Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Még az idiotizmusból is némi "igényességet" várok el A képregényben így van, attól nem térhetnek el Ott ha legyőz Scott egy ex-pasit akkor az pénzé, ajándékká, életé vagy kis nyuszikká változik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Machete magyar feliratos előzetes A coolfaktor veri a plafont rendesen. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. "Karl Urban fogja magára ölteni legközelebb Dredd bíró jelmezét és sisakját - ráadásul utóbbit le sem fogja venni, erősítették meg a készülő film producerei, akik erősen korhatárosra tervezik az új Judge Dreddet. Ahogy az várható volt, Karl Urban lett az új Dredd bíró, ő fogja játszani a maszkos képregény-karaktert az új Judge Dredd mozifilmben. Pár hete már mi is jeleztük, hogy az a pletyka járja, hogy az új-zélandi színész kaphatja meg a szerepet, de most az Empire Online készített egy interjút Andrew MacDonald és Allon Reich producerekkel, akik megerősítették a netes értesüléseket. A producerek a beszélgetés során egyébként még elárultak pár dolgot a tervezett filmmel kapcsolatban. Először is azt, hogy ők is egyetértenek a rajongókkal, miszerint a 90-es években készült Stallone-film teljesen tönkretette az egyébként fantasztikus képregény eredeti elképzeléseit. Másodszor pedig, hogy ők mindenképp erősen korhatárosra és realistára tervezik a Judge Dredd rebootját, melyben, mint arról már korábban is volt szó, Dredd valóban nem veszi le sisakját. Ígéretük szerint mindenképp komolyan fognak hozzáállni a témához, nem vesznek példát más képregényfilmek komolytalanságáról. Peter Travis, a rendező, az év végén lát neki a forgatásnak Johannesburg-ban, a Ditrict 9-ban dolgozók részvételével." Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Machete magyar feliratos előzetesA coolfaktor veri a plafont rendesen. Ez nagyon nagy film lesz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Scott Pilgrim azt animáció ellen - a film egyik promója, amúgy ez a ksiflm a 2. kötet első pár oldala http://video.adultswim.com/promos/scott-pi...-animation.html Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A 9. légió Hát ez a film ott van a szeren, bár ugyan nem egy A kategóriás epikus, romantikus római történelmi mű, de a Rómán és a Spartacuson nevelkedett sorstársak élvezni fogják. Egyszerre köszön vissza ugyanis Titus Pulo amint kaszabolja az ellent a Tizenhármast......oh, sorry, a Kilencest üvöltve , illetve a Blood and Sand igen szaftos, naturista brutalitása melyhez pár vekni kenyeret nyugodtan eltunkolhatunk. Szóval Neil Marshall hozza a formáját, sőt, érzésem szerint eddigi legjobb csúcsformában lévő B túlélő moziját alkotta meg Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Először is azt, hogy ők is egyetértenek a rajongókkal, miszerint a 90-es években készült Stallone-film teljesen tönkretette az egyébként fantasztikus képregény eredeti elképzeléseit. A képregényt nem ismerem, de ez a film valóban bűn rossz volt. Leginkább, mint film. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Nekem bejön a Dredd bíró. Eddig már vagy tízszer láttam. Legutóbb két hete tűztem magamnak műsorra. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Nekem is tetszett. Olyan sz*r, hogy az már jó Én is pár hete (na jó, hónapja ) néztem meg. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Nekem még sose jutott eszembe sz*rnak nevezni. Olyan filmeket nem nézek meg egynél többször amiket sz*rnak tartok. Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Megnéztem ma az Il Padrino (gyengébbek kedvéért Godfather, még gyengébbek kedvéért Keresztapa ) 1-et. Láttam már szerintem 2x, de egyszer sem olyan korban, hogy értsem... De most nagyon király volt. Megnéztem a Scarface-t is (Al Pacino Alpa Chino, ha tudja valaki ) az is nagyon jó, de egy kicsit érdekes... Tettszett nagyon, de valahogy úgy egy kicsit furcsa... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Nem a néha feltünő üresjáratok miatt furcsa? Egyébként a Sebhelyesarcút annak idején nagyon csúnyán alázták a kritikusok. Brian De Palmát még Arany Málna díjra is jelölték a legrosszabb rendezés kategóriájában, aztán az évek múltával rájöttek, hogy ez egy rohadt jó film. És tényleg az, bár messzen nem tökéletes. Az utolsó tiz húsz perc viszont felejthetetlen. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. A kód: Sima betörünk a lehetlen helyre film. Semmi extra nincs benne tiszta sablon az egész és kiszámítható. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Ma megnéztem a TV2 -n a Skorpiókirályt! Nagyon szórakoztató volt. Pozitív meglepetés volt, hogy a film alatt csak egyszer volt reklám. Amúgy a skorpióking jó volt, nem értem akkor a Múmia 3-ban miért is volt rossz? