Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Délelőtt láttam a Batman Begins-t, valami olyan verziót, amiből hiányzott 22 perc, bár fel sem tűnt. 8) Nagyon jó film, csak ajánlani tudom, az első rész fEElingjét nagyon megközelíti, és félve, de kimondom, letaszítja a trónról. Nekem a csattanója tetszett, nem számítottam rá, és a befejezésnél az a kártyás poén, na az is nagyon tetszett. 8)

Hozzászólás ideje:
Délelőtt láttam a Batman Begins-t, valami olyan verziót, amiből hiányzott 22 perc, bár fel sem tűnt. 8) Nagyon jó film, csak ajánlani tudom, az első rész fEElingjét nagyon megközelíti, és félve, de kimondom, letaszítja a trónról. Nekem a csattanója tetszett, nem számítottam rá, és a befejezésnél az a kártyás poén, na az is nagyon tetszett. 8)

Nekem most jön le dc-ről.Remélem a teljes verzió.Én is azt hallottam, hogy naygon jó film.Na kiváncsi leszek.

Hozzászólás ideje:
Nézegettem trailereket mostanában.

Beszélgettünk Tim Burton-ről. Mindkét új filmjének megnéztem a Trailerét.

Hát, ez a Corpse bride szerintem a kisebb korosztálynak készül. Engem nem mozgat meg.

Charlie és a csokigyár pedig, olyan mint a Grincs csak ilyen csokisziruppal leöntve. Úgy veszem észre hasonló a nézőközönségnek gyártja a filmeket.

Corpse Bride:abszolút nem gyerekeknek készült-kistestvért gyereket elvinni rá szigorúan tilos-Charlie és a csokigyár:remek lesz!8)

Kíváncsi leszek a Son of the Mask-ra is. Nem tudom a témából lehet-e még többet kihozni. a Trailerét illetően nem.

A világ és a filmtörténelem legeseslegszarabb filmje!!!!!! Seni ne nézze meg! Még ha fizetnek érte akkor se!

Nem tudom ki hogy van vele én bírom a Harry Potter filmeket. HP! trailere. szinte semmit nem mutat. egy jól kinéző tűzokádó sárkány, meg más szépen kivitelezett CG munkát

Nem tudom milyen lesz. Szerintem a rendező váltás nem jött be a HP sorozatnak. Columbus nagyon jó kis suli feelinget varázsolt, amit kicsit elrontott ez a portugál rendező nekem az Azkabanban. Főiskolás feelinghez hasonlít az övé, de mégsem olyan...

Ez érdekes mert nekem a Hp3 tetszett a legjobban végre nincs benne a Colombus féle gicss.8) 20 percet láttam a HP4-ből és nagyon letaglózó!:)Ralph Fiennes mint Lord Voldemort...WOWW!

HP sorozattal úgy veszem észre, hogy egyre kevésbé neves rendezőket választanak. Nem tudom kinél vannak a folytatási jogok és miért nem tartják meg a készítők színvonalát. HP3-nál még nem volt színvonal esés, de most kíváncsi vagyok milyen lesz.

Ezek a rendezők sokkal, de sokkal elismertebbek mint Colombus azért mert "rétegfilmeket" rendeznek és az átlag néző nem hall róluk úgy mint a "ZSENIÁLIS" Rob Cohen-ről (xXx, The Fast and the Furious-JÉZUS!) attól Ők még nagyon-nagyon értik a szakmájukat.

Hozzászólás ideje:
Ez érdekes mert nekem a Hp3 tetszett a legjobban végre nincs benne a Colombus féle gicss.8) 20 percet láttam a HP4-ből és nagyon letaglózó!:)Ralph Fiennes mint Lord Voldemort...WOWW!

Érdekes, nekem, pont az a giccs hiányzik a HP3-ból. Amúgy is szeretem Columbus stílusát. Homa Alone.

HP3 nem elég könnyed nekem, de amúgy nagyon jó. Időutazás király.

