Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. Hozzászólás ideje: 2008. Május 5. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 6. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. Hozzászólás ideje: 2008. Május 7. (szerkesztve) The Host-A gazdatest Hatalmas volt. Ezzel azt hiszem el is mondtam a véleményem. Le a kalappal a rendező előtt és aki ilyen remek trailert készített mellé. Kész. Ezt látni kell, mert ha elmesélem oda a feeling és a...... De ez legyen meglepi annak aki még nem látta. Szerkesztve: 2008. Május 7. - Oldfighter Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Legenda vagyok A Számkivetett óta tudjuk, hogy egy jó színész képes egyedül megtölteni egy filmet. Úgy gondolom, hogy Will Smith van olyan színész, aki most már képes erre is. Azonban meglepő, de nem eleget látjuk egyedül, vagyis úgy, hogy még tovább küzd egyedül a városban. Mintha a készítők kifogytak volna az ötletekből és gyorsan lezárták a sztorit. Ez a film elbírt volna még egy fél órát, mégpedig egy akciódús fél órát. A film adja is a nagy ziccert, de mégis meghátrál pont akkor, amikor nem kéne. Alapvetően érdemes egyszer megnézni. A 16-os karikát nem nagyon értettem. A Múmiában keményebb jelenetek voltak, mint ebben. 10/6 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. The Host-A gazdatest Hatalmas volt. Ezzel azt hiszem el is mondtam a véleményem. Le a kalappal a rendező előtt és aki ilyen remek trailert készített mellé. Kész. Ezt látni kell, mert ha elmesélem oda a feeling és a...... De ez legyen meglepi annak aki még nem látta. Már lent a gépen, de mi ez végülis? annyira még nem érdekelt, hogy utána nézzek. Vígjáték, horror? Jó v annyira rossz h látni kell? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Tegnap megnéztem a Forbidden Kingdomot, Jet Li és Jackie Chan új filmjét, és én nagyon élveztem. Ahogy keveredett a régi idők kungdus filmjeinek a feelingje a jelenkorival. Meg hát ez a két csávó tényleg érti a dolgát. Szép kis akciójeleneteket dobtak össze, és nem is keveset. Sztem érdemes megnézni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Már lent a gépen, de mi ez végülis? annyira még nem érdekelt, hogy utána nézzek. Vígjáték, horror? Jó v annyira rossz h látni kell? Oké utánaolvastam a kommentekbe: röviden: annyira sz*r, h muszáj megnézni kategori. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Oké utánaolvastam a kommentekbe: röviden: annyira sz*r, h muszáj megnézni kategori. Egyáltalán nem sz*r. Beteg és groteszk inkább. Nekem a Faunhoz hasonlított a műfaji keveredésével, de annál ezerszer jobban élveztem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Legenda vagyok A Számkivetett óta tudjuk, hogy egy jó színész képes egyedül megtölteni egy filmet. Úgy gondolom, hogy Will Smith van olyan színész, aki most már képes erre is. Azonban meglepő, de nem eleget látjuk egyedül, vagyis úgy, hogy még tovább küzd egyedül a városban. Mintha a készítők kifogytak volna az ötletekből és gyorsan lezárták a sztorit. Ez a film elbírt volna még egy fél órát, mégpedig egy akciódús fél órát. A film adja is a nagy ziccert, de mégis meghátrál pont akkor, amikor nem kéne. Alapvetően érdemes egyszer megnézni. A 16-os karikát nem nagyon értettem. A Múmiában keményebb jelenetek voltak, mint ebben. 10/6 Szerintem ez az a film, ami jó lett volna, ha akkor és az készíti el, aki el akarta, és a WB nem jegeli merő nyúlbélaságból. Azaz, ha hagyták volna Ridley Scottnak, hogy túllépjen az előkészületi fázison még az 1990-es években. Amúgy nem rossz, nekem is tetszett, viszont kicsit rövid és nincs rendesen kibontva. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Egyetértek Dzséjttel. Mivel nekem Will Smith a kedvenc színészem, nálam 7-est is megér a játéka és a film, de lehetett volna hosszabb, és egyértelműbb a vége. