kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Sly Stallone is látja ám, amit mi. Hogy micsoda kemény Harrison Ford Ezért be is válogatta az The Expendables 3-ba Képzeljük el Harrison Fordot szivarral a szájában és egy méretes gépágyúval a kezében Isteni lesz Én imádtam, és most is imádom a kettőt, de az ottani poénok alapján, Ford ostorral fog operálni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Na ez már valami! Ford papa is beáll a keményfiúk közé? Jól teszi, a korával nincs gond, hisz ott volt Chuck is a saját hetvenakárhány évével. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Na ez már valami! Ford papa is beáll a keményfiúk közé? Igen, jó lesz látni a keményfiúk között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Új Thor előzetes. http://www.youtube.com/watch?v=npvJ9FTgZbM&feature=youtu.be Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Leonardo DiCaprio egy viking király lesz! A Warner és Leo készíti majd a nagyszabású filmet, amelyben DiCaprio producer is lesz. DiCaprio Harald Hardradát, a 11. századi hódítót keltené életre, akit az utolsó nagy viking királynak neveztek. Hardrada két évtizeden keresztül uralta Norvégiát, hatalmas erővel rendelkezett és szomjazott a harcra. A Deadline internetes portál szerint a film A rettenthetetlen "mintájára" mesélné el a történetet. Jöhet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. (szerkesztve) Leo mint barbár viking? Így elsőre eléggé nehezen elképzelhető Szerkesztve: 2013. Augusztus 7. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Leo mint barbár viking? Így elsőre eléggé nehezen elképzelhető Ma már egy profi személyi edző bármelyik színészt fél év alatt kigyúr és felkapol rá x kiló izmot. Plusz Leo a Djanoban már játszott szakállas vadállatot. Nah, ha egy kicsit még gyúr, meg csapzott hosszú haja lesz és dúsabb szakálla, akkor ő lesz Hadarada viking király Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Plusz Leo a Djangoban már játszott szakállas vadállatot. Azért van különbség egy fajelmélettel szimpatizáló, beteges szenvedélyű, amúgy gazdag és kifinomult ízlésű amerikai ültetvénytulajdonos, és egy vérszomjas viking vezér között Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz majd ki belőle, hisz ez nem kifejezetten az ő asztala Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Ez nagyon jó lesz. Amiben Fassbender játszik az nem lehet rossz film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Új Thor előzetes. Várós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Várós. Jó lesz, csak kicsit gáz, hogy Loki minden részben kiszabadul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 7. Jó lesz, csak kicsit gáz, hogy Loki minden részben kiszabadul. Hát...itt inkább kiengedik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Jó lesz, csak kicsit gáz, hogy Loki minden részben kiszabadul. Minden részben? Ez az első Avengers-film, amiben kiszabadul. A Thorban meglépett, és a játékidő egy percében sem volt sehol fogoly. Az Avengersben kapták csak el először, és most, a The Dark Worldben fog abból a fogságból kiszabadulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Phillips kapitány kalandja is nagyon izgisnek tűnik. A tréler nézése közben lefolytattam egy kis párbeszédet a kalózfőnökkel: - I'm the captain now. - F*ck you. Ez nagyon jó lesz. Amiben Fassbender játszik az nem lehet rossz film. Szerintem az első osztályos X-Men múviban ő éri a legtöbbet. Rajta kívül egyebet nem is igazán bírtam abban a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Minden részben? Ez az első Avengers-film, amiben kiszabadul. A Thorban meglépett, és a játékidő egy percében sem volt sehol fogoly. Az Avengersben kapták csak el először, és most, a The Dark Worldben fog abból a fogságból kiszabadulni. Nem a második? Rémlik, hogy az Avengers közepén is elkapják és a végére kikeveredik onnan, hogy aztán újra elkapják és most újra kikerüljön a Thor folytatásban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Jól rémlik. Az Avengers első harmada környékén fogják el először, amiről mint kiderül, Loki tervének része volt. Kiszabadul, majd a film végén ismét elkapják, Thor pedig hazaviszi. De a Thor: The Dark World így is csak a második Avengers-film lesz, amiben kiszabadul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Még nem vettem fontolóra az új Thor megnézését, de ki tudja, lehet megejtem. Erős a közelgő filmek mezőnye, a Red 2, a The Dark World és az Elysium közül kéne választani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Az Avengers első harmada környékén fogják el először, amiről mint kiderül, Loki tervének része volt. Avengers Akkor csak egy képmását "fogták el". Az igazi Loki végig szabadon volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Avengers Akkor csak egy képmását "fogták el". Az igazi Loki végig szabadon volt. Micsoda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Ez