Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Nézőslátnikellezerrelnagyon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. (szerkesztve) Az első pár sort érdemes elolvasni. http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20111010-a-legfelrevezetobb-elozetesek-az-ut-miami-vice-sweeney-todd-moulin.html Elolvastam az egészet, érdekes cikk volt. Igazából a teljesen tájékozatlan embereket tudják ilyen módon átverni a trailerekkel És a felsorolt filmek jó része a jobb film kategóriába tartozik, ahol többet kaptunk a trailer által sugalltnál. Attól függetlenül nem vitatom, hogy az ilyen átverés nem szép, de aki akar, az pár perc alatt többet is megtud a filmről, pl. milyen nyelvű és a többi. Végül is nem rossz a The Avengers trailer, azért kíváncsi vagyok, mit kezdtek ennyi szuperhőssel egy filmen belül. És kaptunk egy újabb B. Bannert, bár most is jó színész fogja alakítani. Szerkesztve: 2011. Október 11. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Nem lazáztak, máris itt van szinkronosan is! http://www.youtube.com/watch?v=BcVeUiduZFE&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Eddig nekem szinte semmilyen de nem csodálom hogy így vagyok vele mert Bosszúállóék közül egyedül Vaspasast bírom míg a többi figura számomra majdhogynem felejtős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Nekem kicsit sántít ez az összes szuperhőst egy filmbe dolog. Tudom hogy így volt ez a képregényben is, de számomra az összes eddigi filmek külön világot képeztek. Thor istenes világa egyszerűen teljesen elüt a Hulk vagy a Vasember filmek felfogásától, még ha egyik nem is zárja ki a másikat. 1-1 snitt a stáblisták után meg édeskevés összekötni ezeket a filmeket szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Engemet a Hulk színészváltás zavar egyedüliként. Eric Banát kár volt leváltani. Node Robert Downey Jr. kárpótol mindenért. Ja és Scarlett kisasszony is. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Szerintem nem lesz itt gáz. Ezért voltak az előzményfilmek, hogy itt már csak egymást keljen szokniuk, amire eléggé rá fog menni a sztori. Mondjuk a képregényben is voltak ilyenek. Egy Avengers vs Hulk tuti lesz benne, és úgy nézem Loki egész jó kis ellenség lesz. Én nagyon várom, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, mert a lehetőség adott. Amúgy én eddig az összes Hulkot játszó színészt bírtam, és ez Markkal sincs másképp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Engem meg úgy cakompúder hidegen hagy az egész amcsi képregényes kultúra. Batmant csak azért kedvelem, amit Nolan kihozott a sztoriból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. (szerkesztve) Újra együtt a három nagyöreg. Ezt a pósztert ezelőtt még nem is láttam pedig már májusban felkerült a netre. Node Robert Downey Jr. kárpótol mindenért. Ja és Scarlett kisasszony is. :D Nekem egyelőre nagyon úgy néz ki hogy Vaspasas viszi majd a hátán az egész filmet. Csak ki ne merüljön a mini ARC-reaktorja. Azt meg nagyon remélem hogy Skarlát Rohenszon nemcsak dísznek került be a múviba. Szerkesztve: 2011. Október 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Willis néz ki a legjobban. Mondjuk asszem ő a legfiatalabb közülük. Miért épp Bulgáriában forgatnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Nekem lövésem nincs miért kell nekik Bulgária. Amúgy Schwarzi máris nagyon durván néz ki. A régi szép időkben érezheti magát a forgatáson. Plusz a régi jó szokását is megtartotta hogy a filmhez szánt kinézetével járkászol ide-oda. A bolgár miniszterelnökék tutira oda voltak hogy így láthatták. Ez mondjuk semmi ahhoz képest amit Schwarzi a Törnibátor forgatása alatt rendezett. Akkor félig gépi pofával egy bár vendégeit sokkolta és a népek első meglepetésükben már mentőt is hívtak volna mert nem tudták mire vélni az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Azaz method acting, csak éppen a színészi tudás hiányzik Arnie-ból. A haja valami csoda folytán élénkebb mint valaha. Legalább Willisnek nem kell a hajfestés miatt aggódnia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Asszem meg is van a jövő év filmje. Minden mást kár moziba küldeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Ha