Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Gondoljátok meg hogy esztek-e birkát az űnnepek alatt! Ezután a bábfilm után? Még szép. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. ÉS nem tudod mikortól játsszák nálunk? Donát Azt sem tudtam hogy ez a magyar címe. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Kudar, most visszaolvastam a kritikádat. Nekem is 12 majom fílingem volt. És ha úgy fejezték volna be, ahogy én akartam, akkor meg a kritikusok szemében még egy 12 majom lett volna csak, és akkor annyi lett volna, hogy "Ezt láttuk már!". De én a befejezését jobbnak találtam volna úgy. Pedig sokkal jobb lett volna egy nem klisés vég. Illett volna a filmhez ha főszereplő meghal...minden idősíkban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Bomarr: olvasva a beszámolóidat, mostanában sz*r estéid lehettek. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Pedig sokkal jobb lett volna egy nem klisés vég. Illett volna a filmhez ha főszereplő meghal...minden idősíkban. Nekem is az tetszett volna, ha mindkettő(pasi+csaj) megpurcan! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Bomarr: olvasva a beszámolóidat, mostanában sz*r estéid lehettek. Valahogy úgy.... a Road to Guantanamo mondjuk valszeg bekerül az év végi top 25-embe (bár inkább a végére), meg a Lady in the Water se volt rossz, de igazán semmi különös, a többi meg bűnrossz De most valamiért kitaláltam, hogy megnézem azokat a 2006-os filmeket, amik valami miatt érdekeltek... most épp Brian De Palma 'Black Dahlia'-ája forog.... hát ez is ölég gyenge Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Kudar: Én nem mondtam, hogy ez a magyar címe, sőt!!! Donát Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Most néztem újra a Miami Vice-ot, otthon, igényesen, házimozikon... Sajnos be kell látnom, hogy csúnyán alulbecsültem ezt a filmet, amikor először láttam, mert ez csaknem mestermű... Cseppet sem szokványos, ez igaz, de ha az ember ráérez az ízére, hatalmas filmet nyer. Amikor mozikban ment, egy újabb Heat-re vagy Collateral-ra számítottam, és ez volt a hiba, mert a MV szakított ezen filmek hagyományos struktúrát követő felépítésével, és kisérleti terepre lépett - és a filmnek ez az egyáltalán nem szokványos, kisérleti jellege volt az, ami elidegenítette a közönség nagy részét - köztük engem is. Viszont másodjára nagyon helyükre kerültek a dolgok, nyitottabban álltam hozzá, és meglett az eredménye: egy újabb Mann film, ami belépett a kedvenceim közé. Ja, és igen: Mann stílusa még soha nem volt ennyire kiforrott, összetéveszthetetlenül jellegzetes, mint itt. Remélem folytatja ezt a megkezdett utat. A MV nálam mindenesetre oda-vissza üti az izzadtságszagú Departed-et... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. most épp Brian De Palma 'Black Dahlia'-ája forog.... hát ez is ölég gyenge Engem is érdekelt a Black Dahlia, de olyan rosszakat hallottam róla mindenfelől, hogy inkább elálltam tőle Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. yoda: Egy újabb pálfordulás? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. yoda: Egy újabb pálfordulás? Bizonyára nem az utolsó, Ody... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Bekapcsolatam a tévét, hogy mi megy benne TV2: Bridget Jones, de azt hittem, dobok egy hátast, mert felfedeztem Gaius Baltart Bridget fura-mura haverjai között Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Bekapcsolatam a tévét, hogy mi megy benne TV2: Bridget Jones, de azt hittem, dobok egy hátast, mert felfedeztem Gaius Baltart Bridget fura-mura haverjai között Szánalom ez a karácsonyi műsor. Be sem kapcsoltam a TVt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Szánalom ez a karácsonyi műsor. Be sem kapcsoltam a TVt. Én is csak net közben tegnap. Amúgy csak az Evitát néztem meg, mert még nem láttam. Majd kinézek mára valamit a gépemről Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Én se nézek semmit. Majdnem egész nap az Abysshoz kreálok egy normális feliratot. Valamelyik külföldi lapon találtam olyat ami nem csúszik de az átírás is nagy meló. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Én se nézek semmit. Majdnem egész nap az Abysshoz kreálok egy normális feliratot.Valamelyik külföldi lapon találtam olyat ami nem csúszik de az átírás is nagy meló. Szerintem elég lenne csak áthúzni a feliratot pár másodpercel(BSPlayer). Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Szerintem elég lenne csak áthúzni a feliratot pár másodpercel(BSPlayer). Néha ezmiatt az elhúzás miatt szétcsúszik teljesen a felirat. Sajnos már nálam is volt ilyen. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Szerintem elég lenne csak áthúzni a feliratot pár másodpercel(BSPlayer). Erre én is gondoltam már de magyart olyan béna szöveggel találtam hogy azt csak ritkán használom hozzá. Inkább felvettem a gépre mp3-ba a film hangját hogy nagyjából a megszokott szöveg legyen benne, és csak az új jeleneteket fordítom le, a film szinkronjába pedig csak akkor nyúlok bele ha nagy eltérés van közte és az eredeti szöveg között. Elég macerás hallgatni, irkálni meg még fordítani is de én nem bánom. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hát a külföldi adókhoz képest tényleg szánalmas volt.Ezeréves filmeket harangoztak be szupermoziként(pl Szörny RT).A német adókón legalább újabb filmek voltak.Még szerencs, hogy a gépemen van pár film.Meg is néztem a Crank-et a szállítós csávóval.Nem egy nagy szám, de vannak benn ejó ötletek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. (szerkesztve) Megjött a F4 trailer! a Silver Surfer valami eszméletlen jól néz ki!!!!!! Tessék megnézni. FF2 trailer Szerkesztve: 2006. December 27. - kudarmubat Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. (szerkesztve) Tetszik Jessica Alba esküvői ruhája A T-1000 is ájl bí bekol? Szerkesztve: 2006. December 27. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Engem már nem tudnak lázba hozni ezek a képregény filmek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Jess Alba az FF2 színfalai között randalírozik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Nagyon jó ez a csaj, bár a szőke nem áll jól neki szvsz. Egyébként ahogy elnézem, ott még több volt a green screen mint az SW-ben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hát nem tudom, melyik a szebb, Natalie Portman vagy Jessica Alba. Bár ez a szőke haj tényleg nem áll jól neki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. OFF Nekem Natalie jobban bejön. ON Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Nekem meg mindkettő sovány, így nem jönnek be. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. (szerkesztve) Hát nem tudom, melyik a szebb, Natalie Portman vagy Jessica Alba. Bár ez a szőke haj tényleg nem áll jól neki. Megmondom őszintén, nekem egyáltalán nem jön be a csaj. Egy jó kép róla: http://www.starterupsteve.com/flash/html/alba.shtml Szerkesztve: 2006. December 27. - Obi1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Nekem meg mindkettő sovány, így nem jönnek be. Saját vékonyságomból adódóan én imádom a vékony csajokat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. (szerkesztve) Egy jó kép róla:http://www.starterupsteve.com/flash/html/alba.shtml Bájos a mosolya Saját vékonyságomból adódóan én imádom a vékony csajokat. Viszont mikor már olyan vékonyak, hogy mögöttem is elbújhatnának, az már undorító. Szerkesztve: 2006. December 27. - Dzséjt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.