Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát én a Severance-től nem voltam elájulva... egyszerre akar vicces is meg horror is lenni, de valahogy inkább két szék között a földre esik. Egyik szál se működik igazán jól. Ami miatt mindenképp érdemes megnézni az a magyar vonatkozás.... nálunk forgatták és ezért magyarul káromkodik a busz-sofőr, de még a gyilkos is (arról a derék leányzóról nem is beszélve, aki végén UZI-val irtja a népet :D)

A Wilderness viszont az év horror-filmje... ebből nem engedek :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
ez az egész egy vicc, és sokkal, de sokkal okosabb, mint a Scary Movie szerű baromságok!!!!

A Scary Movie-t én se szeretem és a Feast tényleg jobb, de nálam alig egy lehellettel (módositás: najó azért sok-sok lehellettel :D). A Shaun of the Dead messze köröket ver rá... ott megmutatták, hogy lehet jó és okos paródiát csinálni, úgy hogy a poénok is üljenek és a vérengzések is a helyén legyenek.

Szerkesztve: - Bomarr

Hozzászólás ideje:

Előtte meg Olasz meló lesz, egész jó kis film volt, a negatív szerepben egyik kedvencemmel :D

Sajna tegnap elfelejtettem beírni, hogy éjjel volt a Gépész az m1-en (tavalyi film, C.Bale-lel) :) De ha tartják magukat a menetrendhez, hamarosan lesz az m2-ön is.

Hozzászólás ideje:

Ó, régebben nekünk meg volt videón, jó néhányszor láttam. Mindig olyan katarzisszerű élmény volt, mikor a végén felbukkannak a helikopterek. Szerintem még ma is nagyon élvezném, lehet, hogy bevállalom. Ma kicsit több a jó film a kelleténél (hehe, rtl-en LOTR3, de azt meghagyom a dvd-re, bár ha belegondolok, hogy a szimpla verzióban van két jelenet, ami jobb, mint a bővítettben, ez is csábít, persze nem a teljes filmre, mert nagyon sok reklám lesz benne). Lesz Almodóvár is ma, én szeressem a filmjeit, a mait még nem is láttam (sok mindent mást se, de a tévé néha tesz róla, hogy pótoljam őket).

Ezek után néhány hétig tutira hülyeségeket fognak adni.

Hozzászólás ideje:
Lesz Almodóvár is ma, én szeressem a filmjeit

Én nem bírom túlságosan az álmodót, de a Volver nagyon aranyosra sikeredett, úgyhogy azt ajánlom :)

Hozzászólás ideje:
És jellemzően késő este mennek a legjobb filmek: Tea Mussolinivel, Che Guevara: Egy motoros naplója... ez utobbira nagyon kiváncsi vagyok.

Igen, sajnos. Ezért tartok néhány kazit, amikre felveszem ezeket. Tényleg, el is felejtettem, hogy lesznek ma még jó filmek. Azt hiszem, a teás most végképp kimarad (mivel m1-en lesz, van rá esély, hogy az m2-ön is lesz hamarosan), de a Che Guevara filmet fel tudom venni, mert az már tulajdonképpen holnap lesz :) Anno láttam moziban, ismerem, de szívesen megnézem még egyszer.

Hozzászólás ideje:
Én nem bírom túlságosan az álmodót, de a Volver nagyon aranyosra sikeredett, úgyhogy azt ajánlom :)

Nekem eddig bejött, amit láttam tőle, a Volvert láttam szeptemberben moziban, nagyon tetszett :D

Hozzászólás ideje:

Akkor nem tudom mi lehet a baj. Nálam is látszik a zöldség, de nagyon rövid ideig, aztán előjön az a képernyő.

Hozzászólás ideje:

Hát igen. A Simpsons egyedi és örök. Lemásolhatatlan. A Family Guy megpróbálta, de esélye sincs. :peace:

Lada:lejjebb már be volt linkelve de köszi. Nekem az előző trailer jobban bejött mint ez. De attól még nem tántorít el. Jó kis mozi lesz. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.