még az elsőnél is jobb lesz akkor én a moziban halok meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Szerintem ebből is letöltés lesz. Megint azt fogják csinálni, hogy itthon hónapokkal később lesz a premier. Stallone úgy néz a képen mint aki mindjárt agyonveri a fényképészt. Igen, Willis a legfiatalabb(szül: 1955) aztán Schwarzenegger(szül:1947) végül Stallone(szül:1946). Bulgáriában meg nagyon olcsó a forgatás, gondolom azért filmeznek ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Ha még az elsőnél is jobb lesz akkor én a moziban halok meg... Nem volt rossz az első, de... Szerintem a John Rambo mérföldekkel jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Nem volt rossz az első, de... Szerintem a John Rambo mérföldekkel jobb. SZámomra az egyik legjobb akció amit láttam, főleg a cast miatt, a 80as évek beli poénok, és a mai robbantgatás mellett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Biehn Misiék megzakkannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Nem volt rossz az első, de... Szerintem a John Rambo mérföldekkel jobb. Nálam is hasonló a sorrend. Az Expendables kellemes esti kikapcsolódás, de ahogy John Rambo írt a gépágyújával az olyan szinten kiüti a macho-mérőt, hogy ahhoz képest még az Expendables tokkal vonóval is csak egy gyerekzsúrnak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Nálam is hasonló a sorrend. Az Expendables kellemes esti kikapcsolódás, de ahogy John Rambo írt a gépágyújával az olyan szinten kiüti a macho-mérőt, hogy ahhoz képest még az Expendables tokkal vonóval is csak egy gyerekzsúrnak tűnik. Pontosan. A film végi irtás, és ahogy addig fel van vezetve a történet az tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Nálam is hasonló a sorrend. Az Expendables kellemes esti kikapcsolódás, de ahogy John Rambo írt a gépágyújával az olyan szinten kiüti a macho-mérőt, hogy ahhoz képest még az Expendables tokkal vonóval is csak egy gyerekzsúrnak tűnik. A gépágyúval való írtás a John Rambo végén minden akciójelenetet űberel, mind keménységben mind brutalitásban. Nálam is Johnny az első, de az Expendables nem sokkal marad le mögötte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 11. Pontosan. A film végi irtás, és ahogy addig fel van vezetve a történet az tökéletes. Tulajdonképpen elérték azt hogyha be lehetne menni a filmbe és Rambo már nem tudja kezelni a fegyvert akkor a néző átveheti és mindenféle lelkifurdalás nélkül ölheti halomra a burmai katonákat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Azért az durva, hogy Sly a legöregebb és mégis simán összecsomagolná a másik kettőt együttvéve. (Bár régebben azért ez nem így lett volna) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Büdösbogár bácsiéknál megint pusztulni fog a rokonság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Büdösbogár bácsiéknál megint pusztulni fog a rokonság. Csak lenne jó, mert az első rész óta még a legjobb az a gagyi animációs sorozat volt. A másik két filmmel meg büntetni lehetne, bár a harmadik valamivel (egy bogárlábnyival) jobb a másodiknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Erről kapásból beugrott a TéDéKá vége. Csak lenne jó, mert az első rész óta még a legjobb az a gagyi animációs sorozat volt. A másik két filmmel meg büntetni lehetne, bár a harmadik valamivel (egy bogárlábnyival) jobb a másodiknál. Én is megnéznék már egy épkézláb csillaghajós folytatást. Nem várnám el hogy jobb legyen az elsőnél de azért jó lenne ha valamicskét közelítene hozzá. A másodikat egyszer láttam és az elég felejtős lett. Talán egy jelenet ha rémlik belőle és az se nagyon. A harmadikhoz még nem volt igazán kedvem de valamikor arra is sort kerítek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Kicsit a bögyében van Batman a rendőrségnek. Csak nem adócsalás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Jó jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Kicsit a bögyében van Batman a rendőrségnek. Csak nem adócsalás? Klasszikus indok volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Október 12. Az is lehet hogy Batmanus a hekusok oldalán vezeti a rohamot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.