Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Piák, kaják, cigik - avagy, hogy (ne) tedd tönkre magad

Milyen sört iszol? 73 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen sört iszol?

• Dreher
      2
    • Arany Ászok
      5
    • Borsodi
      2
    • Stella Artois
      1
    • Soproni
      9
    • Schlossgold
      0
    • Amstel
      0
    • Gösser
      2
    • Holsten
      0
    • Kaiser
      0
    • Szalon
      1
    • Becks
      1
    • más...
      17
    • nem fogyasztok sört
      32

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ez érthető a részedről.

Ha valahol engedik a dohányzást, nem fog senki kimenni dohányozni, amit a nemdohányosok sajnálnak, de bennük is van megértés. Vagyis bennem van :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ja én most hétvégén elkezdtem szilveszterezni és névnapom alkalmából, ami 13-án volt, ittam egy becherovkát :lol: . Ezt ajánlották hogy könnyen elaludjak :( . Ezeknek a gyógynövényliköröknek hasonlóan kanalas gyógyszer ízük van. :54:

Hozzászólás ideje:
A kanalas gyógyszert én is szeretem. :cry:

Micsoda humorizáló egy társaság :lol:

Azokat én is, de most konkrétan a gyógyszerízű piákra gondoltam :)

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Letöltötem a Fonográf - lökd ide a sört című himnuszát. :D:oops::D

Azaz Ody.Már két hete nem voltam semmi bulin, nem rúgatm be.Komolyan már hiányzik.Lehet hogy alkesz vagyok?

Hozzászólás ideje:
Aki alkoholista, az minden nap iszik, és nem tud élni a napi adagja nélkül. Minden más ivászat nem számít alkoholizmusnak :oops:

"Alkoholista az a személy aki többet iszik az orvosánál" (Murphy)

Hozzászólás ideje:
"Alkoholista az a személy aki többet iszik az orvosánál" (Murphy)

Persze tudom csak vicceltem.Van hogy 2 hétig semmit nem iszok.Csak buliban nyomom, itthon soha.

Hozzászólás ideje:
Buliban is tejet kéne innod Frenkie! :)

Hát persze...én tegnap voltam az éjszakában (hajnal négyig). Sokkal nagyobb ja a cigizés. A végén már a marha nagy füsttől volt hányingerem, nem a szesztől. Mondtam is a havernak, hogy engem nem érdekel már semmi, innen húzok (kifelé jövet letéptem egy jobbik plakátot a villanyoszlopról :) . Még szerencse, hogy egy rendőr se látott, mert abból biztos bajom származott volna :para: )

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Sokkal nagyobb ja a cigizés.

Na ja, ezt én is így gondolom. A cigizéssel nem csak magának árt valaki, hanem másoknak is, és szörnyű az a füst.

Persze, ha valaki az ivást is túlzásba viszi, és kibújik belőle a szörny emiatt, akkor az sem jó. De ez azért nem jellemző, ritkább eset, és talán csak magával szúr ki akkor is az illető :)

Hehe, én már jártam úgy, hogy könnyűzenei plakátot kértem a plakátragasztóktól és adtak! De Te más céllal szaggattad biztosan :) A kis rongáló :para:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Engem nem zavarna a cigifüst, ha nem a legcsövesebb hippik fújnák a pofámba a füstöt.

kifelé jövet letéptem egy jobbik plakátot a villanyoszlopról :para: .

Ez nekem is nagy szórakozást okoz :)

Hozzászólás ideje:

Én is általában buliból hajnalban megyek(inkább tántorgok) haza.Egyszer egy haver azt mondta este tizenegykor ,hogy menjünk haza.Mondtam neki menj én maradok.Akkor kezdődik a buli.

Hozzászólás ideje:
Hehe, én már jártam úgy, hogy könnyűzenei plakátot kértem a plakátragasztóktól és adtak! De Te más céllal szaggattad biztosan :peace:

Én anno egy oszt társam kedvéért kopasztottam pár Dj BoBo plakátot. Visions-t asszem.

Hozzászólás ideje:
Én anno egy oszt társam kedvéért kopasztottam pár Dj BoBo plakátot. Visions-t asszem.

Én meg öcsémnek szereztem Szegeden azt a plakátot osztálykiránduláson. De nekem adtak kérésre, mert épp akkor ragasztották :peace:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jó az osztálykirándulás, emlékszem anno amikor az egyik határ fele voltunk el, megfordítottuk az irányjelző táblát és hazafele szlovákiába kötöttünk ki :peace:

Kaptam is érte igazgatói "dícséretet" :hmm:

Hozzászólás ideje:
Jó az osztálykirándulás, emlékszem anno amikor az egyik határ fele voltunk el, megfordítottuk az irányjelző táblát és hazafele szlovákiába kötöttünk ki :)

Kaptam is érte igazgatói "dícséretet" :(

:peace: Nagyon jó sztori :hmm:

Az osztálykirándulások azon alkalmak közé tartozik, ahol a legtöbb diák először rúg be (csak hogy témánál maradjak), gyújt rá, stb :) Vagyis középiskolás koromban így volt, ma már biztos más a divat. Még jó, hogy az osztályfőnökünk tudta az ilyesmiket, megértő, türelmes volt, és egy olyan fazon, akivel jól el lehetett dumálni ilyenkor (na máskor is, de a kirándulás más eset).

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.