Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Gondolom Lolkát és Bolkát. :lol:

Szerintem meg Darth Vader most faggatja a Felkelő tisztet a titkos tervrajzok hollétéről ;)

De azért különös jelmezbe bújtatták őket :)

Hozzászólás ideje:

Van ott egy Predi, meg talán a másik egy Alien? Mintha lenne ott egy bébi póklábszörny is ;) A fene, ettől a nyavalyás esőtől alig látni valamit :lol:

Hozzászólás ideje:
Van ott egy Predi, meg talán a másik egy Alien? Mintha lenne ott egy bébi póklábszörny is ;) A fene, ettől a nyavalyás esőtől alig látni valamit :lol:

Okoskodás ON

Alienbe nincs bébi póklábszörny :) Teljesen kifejlődve kellnek ki és a megtermékenyítés után el is pusztulnak :P

Okoskodás OFF

:)

Hozzászólás ideje:

Szerintem Ali Predi karjába kapaszkodik és talán hátulról felnyársalja a farkeszával. Ha nem a farkesza áll ki Prediből akkor meg vmi más.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Ez a kép érdekes... mi(ke)t ábrázol? ;)

Kérlek szépen. A bal oldalon egy predalient láthatsz. Egész pontosan, valószínűleg az a lény, amelyik az Alien vs Predator végén kikelt Scar predatorból (a múlt hétig 100% volt, hogy ő az, aztán egy rendezői komment ezt 50%-ra ütötte). Az biztos, hogy ő egy olyan dolgozó, ami nem emberből kellt ki, hanem predatorból (nagyjából látni a predatorszerű fejcsápokat). A jobb oldalon pedig a film főszereplő predatora, Wolf látható, nagy valószínűséggel (nem megerősített, de eddig úgy szólt a fáma, hogy csak egy predator lesz, most már ez is erősen kérdőjeles). És a lényeg, Wolf a csuklópengéjével átszúrta alulról a Predalien fejét, míg a Predalien átdöfte a farkával Wolf mellkasát. Ezt nevezik úgy, hogy kínos helyzet.

A kép amúgy nagy felzúdulást kelltett a rajongók között, mivel valószínűleg a film végéről van, imigyen durván spoileres, mivel lelőtték, hogyan is hal meg a két főszörny (kivételesen nem egy királynő lesz a főmonszta, sőt, valószínűleg királynő nem is lesz :lol: ). Persze ez sincs se megerősítve, se cáfolva. Szóval, teljes a bizonytalanság.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
No akkor a predalivel meg a biztos farkesszal nálam már teljes a kép. :lol:

És az érdekes (engem mondjuk inkább megrémisztett), hogy a rendező nőként (she) hivatkozott rá... ergo ez valszeg a királynő, vagy valami új (volt arról szó, hogy lesz egy újdonság az alienek biológiájában). És Chet a neve.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
És az érdekes (engem mondjuk inkább megrémisztett), hogy a rendező nőként (she) hivatkozott rá... ergo ez valszeg a királynő, vagy valami új (volt arról szó, hogy lesz egy újdonság az alienek biológiájában). És Chet a neve.

Amúgy lehet, hogy tényleg királynő, hiszen ha jól tudom több alien is lesz a filmben és hát az első részből csupán ez a predalien élte túl a sztorit.

Hozzászólás ideje:
Amúgy lehet, hogy tényleg királynő, hiszen ha jól tudom több alien is lesz a filmben és hát az első részből csupán ez a predalien élte túl a sztorit.

A mérete, a mellkasa és a feje feje miatt ki van csukva, hogy ez királynő. Legjobb érv a mérete. Még az Aliens/AR királynője is kétszer-háromszor ekkora, míg az AVP-jé négyszer-ötször is nagyobb.

Hozzászólás ideje:
A mérete, a mellkasa és a feje feje miatt ki van csukva, hogy ez királynő. Legjobb érv a mérete. Még az Aliens/AR királynője is kétszer-háromszor ekkora, míg az AVP-jé négyszer-ötször is nagyobb.

És mi van akkor ha ez csak egy promocios kép???? Kicsit furcsa, hogy pont a végső(?) összecsapásból raknak be egy képet ahol mindkettő életveszélyesen megsérül.

Hozzászólás ideje:
És mi van akkor ha ez csak egy promocios kép???? Kicsit furcsa, hogy pont a végső(?) összecsapásból raknak be egy képet ahol mindkettő életveszélyesen megsérül.

Lehet, de attól még a predalien nem fog összemenni vagy megnőni :lol:

A lény ekkora lesz a filmben is.

Hozzászólás ideje:
És Chet a neve.

Minek adnak ezeknek nevet?

Ebben már tényleg szelídítenék őket? Fekszik! Ül! Pitizz! :lol:

Hozzászólás ideje:
Minek adnak ezeknek nevet?

Ebben már tényleg szelídítenék őket? Fekszik! Ül! Pitizz! :D

Valószínűleg csak úgy van nevük, mint az AVP-ben Gild-nek (az elsőként elhullot predacs), Scarnak (főhős predacs), Celticnek (aki bunyózott az alival) és Eldernek (Lexet lándzsával megajándékozó gazvezír), valamint Gridnek (kockás fejű alien). Szóval, a nevek funkciója a játékfigurák színesebbé tétele :D

Hozzászólás ideje:
Magyarul Chet nevű figurát érdemes keresni majd a játékboltok oldalain.

Kösz, de a "Szóval, a nevek funkciója a játékfigurák színesebbé tétele" mondatból egyből rájöttem hogy miről van szó, így nincs szükségem további magyarázatokra.

Hozzászólás ideje:
Új Hitman trailer:

Kicsit jelebb már belinkeltem Obi. ^^

De tényleg sokkal jobb mint a teaser.

Húúú emberek, de gyorsak vagytok. Gondoltam így kora reggel belinkelem az AvP trailerjét, erre már többször is be van. :D Szép, szép!

Hozzászólás ideje:

Nem lesz ez kicsit szadi? Emberek, ez még talán jó is lesz! Pedig nem annyira rajongok ezért az univerzumért. Ez az erdős rész még a pred 1-re emlékeztetett.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.