Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Egyetértek.

A Meridában volt bőven potenciál, és a az animáció is szokásos Pixar színvonal, sőt, lenyűgözően szép volt... bár azt 2D-ben néztem, kíváncsi lettem volna a 3D-re, na majd máskor, nyilván az semmit nem ad hozzá a történethez, csak a látványt fokozza. Egyszerűen nem aknázták ki a lehetőségeket. Egy remekül leadott de rosszul fogadott majd kihagyott szerva volt sajnos. :(

Ralph viszont minden volt, ami a Merida nem. A Raphban minden klappolt, minden a helyén volt... hatalmas élménnyel gazdagodtam általa. ;)

Hozzászólás ideje:

Jó film volt a The Expendables 2, nekem nagyon bejött! :) Persze helyén kell kezelni, egy múltat felidéző akciófilmnél nem szeretne többet nyújtani, annak viszont elsőrangúan működik. Szórakoztató darab, az 1. résznél mindenképp jobb lett. A látvány, a szereplők, a poénok, a hangulat, minden pöpec lett, élvezetes másfél óra, úgyhogy elismerésem! :clap:

Hozzászólás ideje:

Argo-akció

Talán legjobb film díjat nem ér, de az az igazság rosszabbra számítottam. Most néztem meg a szüleimmel, és főleg édesanyámnak tetszett nagyon. Persze én is elismerően bólogattam a stáblista alatt. Kupálódik a Ben fiú rendesen! Így tovább!

Hozzászólás ideje:

Szerintem sz*r, de ez legyen az én gondom. :P

Szerintem meg ötletes, arról nem is beszélve, hogy jobban visszaadja a Django hangulatát, mint anno az eredeti poszter az epIV-ét :D

Hozzászólás ideje:

Mivel többen is ajánlottátok, tegnap este megnéztem a Rontó Ralph-ot. Az egész film alatt egy jóleső nosztalgikus érzés vett körbe. Megelevenedtek a Nintendo-élmények, fantasztikus volt. :) Szerintem ez az animációs film nem a fiatalabb korosztálynak készült, hiszen ők jószerivel azt sem tudják, mi az a Pac Man vagy a régi kedvencem, Pong. Az arcade játékok megjelenítése mellett a filmnek volt mondanivalója is, ráadásul a humorral sem szűkölködtek. :)

Bár még a Merdiát és Tim Burton új művét nem láttam, de ezek alapján a Rontó Ralph valóban megérdemelt volna egy Oscart. Ha megnéztem a többit, akkor majd értékelek. :)

Hozzászólás ideje:

Mivel többen ajánlották, így most délután megnéztem a Rontó Ralph-ot :)

Ez a film maga a nosztalgikus érzés. Aki 20-25 éve még ilyen játékokkal játszottak, azok felfedezhettek utalásokat a történet során.

A háttérben flangáló karakterek közül sok kultikus figurát ki lehetett szúrni.

Best of karakter: kommandós csajszi :yes: :yes:

Legszerencsésebb karakter: Mindent megjavítok Félix :cry:

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Megnéztem én is, aranyos de nálam nem emelkedik ki a tömegből(bocs Riddick), pedig ezen játékokkal és ilyen játékteremben a nyolcvanas évek végén én is játszottam.

Hozzászólás ideje:

Valahol olvastam olyat, hogy abbn van egy félrefordítás a magyar szinkronban, Budapest helyett Bukarestet említenek. Ez elvette egy kicsit a kedvemet a Hotel Transylvania megnézésétől. :(

Hozzászólás ideje:

ParaNorman is jó volt. Azt ugye stop motion technológiával készítették. Volt benne pár kifejezetten jó poén, de szerintem alapvetően nem gyerekeknek való.

Én láttam még régebben a Kalózok, a kétballábas banda című angol animációs filmet, ami szintén stop motion volt. David Tennant (10. Doktor - Doctor Who) adta a hangját az egyik karakternek. Egész jó volt az is, de a legjobb kétség kívül a Rontó Ralph volt a felhozatalból.