Hozzászólás ideje:
l Már Peter Jackson King Kong előzetesénél is az volt az érzésem' date=' itt meg aztán végképp olyan, mintha középföldét látnám. Mindenestre érdekes ez a folyamat...."csináljunk mégtöbb pénzt" szaga van. Hol láttál te LoTR jeleneteket a King Kong-ban? Max a film szine olyan, de ez annyira nem meglepő mert ugyan azok végezték a szinezést+minden rendezőnek van egy sajátos színvilága:nézd meg Lucas, v. Del Toro filmjeit.
Azt csak hallkan jegyzem meg, hogy ha a GYU nem lesz bombasiker, akkor ma nem láthatnánk Narnia trailert sem... De persze ez mind magánvélemény, nem kinyilatkoztatás. :57:

Na jah és ha nincs SW akkor nincs Back to the Future meg vagy 1000 másik remek film. Mindig kell valami ami elindít egy hullámot, a SW megmutatta, hogy a sci-fi megoldható úgy is, hogy ne Star Trek szerü szemét legyen a LotR pedig azt, hogy a Fantasy nem feltétlenül a degenerált olasz kard&varázslat rémálmokat jelenti.8)

Hozzászólás ideje:
Tim Burtontől nekem 3 kedvencem van: Beetle Juice, Batman és a Ollókezű Edward.

Akkor a The Nightmare Before Christmas KÖTELEZŐ!8)

Hozzászólás ideje:
Tim Burtontől nekem 3 kedvencem van: Beetle Juice, Batman és a Ollókezű Edward.

Akkor a The Nightmare Before Christmas KÖTELEZŐ!8)

Már fenn van a listámon, keresem! 8)

Hozzászólás ideje:

Érdekes, nekem, pont az a giccs hiányzik a HP3-ból. Amúgy is szeretem Columbus stílusát. Homa Alone.

HP3 nem elég könnyed nekem, de amúgy nagyon jó. Időutazás király.

Ahogy a szereplők öregednek úgy tűnik el egyre jobban a könyvekben a "giccs" és szerintem ez marha jó ötlet mert ahogy mi is növünk fel egyre kevesebb illúziónk van.

Hozzászólás ideje:
A filmeket szinezik?

Nem elég jók azok a színek amit felvesz a kamera?

Huhh de műveletlen vagyok filmkészítés terén.

Fúúú, ha tudok esküszöm küldök pár képet valami filmből még a Color Correction előtt ill. után. Kb. úgy kell elképzelni a felett anyagok minőségét mint a nagyon-nagyon rossz VHS felvételeket.

Hozzászólás ideje:
Délelőtt láttam a Batman Begins-t, valami olyan verziót, amiből hiányzott 22 perc, bár fel sem tűnt. :D Nagyon jó film, csak ajánlani tudom, az első rész fEElingjét nagyon megközelíti, és félve, de kimondom, letaszítja a trónról. Nekem a csattanója tetszett, nem számítottam rá, és a befejezésnél az a kártyás poén, na az is nagyon tetszett. 8)

A B.B.-t tessék megnézni moziban mert megérdemli!!!8) Még a Burton verziókat is felülműlja!:) A kártyás poén annyira nem is poén mert mikor a film vége felé jártak a "második" rész forgatókönyve már javában íródott amiben Jocker lesz az ellenség.:D

Hozzászólás ideje:
A filmeket szinezik?

Fúúú, ha tudok esküszöm küldök pár képet valami filmből még a Color Correction előtt ill. után. Kb. úgy kell elképzelni a felett anyagok minőségét mint a nagyon-nagyon rossz VHS felvételeket.

Huhh ilyesmiket szivesen vennék. Előre is köszi.

Hozzászólás ideje:
lokatelli: Akkor mindenképp nézd meg. Szerintem a Karácsonyi lidércnyomás a legjobb Burton film (mégha nem is Burton rendezte 8) )

Henry Selick RULZ!!!!8) Kicsit sajnálom is hogy nem Ő rendezi a Corpse Bride-ot:( Ellenben kapunk tőle Neil Gaiman Stop-motion adaptációt (WHEN A DREAM COME TRUE!!!:):D:D)

Hozzászólás ideje:
Hol láttál te LoTR jeleneteket a King Kong-ban?

