Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elolvastam az egészet, érdekes cikk volt. Igazából a teljesen tájékozatlan embereket tudják ilyen módon átverni a trailerekkel :) És a felsorolt filmek jó része a jobb film kategóriába tartozik, ahol többet kaptunk a trailer által sugalltnál. Attól függetlenül nem vitatom, hogy az ilyen átverés nem szép, de aki akar, az pár perc alatt többet is megtud a filmről, pl. milyen nyelvű és a többi.

Végül is nem rossz a The Avengers trailer, azért kíváncsi vagyok, mit kezdtek ennyi szuperhőssel egy filmen belül. És kaptunk egy újabb B. Bannert, bár most is jó színész fogja alakítani.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Eddig nekem szinte semmilyen de nem csodálom hogy így vagyok vele mert Bosszúállóék közül egyedül Vaspasast bírom míg a többi figura számomra majdhogynem felejtős.

Hozzászólás ideje:

Nekem kicsit sántít ez az összes szuperhőst egy filmbe dolog. Tudom hogy így volt ez a képregényben is, de számomra az összes eddigi filmek külön világot képeztek. Thor istenes világa egyszerűen teljesen elüt a Hulk vagy a Vasember filmek felfogásától, még ha egyik nem is zárja ki a másikat. 1-1 snitt a stáblisták után meg édeskevés összekötni ezeket a filmeket szerintem.

Hozzászólás ideje:

Engemet a Hulk színészváltás zavar egyedüliként. Eric Banát kár volt leváltani. Node Robert Downey Jr. kárpótol mindenért. :D Ja és Scarlett kisasszony is. :D :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem lesz itt gáz. Ezért voltak az előzményfilmek, hogy itt már csak egymást keljen szokniuk, amire eléggé rá fog menni a sztori. Mondjuk a képregényben is voltak ilyenek. Egy Avengers vs Hulk tuti lesz benne, és úgy nézem Loki egész jó kis ellenség lesz. Én nagyon várom, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, mert a lehetőség adott. :D Amúgy én eddig az összes Hulkot játszó színészt bírtam, és ez Markkal sincs másképp.

Hozzászólás ideje:

Újra együtt a három nagyöreg. :cool:

schwarzislywillis.jpg

Ezt a pósztert ezelőtt még nem is láttam pedig már májusban felkerült a netre.

theexpendablesteaserposter.jpg

Node Robert Downey Jr. kárpótol mindenért. :D Ja és Scarlett kisasszony is. :D :D

Nekem egyelőre nagyon úgy néz ki hogy Vaspasas viszi majd a hátán az egész filmet. Csak ki ne merüljön a mini ARC-reaktorja. :D

Azt meg nagyon remélem hogy Skarlát Rohenszon nemcsak dísznek került be a múviba. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nekem lövésem nincs miért kell nekik Bulgária.

Amúgy Schwarzi máris nagyon durván néz ki. A régi szép időkben érezheti magát a forgatáson. Plusz a régi jó szokását is megtartotta hogy a filmhez szánt kinézetével járkászol ide-oda. A bolgár miniszterelnökék tutira oda voltak hogy így láthatták. :D Ez mondjuk semmi ahhoz képest amit Schwarzi a Törnibátor forgatása alatt rendezett. Akkor félig gépi pofával egy bár vendégeit sokkolta és a népek első meglepetésükben már mentőt is hívtak volna mert nem tudták mire vélni az egészet. :D

schwarziinbulgaria.jpg

Hozzászólás ideje:

Azaz method acting, csak éppen a színészi tudás hiányzik Arnie-ból. :D

A haja valami csoda folytán élénkebb mint valaha. Legalább Willisnek nem kell a hajfestés miatt aggódnia. :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem ebből is letöltés lesz. Megint azt fogják csinálni, hogy itthon hónapokkal később lesz a premier.

Stallone úgy néz a képen mint aki mindjárt agyonveri a fényképészt. :D

Igen, Willis a legfiatalabb(szül: 1955) aztán Schwarzenegger(szül:1947) végül Stallone(szül:1946).

Bulgáriában meg nagyon olcsó a forgatás, gondolom azért filmeznek ott.

Hozzászólás ideje:

Nem volt rossz az első, de... Szerintem a John Rambo mérföldekkel jobb. :)

SZámomra az egyik legjobb akció amit láttam, főleg a cast miatt, a 80as évek beli poénok, és a mai robbantgatás mellett! :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem volt rossz az első, de... Szerintem a John Rambo mérföldekkel jobb. :)

Nálam is hasonló a sorrend. Az Expendables kellemes esti kikapcsolódás, de ahogy John Rambo írt a gépágyújával az olyan szinten kiüti a macho-mérőt, hogy ahhoz képest még az Expendables tokkal vonóval is csak egy gyerekzsúrnak tűnik. :D

Hozzászólás ideje:

Nálam is hasonló a sorrend. Az Expendables kellemes esti kikapcsolódás, de ahogy John Rambo írt a gépágyújával az olyan szinten kiüti a macho-mérőt, hogy ahhoz képest még az Expendables tokkal vonóval is csak egy gyerekzsúrnak tűnik. :D

Pontosan. A film végi irtás, és ahogy addig fel van vezetve a történet az tökéletes. :D

Hozzászólás ideje:

A gépágyúval való írtás a John Rambo végén minden akciójelenetet űberel, mind keménységben mind brutalitásban. Nálam is Johnny az első, de az Expendables nem sokkal marad le mögötte.

Hozzászólás ideje:

Pontosan. A film végi irtás, és ahogy addig fel van vezetve a történet az tökéletes. :D

Tulajdonképpen elérték azt hogyha be lehetne menni a filmbe és Rambo már nem tudja kezelni a fegyvert akkor a néző átveheti és mindenféle lelkifurdalás nélkül ölheti halomra a burmai katonákat. :D

Hozzászólás ideje:

Azért az durva, hogy Sly a legöregebb és mégis simán összecsomagolná a másik kettőt együttvéve. :D (Bár régebben azért ez nem így lett volna) :)

Hozzászólás ideje:

Büdösbogár bácsiéknál megint pusztulni fog a rokonság. :D

Csak lenne jó, mert az első rész óta még a legjobb az a gagyi animációs sorozat volt. A másik két filmmel meg büntetni lehetne, bár a harmadik valamivel (egy bogárlábnyival) jobb a másodiknál.

Hozzászólás ideje:

Erről kapásból beugrott a TéDéKá vége. :D

Csak lenne jó, mert az első rész óta még a legjobb az a gagyi animációs sorozat volt. A másik két filmmel meg büntetni lehetne, bár a harmadik valamivel (egy bogárlábnyival) jobb a másodiknál.

Én is megnéznék már egy épkézláb csillaghajós folytatást. Nem várnám el hogy jobb legyen az elsőnél de azért jó lenne ha valamicskét közelítene hozzá. A másodikat egyszer láttam és az elég felejtős lett. Talán egy jelenet ha rémlik belőle és az se nagyon. A harmadikhoz még nem volt igazán kedvem de valamikor arra is sort kerítek.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.