Priest Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Hozzászólás ideje: 2006. November 29. http://www.bloody-disgusting.com/news/7692 Kis bepillantás a Pan's Labyrinth -ba. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 29. Hozzászólás ideje: 2006. November 29. http://www.bloody-disgusting.com/news/7692 Kis bepillantás a Pan's Labyrinth -ba. Én már nagyon belepillantottam. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. (szerkesztve) A fantasztikus 4es fantasztikus kocsija. Hamarosan trailer Régen kicsit egyszerűbb volt... Szerkesztve: 2006. November 30. - kudarmubat Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. A fantasztikus 4es fantasztikus kocsija. Nagyon dögös. Már szinte látom ahogy SS-rel röpködnek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Nagyon dögös. Már szinte látom ahogy SS-rel röpködnek. Tényleg jól néz ki. Remélem a teaserben SSis benne lesz ha csak egy pillre is. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Ez is egy olyan film, amit csak Jessica Alba miatt érdemes megnézni, de miatta nagyon Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. (szerkesztve) Ez is egy olyan film, amit csak Jessica Alba miatt érdemes megnézni, de miatta nagyon A Sin City-ben büntetett. Mármint a megjelenése. Szerkesztve: 2006. November 30. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Ez is egy olyan film, amit csak Jessica Alba miatt érdemes megnézni, de miatta nagyon Na ja, az első részben is a dekoltázsa vitte a filmet Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Most olvastam, hogy lesz Beverly Hills Cop 4... Bár, végül is Eddie Murphy mélyebbre úgysem süllyedhet, szal hajrá. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Hozzászólás ideje: 2006. November 30. Most olvastam, hogy lesz Beverly Hills Cop 4... Bár, végül is Eddie Murphy mélyebbre úgysem süllyedhet, szal hajrá. Én is ma olvastam az origón...A régi részeket szerettem, de nem örülök az újabb gyalázásnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Tiszta jó. Beverly Hills Cop 4; Resident Evil 3, Starship Troopers 3... érdemes lesz moziba járni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Tiszta jó. Beverly Hills Cop 4; Resident Evil 3, Starship Troopers 3... érdemes lesz moziba járni. Másféle filmeket is játszanak a mozik, ne csak blockbuster utánzatokban tessék gondolkodni Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Nálam a Starship Troopers tuti főhelyen van, úgyhogy ha jövőre adják akkor meg is lesz az éves mozilátogatási átlagom Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Másféle filmeket is játszanak a mozik, ne csak blockbuster utánzatokban tessék gondolkodni Ok, Karib-tenger kalózai 3, Alien vs Predator 2, Spiderman 3. Na jó, ebből kettő valszeg tényleg moziban fogok megnézni. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Most olvastam, hogy lesz Beverly Hills Cop 4... Most mi a baj? Csak legyen benne megint az a szakállas pasas aki a 3-ban majdnem beszállt az óriáskerékbe! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Ok, Karib-tenger kalózai 3, Alien vs Predator 2, Spiderman 3. Na jó, ebből kettő valszeg tényleg moziban fogok megnézni. Egyet biztosan. Nem egészen ilyesmi filmekre gondoltam, de sebaj Mármint nem a tömegfilmekre, hanem kisebb mozikra. De hát én már csak olyan vegyes ízlésű emberlánya vagyok, akinek minden jöhet, ami tetszik neki, akár 500ezren nézik meg, akár ötszázan Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hát azért van egy olyan film amiben szám van, és biztosan meg kell majd nézni:300 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Hozzászólás ideje: 2006. December 1. Egyet biztosan. Nem egészen ilyesmi filmekre gondoltam, de sebaj Mármint nem a tömegfilmekre, hanem kisebb mozikra. De hát én már csak olyan vegyes ízlésű emberlánya vagyok, akinek minden jöhet, ami tetszik neki, akár 500ezren nézik meg, akár ötszázan Alien rajongóként felőlem nézhetik az AVP2-t 5-en vagy 5000-en, mindenképpen a moziban a helyem. Amúgy meg, kevés olyan film van, amiért moziba mennék. Jobban belegondolva, eddig egyetlen olyan filmet sem néztem meg moziban, aminek ne lett volna már első része, ami annyira megfogott, hogy a másodikra is beüljek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Uram atyám amerikai pite 5...naked mile. Azért ez már kicsit durva... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Uram atyám amerikai pite 5...naked mile. Azért ez már kicsit durva... Erre nem érvényes az aláírásom. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Hozzászólás ideje: 2006. December 2. Erre nem érvényes az aláírásom. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Pont tegnap néztem meg a 2.őt DVDn. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerintem szörnyen néz ki a csaj.... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Egyiknek sem áll túl jól. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hogyan fabrikáljunk egy bombázóból átlagos nőt? Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Szerintem szörnyen néz ki a csaj.... Röhejes... Keira nem annyira jó nő sztem, mint amennyire 'nyomják'. Színészi képességén is lehetne még csiszolni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Sztem jól nézne ki alapból... Donát Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 3. Hozzászólás ideje: 2006. December 3. port.hu-n találtam egy überbájos kritikás a Skorpiókirályról. Egyszerűen kötelező http://port.hu/pls/w/general.article?i_article_id=6304 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.