Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hát, lassan kéne akkor egy Blu-ray, meg a TV hozzá Nálam a lejátszó hiánya nem volt akadály az első DVD-knél. Az AQ, de még a Star Wars Trilogy-nál sem volt még lejátszónk (az volt a második DVD kollekció, amit megvettem, szóval még nem volt olyan nagy gyűjteményem ). Szerintem most is előbb lesz Blu-ray diszkem, mint lejátszóm hozzá... Jóóóóóóóvaaaaal előőőőbb... Ha csak nem nyerem meg az ötöst, mert akkor egy egész mozit veszek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Fent van Youtuben az Avatar Leona Lewis klipje. Csak az nézze meg, aki NEM akar új spoilert. Mert van benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Az Avatart 4 Golden Globe díjra jelölték. Nagyon jó hír Bár szerintem ebből a szériából, már ha lehet filmnézés nélkül ilyet írni , a betétdal a gyenge láncszem Spolileres tv spot. A film végi nagy csatajelenetből....Ne nézzétek meg!! Már nincs fenn Amúgy én is megnéztem volna Azért három no name színésznek hogyan összejött már ez az év nagy filmek terén.Zoé Saldana - Star Trek, Avatar Sam Worthington - Terminator Salvation, Avatar Anton Yelchin - Star Trek, Terminator Salvation Utóbbiról anno én is írtam, hogy nem is rossz kezdet egy ifjú színésznek Vagy valami hasonlót. Mindhárom szép, és ráadásul három filmről is van szó Szerintem most is előbb lesz Blu-ray diszkem, mint lejátszóm hozzá... Jóóóóóóóvaaaaal előőőőbb... Ha csak nem nyerem meg az ötöst, mert akkor egy egész mozit veszek Akkor drukkolunk, hogy nyerj, mert majd hozzád megyünk fórumtalis mozikra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Már nincs fenn Amúgy én is megnéztem volna Dehogynem, csak közvetlen eléréssel tudod megnézni. Kattints rá az aláhúzott hivatkozásra amikor innen indítanád a videót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Pandora celebjei Jóban Rosszban színészek és Megasztár énekesek lesznek! Avatar-buli szerda éjféltől a MOM Parkban Aki kék ruhában érkezik szerdán este a MOM Parkba, a december 17-én 0:05-kor startoló digitális 3D-s Avatar vetítésére, egy pohár pezsgőt és egy közepes popcornt kap ajándékba. Megasztár-rajongóknak még egy jó hírünk van: a film előtt Fekete Dávid és Király Viktor szedik a jegyeket, a Jóban-rosszban-függők pedig Brasch Bencével és Horváth Tamással mozizhatnak. Az Intercom több Avatar-kütyüt is kisorsol, a fődíj egy navigációs készülék lesz. http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/..._a_mom_parkban/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Jej de jó, hogy nem oda akarunk menni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Azért a miénk csábítóbb. Mert ugye, vasárnap 12:30-as vetítéssel az SWSaga és az AVPUniverzum közös Avatar bulit tart az Aréna plázában. Sztárvendégek a dinasztia Donja, Oldfighter, valamint fel és lemenői, köztük a híres-hírhedt pod race versenyző, Ody Mandrell (és kiváló droidcsapata ). A Star Wars és Alien rajongók örülhetnek, a jegyeket Oldfighter, Infy (AVPU admin) és jómagam intézik. A sör és egyéb itókák rajongóknak sem lesz okuk a panaszra, mert a mozi megtekintése után szervezőink Katicatúrára viszik az érdeklődőket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Pfff...egész egyszerűen simán érdekesebbek vagyunk mint bármely celeb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Pfff...egész egyszerűen simán érdekesebbek vagyunk mint bármely celeb Persze, mert mi meg is érdemeljük... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Nah, akármilyen is lesz a film, megyünk, és iszunk rá egyet. (János herceg szavai jutnak az eszembe: Nos, délután lesz egy esküvőnk...vagy egy akasztásunk. A lényeg, hogy buli legyen, nem?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Dehogynem, csak közvetlen eléréssel tudod megnézni. Kattints rá az aláhúzott hivatkozásra amikor innen indítanád a videót. Oks, köszi Azért a miénk csábítóbb. Mert ugye, vasárnap 12:30-as vetítéssel az SWSaga és az AVPUniverzum közös Avatar bulit tart az Aréna plázában. Bizony, bizony, pont ahogy írod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Pandora celebjei Jóban Rosszban színészek és Megasztár énekesek lesznek!Avatar-buli szerda éjféltől a MOM Parkban Tényleg mázli, hogy ezt elkerüljük. Azért a miénk csábítóbb. Mert ugye, vasárnap 12:30-as vetítéssel az SWSaga és az AVPUniverzum közös Avatar bulit tart az Aréna plázában. Sztárvendégek a dinasztia Donja, Oldfighter, valamint fel és lemenői, köztük a híres-hírhedt pod race versenyző, Ody Mandrell (és kiváló droidcsapata ). A Star Wars és Alien rajongók örülhetnek, a jegyeket Oldfighter, Infy (AVPU admin) és jómagam intézik. A sör és egyéb itókák rajongóknak sem lesz okuk a panaszra, mert a mozi megtekintése után szervezőink Katicatúrára viszik az érdeklődőket Inkább erre a programra szavazok én is. Bár a Katicatúrához beugrott még valami: feltétlenül előre kell rendelni hordónyi forralt bort, mert szükség lesz rá a pincében... