R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 12. Megnéztem én is a Sráckort. Lehet, hogy innovatív és sokan odáig vannak érte... Ezért fog nyerni. Szerintem itt inkább a munkát fogják majd díjazni, mint magát a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 12. Ezért fog nyerni. Szerintem itt inkább a munkát fogják majd díjazni, mint magát a filmet. Nagyon valószínű. Bár a film jó, de nem ennyire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 12. (szerkesztve) Nagyon valószínű. Bár a film jó, de nem ennyire. Nem tudom, olvastad-e... nekem még annyira sem jött be, mint esetleg Neked: Sráckor Szerkesztve: 2015. Január 12. - R2-D2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Első reakcióm: -Na ezen ponton elég a szuperhősökből! Nem bánnám a diszkriminációt; 'csak amerikai hamburgerzabálóknak!' Mi nem Marvel képregényeken nőttünk fel, hanem Bobo-n és Góliát-on! Akkor ez nem neked való. Avengers: Age of Ultron második trailer. http://www.youtube.com/watch?v=MZoO8QVMxkk Amúgy meg, hát nem tudom, nekem anno kisgyerekkoromban bőven elég Superman, Batman, X-men és Tranformers képregényem volt (meg Star Wars, meg valami Kockás ). Szóval én azokon is nőttem fel. Jöhetnek. Talán ezért sem tudom megérteni ezt a magyaros "a képregény csak az amerikai hülyegyerekeknek való" felfogást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Attól függ horroron belül mit akarsz látni. Rengeteg szubzsánere van. Pl. slasher filmek, pszihológiai és gótikus horrorok, giallok, gore filmek stb. Megfogtál..akkor mindből a "leg"-ek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 13. Nem tudom, olvastad-e... nekem még annyira sem jött be, mint esetleg Neked: Sráckor Köszi, teljesen kiment a fejemből, hogy elolvassam Nagyjából nálam is áll, amit írtál a filmről. Sokszor unalmas és a szereplők semmiféle érdeklődést nem tudnak kiváltani, nem lehet értük "szorítani". Egyedül az anya sorsa érdekelt egy fokkal jobban, de gondolom, ez érthető részemről. Viszont érte sem tudtam igazán izgulni. Ami viszont nem zavart annyira, hogy egyes események hátterét nem ismerjük meg. Pl. miért kellett kidobni aput. Ezeket betudom annak, hogy igazából a srác szemszögéből látjuk az eseményeket, és ilyenformán egy gyerek sokszor nem látja/tudja, mi történik a felnőttekkel részleteiben, legfeljebb az ablakból annyit, hogy éppen veszekednek. Az okokat már nem. A SW-os dumákon jókat derültem, főleg azon, hogy lesz-e 7. rész Ez a film szinte nem is lehetne aktuálisabb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 14. A Sráckor nekem még annyira se tetszett mint R2-nak. Azon filmek egyike volt, ami sikeresen felidegesitett azzal, hogy nagyon sokatmondónak akart tűnni és közben semmit nem mondott. Viszont befutott -számomra- a nap híre: a Gone Girl (Holtodiglan) sikerén felbuzdulva Fincher és Affleck egy Hitchcock klasszikus (Strangers on a Train) remake-jét akarják megcsinálni. Egyelőre még egy igazán ütős Hitchcock újrát se sikerült összeütni, de ennek minden esélye megvan hogy az első legyen. Nálam nagyon várós! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 14. (szerkesztve) Jake Sully (és mindenki más figyelmébe, akit érdekel): 1 évet késik az Avatar folytatás! Szerkesztve: 2015. Január 14. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. John Wick - Szuperjó, szuperkemény és tökös akciófilm. Az a fajta aminek egyszerű a története, - megölik valakijét ezért véres bosszút áll mindenkin - de annyira badass, hogy muszáj megnézni. És felépít, bemutat egy jó kis rejtett világot is úgymondd, ami szintén bejött. Valamint tele van sorozat színészekkel, remek cameokkal,szóval csak ajánlani tudom. 