Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Kritikák magyarul összefoglalvahttp://promotertv.blog.hu/2009/12/11/elkep...atar_premierrol Ez jól hangzik. Akkor itt egy negatív. Két csillag az ötből... The Guardian Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Akkor itt egy negatív. Két csillag az ötből... The Guardian Nem jön be az oldal. De magyarul azért beirhatnád, hogy min akadtak fen, vagy miért nem tetszett nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. http://translate.google.com/translate?js=y...=auto&tl=hu A sztorival nincs megelégedve a srác, hogy nagyon elcsépelt ez már és hasonlít a film Amerika meghódítására Szerintem Cameron most nem alkotott akkorát, mint régi filmjeivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Kösz. Végtére is, akinek eddig nem volt világos, hogy mi a sztori az előzetesek alapján, az magára vessen. A lényegnek annak kéne lennie, hogy ennek a "kliséhalmaznak" mennyire tud megfelelni a film, ami egy ilyen fajta sztorit jellemez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Most jött mailkába Jake, kolmilan várunk fényképeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Jake nem lesz ott az tutti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Jake nem lesz ott az tutti Nem mondod Pont ő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Nem mondod Pont ő? Ő is húszadikán, velünk tart. Kissé necces lenne neki kétszer Pöstre utaznia De amúgy tőle tényleg mást várna az ember Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. na és kolmilan ezt meg tudja valósítani, de Jake nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. (szerkesztve) Bezzeg mi ott voltunk éjfélkor anno! Szerkesztve: 2009. December 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Máig sajnálom, hogy kihagytam annó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Erre a képre azt mondanám, hogy 1000 Év!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Ilyen fantasztikus társasággal én is ott lennék egy éjféli premieren, de tök egyedül egy tök új frencsájsz bemutatkozó filmjére nem vonszolom fel magam.. Saját szememnek hiszek, nem a kritikusoknak! Avatar ? Pah...Hiszem ha látom, mennyire jó is ez a film.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Erre a képre azt mondanám, hogy 1000 Év!!! Én meg azt, hogy 10 sör Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Én szeretem a Halászkirály legendáját is! Ahhoz még nem volt szerencsém. Sajnos nagyon meg kell válogatnom, hogy mit nézzek meg moziban És mikor.Mire megjelenik a honi mozikban addigra lehet hogy már felkerül egy kalózfeliratos DVDR-verzió a közösségi szolgáltatókra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Mire megjelenik a honi mozikban addigra lehet hogy már felkerül egy kalózfeliratos DVDR-verzió a közösségi szolgáltatókra. Remélem is Köszi a biztatást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Én ott leszek a premieren. És eldöntöttem, hogy viszem a fényképezőt, mert azt a csávót, aki az első sor közepén egyedül foglalt helyet, meg kell örökítenem. Mekkora elmebeteg lehet már! Egy kis bizsergés elfogott már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Jake, kolmilan várunk fényképeket Csak az a jó, hogy én az Arénába megyek, ha megyek... :o Viszont még az se biztos, minden attól függ, hogy havazik-e aznap, vagy nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Remélhetőleg megúszod hó nélkül a premiert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Akkor itt egy negatív. Két csillag az ötből... De az a jó, hogy kb ez az egyetlen. Rottentomatoes-on 94%-os a film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Szép magas százalék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Én a havat és a sztrájkot is meg akarom úszni Máskülönben használnom kell a DON "ranggal" járó jogaimat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Ja, azt nem is figyeltem, hogy hol lesz. Azt hittem az Arénában Hát akkor kolmilan se tud pezsgőzni. Mondjuk ő még fiatalkorú, ki se szolgálnák Szerencsére nem megy Oldie se akkor, meginná az egész raktárkészletet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Én már mindkét oldalról fedhető és fedhetetlen is vagyok egyszerre Mindazonáltal simán mehetnék reklámarcnak egy májtranszplantációs figyelmeztető kisfilmbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. (szerkesztve) Hó nem lesz, mert már ezer éve nem volt karácsony környékén (én legalábbis nem emlékszem havas karácsonyra már egy jó ideje) - de egyébként az előrejelzés ígéri? Ami pedig az Avatart illeti, akármennyire is nem a kritikusok véleménye számít, de azért ennyire nem tévedhetnek. A kérdés már csak az, hogy mennyire lesz jó a film: nagyon-nagyon vagy csak egyes szempontokból. Én nagyon bizakodó vagyok, mert szeretnék megint egy olyan áll-leejtős filmet látni, mint az Ep3 volt elsőre. Ez más műfaj, meg más rendező, meg nem ismert franchise, stb. - de akkor is... Hasonló sokkoló élmény otthoni mozizáson ért nemrég egyébként. Most láttam először Spielberg Mesterséges értelemjét, valahogy kimaradt eddig, és teljesen lenyűgözött a történet, a zene, a minden... Valami ilyesmi hatásút látni moziban, pláne 3D-ben (remélve persze, hogy hányinger nélkül) olyan jó lenne. Szerkesztve: 2009. December 11. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Az Avatar itthon 16-os karikát kapott. EZ meglepett, simán 12-esre számítottam..Mi alapján hatátoztak 16-os mellett, ki érti.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Nálam eddig igazán áll-leejtős film a Watchmen és a District 9 volt. Mondjuk ezek is visszafogott változatban, mert azért egy film nem okoz akkora élményt mint pl egy villanyszámla. Na azok az igazi áll-leejtős dolgok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Nálam eddig igazán áll-leejtős film a Watchmen és a District 9 volt. Mondjuk ezek is visszafogott változatban, mert azért egy film nem okoz akkora élményt mint pl egy villanyszámla. Na azok az igazi áll-leejtős dolgok De azért járunk moziba, hogy ott legalább ne az ilyen dolgok miatt essen le az állunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Nálam eddig igazán áll-leejtős film a Watchmen és a District 9 volt. Mondjuk ezek is visszafogott változatban, mert azért egy film nem okoz akkora élményt mint pl egy villanyszámla. Na azok az igazi áll-leejtős dolgok Első álleejtős egyértelműen EP4. Aztán jött pár, pl Aliens, Terminátor2, Jurassic park - imádtam - ID4 - szintén megnézős nekem mai napig. Avatartól most nagyon várom - de lehet említettem itt már, vagy egyszer-kétszer, óránként, mindennaop - Jó kritikáknak örülök, különösen hogy Langot dícsérik, a karakterétől sokat várok! Má csak 9 nap, lassan 8. És végre talizunk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Az Avatar itthon 16-os karikát kapott.EZ meglepett, simán 12-esre számítottam..Mi alapján hatátoztak 16-os mellett, ki érti.. Amíg nincs kint a Filmiroda honlapján, számomra nem biztos semmi... Lehet, hogy csak biztosra akartak menni a Palace-osok, ki tudja... Elég hülye döntés lenne a 16-os karika.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.