Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Gondolom Lolkát és Bolkát. Szerintem meg Darth Vader most faggatja a Felkelő tisztet a titkos tervrajzok hollétéről De azért különös jelmezbe bújtatták őket Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Van ott egy Predi, meg talán a másik egy Alien? Mintha lenne ott egy bébi póklábszörny is A fene, ettől a nyavalyás esőtől alig látni valamit Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Van ott egy Predi, meg talán a másik egy Alien? Mintha lenne ott egy bébi póklábszörny is A fene, ettől a nyavalyás esőtől alig látni valamit Okoskodás ON Alienbe nincs bébi póklábszörny Teljesen kifejlődve kellnek ki és a megtermékenyítés után el is pusztulnak Okoskodás OFF Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Tudom, de akkor miféle akármi az ott a pocija táján? Biztos valami hülye növényzet Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Tudom, de akkor miféle akármi az ott a pocija táján? Biztos valami hülye növényzet Azok simán a bordái Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Gondolom Lolkát és Bolkát. Azért sejtettem, hogy nem Tom és Jerry Csupán arra próbáltam utalni, hogy nem lehet túl jól látni a lényeket. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. (szerkesztve) Szerintem Ali Predi karjába kapaszkodik és talán hátulról felnyársalja a farkeszával. Ha nem a farkesza áll ki Prediből akkor meg vmi más. Szerkesztve: 2007. Augusztus 23. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. (szerkesztve) Ez a kép érdekes... mi(ke)t ábrázol? Kérlek szépen. A bal oldalon egy predalient láthatsz. Egész pontosan, valószínűleg az a lény, amelyik az Alien vs Predator végén kikelt Scar predatorból (a múlt hétig 100% volt, hogy ő az, aztán egy rendezői komment ezt 50%-ra ütötte). Az biztos, hogy ő egy olyan dolgozó, ami nem emberből kellt ki, hanem predatorból (nagyjából látni a predatorszerű fejcsápokat). A jobb oldalon pedig a film főszereplő predatora, Wolf látható, nagy valószínűséggel (nem megerősített, de eddig úgy szólt a fáma, hogy csak egy predator lesz, most már ez is erősen kérdőjeles). És a lényeg, Wolf a csuklópengéjével átszúrta alulról a Predalien fejét, míg a Predalien átdöfte a farkával Wolf mellkasát. Ezt nevezik úgy, hogy kínos helyzet. A kép amúgy nagy felzúdulást kelltett a rajongók között, mivel valószínűleg a film végéről van, imigyen durván spoileres, mivel lelőtték, hogyan is hal meg a két főszörny (kivételesen nem egy királynő lesz a főmonszta, sőt, valószínűleg királynő nem is lesz ). Persze ez sincs se megerősítve, se cáfolva. Szóval, teljes a bizonytalanság. Szerkesztve: 2007. Augusztus 23. - Dzséjt Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. No akkor a predalivel meg a biztos farkesszal nálam már teljes a kép. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. (szerkesztve) No akkor a predalivel meg a biztos farkesszal nálam már teljes a kép. És az érdekes (engem mondjuk inkább megrémisztett), hogy a rendező nőként (she) hivatkozott rá... ergo ez valszeg a királynő, vagy valami új (volt arról szó, hogy lesz egy újdonság az alienek biológiájában). És Chet a neve. Szerkesztve: 2007. Augusztus 23. - Dzséjt Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 23. Dzséjt: Köszi! Most már értem, miért nem értettem Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Én is, hogy mi a fene volt annyira fura az alienben Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hitman trailer! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. És az érdekes (engem mondjuk inkább megrémisztett), hogy a rendező nőként (she) hivatkozott rá... ergo ez valszeg a királynő, vagy valami új (volt arról szó, hogy lesz egy újdonság az alienek biológiájában). És Chet a neve. Amúgy lehet, hogy tényleg királynő, hiszen ha jól tudom több alien is lesz a filmben és hát az első részből csupán ez a predalien élte túl a sztorit. