Donát Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Hát csak írtátok, hogy még mindig látszik a DVD-n Han. Nekem abból az jött le, hogy jobb lenne ha nem látszódna... Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Ja, most visszaolvasva leesett! Ne haragudjatok Mivel kibővítették a jelenetet, ezért Han Solo kevésbé látszik a képen. Mivel Bomarr nem látta, ezért Ody kijavította, hogy ott van ő, csak dobokat tettek elé. Most már okés:D Egy kissé nehezen ment Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=vGI-FA8zgiE...related&search= Qui-gon az Jedi visszatérben Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=vGI-FA8zgiE...related&search=Qui-gon az Jedi visszatérben Érdekes lenne, de persze nem reális a felbukkanása. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 ő volt az aki rátalált az erő honára és az örökélet titkára Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 csak hát obi-wannak és yodának kevesebb idő kellett hozzá Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 (edited ) Nem azért, füge! Azok jelennek meg, akik Luke életében szerepet játszottak. Edited October 29, 2006 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Egész szépre megcsinálták ezt a részletet. Az még Qui-Gonosabb lenne, ha még Anakin vállára tenné a kezét. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Hát azok után hogy Anakin átált a sötét oldalra és csak a végén tört meg és lett jó szerintem Quigon nem tenné rá a kezét Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Nem azért, füge! Azok jelenekk meg, akik Luke életében szerepet játszottak. na igen Obi-wan azt mondja a 4-5-6 -ban hogy Yoda a mestere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 na igenObi-wan azt mondja a 4-5-6 -ban hogy Yoda a mestere Egyrészt az ep4-ben Yodát meg sem említik, másrészt Yoda valóban Obi-Wan mestere volt, hiszen az ep1-ben is mondja, hogy "Yoda mester arra tanított, hogy figyeljek a jövőre is." aztánaz ep2-ben is úgy fordult hozzá, mint a mesteréhez, ráadásul ebben a részben láthattuk is, hogy Yoda kis padawanok garmadáját oktatja, akik közt valaha Obi-Wan is ott lehetett. Harmadrészt Yoda nevezte ki Jedi lovaggá ("Belőlem is ő faragot Jedi lovagot."), negyedrészt minek példázzon olyannal, akiről Luke valszeg soha a büdös életben nem is hallott és semmi köze sem lesz hozzá. Qui-Gon Obi-Wan életének a részese, Luke-hoz semmi köze. Ennyi erővel Windut is felhozhatta volna példának. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 akkor itt merül fel bennem a kérdés hogy qui-gon kije volt obi-wannak? Yoda mondja neki hogy sikerült beszélnie a Régi Mesterével. (Ep. 3) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 (edited ) A mestere. Két mestere volt, míg padawan nem lett, Yoda, mert ő is tanította, mint azt a sok apróságot, vagy mint Dookut. Aztán Qui-Gon padawanja lett. De minek hozza elő Qui-Gont Luke-nak, amikor sosem találkozhat vele Luke, ez itt a lényeg. Mintha én elküldenélek Ody-hoz, de előtte példáznék Zééével, akiről azt sem tudod, kicsoda, és valszeg nem is fogod megtudni (tényleg, Zééé-vel mi van, rég hallottam róla). Így kellett volna neki mondani: - Menj el a Dagobah rendszerbe. Ott vár az új mestered, Yoda, belőlem is ő faragott Jedi lovagot. Nos, ez így nem pontos. Tudod, ő csak addig tanított, míg Qui-Gon Jinn, aki azóta meghalt, mert megölte Darth Sidious; itt megjegyezném, hogy ő az Uralkodó, aki Sith, itt megjegyezném, hogy a Sith a Jedi nagy ellensége; tanítványa, Darth akárki, mert sajnos a nevét sosem tudtuk meg. Na, szóval ő megölte Qui-Gon mesteremet, szóval technikailag Yoda az első mesterem volt, aki elindított engem a Jedivé vállás ösvényén, mint anno én téged, és Qui-Gon volt az a mester, aki végül igazán Jedivé nevelt, na ez lesz Yoda neked. Szóval menj el a Dagobah rendszerbe, ott vár Yoda, aki egyszer tanított engem, dehát mivel Qui-Gon meghalt, így soha nem is találkozhatnál vele... Luke? Luke! LUKE! Edited October 29, 2006 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 (tényleg, Zééé-vel mi van, rég hallottam róla). OFF A klubnapon ott volt. Beszéltem is vele. ON Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 OFFA klubnapon ott volt. Beszéltem is vele. ON OFF Itt már nincs szükség a szeneslapűátjára Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 OFF Neki nincs ideje itt fórumozni? ON Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 ... Luke? Luke! LUKE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xom Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 (edited ) Az eredeti változatban elég furcsán nézett ki Sy Snootles a mostanihoz képest. És a zene is teljesen más volt a régiben. Jó hogy felújították ezt a Jabbás zenekaros jelenetet, mert ez így sokkal jobb. Szerintem hosszab is volt ez a jelenet eredeti változatában. Vagy rosszul tudom? Edited April 15, 2007 by Xom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Szerintem az SE-ben lett hosszabb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Szerintem az SE-ben lett hosszabb. Méghozzá sokkal hosszabb.Az eredetiben szinte semmi sem volt belőle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Kedden volt 10 éve, hogy bemutatták hazánkban is A Jedi Visszatér SE változatát. Ez azt is jelenti, hogy 10 éve ilyenkor már mindhárom SW film ment a mozikban. Ahogy visszaemlékszem öröm volt nézni a műsorújságokban, hogy az swk mellé már előre oda volt írva, hogy 10 hétre prolongálva. (Akkoriban szokás volt filmek mellé odaírni, meddig játszák.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Én az SE-t nem láttam moziban, csak az első kiadást. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Én sajnos egyik kiadást sem láttam moziban az ep4-5-6-ból. Az eredetiknél még nem éltem, az SE-nél meg még nem voltam rajongó Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lada Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Már 10 éve? Én kibéreltem a Corvin mozit 97 tavaszán. Mekkora élmény volt már! Az ep4-et 10 fős társaságban néztem. Nagyon rohan az idő. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Már 10 éve? Hát igen. Mintha tegnap lett volna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xom Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Én 97-ben még csak az ANH elejét láttam videókazettán Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Már 10 éve? Én kibéreltem a Corvin mozit 97 tavaszán. Mekkora élmény volt már! Az ep4-et 10 fős társaságban néztem. Nagyon rohan az idő. Azt most i kéne... pl itt az Átrium, amit a kutya nem használ, pedig mint mozi, teljesen jól fölszerelt egytermes. tudtommal minden a helyén van benne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Egyébként nekem iszonyatosan bejött a Hayden-Shaw csere, valami fantasztikusat dobott a végén a filmnek. Bizony. Mindkét verziónak (Shaw is és Hayden is) megvan a maga bája, csak az átmeneti állapotot nem szeretem... úgyhogy áéljen-éljen, nézhetem mindkettőt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Azért az se nézne ki rosszul ha ott lenne Qui-gon. csak őt nem ismeri senki a jelenlévők közül (csak a fantomkép Yoda és Obi ill Anakin) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 (holnap a RTL Klubon...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts