Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Legjobb zene

The Wrong Jedi 162p

Megindító volt a sorozat utolsó részének zenéje, főleg a zárása. Ettől nem is tudott elvonatkoztatni senki, így utcahosszal lett első a Wrong Jedi zenéje. Mi tagadás, szívbemarkoló taktusok ezek...

Most már beismerem: elbőgtem magam a kretideken :(

Ez a rész már csak azért is megérdemelte, mert Kiner saját pénzéből felfogadott rá egy szimfonikus zenekart :clap:

Hozzászólás ideje:

Bevallom, hogy én nem a Wrong Jedi-t tettem első helyre, de ezt azóta már megbántam... El akartam vonatkoztatni az egész szál extra érzelmi töltésétől, és így dönteni, de ez hiba volt.

Hozzászólás ideje:

Most már beismerem: elbőgtem magam a kretideken :(

Ez a rész már csak azért is megérdemelte, mert Kiner saját pénzéből felfogadott rá egy szimfonikus zenekart :clap:

Ezt nem is tudtam. :o:clap: Az est tiszteletbeli díja Kinner mesteré!

Hozzászólás ideje:

Amúgy Filoni mondta is, hogy ez volt az első (és utolsó) rész, aminek a zenéjét zenekarral vették fel.

Nemcsak ezt, a teljes finálé-szál zenéjét zenekarral vették fel. Csak itt volt a legerőteljesebb, nem utolsó sorban azért mert Ahsoka-témáját is teljes szépségében szimfonikusoktól halhattuk :)

Hozzászólás ideje:

Fode: Közben James Arnold Taylor árul kék illetve piros pirulákat a versenyzőknek. Nagyon meggyőzően tud érvelni a tudatlanság ellen.

Remélem, ő nyeri a legjobb szinkront. :) Jobb Obi-wan lett belőle, mint az eredeti. Imádtam a hangját. :)
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Legjobb angol szinkronhang

Sam Witwer (Darth Maul) 136p

Szoros csatában nyert Witwer, aki csupán három ponttal utasította maga mögé a megboldogult Mr. Abercrombie -t. Egyperces néma vigyázzállással tisztelegjünk emlékének!

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Legjobb angol szinkronhang

Sam Witwer (Darth Maul) 136p

Szoros csatában nyert Witwer, aki csupán három ponttal utasította maga mögé a megboldogult Mr. Abercrombie -t. Egyperces néma vigyázzállással tisztelegjünk emlékének!

Ezt azért sajnálom :( Nekem nem jött be az idei teljesítménye. Nem volt rossz, de a tavalyihoz képest sokkal gyengébb volt. Ashley Ecktein sokkal többet kihozott Ahsokából. Abercrombie mester nálam post-homus is csak harmadik lett.

Szerkesztve: - Werebazs
Hozzászólás ideje:

Nekem Maulként annyira nem jött be Witwer, de még így is jó munkát végzett

Nekem Maul feltűnése nagyon nem volt nyerő ötlet és ez sajnos elég sok vele kapcsolatos dologban áthatotta az értékelésem.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.