Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Biztos jól néz ki élőben. Az tuti. Amikor nézem legszívesebben lelökném róla a bőrkomát és a helyére ülnék. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Az tuti. Amikor nézem legszívesebben lelökném róla a bőrkomát és a helyére ülnék. Én őt nem lökném le a motorról, az biztos.Elférnénk rajta ketten is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Én őt nem lökném le a motorról, az biztos.Elférnénk rajta ketten is. Őt én se. Jól elfuvarozgatnánk egymást és amikor ő vezetne akkor én úgy figuráznék mögötte mint Ford ezen a képen. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Én őt nem lökném le a motorról, az biztos.Elférnénk rajta ketten is. Hm...mire nem lehetne használni ezt a motort? Amúgy széria vagy extra? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. Hozzászólás ideje: 2008. Május 14. (szerkesztve) Vakolathullató darab lesz Bazz, vissza John Rambot Burmába! Nem sz*rakodnának tovább az ottaniak a segélyszervezetek ellen. Ma egy kollégám kérdezte, hogy hol is volt a ciklon ami rengeteg halottat eredményezett. Mondom neki, hogy ott ahol John Rambo igazságot osztott. Amúgy igazad van.Odamenni és aki sz*rakodik azt lelőni. A DVD-t megveszem én is.Bár lehet ,hogy értelmesebb lenne megvárni a 4 lemezes díszdobozost. Szerkesztve: 2008. Május 15. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. No, megkapta az R-rated besorolást az új Starship troopers film. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Most már csak - révén nincsenek már nagy elvárásaim - nézhető legyen. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Két moziba szánt TéDéKás álló reklámkép Hehe, kicsit final fantasys motor ^^ Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 16. - kudarmubat Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. (szerkesztve) Mummy 3 teaser trailer!!! Sztem eszméletlen jó! ELÉG látványosnak tűnik! És ITT a 3. TDK TV spot csak h mindenki válogathasson... Szerkesztve: 2008. Május 16. - kudarmubat Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Ááááá k*rva jó lesz ez a Múmia! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hát a látványra tényleg nem lesz panasz, az fix. Már csak a többi Múmia alkotóelem is legyen helyén - humor, földöntúli alakok, akció - és jó lesz ez Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Az a "Én most miért is nevetek?" beszólás nagyon jó volt. A Jet Li mellett a Jeti is durvulni fog, úgy érzem. Hellboy poszteren is a szlogen nagyon jó! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. http://www.apple.com/trailers/newline/jour...earth/trailer4/ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Ááááá k*rva jó lesz ez a Múmia! Sok benne a CGI. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hehe... izé, erre most nem írok semmit Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Sok benne a CGI. No és melyikben nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hehe... izé, erre most nem írok semmit Hát ne is, mert csak vicceltem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. (szerkesztve) Shine a light Egy élmény volt. A doku-koncertfilm hál isten az utóbbi formulában bővelkedett, így a teljes Bacon Theatre-béli koncertbe iktatott egy-két perces fekete-fehér, visszaemlékező filmkockák nem ejtettek csorbát a teljes koncertélményben, sőt, még plusz adalékokkal is gazdagították a filmet. Legfőképp azzal, hogy a Rolling Stones számára a lendületvesztés ismeretlen fogalom. 46 éve töretlen siker. A kor mit sem számít, Jagger bármely húszas éveiben járó rocksztárt letáncolt a színpadról. Scorsese 18 kamerával rögzítette a koncertet, de lefogadom, hogy a kameraman-ek jobban lefáradtak mint Mick Jagger. A koncert legfőképp az új szerzeményekből mutatott be jópárat -mint Stones rajongónak, nekem asszem olyan két szám volt ami nem igazán tetszett-, de a koncert vége felé persze felcsendültek a jól ismert számok is: Brown Sugar, I can't get no, Sympathy for the Devil, Start me up stb. Remélem nem ez volt az utolsó koncertfilm a mozikban, és a U2 és a Rolling Stones után lesz még alkalmunk legendás zenekarokat látni, mint annak idején a Led Zeppelint, vagy éppen a Queent. Szerkesztve: 2008. Május 19. - Oldfighter Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Íme a Múmia 3 felíratos előzetese: http://www.videa.hu/videok/film-animacio/a...5Mj9cVQP5jcWbVs Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Invázió Hú, rég izgultam már így egy filmen. Ugyan egy-két jelenettel nem voltam kibékülve, de összességében tetszett ez a vírusos sztori. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Australia No én ezt a filmet várom, mivel egy olyan rendező készítette, akinek a filmjeit nagyon csípem De nekem ez is jónak tűnik Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Oldie: Én nem értem ezt az inváziót. Ez anno ment a tévében is 2 részben. Ez most ugyanaz? Vagy ugyanaz a sztori, csak egyrészbe átgyúrva, és moziba? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Oldie: Én nem értem ezt az inváziót. Ez anno ment a tévében is 2 részben. Ez most ugyanaz? Vagy ugyanaz a sztori, csak egyrészbe átgyúrva, és moziba? Ez nem hiszem, hogy volt a tv-ben, mivel csak pár hónapja mutatták be a mozikban Nicole Kidman és Craig David játszik benne Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Ez nem hiszem, hogy volt a tv-ben, mivel csak pár hónapja mutatták be a mozikban Nicole Kidman és Craig David játszik benne Ja a sztori meg annyi, hogy egy űrsiklókatasztrófa után valami idegen spórák kerülnek a légkörbe illetve a roncsokkal érintkezők szervezetébe. A REM fázist kihasználva aktivizálódnak az emberi agyban és érzéketlenné teszik őket. A főhősnőt is megfertőzi ez a spóra és ahhoz, hogy túlélje nem szabad elaludnia, illetve imunis kisfiát el kell juttatnia egy laboratóriumba. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Ez anno ment a tévében is 2 részben. Azt a Robin Cook-osat nagyon bírtam. Szerintem a tevések előkaparhatnák már hogy újra leadják. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 30. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Oldie: Én nem értem ezt az inváziót. Ez anno ment a tévében is 2 részben. Ez most ugyanaz? Vagy ugyanaz a sztori, csak egyrészbe átgyúrva, és moziba? Ez ugyanannak a történetnek a 88. feldolgozása Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 21. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.