Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Kudar, most visszaolvastam a kritikádat. Nekem is 12 majom fílingem volt. :hmm: És ha úgy fejezték volna be, ahogy én akartam, akkor meg a kritikusok szemében még egy 12 majom lett volna csak, és akkor annyi lett volna, hogy "Ezt láttuk már!". De én a befejezését jobbnak találtam volna úgy. :)

Pedig sokkal jobb lett volna egy nem klisés vég. Illett volna a filmhez ha főszereplő meghal...minden idősíkban. :)

Hozzászólás ideje:
Bomarr: olvasva a beszámolóidat, mostanában sz*r estéid lehettek.

Valahogy úgy.... a Road to Guantanamo mondjuk valszeg bekerül az év végi top 25-embe (bár inkább a végére), meg a Lady in the Water se volt rossz, de igazán semmi különös, a többi meg bűnrossz :hmm: De most valamiért kitaláltam, hogy megnézem azokat a 2006-os filmeket, amik valami miatt érdekeltek... most épp Brian De Palma 'Black Dahlia'-ája forog.... hát ez is ölég gyenge :)

Hozzászólás ideje:

Most néztem újra a Miami Vice-ot, otthon, igényesen, házimozikon... Sajnos be kell látnom, hogy csúnyán alulbecsültem ezt a filmet, amikor először láttam, mert ez csaknem mestermű... Cseppet sem szokványos, ez igaz, de ha az ember ráérez az ízére, hatalmas filmet nyer. Amikor mozikban ment, egy újabb Heat-re vagy Collateral-ra számítottam, és ez volt a hiba, mert a MV szakított ezen filmek hagyományos struktúrát követő felépítésével, és kisérleti terepre lépett - és a filmnek ez az egyáltalán nem szokványos, kisérleti jellege volt az, ami elidegenítette a közönség nagy részét - köztük engem is. Viszont másodjára nagyon helyükre kerültek a dolgok, nyitottabban álltam hozzá, és meglett az eredménye: egy újabb Mann film, ami belépett a kedvenceim közé.

Ja, és igen: Mann stílusa még soha nem volt ennyire kiforrott, összetéveszthetetlenül jellegzetes, mint itt. Remélem folytatja ezt a megkezdett utat. A MV nálam mindenesetre oda-vissza üti az izzadtságszagú Departed-et...

Hozzászólás ideje:
Bekapcsolatam a tévét, hogy mi megy benne :) TV2: Bridget Jones, de azt hittem, dobok egy hátast, mert felfedeztem Gaius Baltart Bridget fura-mura haverjai között :lol::lol:

Szánalom ez a karácsonyi műsor. Be sem kapcsoltam a TVt. :nana:

Hozzászólás ideje:
Szánalom ez a karácsonyi műsor. Be sem kapcsoltam a TVt. :nana:

Én is csak net közben tegnap. Amúgy csak az Evitát néztem meg, mert még nem láttam. Majd kinézek mára valamit a gépemről :lol:

Hozzászólás ideje:

Én se nézek semmit. Majdnem egész nap az Abysshoz kreálok egy normális feliratot.

Valamelyik külföldi lapon találtam olyat ami nem csúszik de az átírás is nagy meló.

Hozzászólás ideje:
Én se nézek semmit. Majdnem egész nap az Abysshoz kreálok egy normális feliratot.

Valamelyik külföldi lapon találtam olyat ami nem csúszik de az átírás is nagy meló.

Szerintem elég lenne csak áthúzni a feliratot pár másodpercel(BSPlayer).

Hozzászólás ideje:

Néha ezmiatt az elhúzás miatt szétcsúszik teljesen a felirat.

Sajnos már nálam is volt ilyen. :nana:

Hozzászólás ideje:

Erre én is gondoltam már de magyart olyan béna szöveggel találtam hogy azt csak ritkán használom hozzá. Inkább felvettem a gépre mp3-ba a film hangját hogy nagyjából a megszokott szöveg legyen benne, és csak az új jeleneteket fordítom le, a film szinkronjába pedig csak akkor nyúlok bele ha nagy eltérés van közte és az eredeti szöveg között.

Elég macerás hallgatni, irkálni meg még fordítani is de én nem bánom.

Hozzászólás ideje:

Hát a külföldi adókhoz képest tényleg szánalmas volt.Ezeréves filmeket harangoztak be szupermoziként(pl Szörny RT).A német adókón legalább újabb filmek voltak.Még szerencs, hogy a gépemen van pár film.Meg is néztem a Crank-et a szállítós csávóval.Nem egy nagy szám, de vannak benn ejó ötletek.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.