Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Bár nem láttam, így nem tudok teljes értékű véleményt formálni.Így látatlanban, azt mondom nézzük a jó oldalát. Legalább nem szinkronizálták újra az egészet, és így nem az egész film szinkronja szokatlan, hanem csak kizökkent. Hát ha ez jó oldal? Emiatt is angolul nézem, mert baromi gagyi ez a hullámzás, meg egy új pocsék szinkron miatt is angolul nézném. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Legalább a bővített GYU tisztességes szinkront kapott. Az is több a semminél. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Én sem szeretem a szinkronosokat.Régen tők jó szinkront csináltak(pl Vissza a jövőbe), most meg rosszakat.Inkább angolul. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Aha. Valahogy leépültek a szinkronok. Most a szinkronstúdiókat is csak az érdekli, hogy megteljen a zsebük. Nekünk meg a hócipőnk van tele velük. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hát ha ez jó oldal? Szerintem jó. Hisz legalább ott megszokott a hang, ahol nincs új jelenet. Jobb mint egy tökúj. Érzem van benne még jó! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Végül is, de ennyi erővel újra is szinkronizálhatták volna. Nem szokta túlságosan érdekelni őket, hogy mekkora kultuszfilm, szóval nem tom itt miért nem tették meg. Bár félre értés ne essék, azért örülök, hogy nem tették meg, csak mégis, ez a kiegészítés így kicsit felemás. Na most úgy van, hogy "ha van rajta sapka, azért, ha nincs rajta, akkor azért". Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Szerintem ez azért sokkal jobb megoldás. Nem kell egy teljesen újat megszokni, hanem csak egy-egy részlet erejéig becsukjuk a fülünket, vagy átváltunk angolra. Le kellene szokni az újra szinkronizálásról. Ha a 1962-ben készült Hamupipőke szinkronjából 5.1-et varázsoltak a dvd-re akkor semmi sem lehetetlen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Vagy a '93-as Jurassic Park szinkronjából... de jó lenne, ha erre a forgalmazók is ráébrednének. Csak hát őket ez k*rvára nem érdekli. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Vagy a '93-as Jurassic Park szinkronjából... de jó lenne, ha erre a forgalmazók is ráébrednének. Csak hát őket ez k*rvára nem érdekli. Abból is újat csináltak a DVD-re Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Nem, az eredeti szinkront keverték fel 5.1-re, csak úgy, mint a második résznél (a harmadiknál már nem kellett). De pl a Predatornak is megtartották a mostani kiadáson az eredeti szinkronját, és azt is felkeverték 5.1-re (és sehol az angol DTS)... és itt a poén, a Predator 2-nél, bár ott is megvan az eredeti szinkron, de ott már nem bajlódtak keveréssel, rátették alanatúr a 2.0-as Sorroundot (de lett angol DTS). Ez a jellemző a magyar kiadókra, két része ugyan azon filmnek, egyszerre adták ki ugyan azon "akció" keretében, és az egyiknél még vették a fáradtságot, a másiknál már nem. Ha még így sem tudnak egységeset alkotni, mert szarnak az egészre, kiadjuk, had igya a nép. Aztán csodálkoznak, hogy a kalózverzió meg terjed, mint az influenza, mert azon már van 5.1 a 2. részen is, meg angol DTS, meg anyám kínja. Na meg, ha már újraszinkron. Egye fene, csinálják, bár mind bebukják, na de spongyát rá, ha úgy járnak el, mint a Piedone filmekkel vagy a Terminator 1-el. Ott az új "hiperszuper" szinkron mellé betették a "ratyi" eredeti szinkront is, aztán nézze mindenki úgy, ahogy akarja. Milyen jó megoldás. De ezt miért nem lehet minden újraszinkronizált filmmel eljátszani??? Pl a Vissza a jövőbe trilógiára a cseh hangsáv helyett nem lett volna értelmesebb egy mezei eredeti szinkron a borzalmas új mellé? Így jó sokan inkább meg sem vették (én sem, viszont letöltöttem úgy, hogy egy korongon van angol hang, új szinkron és régi szinkron). Ez az eljárás miért nem jó? Jó lenne tudni, mennyibe került egy újra szinkron és mennyibe a régi újrakeverése. De szerintem az utóbbi olcsóbb, gazdaságosabb lenne, esetleg olcsóbb lehetne a DVD is, stb... ja mondjuk ebbe bele is kéne gondolni. De egye fene, legyen drágább, de akkor tegyék az új szar mellé a régi jó szinkront. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 16. Én is csak az új szinkron miatt nem vettem meg a Vissza a Jövőbe trilógia dvd-t. (Ha van még linked ahhoz a 3 sávos dvd-hez, kérlek küld el pm-ben ) Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. The Departed teaser poster: Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. A trailere is odavág ennek a filmnek. Nicholson rulzik majd ebben is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Legalább a bővített GYU tisztességes szinkront kapott. Az is több a semminél. No, az igen. Valóban normális szinkront kapott az egész film bővítményestől együtt. Annyira, hogy ez az a film, amit még én is szinkronnal nézek. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 17. Én sem pártolom az újraszinkront. Megszokta az ember egy bizonyos szinkronnal, rossz utána más hangokkal nézni a kedvenc filmeket (kivéve, ha eleve mindig eredetiben nézi valaki, de most nem erről van szó), akárhogy is sikerül az újraszinkron. Ha meg rosszabb is a réginél, akkor le vele! Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. The Prestige plakát: Cool Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Szuper ez a plakát, jobban bejön, mint a The departedé, ami szintén nagyon jó Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Szuper ez a plakát, jobban bejön, mint a The departedé, ami szintén nagyon jó Tetszik ez a betűtípus. Nem tudja valaki, milyen font lehet? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 18. Sajna nem tudom. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Szuper ez a plakát, jobban bejön, mint a The departedé, ami szintén nagyon jó Nálam is ez a helyzet. És amugy a filmekben is, ezt jobban várom, de azt is várom nagyon. Vagyis belezavarodtam... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Ezt bazz látni kell :) http://www.metacafe.com/watch/155844/little_man/ Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Priest, erről a filmről tudsz valami infót csöpögtetni? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Ezt bazz látni kell :) http://www.metacafe.com/watch/155844/little_man/ Már láttam pár hónapja ezt a trailert, de én inkább távolállok ezektől a filmektől. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Ezt bazz látni kell :) http://www.metacafe.com/watch/155844/little_man/ Valóban remeknek ígérkezik. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Ezt bazz látni kell :D http://www.metacafe.com/watch/155844/little_man/ Hát, izé... Nem tetszik nagyon Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Priest, erről a filmről tudsz valami infót csöpögtetni? Én csak ennyit: Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Ricci kisasszony eddig esztétikailag nem jött be, de kezd jó irányba hajlani. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Ricci kisasszony eddig esztétikailag nem jött be, de kezd jó irányba hajlani. Ezen kép láttán én is erre a véleményre hajlok... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 19. Először meg sem ismertem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.