Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Délelőtt láttam a Batman Begins-t, valami olyan verziót, amiből hiányzott 22 perc, bár fel sem tűnt. Nagyon jó film, csak ajánlani tudom, az első rész fEElingjét nagyon megközelíti, és félve, de kimondom, letaszítja a trónról. Nekem a csattanója tetszett, nem számítottam rá, és a befejezésnél az a kártyás poén, na az is nagyon tetszett. A B.B.-t tessék megnézni moziban mert megérdemli!!! Még a Burton verziókat is felülműlja! A kártyás poén annyira nem is poén mert mikor a film vége felé jártak a "második" rész forgatókönyve már javában íródott amiben Jocker lesz az ellenség. Már holnapra van jegyünk, nyugi. Nem is tudtam, hogy már csinálják a 2. részt, de ez egy kicsit aggaszt, hogy a Joker ellen újra forgatnak egy filmet. Miket lehet már tudni az új résszel kapcsolatban?. Csak annyit, hogy ugyan az a stáb készíti mint a B.B.-t. Azért szerintem elég jó ötlet, hogy Joker újra feltünik mert így Nick Dudman megmutathatja milyen újjat tud kihozni egy karakterből amit egyszer már zseniálissan megcsinált 16 évvel ezelőtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Magyar filmgyártás állapota gyakorlatilag egyenlő a nullával. Semmire nincs pénzük, magukat nem tudják eltartani. Állami támogatást meg alig kapnak, pedig a itthon moziba megyünk annak valahány százaláka a magyar filmeseké. Ez a Rokonok, most szerzett. Moszkva tér és a Kontroll tényleg nagyon jó filmek. Jancsó filmjeit én sem szeretem, sőt. Még Koltai Gábor filmjei nagyon jók. Miniszter félrelép, Csocsó(ez még Kershnernek is tetszett), Sose halunk meg, Monte Carlo. Sorstalanságnak a képivilága tetszett nagyon, jobban tetszett, mint a Schindler képi világa. Ez a film csoda, hogy elkészült, 3 szor maradt félbe a forgatás pénzhiány miatt. Tavasszal kaptak lóvét, már nem volt hó és akkor műhóra kellett költeni. :mrgreen: Morricone zenéje gyönyörű. Könyvet nagyon jól visszaadja, de a vágása valami borzalom. Ezek az elsötétülő vágások, mintha 10-20oldalt lapoznánk a könyvben ami utána van semmi köze az előző részhez. Az is nagyon jó benne, hogy a magyar színművészet krémje benne van persze csak kis szerepekben a főszereplők nem nagy ágyúk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Nem igazán vagyok tisztában a magyar filmgyártás állapotával, de elég elkeserítő, hogy csak szociodrámákat készítenek. A magyar filmgyártás állapota javulóban, mert az állam az utóbbi egy-két évben nagy pénzösszegeket invesztált a filmes iparágba (nálunk mindenki az állambácsitól várja a mannát...). Ez eddig szép, de sajnos olyan filmeket támogatnak, amiknek se füle-se farka. Magyarán a pénzek zöme elkallódik. Vannak tehetséges fiatalok, mint pl. az Antal Nimród, aki már letette a névjegyét a Kontrollal, talán tőlük lehet várni megujhodást. Egyébként én a magyar FX iparra is kíváncsi lennék, ha létezik egyáltalán ilyen. Ha jól tudom, anno Titanicon dolgozott valami magyar fickó... ÉS itt most magyar állampolgárról beszélek, szal' ne vedd magadra Priest. :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Tudtommal a T3-ban sok fx-et egy magyar fx cég csinált. Andrew Wajna miatt, ő bízta meg őket. Néhány robbanásról láttam cg felvételt. Fókusz is foglalkozott vele, hogy magyar trükkcég csinálta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Tudtommal a T3-ban sok fx-et egy magyar fx cég csinált.Andrew Wajna miatt, ő bízta meg őket. Néhány robbanásról láttam cg felvételt. Fókusz is foglalkozott vele, hogy magyar trükkcég csinálta. http://www.digicpictures.com/ Az Exigo videoi...WOWW Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Bizony őrájuk gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Make-up FX artistok vannak az biztos! Pohárnok Iván dolgozott az Underworldon és az AvP is az biztos és azt hiszem ő tanult Dick Smith nél. Novák Balázs is ezt csinálja, bár ő inkább kül. sérüléseket és öregítéseket csinál. Illetve volt egy lány aki Screaming Mad George csapatában tevékenykedett, de sajnos az ő nevét nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Összehozhatnátok már egy jól kinéző magyar szörnyfilmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Én igazából a Sorstalanságot nemcsípem.A műfajában jó, de én inkább kikapcsolódni akarok a moziban, nem pedig végigkínlódni egy 2-3 órás drámát.Sztem a filmeket szórakoztatásra kellene használni.