Annak a szigetnek a helyszínei engem nagyon emlékeztettek középfölde egyes elemeire. De ha ez azért van, mert ugyanazok csinálták, akkor ám legyen. Nekem nem tetszik. Sokkal jobban bejött a "Jessica Lang" féle King-Kong. Valószínűleg azért, mert azt kiskoromban, és moziban láttam, tehát előnyt élvez. 8) Ettől független azért adok egy esélyt a King-Kongnak.

Igaz az SW összehasonlítás, de azért egy BTTF közel sem hasonlít annyira a az SW-re, mint pl. a Narnia a GYU-ra (abból ítélve, ami az első előzetesből lejött). De ha nem így lesz, a film megtekintése után szívesen be fogom vallani, hogy tévedtem. 8)

Hozzászólás ideje:
A filmeket szinezik?

Huhh ilyesmiket szivesen vennék. Előre is köszi.

Itt egy remek kis video az Aviator szinezéséről:

http://aviatorvfx.com/index.php?

cmd=frontendScreeningPopup&id=color&video=2&size=high

http://aviatorvfx.com/index.php?cmd=fronte...ndScreeningRoom

számos érdekes kis filmecske minden VFX technológiáról.

Hozzászólás ideje:
Hol láttál te LoTR jeleneteket a King Kong-ban?

Annak a szigetnek a helyszínei engem nagyon emlékeztettek középfölde egyes elemeire. De ha ez azért van, mert ugyanazok csinálták, akkor ám legyen. Nekem nem tetszik. Sokkal jobban bejött a "Jessica Lang" féle King-Kong. Valószínűleg azért, mert azt kiskoromban, és moziban láttam, tehát előnyt élvez. 8) Ettől független azért adok egy esélyt a King-Kongnak.

Igaz az SW összehasonlítás, de azért egy BTTF közel sem hasonlít annyira a az SW-re, mint pl. a Narnia a GYU-ra (abból ítélve, ami az első előzetesből lejött). De ha nem így lesz, a film megtekintése után szívesen be fogom vallani, hogy tévedtem. 8)

A Narnia LoTR dologhoz:nem véletlena hasonlóság mivel Tolkienek annyira tetszett a barátja könyve, hogy számos elemet "kölcsön" vett.:) Ebből aztán lett is egy kisebb fajta harag kettöjük közt!:D

Hozzászólás ideje:
Sokkal jobban bejött a "Jessica Lang" féle King-Kong. Valószínűleg azért, mert azt kiskoromban, és moziban láttam, tehát előnyt élvez. 8) Ettől független azért adok egy esélyt a King-Kongnak.

Jujj attól én viszont meghalok!8) Sokkal előbb láttam a '33-as verziót és a 76-os nagyon kikészített!:) Jessica Lang-visítozása kikészített+nincsenek dinok (F*CK!). Viszont pozitívuma, hogy a majom nagyon szép még mai szemmel is+Jessica Lang néha kellően kevés ruhát viset (akkoriban ez nagyon pozitívan érintett!:D:D:D)

Hozzászólás ideje:
Priest bátyó! Ajánlj már nekünk valami jó kis készülőben lévő sci-fit, amit majd érdemes lesz megnézni a moziban. 8) Te beavatott avgy ezekben a dolgokban. Köszi!

A The Island elég ígéretesnek tűnik, de Michael Bay kétségeket ébreszt.

Akkor még pár:

A Scanner Darkly-Philip K. Dick

Aeon Flux-szuper a forrás

Serenity-Firefly mozifilm

Superman Returns!!!!

Doom-jujj a DMX-es ipse csinálja Resident Evil rajongóknak biztos nagyon tetszik majd, de aki a játék feszültségét és nem kis vérmennyiségét várja az lehet hogy csalódik (őszintén bízom benne, hogy tévedek!)