Hozzászólás ideje:

Egy filmes hírsite infója szerint Christian Bale lesz Batman a készülő Igazság Ligája filmben :o :o

Christopher Nolan lenne az egyik producer, és lehet hogy Zack Snyder rendezné a filmet.

Bale ugye azt nyilatkozta, hogy ha Nolan előáll egy olyan sztorival, amit érdemes elmesélni, akkor szívesen felölti újra a denevérjelmezt. Szóval meglátjuk... :o

Damon Lindelof/Brad Bird féle misztikus sci-fi a TOMORROWLAND mozi sztorija is kiszivárgott.

Akinek tetszett a Prometheus és Lost rajongó, annak ez a történet igazi csemege :yes:

A címben szereplő Tomorrowland egy olyan hely egy másik dimenzióban, ahol a tudomány messze meghaladta a jelenlegit. Az 1964-es Világkiállításon ide nyer titkos bebocsájtást a 11 éves Frank, aki fiatal kora ellenére briliáns elme: ezért is látja meg benne a lehetőséget Athena, a titokzatos fiatal lány, aki dönt úgy, hogy megmutatja neki ezt a csodálatos helyet. Ám amikor Tomorrowland polgármestere, David Nix (Hugh Laurie) megtudja, hogy birodalmába hívatlan vendég érkezett, azonnal kipaterolja őt. Ám mielőtt távozna, Frank megtudja, hogy Athena egy robot...

A történet napjainkban folytatódik: a már felnőtt Frank (George Clooney) továbbra is Tomorrowlandet keresi, és rádöbben, hogy ezzel nincs egyedül, sőt, az évek során Nix teljesen korrupttá vált, és kizárólag a tényleges eredmények érdeklik, a kreativitást megveti (ezek szerint nem látja, hogy a két dolog szorosan összefügg egymással). Frank Tomorrowland más kitaszítottjaival, valamint egy fiatal lánnyal - akiben saját gyerekkori énjére ismer - közösen azon szorgoskodik, hogy... Igazából, tudja fene, min (gondolom, Nix uralmának megdöntésén), mert a leírás itt véget ér. Annyit tudni, hogy a természetesen változatlan külsejű Athena is visszatér a filmbe.

forrás: Aeonflux

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Ez marha jó lesz.

Én is nagyon várom ezt a filmet, imádom az igényes inváziós, elpusztul a föld tipusú filmeket. Ez lesz a nyár másik slágere nálam a Star Trek mellett. Vajon mennyiből hozták tető alá ezt a látványvilágot? :peace:

Hozzászólás ideje:

Michael Giacchino szerzi majd a zenéjét a Wachowski tesók új sci-fijének, a Jupiter Ascending-nek.

Örülünk Riddick? :D

Most már duplán várós. Amúgy is kíváncsi vagyok, miféle idegen bolygós távoli jövős látványfilmmel kedveskednek nekünk a tesók. :cool:

Hozzászólás ideje:

Biztosan jó lesz és várom is nagyon, mert tudom pozitívan fogok csalódni, de az utolsó pár mp-en kívül nem nagyon tudott felcsigázni.

Hozzászólás ideje:

Na akkor ezt oszd el tizzel és megvan az a katarzis-mennyiség amit a Lincoln tud nyújtani :D

Megnéztem, végigültem türelmesen a Lincoln-t. Megérte, bár ez egy rendkívül nehezen nézhető, szó szerint nehéz film, annak ellenére hogy van benne humor. Még a Schindler listája is "könnyebb" volt számomra, nem is éreztem az idő múlását. A Lincoln-ban minden perc egy örökké valóság volt, pláne feliratosan. Sokat beszélnek. Williams alig kap lehetőséget a zenéjével, és ez zavaró. Ez egy korrajz, politikai tanulmány, ez nem is a címszereplőről szól igazán. De a katarzis meg volt, ha nem is bőgős, picsogós, csak egy kellemes melegség, jó érzés. Szerintem maga a film is megérdemelt volna egy oscart, bár a film és Daniel Day az egy és ugyanaz. Ajánlom mindenkinek.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.