MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hát, hogy drágaszágnak szólítson A kedveszkémet jobban szeretem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. A kedveszkémet jobban szeretem Nah, kedves pedig nem vagyok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. (szerkesztve) Disznó lesz ez a Transformer. Jó kis effekt film. Az ILM megint odatette magát. Szerkesztve: 2007. Május 17. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Nah, kedves pedig nem vagyok Jól van na, marad a drágaszág Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Transformers nekem nagyon neeeem... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. (szerkesztve) Azt a k*rva.... http://movies.yahoo.com/summer-movies/Tran...430/trailers/31 Nagyon-nagyon odab*sssz (bocs a kifejezésért). Én most ezt a filmet várom a legjobban. Szerkesztve: 2007. Május 17. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. OFF Ne nekem kelljen már mindig kicsillagozni a trágárságokat emberek! ON Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Jóhogy nem töröltem le a VHS-ről.Nagyon jó kis jelenet, azóta szeretek esőben ásni. Hát nekem vhs-en van meg, de "f*s" retekklubbos (tehát nincs benne a jelenet). Donát Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Nagyon Király ez a Transzformers!!!! Valami ilyesmiket játszottam a kis figuráimmal! Nagyon jó! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. OFFNe nekem kelljen már mindig kicsillagozni a trágárságokat emberek! ON Bocsi, oda szoktam figyelni, de most elkapott a lelkesedés. Máskor figyelek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hát nem mondom, hogy nem látványos a Transzformersz. Tényleg jó kis múví lesz. Ha csak nem szúrják el teljesen a történettel. Sajna mostanában sok oan film van ami látványra csodálatos, de történetre... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hát nekem vhs-en van meg, de "f*s" retekklubbos (tehát nincs benne a jelenet). Donát Egyszer hátha kiadnak egy olyan verziót aminek normális eleje és teljes terjedelme van. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. (szerkesztve) Ez baromi jó.Persze az amerikai hős ebből sem hiányozhat, aki megmenti a világot, meg a szokásos zene. Valaki tudna mondani a storyról?Az jött le nekem, hogy ezek földönkivűli gépek amik ki araják írtani az emberíséget? Szerkesztve: 2007. Május 17. - frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Kicsit függetlenség napja feeling, de azért remélem annál jobb lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. (szerkesztve) Kicsit függetlenség napja feeling Ráadásul a július 4-e körül lesz a premierje. Szerkesztve: 2007. Május 18. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Hozzászólás ideje: 2007. Május 17. Valaki tudna mondani a storyról?Az jött le nekem, hogy ezek földönkivűli gépek amik ki araják írtani az emberíséget? "Cybertron az alakváltó robotok hazája, akik mindannyian képesek valamilyen géppé átváltozni, így álcázzák magukat. A Transformereknek két, egymással háborúban álló csoportja van: a szabadságszerető Autobotok, Optimus Prime vezetésével, akinek egy 18-kerekű teherautó az ingkognitója; és a gonosz Álcák, akiket a repülőgéppé alakuló Megatron vezet. Az Autobotok és az Álcák véget nem érő harcot vívnak az Energon megszerzéséért; azért a rejtélyes életerőforrásért és üzemanyagért, ami valamennyiüket élteti és mozgásban tartja. Állandó csatározásaik azonban elpusztították Cybertront, és az Energon utolsó tartalékai eltűntek az űrben. A sors fintora folytán az éltető energia a Földön landol; hogy hamarosan magával hozza a Transformereket és velük együtt a háborút. A Földön az Álcák mindent és mindenkit elpusztítanak, ami az útjukba kerül, de az Autobotok nem csak az Energonért harcolnak, hanem azért is, hogy emberéleteket mentsenek meg. Mindkét csoport latba veti hihetetlen álcaformáit, az emberiség sorsa pedig immár mások kezében van - fegyvereik szinte teljesen hatástalanok a félelmetes robotokkal szemben..." Forrás: Moziplussz Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Én ebben hiszek Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Én ebben hiszek Kezdetnek nem rossz. Ki tudja Yodamester, talán lesz teaser... ha csak pár mp-es is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Kicsit függetlenség napja feeling, de azért remélem annál jobb lesz. Mi bajod van vele? Olyan jókat lehet rajta nevetni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Én ebben hiszek Jó kis kép Na várjuk nagyon a filmet is Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Tegnap láttuk a Transformers domestic trailerét, és most itt az international is. Szinte semmiben nem különbözik, egy két jelenetet leszámítva, de a végén van egy jó kis poén. ^^ international transformers trailer Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Kicsit függetlenség napja feeling, de azért remélem annál jobb lesz. Nekem is ez a film ugrott be elsőként róla, de nem bánom. Jó kis látványos mozi az is, igazi agykikapcsolás az egész film. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Nem tudok ki mennyire játszott vele, és szereti a Hitmant, de végre találtam a készülő filmből képet. Timothy érdekes választás, de tényleg jó színész. Stathamnak jobban örültem volna, de meglátjuk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Én a másodikat párszor elővettem és vmikor olvastam is hogy filmet akarnak csinálni belőle és akkor még Vin Diesel volt a 47-es jelölt. Aztán lemondta az egészet. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Én a másodikat párszor elővettem és vmikor olvastam is hogy filmet akarnak csinálni belőle és akkor még Vin Diesel volt a 47-es jelölt. Aztán lemondta az egészet. Hát ja a Hitman 2 elég állat. Amúgy én is néztem mikor az Imdb már nem Diesel volt, hanem Olyphant. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Tegnap láttuk a Transformers domestic trailerét, és most itt az international is. Szinte semmiben nem különbözik, egy két jelenetet leszámítva, de a végén van egy jó kis poén. ^^ international transformers trailer Remélem jó lesz és akkor majd DVD-n DTS-el gyakran átrendezhetem vele a szobát. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Remélem jó lesz és akkor majd DVD-n DTS-el gyakran átrendezhetem vele a szobát. "Kollega", láttom műértő. Tuttira odab*szna (leelőztelek Ody ) a szomszédoknak, lépcsőháznak ésatöbbinek :D Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Remélem jó lesz és akkor majd DVD-n DTS-el gyakran átrendezhetem vele a szobát. Hát igen, szép is lenne Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. NA jó már ég a fejem, de itt egy új HP reklám: :) Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 18. Ez a Transformers elözetes valami durva jó!!! Remélem nem fogják sztorival agyon-nyomni az effekteket Némi felvezető után mehetne is a non-stop rombolda... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.