A Sound of Thunder-Bas**ák meg!!!! Már vagy 2 éve húzzák most vagy nagyon rossz vagy valami szuper filmet kapunk!

X-3-ezzel a szegény filmel már annyi baj volt, hogy már baromi kiváncsi vagyok rá!8)

Mindegyikben van esély arra, hogy nagyot szóljon, kritikailag és bevételileg is.

Hozzászólás ideje:

Igen, az a majom azóta is emlékezetemben él. Nagyon jól sikerült megcsinálni. Főleg amikor 'fightol' azzal a kígyóval. 8) CSak azt nem tudom, kik készítették. Megérdemelnének egy pacsit. Jessica Lang domborulataira akkor még nem figyeltem, hiszen túl pici voltam. A hormonháztartásom csak később borult fel. 8)

Hozzászólás ideje:
Igen, az a majom azóta is emlékezetemben él. Nagyon jól sikerült megcsinálni. Főleg amikor 'fightol' azzal a kígyóval. 8) CSak azt nem tudom, kik készítették. Megérdemelnének egy pacsit.

Rick Baker (6 Oscar; EP4 kantin alienjei, Harry and the Hendersons, Ed Wood, The Nutty Professor1-2, M.I.B. 1-2, Hellboy stb.) és Carlo Rambaldi

(3 Oscar-Alien, E.T., King Kong!; plusz baromi sok nagyon emlékezetes karakter és ZOMBI!!8) )

Jessica Lang domborulataira akkor még nem figyeltem, hiszen túl pici voltam. A hormonháztartásom csak később borult fel. :)

:D

Hozzászólás ideje:
Rick Baker (6 Oscar; EP4 kantin alienjei, Harry and the Hendersons, Ed Wood, The Nutty Professor1-2, M.I.B. 1-2, Hellboy stb.) és Carlo Rambaldi (3 Oscar-Alien, E.T., King Kong!; plusz baromi sok nagyon emlékezetes karakter és ZOMBI!!8) )

:41: :41: Ma is aktívak ezek az emberkék?

Hozzászólás ideje:

Az öreg Carlo - hoz hozzátartozik, hogy a King Kong Oscarja után 10 évvvel kapott egy jelölést a Razzie "legroszabb FX" kategóriájában a King Kong Lives c. izéért!8) (Egyik nap volt a TV-ben és az asszony unszolására megnéztem vele (sose mondj ellent egy állapotos nőnek!!!8) ), azt hittem, hogy elsírom magam, utoljára ezt '88-ban láttam, de SOHA többé!!!-ezt még Ed Wood se vállalta volna fel!!)

Hozzászólás ideje:
Rick Baker (6 Oscar; EP4 kantin alienjei, Harry and the Hendersons, Ed Wood, The Nutty Professor1-2, M.I.B. 1-2, Hellboy stb.) és Carlo Rambaldi (3 Oscar-Alien, E.T., King Kong!; plusz baromi sok nagyon emlékezetes karakter és ZOMBI!!8) )

:41: :41: Ma is aktívak ezek az emberkék?

Carlo mester jelenleg nyugdíjas éveit tölti-80-éves.8) Rick nemrég vonult vissza a Ring 2 után, állítólag valami oriási dologra készül és emiat kell neki egy kis idő, hogy teljessen új technológiákat feljesszen ki. Nagyon oda akar vágni a producereknek és a rendezőknek, hogy manapság "rajzfilmeket" nézünk a mozikban. Végiggondolva, hogy Rick farkasemberré alakulási jelenetét a '81!!!-es An American Werewolf in London c. filmben senki se tudta felülmúlni (ez a legkomplexebb és legfájdalmasabb átalakulás!) még a CG korában se, nem tűnik lehetetlennek.