nekem is új volt. Ez miből derült ki? Lehet már rég láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 8. Ez nagyon jó lesz. Amiben Fassbender játszik az nem lehet rossz film. Nekem is jöhet! Vagy még nem láttuk rossz filmben (és ne is lássuk) Rog, köszi a videót. Szerintem az első osztályos X-Men múviban ő éri a legtöbbet. Rajta kívül egyebet nem is igazán bírtam abban a filmben. Az általa játszott karakter a legérdekesebb, ez sokat jelent, plusz a jó színész... Nekem ég Jennifer Lawrence is bejött, ott van a nyomában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Clooney Gyuri és csapata megpróbálja visszaszerezni a nácik által elorzott műkincseket mielőtt Hitlerék elpusztítják őket. http://www.youtube.com/watch?v=wVbwU30hveU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Clooney Gyuri és csapata És jó látni Démon Mátét is ismét 2. világháborús környezetben A Ryan óta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Ez nekem is új volt. Ez miből derült ki? Lehet már rég láttam. Két dologból. Az első, amikor a múzeumból, vagy mi a fenéből sétál ki, jól láthatóan csak megjelenik. Az igazi Loki benn maradt, nem jött ki. A másik, amikor már a repülőn megy a nagy csetepaté, és Thor odaér a cellához, majd ráugrik szeretett öcsikéjére, az eltűnik. Ez utóbbi még lehetne akkor és ott rögtönzött megtévesztés - bár kicsit értelmetlen és Loki jövőbe látó képességeire vallana, ami nincs, ez is azt erősíti, hogy már az is csak káprázat volt, mint az ugyanabban a jelenetben szereplő másik -, de azzal, hogy a múzeumból káprázatként "sétált ki", egyértelművé teszi, hogy csak egy "káprázatot" fogtak el. Ügyesen van megcsinálva, mert nem valami feltűnő, sőt, mivel közvetlen azelőtt vált hasonló mód ruhát, és láthatóan a kijárat felé tart, az egész jelenet úgy tűnik, mintha csak a ruhafelvevős-kimenős jelenet folytatása lenne. De amikor a külső helyszínre vált a kamera, látható, hogy Loki nem kilép, vagy ruhát vált, hanem illúzióként megjelenik. Én nekem is csak második megnézéskor esett le, hogy onnantól kezdve, hogy "kilép" a múzeumból végig egy "káprázat" szerepel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. (szerkesztve) Nekem ég Jennifer Lawrence is bejött, ott van a nyomában. Én Jennikét nem igazán bírom. A játéka se jött be túlságosan. Démon Máté Én is pont erre magyarítottam valamikor a nevét. Szerkesztve: 2013. Augusztus 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Clooney Gyuri és csapata megpróbálja visszaszerezni a nácik által elorzott műkincseket mielőtt Hitlerék elpusztítják őket. Ez se tűnik rossznak első ránézésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Két dologból. Az első, amikor a múzeumból, vagy mi a fenéből sétál ki, jól láthatóan csak megjelenik. Az igazi Loki benn maradt, nem jött ki. A másik, amikor már a repülőn megy a nagy csetepaté, és Thor odaér a cellához, majd ráugrik szeretett öcsikéjére, az eltűnik. Ez utóbbi még lehetne akkor és ott rögtönzött megtévesztés - bár kicsit értelmetlen és Loki jövőbe látó képességeire vallana, ami nincs, ez is azt erősíti, hogy már az is csak káprázat volt, mint az ugyanabban a jelenetben szereplő másik -, de azzal, hogy a múzeumból káprázatként "sétált ki", egyértelművé teszi, hogy csak egy "káprázatot" fogtak el. Ügyesen van megcsinálva, mert nem valami feltűnő, sőt, mivel közvetlen azelőtt vált hasonló mód ruhát, és láthatóan a kijárat felé tart, az egész jelenet úgy tűnik, mintha csak a ruhafelvevős-kimenős jelenet folytatása lenne. De amikor a külső helyszínre vált a kamera, látható, hogy Loki nem kilép, vagy ruhát vált, hanem illúzióként megjelenik. Én nekem is csak második megnézéskor esett le, hogy onnantól kezdve, hogy "kilép" a múzeumból végig egy "káprázat" szerepel. Hát ennek ellenére az a "káprázat" bőszen lövöldözget a pálcájával, bunyózik a Amcsi kapitánnyal és hogy a mostohatesójával végzett fizikai kontaktusról ne is beszéljek. Legfeljebb azután cserélhette ki magát egy képmására miután a másik 3 kipusztította a fél erdőt, de szerintem ez sem túl valószínű, inkább csak szívatta a tesóját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Hát ennek ellenére az a "káprázat" bőszen lövöldözget a pálcájával, bunyózik a Amcsi kapitánnyal és hogy a mostohatesójával végzett fizikai kontaktusról ne is beszéljek. Legfeljebb azután cserélhette ki magát egy képmására miután a másik 3 kipusztította a fél erdőt, de szerintem ez sem túl valószínű, inkább csak szívatta a tesóját Ez nem értem, miért kizáró tényező. A Thorban és az Avengersben is rengetegszer kerül fizikai kontaktusba más dolgokkal a Loki-másolat. Mindig csak akkor válik "áthatolhatóvá", ha azt Loki úgy akarja (általában, amikor valaki áteshet rajta ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9. De ezt hivatalosan is megerősítették, vagy csak Te "találtad ki"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.