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Amúgy lehet, hogy tényleg királynő, hiszen ha jól tudom több alien is lesz a filmben és hát az első részből csupán ez a predalien élte túl a sztorit. A mérete, a mellkasa és a feje feje miatt ki van csukva, hogy ez királynő. Legjobb érv a mérete. Még az Aliens/AR királynője is kétszer-háromszor ekkora, míg az AVP-jé négyszer-ötször is nagyobb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. A mérete, a mellkasa és a feje feje miatt ki van csukva, hogy ez királynő. Legjobb érv a mérete. Még az Aliens/AR királynője is kétszer-háromszor ekkora, míg az AVP-jé négyszer-ötször is nagyobb. És mi van akkor ha ez csak egy promocios kép???? Kicsit furcsa, hogy pont a végső(?) összecsapásból raknak be egy képet ahol mindkettő életveszélyesen megsérül. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Komoly kis filmnek tűnik http://www.apple.com/trailers/independent/...urdoor/trailer/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. És mi van akkor ha ez csak egy promocios kép???? Kicsit furcsa, hogy pont a végső(?) összecsapásból raknak be egy képet ahol mindkettő életveszélyesen megsérül. Lehet, de attól még a predalien nem fog összemenni vagy megnőni A lény ekkora lesz a filmben is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. És Chet a neve. Minek adnak ezeknek nevet? Ebben már tényleg szelídítenék őket? Fekszik! Ül! Pitizz! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Minek adnak ezeknek nevet?Ebben már tényleg szelídítenék őket? Fekszik! Ül! Pitizz! Valószínűleg csak úgy van nevük, mint az AVP-ben Gild-nek (az elsőként elhullot predacs), Scarnak (főhős predacs), Celticnek (aki bunyózott az alival) és Eldernek (Lexet lándzsával megajándékozó gazvezír), valamint Gridnek (kockás fejű alien). Szóval, a nevek funkciója a játékfigurák színesebbé tétele Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Magyarul Chet nevű figurát érdemes keresni majd a játékboltok oldalain. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Magyarul Chet nevű figurát érdemes keresni majd a játékboltok oldalain. Meg Wolfot Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Magyarul Chet nevű figurát érdemes keresni majd a játékboltok oldalain. Kösz, de a "Szóval, a nevek funkciója a játékfigurák színesebbé tétele" mondatból egyből rájöttem hogy miről van szó, így nincs szükségem további magyarázatokra. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Nem neked magyaráztam Rog, hanem praktikusan közelítettem meg (szemben az elvetemült Alien-rajongó nézőpontjával ) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 24. (szerkesztve) Aliens vs Predator Requiem TRAILER!!!!!! (azaz, e szerint Alien vs Predator 2, ami fura) Szerkesztve: 2007. Augusztus 25. - Dzséjt Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. (szerkesztve) Nem rossz.Ahogy látom Michelle Dessler is rambozik benne. Új Hitman trailer: http://filmbuzi.hu/archives/2007/08/24/uj-hitman-trailer/ Az előző trailer alapján szinte már temettem a filmet, de most már nagyon tetszik. Szerkesztve: 2007. Augusztus 25. - Obi1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. (szerkesztve) Van már jobb minőségben is! http://media.movies.ign.com/media/746/746237/vids_1.html És már honlap is van, bár ez majdnem tök üres: http://www.avp-r.com/ Szerkesztve: 2007. Augusztus 25. - Dzséjt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Új Hitman trailer: Kicsit jelebb már belinkeltem Obi. ^^ De tényleg sokkal jobb mint a teaser. Húúú emberek, de gyorsak vagytok. Gondoltam így kora reggel belinkelem az AvP trailerjét, erre már többször is be van. Szép, szép! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Szép az AvP-R trailere. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2007. Augusztus 25. Nem lesz ez kicsit szadi? Emberek, ez még talán jó is lesz! Pedig nem annyira rajongok ezért az univerzumért. Ez az erdős rész még a pred 1-re emlékeztetett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.