Hozzászólás ideje:
Délelőtt láttam a Batman Begins-t, valami olyan verziót, amiből hiányzott 22 perc, bár fel sem tűnt. :D Nagyon jó film, csak ajánlani tudom, az első rész fEElingjét nagyon megközelíti, és félve, de kimondom, letaszítja a trónról. Nekem a csattanója tetszett, nem számítottam rá, és a befejezésnél az a kártyás poén, na az is nagyon tetszett. 8)

A B.B.-t tessék megnézni moziban mert megérdemli!!!8) Még a Burton verziókat is felülműlja!:) A kártyás poén annyira nem is poén mert mikor a film vége felé jártak a "második" rész forgatókönyve már javában íródott amiben Jocker lesz az ellenség.:D

Már holnapra van jegyünk, nyugi. :D Nem is tudtam, hogy már csinálják a 2. részt, de ez egy kicsit aggaszt, hogy a Joker ellen újra forgatnak egy filmet. Miket lehet már tudni az új résszel kapcsolatban?.

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen.

Nem is tudtam elképzelni, hogy az Aviátor Golf jeleneténél, honnan szerezték azt a fakó zöld füvet. Mostmár értem.

Azt is értem miért zavarnak nagyon a magyar filmek. Azonben szinte egyáltalán nincs ez az utószinezés.

Mindig hiányoltam, de nem tudtam mit. Beszélgettem erről multkor Anyukámmal és nem értette mit akarok, miért ilyesmivel szídom a magyar filmeket.

Tényleg Priest! Láttál magyar filmet? Mi a véleményed róluk?

Most Szabó István 12 év után újra magyar filmet forgat :hm: és ráadásul Koltai Lajos fényképezi (az Ő rendezésében szerintem nagyon jó lett a Sorstalanság) :57: . Tuti mestermunka lesz. Nagyon ígéretesnek tűnik. Rokonokat filmesítik meg.

Hozzászólás ideje:
Sokkal jobban bejött a "Jessica Lang" féle King-Kong. Valószínűleg azért, mert azt kiskoromban, és moziban láttam, tehát előnyt élvez. 8) Ettől független azért adok egy esélyt a King-Kongnak.

Jujj attól én viszont meghalok!8) Sokkal előbb láttam a '33-as verziót és a 76-os nagyon kikészített!:) Jessica Lang-visítozása kikészített+nincsenek dinok (F*CK!). Viszont pozitívuma, hogy a majom nagyon szép még mai szemmel is+Jessica Lang néha kellően kevés ruhát viset (akkoriban ez nagyon pozitívan érintett!:D:D:D)

Nekem is sokkal jobban bejön a 1976-os verzió. Az eredeti 33-astól hülyét kaptam a gyurma dínótól. Mintha Sebaj Tóbiás lenne.

Nem is értem minek a King Kongba dinó.

76-os Kong mai napig hihetetlen jó. Én ennek a filmnek a folytatását is bírtam, amikor pészmékert kapott Kong.

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen.

Nem is tudtam elképzelni, hogy az Aviátor Golf jeleneténél, honnan szerezték azt a fakó zöld füvet. Mostmár értem.

Azt is értem miért zavarnak nagyon a magyar filmek. Azonben szinte egyáltalán nincs ez az utószinezés.

Mindig hiányoltam, de nem tudtam mit. Beszélgettem erről multkor Anyukámmal és nem értette mit akarok, miért ilyesmivel szídom a magyar filmeket.

Tényleg Priest! Láttál magyar filmet? Mi a véleményed róluk?

Most Szabó István 12 év után újra magyar filmet forgat :hm: és ráadásul Koltai Lajos fényképezi (az Ő rendezésében szerintem nagyon jó lett a Sorstalanság) :57: . Tuti mestermunka lesz. Nagyon ígéretesnek tűnik. Rokonokat filmesítik meg.

Igen elég sokat láttam.:D Szabó István filmjeit imádom és baromira tetszett a Kontroll is és a Moszkva tér. Jancsó Miklós filmjeitől rosszul vagyok. Nem igazán vagyok tisztában a magyar filmgyártás állapotával, de elég elkeserítő, hogy csak szociodrámákat készítenek. Egész európa gyártja a különböző műfajú filmeketet csak a szüleim otthonából nem jön semmi merész ötlet. :( Sorstalanság-uffff.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.