Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Akkor sorry. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Egy igazi wro... rossz arc kapta az idei Stammy díjat! Innen is gratulálunk, bár szerintünk Sabotage!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Azt hiszem Ahsoka szívbemarkoló zárójelenete és a "mögöttes" dallamok örökre bevésték magukat a TCW fanok fülébe, és ez így van jól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Legjobb zene The Wrong Jedi 162p Megindító volt a sorozat utolsó részének zenéje, főleg a zárása. Ettől nem is tudott elvonatkoztatni senki, így utcahosszal lett első a Wrong Jedi zenéje. Mi tagadás, szívbemarkoló taktusok ezek... Most már beismerem: elbőgtem magam a kretideken Ez a rész már csak azért is megérdemelte, mert Kiner saját pénzéből felfogadott rá egy szimfonikus zenekart Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Amúgy Filoni mondta is, hogy ez volt az első (és utolsó) rész, aminek a zenéjét egy teljes szimfonikus zenekarral vették fel. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Bevallom, hogy én nem a Wrong Jedi-t tettem első helyre, de ezt azóta már megbántam... El akartam vonatkoztatni az egész szál extra érzelmi töltésétől, és így dönteni, de ez hiba volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Közben James Arnold Taylor árul kék illetve piros pirulákat a versenyzőknek. Nagyon meggyőzően tud érvelni a tudatlanság ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Most már beismerem: elbőgtem magam a kretideken Ez a rész már csak azért is megérdemelte, mert Kiner saját pénzéből felfogadott rá egy szimfonikus zenekart Ezt nem is tudtam. Az est tiszteletbeli díja Kinner mesteré! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A Legjobb angol szinkron következik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Amúgy Filoni mondta is, hogy ez volt az első (és utolsó) rész, aminek a zenéjét zenekarral vették fel. Nemcsak ezt, a teljes finálé-szál zenéjét zenekarral vették fel. Csak itt volt a legerőteljesebb, nem utolsó sorban azért mert Ahsoka-témáját is teljes szépségében szimfonikusoktól halhattuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A Legjobb angol szinkron következik! Fode & Beed kórusban: Valahogy éreztük!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ian Abercrombie megérdemli a posztumusz díjat, főleg a Maul szálban nyújtott fantasztikus (és utolsó) alakításáért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Közben James Arnold Taylor árul kék illetve piros pirulákat a versenyzőknek. Nagyon meggyőzően tud érvelni a tudatlanság ellen. Remélem, ő nyeri a legjobb szinkront. Jobb Obi-wan lett belőle, mint az eredeti. Imádtam a hangját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Legjobb angol szinkronhang Sam Witwer (Darth Maul) 136p Szoros csatában nyert Witwer, aki csupán három ponttal utasította maga mögé a megboldogult Mr. Abercrombie -t. Egyperces néma vigyázzállással tisztelegjünk emlékének! Szerkesztve: 2013. Április 6. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Én is rá szavaztam. Remélem ő nyer. szerk: 2. hely, na sebaj. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Úgy tűnik, hogy én immár több kategóriában is szemben úsztam az árral. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem Maulként annyira nem jött be Witwer, de még így is jó munkát végzett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Úgy tűnik, hogy én immár több kategóriában is szemben úsztam az árral. Az lehet, de amit Tayloról mondtál, az 100% -ig igaz. Jobb mint maga McGregor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: Az aréna feketébe borul, s az eget kék villámok lepik el. Egy földön túli NOOOOOO is hallatszik valahol a messzeségből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nem volt rossz Witwer se, de azért sajnálom, hogy nem Abercrombie nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Legjobb angol szinkronhang Sam Witwer (Darth Maul) 136p Szoros csatában nyert Witwer, aki csupán három ponttal utasította maga mögé a megboldogult Mr. Abercrombie -t. Egyperces néma vigyázzállással tisztelegjünk emlékének! Ezt azért sajnálom Nekem nem jött be az idei teljesítménye. Nem volt rossz, de a tavalyihoz képest sokkal gyengébb volt. Ashley Ecktein sokkal többet kihozott Ahsokából. Abercrombie mester nálam post-homus is csak harmadik lett. Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem Maulként annyira nem jött be Witwer, de még így is jó munkát végzett Nekem Maul feltűnése nagyon nem volt nyerő ötlet és ez sajnos elég sok vele kapcsolatos dologban áthatotta az értékelésem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Úgy látszik akkor a kisebbséghez tartoztok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A legjobb bolygó következik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Nekem Maul feltűnése nagyon nem volt nyerő ötlet és ez sajnos elég sok vele kapcsolatos dologban áthatotta az értékelésem. Én is így vagyok vele, de mivel komálom Witwert, ezért ebben a kategóriában nem írta le magát nálam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Fode: A Maul avata... szinkronhangjára szavazók ma blokád alá vonták a távoli Abafar bolygót. A művelet eredményeként strucckirajzás jelentkezett a szektorban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hajrá Abafar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A legjobb bolygó következik! Beed: Nem vagyunk elfogultak, de csak az Illuminált szavazók nem tudták, hogy melyik bolygó volt idén a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hajrá Abafar! Csak nehogy az a kopár szikla nyerjen, mert én rögtön elmegyek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Abafar-far away Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.