csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Atyagatya...ilyen is van? Valóban meglepő fordulat a Terminátor és a Mátrix után.. félek is kicsit, hogy tetszeni fog-e, mert nem csak a látványra leszek éhes, de egy jó történetre is.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Az előzetes alapján Ultron igazi, hőseinket megizzasztó, tökös legénynek ígérkezik, nekem csak annyi az elvárásom, hogy ő hozza a remélt formáját, a többiek meg az eddigit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Valóban meglepő fordulat a Terminátor és a Mátrix után.. félek is kicsit, hogy tetszeni fog-e, mert nem csak a látványra leszek éhes, de egy jó történetre is.. Ehhez azért tegyük hozzá, hogy Ultron és története (a gép fellázad alkotója ellen és az emberiség kiirtására törekszik) 1968-ból van, szóval a sztori nem a Terminator és a Mátrix koppintása, épp ellenkezőleg, ilyen téren a Mátrix és a Terminator nyúlt baromi sokat a képregényekből (a Mátrix kifejezetten sokat, de Cameron sem tagadta soha, hogy imádja a szuperhős képregényeket). Nem mellesleg, nem a Terminator és a Mátrix találta fel ezt a sci-fi toposzt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Ehhez azért tegyük hozzá, hogy Ultron és története (a gép fellázad alkotója ellen és az emberiség kiirtására törekszik) 1968-ból van, szóval a sztori nem a Terminator és a Mátrix koppintása, épp ellenkezőleg, ilyen téren a Mátrix és a Terminator nyúlt baromi sokat a képregényekből (a Mátrix kifejezetten sokat, de Cameron sem tagadta soha, hogy imádja a szuperhős képregényeket). Nem mellesleg, nem a Terminator és a Mátrix találta fel ezt a sci-fi toposzt. Hát jó.. én csak a filmek filmek világából tudok kiindulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Köszi Egy 2. epizódos rendes trailer jöhetne már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. (szerkesztve) Köszi Egy 2. epizódos rendes trailer jöhetne már. Szívesen! Van egy olyan érzésem hogy a rendes még jóval odébb van. Szerkesztve: 2015. Március 19. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Jó lesz ez a Bosszúállók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. És ez egy 1 perces! tv-spot.. Bravó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Na ez is eszement lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Váróós! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Na ez is eszement lesz. Igen. Eszement lesz... :facepalm: :facepalm: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Ez nálam is várós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 23. Hunt újra akcióba lendül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. A 3. rettentő gyenge volt, de a 4. megint tetszett, szóval erre megint kíváncsi leszek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 24. Nekem 1-4-3-2 sorrendben mind a négy tetszeget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Szerintem az első kettő volt nagyon gyenge, a negyedik jó, de nekem személy szerint a harmadik tetszik a legjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Nem hiszem hogy sok embert érdekel,(engem nagyon!) de így fog kinézni Jesse az új Superman v Batman filmben mint Lex Luthor! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Ja és Schwarzi új zombis filmje!! http://www.youtube.com/watch?v=EWU0D9K1g5E Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. A heten hallottam radioban valamit fel fullel...es tenyleg elmebeteg....eddig is Adam volt nalam a no.1 vigjatek szinesz....de ezek utan meg plane!zseni! :-) Luthor.Jo lesz! :-p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. MI-k: A 2 borzalmas, mert túlzásai tönkreteszik, főleg a végén, a többi jó főleg a 3. az új is ígéretes. Maggie: ez is érdekel. Lehet, hogy végre nem B film jön Schwarzitól politikából való ébredése óta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. MI-k: A 2 borzalmas, mert túlzásai tönkreteszik, főleg a végén, a többi jó főleg a 3. az új is ígéretes. Én a komplett MI sorozatot abbahagytam, miután megláttam Tom Ducatis ámokfutását a MI 2-ben. Azóta sem néztem egyik epizóból sem egyetlen percet sem (na jó, a trailereket láttam, de az bőven sokk volt)... