van, át se kell öltöznie Halloweenre

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.