Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Akkor sorry. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Egy igazi wro... rossz arc kapta az idei Stammy díjat! Innen is gratulálunk, bár szerintünk Sabotage!!! Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Azt hiszem Ahsoka szívbemarkoló zárójelenete és a "mögöttes" dallamok örökre bevésték magukat a TCW fanok fülébe, és ez így van jól. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb zene The Wrong Jedi 162p Megindító volt a sorozat utolsó részének zenéje, főleg a zárása. Ettől nem is tudott elvonatkoztatni senki, így utcahosszal lett első a Wrong Jedi zenéje. Mi tagadás, szívbemarkoló taktusok ezek... Most már beismerem: elbőgtem magam a kretideken Ez a rész már csak azért is megérdemelte, mert Kiner saját pénzéből felfogadott rá egy szimfonikus zenekart Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Amúgy Filoni mondta is, hogy ez volt az első (és utolsó) rész, aminek a zenéjét egy teljes szimfonikus zenekarral vették fel. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Lok Durd Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Bevallom, hogy én nem a Wrong Jedi-t tettem első helyre, de ezt azóta már megbántam... El akartam vonatkoztatni az egész szál extra érzelmi töltésétől, és így dönteni, de ez hiba volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Közben James Arnold Taylor árul kék illetve piros pirulákat a versenyzőknek. Nagyon meggyőzően tud érvelni a tudatlanság ellen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Most már beismerem: elbőgtem magam a kretideken Ez a rész már csak azért is megérdemelte, mert Kiner saját pénzéből felfogadott rá egy szimfonikus zenekart Ezt nem is tudtam. Az est tiszteletbeli díja Kinner mesteré! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A Legjobb angol szinkron következik! Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Amúgy Filoni mondta is, hogy ez volt az első (és utolsó) rész, aminek a zenéjét zenekarral vették fel. Nemcsak ezt, a teljes finálé-szál zenéjét zenekarral vették fel. Csak itt volt a legerőteljesebb, nem utolsó sorban azért mert Ahsoka-témáját is teljes szépségében szimfonikusoktól halhattuk Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A Legjobb angol szinkron következik! Fode & Beed kórusban: Valahogy éreztük!!! Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ian Abercrombie megérdemli a posztumusz díjat, főleg a Maul szálban nyújtott fantasztikus (és utolsó) alakításáért. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Közben James Arnold Taylor árul kék illetve piros pirulákat a versenyzőknek. Nagyon meggyőzően tud érvelni a tudatlanság ellen. Remélem, ő nyeri a legjobb szinkront. Jobb Obi-wan lett belőle, mint az eredeti. Imádtam a hangját. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Legjobb angol szinkronhang Sam Witwer (Darth Maul) 136p Szoros csatában nyert Witwer, aki csupán három ponttal utasította maga mögé a megboldogult Mr. Abercrombie -t. Egyperces néma vigyázzállással tisztelegjünk emlékének! Szerkesztve: 2013. Április 6. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Én is rá szavaztam. Remélem ő nyer. szerk: 2. hely, na sebaj. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Nute Gunray Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Úgy tűnik, hogy én immár több kategóriában is szemben úsztam az árral. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem Maulként annyira nem jött be Witwer, de még így is jó munkát végzett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Úgy tűnik, hogy én immár több kategóriában is szemben úsztam az árral. Az lehet, de amit Tayloról mondtál, az 100% -ig igaz. Jobb mint maga McGregor. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Az aréna feketébe borul, s az eget kék villámok lepik el. Egy földön túli NOOOOOO is hallatszik valahol a messzeségből. Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nem volt rossz Witwer se, de azért sajnálom, hogy nem Abercrombie nyert. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Legjobb angol szinkronhang Sam Witwer (Darth Maul) 136p Szoros csatában nyert Witwer, aki csupán három ponttal utasította maga mögé a megboldogult Mr. Abercrombie -t. Egyperces néma vigyázzállással tisztelegjünk emlékének! Ezt azért sajnálom Nekem nem jött be az idei teljesítménye. Nem volt rossz, de a tavalyihoz képest sokkal gyengébb volt. Ashley Ecktein sokkal többet kihozott Ahsokából. Abercrombie mester nálam post-homus is csak harmadik lett. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem Maulként annyira nem jött be Witwer, de még így is jó munkát végzett Nekem Maul feltűnése nagyon nem volt nyerő ötlet és ez sajnos elég sok vele kapcsolatos dologban áthatotta az értékelésem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Úgy látszik akkor a kisebbséghez tartoztok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A legjobb bolygó következik! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem Maul feltűnése nagyon nem volt nyerő ötlet és ez sajnos elég sok vele kapcsolatos dologban áthatotta az értékelésem. Én is így vagyok vele, de mivel komálom Witwert, ezért ebben a kategóriában nem írta le magát nálam Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: A Maul avata... szinkronhangjára szavazók ma blokád alá vonták a távoli Abafar bolygót. A művelet eredményeként strucckirajzás jelentkezett a szektorban. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hajrá Abafar! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A legjobb bolygó következik! Beed: Nem vagyunk elfogultak, de csak az Illuminált szavazók nem tudták, hogy melyik bolygó volt idén a legjobb. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hajrá Abafar! Csak nehogy az a kopár szikla nyerjen, mert én rögtön elmegyek Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Abafar-far away Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.