Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Biztos jól néz ki élőben. :clap:

Az tuti. :)

Amikor nézem legszívesebben lelökném róla a bőrkomát és a helyére ülnék. :)

Hozzászólás ideje:
Az tuti. :clap:

Amikor nézem legszívesebben lelökném róla a bőrkomát és a helyére ülnék. :)

Én őt nem lökném le a motorról, az biztos.Elférnénk rajta ketten is. :)

Hozzászólás ideje:
Én őt nem lökném le a motorról, az biztos.Elférnénk rajta ketten is. :clap:

Őt én se. Jól elfuvarozgatnánk egymást és amikor ő vezetne akkor én úgy figuráznék mögötte mint Ford ezen a képen. :)

Hozzászólás ideje:
Vakolathullató darab lesz :clap:

Bazz, vissza John Rambot Burmába! :) Nem sz*rakodnának tovább az ottaniak a segélyszervezetek ellen.

Ma egy kollégám kérdezte, hogy hol is volt a ciklon ami rengeteg halottat eredményezett.

Mondom neki, hogy ott ahol John Rambo igazságot osztott. :)

Amúgy igazad van.Odamenni és aki sz*rakodik azt lelőni.

A DVD-t megveszem én is.Bár lehet ,hogy értelmesebb lenne megvárni a 4 lemezes díszdobozost.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Az a "Én most miért is nevetek?" beszólás nagyon jó volt. A Jet Li mellett a Jeti is durvulni fog, úgy érzem. :)

Hellboy poszteren is a szlogen nagyon jó! :)

Hozzászólás ideje:

Shine a light

Egy élmény volt. :)

A doku-koncertfilm hál isten az utóbbi formulában bővelkedett, így a teljes Bacon Theatre-béli koncertbe iktatott egy-két perces fekete-fehér, visszaemlékező filmkockák nem ejtettek csorbát a teljes koncertélményben, sőt, még plusz adalékokkal is gazdagították a filmet. Legfőképp azzal, hogy a Rolling Stones számára a lendületvesztés ismeretlen fogalom. 46 éve töretlen siker. A kor mit sem számít, Jagger bármely húszas éveiben járó rocksztárt letáncolt a színpadról. Scorsese 18 kamerával rögzítette a koncertet, de lefogadom, hogy a kameraman-ek jobban lefáradtak mint Mick Jagger. :D

A koncert legfőképp az új szerzeményekből mutatott be jópárat -mint Stones rajongónak, nekem asszem olyan két szám volt ami nem igazán tetszett-, de a koncert vége felé persze felcsendültek a jól ismert számok is: Brown Sugar, I can't get no, Sympathy for the Devil, Start me up stb.

Remélem nem ez volt az utolsó koncertfilm a mozikban, és a U2 és a Rolling Stones után lesz még alkalmunk legendás zenekarokat látni, mint annak idején a Led Zeppelint, vagy éppen a Queent. :D

Szerkesztve: - Oldfighter

Hozzászólás ideje:
Oldie: Én nem értem ezt az inváziót. Ez anno ment a tévében is 2 részben. Ez most ugyanaz? Vagy ugyanaz a sztori, csak egyrészbe átgyúrva, és moziba?

Ez nem hiszem, hogy volt a tv-ben, mivel csak pár hónapja mutatták be a mozikban :) Nicole Kidman és Craig David játszik benne :D

Hozzászólás ideje:
Ez nem hiszem, hogy volt a tv-ben, mivel csak pár hónapja mutatták be a mozikban :) Nicole Kidman és Craig David játszik benne :D

Ja a sztori meg annyi, hogy egy űrsiklókatasztrófa után valami idegen spórák kerülnek a légkörbe illetve a roncsokkal érintkezők szervezetébe. A REM fázist kihasználva aktivizálódnak az emberi agyban és érzéketlenné teszik őket. A főhősnőt is megfertőzi ez a spóra és ahhoz, hogy túlélje nem szabad elaludnia, illetve imunis kisfiát el kell juttatnia egy laboratóriumba. :D

Hozzászólás ideje:
Ez anno ment a tévében is 2 részben.

Azt a Robin Cook-osat nagyon bírtam. Szerintem a tevések előkaparhatnák már hogy újra leadják.

Hozzászólás ideje:
Oldie: Én nem értem ezt az inváziót. Ez anno ment a tévében is 2 részben. Ez most ugyanaz? Vagy ugyanaz a sztori, csak egyrészbe átgyúrva, és moziba?

Ez ugyanannak a történetnek a 88. feldolgozása :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.