8/10 lett simán. Keanu egy állat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Akkor ez nem neked való. Avengers: Age of Ultron második trailer. http://www.youtube.com/watch?v=MZoO8QVMxkk Amúgy meg, hát nem tudom, nekem anno kisgyerekkoromban bőven elég Superman, Batman, X-men és Tranformers képregényem volt (meg Star Wars, meg valami Kockás ). Szóval én azokon is nőttem fel. Jöhetnek. Talán ezért sem tudom megérteni ezt a magyaros "a képregény csak az amerikai hülyegyerekeknek való" felfogást. Félreértés ne essék, én szeretem a Bosszúállókat, asszem csak a sok "man"/"men" verte ki a biztosítékot amiket Te is soroltál. Az Ant-man már csak a hab a tortán, vagy ha úgy tetszik az utolsó csepp volt..De meg fogom nézni amúgy! Jake Sully (és mindenki más figyelmébe, akit érdekel): 1 évet késik az Avatar folytatás! Nincs ebben semmi szokatlantól eltérő.. Fenntartom a korábban megfogalmazott szkeptikusságom a filmmel kapcsolatban. Azthittük az Argo 2 a filmek 4-es metrója, de majd ezt figyeljétek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. John Wick - Szuperjó, szuperkemény és tökös akciófilm. Olvastam már róla, hogy jó film, majd egyszer teszek vele egy próbát én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Oscar-jelölések: http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20150114-oscar-jelolesek-2015-srackor-a-grand-budapest-hotel-birdman-kodjatszma-a-mindenseg-elmelete.html Meg vagytok elégedve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. John Wick - Szuperjó, szuperkemény és tökös akciófilm. Juj. Most nem leszek a barátod... Amúgy kezdem úgy érezni magam, mint Don Qujite, majdnem mindenkinek tetszett a film ismeretségi körömben is - nekem viszont borzasztóan nem. John Wick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Félek mert pár új filmnél eléggé egybecsengett a véleményünk. Pedig én nagyon szeretném kedvelni ezt a John Wick-et, pláne hogy a Védelmező nem igazán nyújtotta azt amit vártam (Denzel badass volt, de a '80-as években tonnányi jobb bosszúfilmet forgattak). Na majd hétvégén kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 15. Oscar-jelölések: http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20150114-oscar-jelolesek-2015-srackor-a-grand-budapest-hotel-birdman-kodjatszma-a-mindenseg-elmelete.html Meg vagytok elégedve? Köszi Semmi extra, csak amire számítani lehetett. Leginkább a pasi kategóriák miatt lehet kinek/minek drukkolni. Sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Juj. Most nem leszek a barátod... Amúgy kezdem úgy érezni magam, mint Don Qujite, majdnem mindenkinek tetszett a film ismeretségi körömben is - nekem viszont borzasztóan nem. Pont ettől szép az egész véleményezés, mert nekem pl pont ezek tetszettek amiket Te negatívként írtál. Egyszerű, nem bonyolították túl csajos szállal, érzelmivel, csak mint a régi 80as 90es évek beli akciókban; van indítékod kiírtani mindenkit? Igen? Akkor hajrá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. John Wick Tetszett, DE jött utána R2 kritikája... Egyet kell értenem veled R2, átláttál a szitán! A film megvesz kilóra..Megpróbál legalábbis. A recept a Taken-é. Adjunk el egy üsd vágd filmet neves No 1. színészekkel. Ha Takenben Segal lett volna ebben meg Statham, ahogy írtad, más lenne a fogadtatás. Egyes nevektől elcsépelődött egy műfaj és ezt próbálják az elmúlt években feltámasztani. Segal és Norris neve a legtöbb körben megmosolyogtató már manapság. Van némi nosztalgiaértéke, de nem ütik meg a mércét, pedig a maguk idejében sikeres és ütős filmeknek számítottak. Az ember tudatalattijára építenek. Komoly nevek a képernyőn? Egy Neeson, egy Reeves egy Dafoe egy Famke Jannsen egy McShane nem adják a nevüket gagyihoz, mert sose tették. Na ez itt a hazugság. Önmagunk becsapása. Vigyázni, mert attól, hogy Qui-Gon Schindler is volt, vállalhat még B filmet.