Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Na igen, a Star Trek, hát az gyönyörű volt, amit rendeztek akörül itt Veszprémben. Csodálom, hogy az Avatart leadják, ráadásul már a premier napjától. Mert ugye nálunk így szól a fáma: Megnézem, ha...:1) ... adják egyáltalán. 2) ... nem kell rá hónapokat várni, mert akkor inkább elutazom Pestre/Győrbe/Fehérvárra. 3) ... ha rendesen adják, nem csúszó szinkronnal, homályos képpel, terembe szaunát csinálva... 3D-s terem meg ilyen? Mi már akkor örülünk, ha a DVD megjelenés előtt nagy vásznon láthatjuk a filmet Tényleg Pesten az ember bele sem gondol, milyen jó is a helyzete ilyen téren... pedig kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hatalmas ez az Üvegtigris 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Miss nyerte a "hogy licitáljuk túl egymást" c. moziversenyt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Miss nyerte a "hogy licitáljuk túl egymást" c. moziversenyt Nocsak Bár nem volt szándékomban ilyesmi Na jó, majd igyekszem visszafogottabb lenni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Na jó, majd igyekszem visszafogottabb lenni Szerintem meg nyugodtan írd, amit jól esik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hatalmas ez az Üvegtigris 2 Még nem láttad?Különben tényleg nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Még nem láttad?Különben tényleg nagyon jó.Dehogynem, de egyszer nem elég megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Még nem láttad?Különben tényleg nagyon jó. Még az elsőt sem láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. John Travolta mekkora arc már itt Hát igen azok a boldog 70-es évek Legtöbbetek már javában így ropta akkor a helyi dizsiben nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. De rég láttam már ezt a filmet Amúgy akkor még valóban a Disco az Disco volt Abba, Boney M, Bee Gees...többek között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Jake: Azért ilyen öregek nem vagyunk. De az igaz hogy ez volt az "igazi" disco.Itt még disco-zene is ment. Na de én lassan indulok Lord-koncertre és ott lesz igazán disco.Rockdisco. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hát igen, a vén trottyok ismerhetik ezt a filmet, én nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Hát igen azok a boldog 70-es évek Legtöbbetek már javában így ropta akkor a helyi dizsiben nem? Na meg az öreganyád..... Az biztosan Hát igen, a vén trottyok ismerhetik ezt a filmet, én nem Eh... ifjúság, csak a számítógép, a tévé a szülőkkel az már smafu, mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megnéztem a Paranormal Activityt. Ha jót akartok magatoknak sötétben (kb. ilyenkor ) kezdjétek el nlzni, fejhallgató a fejen és az egész házba/lakásba/szobába és környékén egyedül legyetek Tuti jó lesz és be fogtok sz*rni az ijedségtől tőle. Most megyek RTL-en 2012 van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Phobos, szerintem ezzel az Asylumos 2012-vel ne kínozd magad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Néhány napja pár fórumos HSz hatására megnéztem a francia-kanadai horror-dráma Martyrs-t. Nagyon beteg egy film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Ja, hogy ez Asylum termék? Nem baj, ezekben a szar filmekben legalább jó csajok vannak, miattuk érdemes nézni, bár az előbbi tejutas-fekete lyukas beszólásnál gondoltam, hogy ez nem egy csúcs kategória Megnézve IMDB-n 1,8-as, tehát nem lehet rossz film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Néhány napja pár fórumos HSz hatására megnéztem a francia-kanadai horror-dráma Martyrs-t. Nagyon beteg egy film. Én csak bele-bele néztem. Nem az én lelkemnek való, de igazából talán másnak sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Néhány napja pár fórumos HSz hatására megnéztem a francia-kanadai horror-dráma Martyrs-t. Nagyon beteg egy film.Eddih nem ismertem, de ebből amit leírtál úgy néz ki kötelező lesz nekem megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Ja, hogy ez Asylum termék? Nem baj, ezekben a szar filmekben legalább jó csajok vannak, miattuk érdemes nézni, bár az előbbi tejutas-fekete lyukas beszólásnál gondoltam, hogy ez nem egy csúcs kategória Megnézve IMDB-n 1,8-as, tehát nem lehet rossz film Az 1.1-hez képest tényleg nem rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. (szerkesztve) Nem az én lelkemnek valóEz esetben jobb is hogy nem nézted meg teljesen. Eddih nem ismertem, de ebből amit leírtál úgy néz ki kötelező lesz nekem megnézni Ahogy jónak látod. Szerkesztve: 2009. December 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Rog! Te is megnézed majd az avatart? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Te is megnézed majd az avatart?Nagyon úgy néz ki hogy sort kerítek egy IMAX-előadásra. A Pestre emigrált unokatesómmal megbeszéltük hogy megnézzük. Aztán ha bejön megnézem még sima verzióban is hogy tisztuljanak a dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Nagyon úgy néz ki hogy sort kerítek egy IMAX-előadásra. A Pestre emigrált unokatesómmal megbeszéltük hogy megnézzük. Aztán ha bejön megnézem még sima verzióban is hogy tisztuljanak a dolgok.Kár, hogy nem velünk nézed. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Kár, hogy nem velünk nézed. Sajnos így alakult. Már hetekkel korábban előjött azzal hogy meg akarja velem nézni. Én mondjuk nélküle is megnéztem volna. Ha nem intézte még el akkor talán a ti Avatarozásotokat is célba tudjuk venni. Persze az a jegyhelyzetttől is függ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Persze az a jegyhelyzetttől is függ.Szerintem már elfogyott az összes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Szerintem már elfogyott az összes. A széle felé van még pár hely. Sőt, elég sok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 5. Holnap mindeképp felhívom a kedves rokont hogy lépett-e már valamit de ahogy ismerem lehet hogy elő is rendelte már a jegyeket mert tudja hogy 16-a után nekem bármikor megfelel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 6. (szerkesztve) Oldie azt írja kissé visszább: Ody, hogy van az, hogy eszed ágában sincs haladni a korral? icon4.gif Mint hamarosan újdonsült HD cucc tulajdonos, illő lenne már áttérned az 5.1, 6.1, 7.1 számozásra. Mi az, hogy 6.0?! icon4.gif Ő nem aprózza el mint Billy bácsi, csak és kizárólag teljes értékű verziókat hoz ki. Tökéletesen tisztában van a helyet kényességével, na meg avval hogy ez itt nem Kenzesz! :) Szerkesztve: 2009. December 6. - Ken Ortis Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.