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Nekem tetszett a legenda vagyok, de nem merném megnézni egyedül Meg sajnáltam benne a kutyust is, mert ha ilyet látok, mindig az enyémek jutnak eszembe és az olyan rossz És tényleg lehetett volna hosszabb a film... Will Smith-nek se kellett volna feltétlenül meghalnia. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerintem elégé egyértelmű a vége. Nekem nem volt semmi bajom a filmmel. Szerencsére nem "züllött" le a Számkivetett vontatottságáig. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerencsére nem "züllött" le a Számkivetett vontatottságáig. Mi? Azonnal várom a bocsánatkérésedet. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Mi? Azonnal várom a bocsánatkérésedet. Nekem az a film túl vontatott volt Punk-tum Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. (szerkesztve) Lara, lehet ezen információkat nem ártott volna, illetve nem ártana spoiler mögé rejteni, mert még nem mindenki látta Szerkesztve: 2008. Május 8. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Lara, lehet ezen információkat nem ártott volna, illetve nem ártana spoiler mögé rejteni, mert még nem mindenki látta Meglepinek ott az alternatív befejezés. Lehet választani, ki, hogy szeretné a végét. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hát sztem meg már nem olyan új film ez, hogy spoilerezni kéne... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerintem elégé egyértelmű a vége. Nekem nem volt semmi bajom a filmmel. Szerencsére nem "züllött" le a Számkivetett vontatottságáig. Én végig érdekfeszítőnek és izgalmasnak tartom a sztorit, akárhányszor nézem is meg.Egyszerűen zseniáisan oldja meg a nehéz színészi helyzeteket Tom Hanks, nélküle nem is tudnám elképzelni ezt a filmet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hát sztem meg már nem olyan új film ez, hogy spoilerezni kéne... Mivel még csak most jelenik meg DVD-n, és moziban úgy a nagytöbbség igencsak nem jár, és még warezolni sem szokott mindenki, így szerintem erről ne nyissunk vitát. Én is csak egy hónapja láttam, pedig már akkor sem volt új. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Én nem is akarok vitatkozni Még nem jelent meg dvd-n? Hát akkor bocs, majd legközelebb jobban figyelek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. (szerkesztve) Valahogy így nézne majd ki Kétpofa http://img390.imageshack.us/img390/3710/twofacelu7.jpg Szerkesztve: 2008. Május 8. - Ody Mandrell Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Nem tudom ki hogy van ezzel, de az ilyen képeket inkább linkben szúrjátok már be. Nem akarom, hogy itt az agyonspoilerezés hazavágja a moziélményemet! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Nem tudom ki hogy van ezzel, de az ilyen képeket inkább linkben szúrjátok már be. Nem akarom, hogy itt az agyonspoilerezés hazavágja a moziélményemet! Ezt már akartam kérni az Indy topikbak is, de nem akartam kukacoskodni. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Nem tudom ki hogy van ezzel, de az ilyen képeket inkább linkben szúrjátok már be. Nem akarom, hogy itt az agyonspoilerezés hazavágja a moziélményemet! Abszolút egyetértek. Ezt jobb lett volna nem látni például... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerkesztettem Rog hsz-ét, hátha valaki még nem látta. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Szerkesztettem Rog hsz-ét, hátha valaki még nem látta. Lehettél volna 3 perccel gyorsabb Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Köszi Ody, szerencsére nekem kimaradt a kép az életemből! Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Ha igazi is a kép, akkor is csak concept. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hát én megnéztem a linket, de sebaj Hmm... érdekes kép, és kissé rémisztő Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hozzászólás ideje: 2008. Május 8. Hát nem a lilaképű Tommy Lee Jones. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.