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Amúgy a skorpióking jó volt, nem értem akkor a Múmia 3-ban miért is volt rossz? Lehet azért, mert abban kínaivá avanzsálták szegénykét Szerintem a Múmia 2-re gondolsz. Amúgy ne keress a két film között kapcsolatot, nem előzménye az egyik a másiknak (lehetett volna, de végül nagyon nem lett az). Én meg az előbb fejeztem be a Prince of Persia című filmet. Nem játszottam a játékokkal (na jó, ezer évvel ezelőtt a legelsővel, de az agyamra ment ), fingom sincs, azok miről szólnak, de ez egy k*rva jó kalandfilm volt! Akciódús, röhögős, látványos, ahogy annak lennie kell. Mint anno a Múmiák meg a Karib-tenger kalózaik (többes számba teszem a többes számot, király ), na meg persze a jó öreg Indy történetei. Többet nem is vártam, többet nem is ad, de ez így tökéletesen jó. Ott a helye a többiek mellett. Egyetlen egy apró bánatom volt, hogy Spoiler: a film végén restartot nyomtak, s bár így túlélte a hercegnő, a tesók, az apuka és a késdobáló harcos is, ami jó, de a késdobáló és a sejk így sosem találkoznak Dastannal, na meg, Dastan és a hercegnő kapcsolata sem lesz olyan mókás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Akkor a Múmia2. Az is feltűnő volt, hogy az egész film alatt egy deci vért se láttunk elfolyni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 15. Nekem meg itt van már mióta a Skorpiókirály 2. Meg kéne már nézni, mert annyira szidják, hogy még nekem talán tetszeni is fog .D Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. (szerkesztve) 16-17 perccel hosszabb lesz az Avatar Bővített verzió a novemberben megjelenő BR, DvD-n :D http://www.mtv.com/news/articles/1645624/2...812/story.jhtml "We're doing a longer version for the DVD that is 16 to 17 minutes longer," he said, "but you'll have the choice: You can watch [the nine-minutes-longer version] or you can watch the original if you want to." Nézheted a 17 perccel hosszabbat, vagy választhatod a 9 perccel bővített Special Editiont, sőt a mozis original verziót is nézheted Szerkesztve: 2010. Augusztus 16. - JakeSully Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Nézd, ha végül is mindezt egy lemezen belül lehet váltogatni, egye fene Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Én még csodálom, hogy a na'vik színét nem lehet változtatni. Amúgy megvevős példány lesz továbbra is eme utolsó(?) DVD változat. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Amúgy megvevős példány lesz továbbra is eme utolsó(?) DVD változat. Mivel November vége fele érkezik, ideális karácsonyi ajándék lesz a fa alá Míg 2 éve mindenki Cloverfield (Ody milyen lelkes volt )meg Transformers dvd-t kapott karácsonyra tesójától , szüleitől, most tök jó lenne, ha mindenki Avatar dvd-nek örülne a fa alatt Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. most tök jó lenne, ha mindenki Avatar dvd-nek örülne a fa alatt Nekem már be van ígérve! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Míg 2 éve mindenki Cloverfield (Ody milyen lelkes volt )meg Transformers dvd-t kapott karácsonyra tesójától , szüleitől, most tök jó lenne, ha mindenki Avatar dvd-nek örülne a fa alatt Vagy magamtól magamnak Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Szerencsére egy az ízlésem a Jézuskával Ilyenből sosincs gond. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Nálam kizárt hogy Avatarnek örüljek a fa alatt. Egyrészt azért mert már nem érdekel annyira hogy megnézzem, másrészt azért mert képtelen vagyok bárminek is örülni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. 16-17 perccel hosszabb lesz az Avatar Bővített verzió a novemberben megjelenő BR, DvD-n http://www.mtv.com/news/articles/1645624/2...812/story.jhtml Nézheted a 17 perccel hosszabbat, vagy választhatod a 9 perccel bővített Special Editiont, sőt a mozis original verziót is nézheted Na erre várok, de én nem karácsonyra hanem megveszem egyből ha megjelenik. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Nálam kizárt hogy Avatarnek örüljek a fa alatt. Egyrészt azért mert már nem érdekel annyira hogy megnézzem, másrészt azért mert képtelen vagyok bárminek is örülni. Akkor szerezd meg azért, hogy elkeserítsd magad vele Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Akkor szerezd meg azért, hogy elkeserítsd magad vele :)Nem vesztem meg. Jobban akarok lenni lelkileg nem pedig rosszabbul. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. 16-17 perccel hosszabb lesz az Avatar Bővített verzió a novemberben megjelenő BR, DvD-n http://www.mtv.com/news/articles/1645624/2...812/story.jhtml Nézheted a 17 perccel hosszabbat, vagy választhatod a 9 perccel bővített Special Editiont, sőt a mozis original verziót is nézheted De jó... már a 9 perces bővítésnek sem láttam sok értelmét, de mit tudnak beleszuszakolni 17 percben egy olyan filmbe, aminek a sztorijához még az is sok, amire eredendően vágták. Bár szerencsére a látvány kitöltötte a filmet, de ez a +20 percnél - ha csak nem a Föld kerül vissza, bár azzal agyonvágnák a film szerintem remek kezdését - azért erre már nem mernék fogadni. Engem személy szerint ennyire nem érdekel Pandora, se Jake és Neytiri magánélete. Bár ha RDA-s dozerolások lesznek, akkor jöhetnek Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 16. De jó... már a 9 perces bővítésnek sem láttam sok értelmét, de mit tudnak beleszuszakolni 17 percben egy olyan filmbe, aminek a sztorijához még az is sok, amire eredendően vágták. Bár szerencsére a látvány kitöltötte a filmet, de ez a +20 percnél - ha csak nem a Föld kerül vissza, bár azzal agyonvágnák a film szerintem remek kezdését - azért erre már nem mernék fogadni. Engem személy szerint ennyire nem érdekel Pandora, se Jake és Neytiri magánélete. Bár ha RDA-s dozerolások lesznek, akkor jöhetnek Én is abban reménykedem, hogy a csatából lesz több. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.