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 25. (szerkesztve) Ja és Schwarzi új zombis filmje!! Bezonyára nagyon mélyreható élmény volt Schwarzi számára annak a farmernak a megformálása. Lehet, hogy végre nem B film jön Schwarzitól politikából való ébredése óta? Nekem van egy olyan érzésem hogy eme múvi bezony B-s lesz. Szerkesztve: 2015. Március 25. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Lesz csapatmunka rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 30. http://www.youtube.com/watch?v=NDA0yovLf4o Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 31. http://www.youtube.com/watch?v=fASbn5xEzog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 1. Gondolom, már láttátok máshol... fura, én még mindig nem látok benn mást,mint egy totál felesleges rebootot, ami trendszerűen a (hiteltelen) akcióra van kihegyezve. Ettől még persze lehet jó, de nekem Mad Max az az első Mad Max marad... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Érdekes mert kb egy éve megnéztem a Mad Max egyet mert még nem láttam, és valami elképesztően gáz volt számomra. Nem értettem még a címet sem. Egyáltalán nem illett rá a Mad Max cím. A 2.ra már inkább. Nyilván ha az ember fiatalon látja, más érzelmeket vált ki belőle, de mai szemmel, egy totál kilsés semmilyen film. szvsz. Nyilván amikor készült ezek még nem voltak klisék, de ha ezt nem veszem figyelembe, hát...akkor sem történik benne semmi. Nem értettem hogy lett belőle ekkora kult film, illetve miért folyatták egyáltalán. Ami persze nem baj, mert sokkal jobbak a folytatások mint az első. Én várom ezt a filmet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Nekem a második a kedvencem, az elsőt is csípem, a harmadik viszont szerintem borzalom. Ezt az újat nagyon várom. Az előzetesek alapján nálam simán a legjobb is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 2. Nekem is az első a kedvencem, az utánozhatatlan hangulatával, a rettentően utálható szereplőivel, és Maxszel, akinél kevesebb filmes karaktert sajnáltam jobban - és persze akinek tettével, hogy átmegy ámokfutóba, ezután maximálisan egyet tudtam érteni. A második részt is csípem még, mert ugyan más hangulatot hozott, benne van az a sötét, brutális komorság, ráadásul ennek is elég egyedi figurái vannak. A harmadik részre viszont gondolni sem bírok. Az egy akkora bűzös, gőzölgő rakás sz*r, hogy kevés ehhez hasonlót lehetne találni a filmtörténelemben. A negyedikre kíváncsi leszek, szerintem sem tudja majd megismételni az első kettőt, Hollywood nem bír el az ilyen filmekkel, viszont ha csak kicsit megérinti az első két film hangulatát, én már elégedett leszek. Maga a sztori lényegtelen, egyik Mad Max sem abban volt az igazán erős. Sőt... Érdekes mert kb egy éve megnéztem a Mad Max egyet mert még nem láttam, és valami elképesztően gáz volt számomra. Nem értettem még a címet sem. Egyáltalán nem illett rá a Mad Max cím. A 2.ra már inkább. Nyilván ha az ember fiatalon látja, más érzelmeket vált ki belőle, de mai szemmel, egy totál kilsés semmilyen film. szvsz. Nyilván amikor készült ezek még nem voltak klisék, de ha ezt nem veszem figyelembe, hát...akkor sem történik benne semmi. Nem értettem hogy lett belőle ekkora kult film, illetve miért folyatták egyáltalán. Ami persze nem baj, mert sokkal jobbak a folytatások mint az első. Én várom ezt a filmet. Ebben azért elég sok mindent nem sikerült megfejtenem. Nem illik rá a Mad Max cím... Már Max első feltűnésében kiderül, miért ez a film címe, ordít az egész karakterről. De van egy komplett jelenetsor is, ami bemutatja, hogyan hasad meg szegény Max lelke. Totál klisés... Hát, miután vagy százan próbálták leutánozni, igen, valóban azzá vált, ez a film a kliséje azoknak. Ezt még megemlíteni sem kellett volna. Ennyi erővel minden régi film klisés, a Star Warstól a Die Hardokon át a Cassablankáig. Nem történik benne semmi... Ő? WTF? Régen láttam már a filmet, de emlékeim szerint van benne nem egy üldözéses akciójelenet, jó pár hulla, nem egy eléggé megrendítő jelenet. Persze nyilván nem történik benne annyi minden, mint egy Michael Bay-filmben, de hát valamennyivel jobban is van felépítve azoknál. Igaz, ez is egy olyan dolog, hogy ha nem 2015-ös elvárásokkal ül le az ember elé, hanem azzal, hogy a '70-es években a filmek még harmadannyira voltak tempósak, mint most, talán érthetőbb lenne ez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.