kudar Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Mivel én marhára unatkoztam a gravityn, pont erre gondoltam hogy egy ilyen jelenettel lehetne feldobni a filmet. De örülök hogy ez másnak is eszébe jutott. AKkor mág megvárom a másik ötletem is, hogy facehugger van a gépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Ez k*rva jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Jó volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. 3 X-Men: Days of Future Past forgatási klip: http://videa.hu/OGQJINg8r0cbw8GZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. http://videa.hu/Vxd7UrWzv4k5q3uO Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Ezt is meg köll nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 3. De meg ám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. (szerkesztve) Itt már szinkronosan is meg lehet lesni! OMG már most imádom! Ui: Én Ford-ra tuti eltolnám a filmben hogy: Best pilot in the universe. Szerkesztve: 2014. Április 4. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Szerintem a helikopterre fogják elsütni. Vagy Stallone vasmadarára, az már a második részben is ócskavas volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Szerintem a helikopterre fogják elsütni. Vagy Stallone vasmadarára, az már a második részben is ócskavas volt. Na akkor fogadásokat lehet már most kötni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Gáz , nem gáz, én várom azért a filmet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 4. Nem gáz az, én is várom. Tűkön ugyan nem ülök, de kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 8. Battlestar Galactica Mozifilm készül! Universal is ramping up a movie version of the sci-fi franchise "Battlestar Galactica", aiming to develop the film as a complete reimagining of the story. Jack Paglen(Transcendence) az író és Glen Larson(Original series creator) a producer. http://variety.com/2014/film/news/battlestar-galactica-movie-gets-new-life-at-universal-exclusive-1201153687/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 8. Nagyon jó interjú, a régi Van Damme féle Predatorról, archív felvételekkel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Ne adj a majom kezébe fegyvert, mert elsülhet! Majmócák bolygója hangulatos képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Puska, az van, de ruhát nem tudnak venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Puska, az van, de ruhát nem tudnak venni. Szőrös majmok helyett inkább gyönyörködjünk Jennifer Lawrence kékre mázolt melleiben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Na látod, tudod te mit kell prezentálni, hogy felcsigázd az egyes filmek iránti érdeklődést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. http://videa.hu/wF9jHGYiCTnrgdUG Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 9. Az Index és az Origó is nagyon dicséri az Amerika kapitány 2-t. Az első borzalmas volt, a szuperhős-műfaj se a kedvencem, de lehet, hogy a második részre rááldozok egy mozijegyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Napi szőrös majmok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Mindenki megnyugodhat, a Hercules jó film lesz! Vagy rossz. http://www.youtube.com/watch?v=kkhAS6LC1wA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Az első borzalmas volt, a szuperhős-műfaj se a kedvencem, de lehet, hogy a második részre rááldozok egy mozijegyet. Pont minap szenvedtem végig az első részt (ezt se nézem meg soha többet), de a másodiknak már az előzetese is nagyon tetszett és tényleg mindenhol dicsérik, szóval jövőhéten valószínűleg én is mozisok egyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Szerintem egyáltalán nem ilyen rossz az Am. Kap. első része. Jó, nem a legerősebb a szériában, az fix, de bőven vállalható, szórakoztató alkotás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Az Index és az Origó is nagyon dicséri az Amerika kapitány 2-t. Az első borzalmas volt, a szuperhős-műfaj se a kedvencem, de lehet, hogy a második részre rááldozok egy mozijegyet. Szombaton este én is megnézem, mivel addig nem tudok haladni a Marvel sorozatával Ha tényleg annyira jó, amennyire dicsérik, nem is baj, hogy moziban látom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Miért is annyira rossz az első rész? Szerintem baromi jó volt. Látványos volt és megmutatkozott egy hős felemelkedése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Nekem is tetszett az első része. Szórakoztató volt és az a lényeg nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 10. Az első rész szerintem is a gyengébb Marvel filmek közé tartozik, de borzalmasnak egyáltalán nem mondanám... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 11. Captain America: The Winter Soldier - úristen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Április 12. Tömör vélemény volt, sebaj, este már tudni fogom, mit jelent bővebben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.