Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban (szerkesztve) 2025. 07. 09. - 17:54, Dzséjt írta: Akinek nem tetszik, ne nézze. A Rebirth-öt ugyan még nem láttam, nem tudom, milyen, de nekem eddig a JP3-at leszámítva mind tetszett, a Camp Creatus/Chaos Theory meg kifejezetten nagyszerű, sztoriját és lore építését tekintve TCW/Rebels/TBB szintű sorozat a Jurassic-franchise-on belül, úgyhogy remélem, még sokáig kitart a széria. Apropó, a Chaos Theory-nak még csak ezután jön az új évada, szóval hiába kívnáják egyesek mások örömének elcseszésének reményében a széria halálát, még biztos nem jön el a Rebirth-szel. Nézd, úgy ültünk be erre a filmre, hogy direkt nem néztem róla a trailereken kivül semmi mást. De itt amit kapnak a rajongók, az sajnos nagyon kevés, egy bő 2 órás filmtől... A Dominion se lett egy nagyon jó film, de ez.... Mindegy, én nem szeretnék senkit se meggyőzni, hogy értsen velem/velünk egyet(mert 4-en ültünk be rá), de ennek itt legyen vége. Ne rúgjunk már bele még jobban ebbe a franchise-be....... A Bukott Birodalom ehhez képest egy mestermű, de komolyan,.. Peace.. Szerkesztve: 20 órával korábban - Cpt. Rex Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hozzászólás ideje: 19 órával korábban (szerkesztve) Mondogathatod, hogy legyen vége, míg el nem ered az orrod vére, de akkor sem lesz. Jön a Chaos Theory új évada, a Jurassic World Evolution 3, a Jurassic Park: Survival, És a pár napos, megbízható forrásból származó pletykák szerint a Universal elégedett a Rebirth-szel és teljesítményével, és ha csak nem lesz krach a tőzsdén, jön a folytatása. És légy erős, a rajongók eléggé szeretik a Rebirth-öt, annak ellenére, hogy állítólag elég komoly retconnal élt. A Fallen Kingdom meg egyáltalán nem olyan rossz film, mint ahogy azt próbálják sulykolni. Szerkesztve: 19 órával korábban - Dzséjt 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Hozzászólás ideje: 13 órával korábban Szórakoztató volt a legújabb Jurassic Park, néhány egész jó jelenettel, és klassz, inkább sorozatokból ismert arcokkal mellékesként (Azért az F1 köröket ver vár ) Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban 15 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Mondogathatod, hogy legyen vége, míg el nem ered az orrod vére, de akkor sem lesz. Jön a Chaos Theory új évada, a Jurassic World Evolution 3, a Jurassic Park: Survival, És a pár napos, megbízható forrásból származó pletykák szerint a Universal elégedett a Rebirth-szel és teljesítményével, és ha csak nem lesz krach a tőzsdén, jön a folytatása. És légy erős, a rajongók eléggé szeretik a Rebirth-öt, annak ellenére, hogy állítólag elég komoly retconnal élt. A Fallen Kingdom meg egyáltalán nem olyan rossz film, mint ahogy azt próbálják sulykolni. Akkor lehet félreérthetően irtam, csakis a filmekre értettem, hogy elég... Chaos Theory-ból 1 részt nem láttam, szóval arról nem is alkotok véleményt. (Ez inkább gyerekeknek szól, nem? ) JW Evolution 1. részét megvásároltam, az összes elérhető dlc-vel együtt, azt a game-t kedvelem, de csak az 1. részt. A 2. már nekem nem jött be, nem is vettem meg.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Annyira szól a Chaos Theory gyerekeknek, mint mondjuk a Rebels. Már a Camp Creatus túlnőtt azon, a harmadik évadban például elég komoly horror elemeke voltak. Megjegyzem, azért vicces az, hogy itt kívánod a franchise halálát, de közben te és még három haverod a legegyértelműbb jelzést adtátok le a stúdiónak arra, hogy kívánatos a folytatást: kifizettétek a mozijegy árát. Amit amúgy köszönök, mert így nektek is hála tovább élvezhetem az egyik kedvenc franchise-omat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.