Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Akkor a lemezed gyári hibás. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Egy évig jó és elromlik? :54: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Hozzászólás ideje: 2005. December 15. Peched van, öregem. Ez tényleg elég szomorú Nálam a gép most már hajlandó lejátszani a DVD-ket, csak egy idő után elkezd recsegni a hangfal. Van egy kölcsön kért asztali DVD, azon nézem a filmeket, mert a gépen emiatt élvezhetetlen Donát. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Lehet, hogy csak én nem láttam elégszer az EP4-et, de csak most tűnt fel, az Adywan-féle verzió nézése közben, hogy a bárban ott iszogatott Cad Bane barátunk - legalábbis a fajtársa - Érdekes volt látni a TCW után a filmben is a duros fajba tartozó egyedet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Lehet, hogy csak én nem láttam elégszer az EP4-et, de csak most tűnt fel, az Adywan-féle verzió nézése közben, hogy a bárban ott iszogatott Cad Bane barátunk - legalábbis a fajtársa - Érdekes volt látni a TCW után a filmben is a duros fajba tartozó egyedet. Igen, régóta ismert tény, sokan Bane -t kapcsolták ehhez a karakterhez. Mert ugye ez volt előbb. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Igen, régóta ismert tény, sokan Bane -t kapcsolták ehhez a karakterhez. Mert ugye ez volt előbb. Az viszont kétségtelen, hogy valóban a Star Wars egyik, ha nem a leghangulatosabb jelenete. Gondolom akkor a szintén itt iszogató Talz (TCW 1x15) sem újdonság sok embernek... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Az viszont kétségtelen, hogy valóban a Star Wars egyik, ha nem a leghangulatosabb jelenete. Gondolom akkor a szintén itt iszogató Talz (TCW 1x15) sem újdonság sok embernek... Persze, hogy nem. Ezek a fajok itt bukkantak fel először az SW -ben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Sőt, van két ikernővér is, akik közül egynek a képe feltűnik a Lightsaber Lostban a körözési listán. Persze, hogy nem. Ezek a fajok itt bukkantak fel először az SW -ben. És a TCW-ig utoljára is Bár mondjuk a talz nem csoda. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. No igen, vásznon maximum csak háttér elemként mutat jól némelyik itt felbukkanó faj Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Valakinek nincs meg aviban a "Vigyázz belém ne törjön"-ös szinkronos párbeszéd? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Nekem meg van, ha Rog nem előz meg, akkor holnap átutalom Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 18. Köszi! Minél hamarabb, annál jobb. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. milyen jó, hogy a laptopomon rajta van az eredeti film http://www.megaupload.com/?d=KVZEZJ3Y Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. No hát, végül Phobos előzött meg Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Bocsánat, nem fogalmaztam egyértelműen. A Special Edition verzió kellene, ahol viccesen jön ki a felirattal. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Bocsánat, nem fogalmaztam egyértelműen. A Special Edition verzió kellene, ahol viccesen jön ki a felirattal. Sajnos a gépem nem vette be a négy éve bedigizett felvételt... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 19. Senki többet harmadszor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Senki többet harmadszor?Sajnos nem találtam én sem. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 20. Nekem meg nincs meg Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 23. Senki többet harmadszor? Remélem nem késtem le az aukció végéről. Bár a képanyag a DVD-s, a hang az SE-s, remélem így is jó. http://rapidshare.com/files/414579555/swep4cse.zip Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 25. Köszi! Tökéletes! Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 30. Azért ez az egy képkockányi Greedo hatalmas Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.