(-félek is a Taken 3-tól rendesen) A végén tegyük fel a kérdéseket "gasztronómiai" szempontból: Jobb-e egy tányér takony porcukorral? Vagy a kutyaszar egy mentalevéllel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. (szerkesztve) John Wick Tetszett, DE jött utána R2 kritikája... Egyet kell értenem veled R2, átláttál a szitán! A film megvesz kilóra..Megpróbál legalábbis. A recept a Taken-é. Adjunk el egy üsd vágd filmet neves No 1. színészekkel. Ha Takenben Segal lett volna ebben meg Statham, ahogy írtad, más lenne a fogadtatás. Egyes nevektől elcsépelődött egy műfaj és ezt próbálják az elmúlt években feltámasztani. Segal és Norris neve a legtöbb körben megmosolyogtató már manapság. Van némi nosztalgiaértéke, de nem ütik meg a mércét, pedig a maguk idejében sikeres és ütős filmeknek számítottak. Az ember tudatalattijára építenek. Komoly nevek a képernyőn? Egy Neeson, egy Reeves egy Dafoe egy Famke Jannsen egy McShane nem adják a nevüket gagyihoz, mert sose tették. Na ez itt a hazugság. Önmagunk becsapása. Vigyázni, mert attól, hogy Qui-Gon Schindler is volt, vállalhat még B filmet.(-félek is a Taken 3-tól rendesen) A végén tegyük fel a kérdéseket "gasztronómiai" szempontból: Jobb-e egy tányér takony porcukorral? Vagy a kutyaszar egy mentalevéllel? Köszi! S ha már szóba került: Taken 3 Szerkesztve: 2015. Január 16. - R2-D2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. John Wick Tetszett, DE jött utána R2 kritikája... Szerintem túlspilázzátok. Egy filmnek az a lényege, legalábbis a nagy részének hogy szórakoztasson. Ezt simán hozta a JW. Persze bele lehet gondolni, hogy tényleg csak a híres színész vitte el a filmet a hátán(és a még több híres színész), vagy csak amúgy egy rakás kaki, de szerintem fölösleges. Mint látszik a Taken-nél ezt a formulát a többi filmnél már nem tudták alkalmazni. (Na jó én csak a kettőt láttam, de az már meg sem közelítette szvsz az elsőt.) Amúgy ahogy ez a film, és a Taken is leginkább a régi akciófilmekre hajaz. Hős, valami indok bosszúra, és vérfürdő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Nekem tetszett a Denzel-féle Védelmező is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. (szerkesztve) Hős, valami indok bosszúra, és vérfürdő. Na de egy kétnapos kiskutya? Hisz épp hogy csak egyet tojt az udvarban... Nekem tetszett a Denzel-féle Védelmező is. Az nekem is. Szerkesztve: 2015. Január 16. - R2-D2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Na de egy kétnapos kiskutya? Hisz épp hogy csak egyet tojt az udvarban... A kutya jelképezte az elvesztett szerelmét, akiért otthagyott minden sz-rt. Az utolsó ajándék, tőle! Remény a jóra! Az túl klisés lett volna ha a feleségét ölik meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. A kutya jelképezte az elvesztett szerelmét, akiért otthagyott minden sz-rt. Az utolsó ajándék, tőle! Remény a jóra! Az túl klisés lett volna ha a feleségét ölik meg. Oké, ez nekem is lejött, de ez esetben kevés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Oscar-jelölések: http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20150114-oscar-jelolesek-2015-srackor-a-grand-budapest-hotel-birdman-kodjatszma-a-mindenseg-elmelete.html Meg vagytok elégedve? A Lego Movie-t hiányolom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 16. Huh, hamar eltelt az egy év, már megint az a hiszti tárgya, hogy a jelöltek nagy része fehér és férfi... Egyébként a Lego movie-t én is hiányolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Ha már egyszer igaz, miért ne hisztizzenek rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Miért nem kreálnak egy ilyen kategóriát? Akkor nem szólhatna senki semmit. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Huh, hamar eltelt az egy év, már megint az a hiszti tárgya, hogy a jelöltek nagy része fehér és férfi... Egyébként a Lego movie-t én is hiányolom. Ha már egyszer igaz, miért ne hisztizzenek rajta Talán megkapja a legjobb betétdalért..de valóban: a legjobb animációs filmért simán nyernie kéne! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Hát, ha valami igen nagy hülye lehagyta a The Lego Movie-t a listáról, akkor ajánlom, hogy ezután az Így neveld a sárkányodat 2 nyerjen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Január 17. Ha már egyszer igaz, miért ne hisztizzenek rajta Azért mert nem igaz. A jelölésnél ne legyen már alapkövetelmény, hogy nő-e, fekete-e az illető... csak az érdem számítson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.