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Holnap ilyenkor én már a mozi felé veszem az irányt. Rá is készülök délután egy kis szunyával, hogy majd haza tudjak cammogni hajnali 4 környékén. Azért csüti reggel reszkessetek, mert elárasztom a fórumot a kritikámmal. Kemény leszek, mint a vidia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Aki jókat akar röhögni nézze meg a Péntek 13 9. részét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Holnap ilyenkor én már a mozi felé veszem az irányt. Rá is készülök délután egy kis szunyával, hogy majd haza tudjak cammogni hajnali 4 környékén. Azért csüti reggel reszkessetek, mert elárasztom a fórumot a kritikámmal. Kemény leszek, mint a vidia. De spoilert lehetőleg ne írj be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Kemény leszek, mint a vidia. Ezt el is várjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Ezt el is várjuk így van! Lada mester pontozni is szíveskedjen majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Holnap ilyenkor én már a mozi felé veszem az irányt. Rá is készülök délután egy kis szunyával, hogy majd haza tudjak cammogni hajnali 4 környékén. Azért csüti reggel reszkessetek, mert elárasztom a fórumot a kritikámmal. Kemény leszek, mint a vidia. És ha nem tetszik majd,így fogod bucira verni a képem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. A filmben is megérdemelte a srác a verést, te is meg fogod, ha rossz lesz a film. Csak sajnos, míg a BS-ben egyedül volt, most a SWSaga és az AVPU fog kollektívan elpáholni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Ha a film rossz lesz én "csak" alapozni fogok a többieknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Family Guy something something darkside: Nem volt rossz, végigment a TESB-en, szinte tökéles képi világgal. És bár voltak benne poénok, nem olyan sok mint amire számítottam. Azt hittem mindent kifiguráznak majd, mégiscsak 50 perces...ehelyett ugyanaz a szöveg volt, mint a SWban. De nem volt rossz, egy 6,5/10nek jó volt. Persze nekünk kötelező!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Az Origo pozitívan értékelte az Avatart! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Azért csüti reggel reszkessetek, mert elárasztom a fórumot a kritikámmal. Kemény leszek, mint a vidia. Amúgy sem szoktál lágy szívű lenni kritikák terén, szóval hajrá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. http://filmbuzi.hu/files/2009/inception-fp.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Nem is tudtam, hogy a Wachowsky-fivérekből az egyik boy girl lett. Szerencsétlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. (szerkesztve) Az Origo pozitívan értékelte az Avatart! :D A francia művészfilmeket kedvelő origo stáb szereti a filmet, ez nagyon meglepett.. De ez mégjobban...a cspv imádja, ódákat zeng a filmről. Olvassátok csak el a kritikát http://cspv.hu/09/12/avatar/ Csak ámulok és bámulok. IMAX-ben ez akkora büntetés lesz, amekkorát még nem látott a világ! cspv kemény fikagép oldal, szóval...nem semmi kritika Szerkesztve: 2009. December 16. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Mennyire "terelőszárnyasak" ezek a kritikák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. HA láttál minden videót, új dolgot szerintem nem mond. Egyébként szerintem a sztori alapjait részletezi, amit eddig is tudtunk.. Baromi jó kritika! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. No akkor teszek egy próbát vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. (szerkesztve) Csak ámulok és bámulok. IMAX-ben ez akkora büntetés lesz, amekkorát még nem látott a világ! cspv kemény fikagép oldal, szóval...nem semmi kritika Hú, elolvastam. És arra gondoltam, négy nap múlva, ilyenkor már tűkön ülve várjuk majd, hogy kicsit mi is Pandorára utazhassunk! a másik, hogy lehet, hogy egyszerű a történet, de az ugye nem együgyüséget jelent. Nem is kell mindig túlbonyolítani a dolgokat! Szerkesztve: 2009. December 16. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.