(Nehogy azt higyétek hogy családi vígjátékokat akarok, mert azokatse szeretem ) Persze vannak a drámák közt is kivételek. Régebben (7-8 évesen) a kedvencem volt a Batman, és a Superman.De mostmár röhejesnek tartom őket. A Batman&Robin sztem katasztrófa.Pár napja néztem meg újra, és majdnem betörtem a TV képernyőjét.Pedig mozibanis láttam pár éve.Az új Batmant még nemláttam, de terverzem hogy egyszer megnézem.De moziban nem.Inkább akkor az SW3ra ülök be. Amiért minden pénzt megadnék, az hogy a IV-V-VI epizódokat(DVD változat) leadják a moziban.Az RTLKlUBnál van a vetítési jog.Ha beszerveznénk őket, hogy reklámozzák a TVben a vetítéseket, akkor őkis kapnának részesedést.Fizetek ha kell 2000ezret is egy jegyért.Sajnos még moziban nemláttam őket.Amikor adták, akkor már rajongó voltam, csak valahogy nemtudtam hogy megy a moziban a SE. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Tényleg fejlődik a dolog.Asszem most csinálják valahol Etyeken a világ legnagyobb filmstúdióját.Állítólag itt fog készülni a terminátor 4 is.. Egyre felkapottabb lesz ez az ország.Spielberg is most csinálja majd a filmjét.Igaz, az nem nagyszabású film lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Asszem most csinálják valahol Etyeken a világ legnagyobb filmstúdióját.Állítólag itt fog készülni a terminátor 4 is.. Én is hallottam valamit, de hogy a világ legnagyobb filmstúdiója lenne? Kicsit hihetetlen. :39: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Én még nemláttam asszem az első KingKong filmet.Nemis hallottam róla nagyon.A másik két verziót ismerem.Megvannak VHSen, de a második rész sztem nem annyira jó.Talán megnézem mozibanaz új filmet. Én az új KingKong trailerben a dínókat elösször nemnagyon tudtam mire vélni.Csak most mondtátok hogy a régi verzióban voltak.Sztem feleslegesek.Nemkell mégegy Jurassic Park.Remélem JP4 nemis lesz.Mert a JP3 az valami borzalom.Az 1 a legjobb, de a 2 is nagyon jó!A LOTRet se csíptem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Én még nemláttam asszem az első KingKong filmet.Nemis hallottam róla nagyon.A másik két verziót ismerem.Megvannak VHSen, de a második rész sztem nem annyira jó.Talán megnézem mozibanaz új filmet.Én az új KingKong trailerben a dínókat elösször nemnagyon tudtam mire vélni.Csak most mondtátok hogy a régi verzióban voltak.Sztem feleslegesek.Nemkell mégegy Jurassic Park.Remélem JP4 nemis lesz.Mert a JP3 az valami borzalom.Az 1 a legjobb, de a 2 is nagyon jó!A LOTRet se csíptem. Nézd és SÍRJ!!! http://www.imdb.com/title/tt0369610/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Kerestem egy cikket: http://www.nethirlap.hu/cikk/filmstudio.11...l?voteshowit=27 Ebben az a jó, hogy MOn fejlődni fog a trükkgyártás, és a filmezés.Többen mennek el ilyen szép szakmákba.Legszívesebben énis így képzelném el a jövőmet, hogy ülök a számítógép elött, és FX jeleneteket gyártok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Asszem most csinálják valahol Etyeken a világ legnagyobb filmstúdióját.Állítólag itt fog készülni a terminátor 4 is.. Én is hallottam valamit, de hogy a világ legnagyobb filmstúdiója lenne? Kicsit hihetetlen. :39: Nem kell, hogy a világ legnagyobbja legyen. Csak az, hogy normálissan lehesen benne dolgozni. Románia Lenyel o. és a Csehek olyan megbízható rendszert biztosítanak az ott forgatóknak a profizmus melett, hogy még az amcsi stúdiók is példát vehetnének róluk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. NOOOOO!IT'S IMPOSSIBLE! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megnéztem az egyik videót, és szerintem olyanok a trükkök mint egy számítógépes játékban.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megnéztem az egyik videót, és szerintem olyanok a trükkök mint egy számítógépes játékban.. Milyen videót? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. A k*rva életbe, most jöttem rá hogy egy játék-videót láttam...Azthittem hogy film trailer... http://www.digicpictures.com/movie/popup_E..._intro_low.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. A k*rva életbe, most jöttem rá hogy egy játék-videót láttam...Azthittem hogy film trailer...http://www.digicpictures.com/movie/popup_E..._intro_low.html Előfordul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. De játéknak nagyon jó!Kár hogy nemszoktam játszani... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Nem kell, hogy a világ legnagyobbja legyen. Csak az, hogy normálissan lehesen benne dolgozni. Románia Lenyel o. és a Csehek olyan megbízható rendszert biztosítanak az ott forgatóknak a profizmus melett, hogy még az amcsi stúdiók is példát vehetnének róluk. Lesajnált keleti szomszédaink akkor ebben is előttünk járnak. Főleg Románián lepődtem meg....készítenek ott amcsi filmet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Nem a világ, hanem Európa legnagyobb filmstúdiója lesz elvileg. Nem tudom, mi lesz belőle... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Nem kell, hogy a világ legnagyobbja legyen. Csak az, hogy normálissan lehesen benne dolgozni. Románia Lenyel o. és a Csehek olyan megbízható rendszert biztosítanak az ott forgatóknak a profizmus melett, hogy még az amcsi stúdiók is példát vehetnének róluk. Lesajnált keleti szomszédaink akkor ebben is előttünk járnak. Főleg Románián lepődtem meg....készítenek ott amcsi filmet? Főleg Horror filmeket mert baromi olcsó az igazán jó horrornak nem szabad sok pénzt adni mert akkor még olyan marhaságok születhetnek mint a Van Helsing. Pár cím Seed of Chucky, Madhouse, Hellraiser 7-8, Return of the Living Dead 4-5, The Cave, Bloodrayne, stb. Itt egy kisebb lista: http://www.imdb.com/List?endings=on&&locat...ons=Bucharest,% 20Romania&&heading=18;with+locations+including;Bucharest,%20Romania Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Tényleg Priest, ezt már régebben meg akartam kérdezni. AZ SW végén a stáblistán szerepelsz, mert nem nagyon találtalak. Az volt életem leghosszabb 5 perce, mikor megpróbáltalak megkeresni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Sztem nem.Bár én nemtudom megnézni, mert a DVDripen leva vágva a stáblista.Csak a számlálóson van meg nekem.Azt meg valahol elástam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Tényleg Priest, ezt már régebben meg akartam kérdezni. AZ SW végén a stáblistán szerepelsz, mert nem nagyon találtalak. Az volt életem leghosszabb 5 perce, mikor megpróbáltalak megkeresni. Nem.Egyébként se szoktak mindenkit kiírni csak a vezetőket. Az SW filmek esetében ez halmozottan igaz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Kár.Sztem mindenki megérdemelte volna...Igaz, akkor 1-2 órás lenne a stáblista...Vagy az lenne még helyénvaló, ha a sw.com-ra feldobnák az ÖSSZES készítőt. :twisted: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Kár.Sztem mindenki megérdemelte volna...Igaz, akkor 1-2 órás lenne a stáblista...Vagy az lenne még helyénvaló, ha a sw.com-ra feldobnák az ÖSSZES készítőt. :twisted: Ja, legalább az szép gesztus lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Priest Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Július 15. Kár.Sztem mindenki megérdemelte volna...Igaz, akkor 1-2 órás lenne a stáblista...Vagy az lenne még helyénvaló, ha a sw.com-ra feldobnák az ÖSSZES készítőt. :twisted: A lényeg, hogy akik dolgoztak benne tudják, hogy benne voltak+az End Credits-t szinte senki se nézi végig (átlag mozinéző). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.