Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Itt van pár TDK részlet. Hát senki se figyelt amikor több mint egy hete linkeltem? Van pár új TV-Spot is, youtube-on fent van mind. Oldie figyelmébe ajánlom, és mindazoknak akik túlzottnak vélik Joker komolyságát. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hát senki se figyelt amikor több mint egy hete linkeltem? Én akkor láttam őket először. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hát senki se figyelt amikor több mint egy hete linkeltem? Én csak véletlen találtam az oldalra, a spolieres videókat amúgy nem szoktam megnézni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Asszem több Batmant én se nézek. Majd a DVD-n. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Sose gondoltam volna, hogy nagy Batman fan leszek, de Nolan nagyon kedvemre valót alkotott. Úgy látszik a második rész is hozza a színvonalat így hát reménykedem. Az SW mozi előtt ez lesz a fő esemény. Szerintem nem korai már most megvitatni, lenne-e igény egy közös mozira a westendben? Nálunk ugye augusztus 7. -én lesz a premier, ami csütörtökre esik. Esetleg 9. -én vagy 16. -án megnézhetnénk együtt is. Hasonló mókára gondolok, mint az Indiana Jones esetében. Vélemények? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Mikor lesz (?) Moziünnep? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Esetleg 9. -én vagy 16. -án megnézhetnénk együtt is. Hasonló mókára gondolok, mint az Indiana Jones esetében. Vélemények? Én benne lennék, de nekem aug. 9. nem jó, így 16-ára szavazok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Egyelőre azt tudom mondani, hogy én is benne lennék. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Jó ötlet a közös mozi, de én úgyis csak pár nappal előtte tudom megmondani, hogy jó-e az időpont Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Benne vagyok.Főleg azért is, mert a baráti társaságomban rajtam kívül a kutyát sem fogja érdekelni ez a film.Én viszont alig várom, mert az első az etalon volt minden tekintetben. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Hozzászólás ideje: 2008. Július 6. Lenne valakinek kedve elmenni egy Gotham Knight vetítésre? Kedden este lesz 19:00-kor az Arena Plázában, és két jegy van rá. Xpressen nyertem, de úgy néz ki hogy nem tudok elmenni rá, szóval ha kellenek valakinek a jegyek az írjon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. (szerkesztve) Lenne valakinek kedve elmenni egy Gotham Knight vetítésre? Kedden este lesz 19:00-kor az Arena Plázában, és két jegy van rá. Xpressen nyertem, de úgy néz ki hogy nem tudok elmenni rá, szóval ha kellenek valakinek a jegyek az írjon. Mi az a Gotham Knight és melyik kedden? Szerkesztve: 2008. Július 7. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Mi az a Gotham Knight és melyik keddne? Most kedden lesz, azaz holnap. A Gotham Knight az egy több részből álló anime, olyasmi mint az Animátrix.Mindegyik részt más rendezte, és ezt egybefűzték egy másfél órás filmbe. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. GK vetítés? WOW. Már megnéztem szinkronosan is. Marha jó volt! Érdemes elmenni rá! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Nekem már a gépemen van, csak ki kéne írnom. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Csak várj meg vele Én is megnézném, de sajna a keddi vetítés pont nem jó. Kár, hogy nem szerdán lesz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Csak várj meg vele Én is megnézném, de sajna a keddi vetítés pont nem jó. Kár, hogy nem szerdán lesz. Mivel te hozod a lemezeket kénytelen leszek megvárni téged Momentán kiürültem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. "Csendélet" a Terminator 4-ből: A többi itt látható: http://videoeta.com/news/2549 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Hozzászólás ideje: 2008. Július 7. Gotham Knight: szódával elment. A karakterek szerintem gázak voltak, a sztori meg, hát ami volt hozzá, az sem igazán tudtam követni, mert majdnem minden részt más rajzolt, így míg az egyikben így nézett ki egy karakter, a másikban meg úgy. Plusz néha a hangok (magyar) is átfedésben voltak, és még nem is beszélnek sokat... szóval na... olyan mint az Animátrix. Reklámnak és bőrlenyúzásnak jó. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. (szerkesztve) Cloverfield Ezt az adrenalinbombát! Nekem bejött. A Bourne-trilógia után a kamerarángáshoz nem volt nehéz hozzászokni. Gratula a készítőknek, hogy egy ilyen témából képesek voltak sokkoló élményt kihozni. 10/8 Kiadatás Profi módon megcsinált politikai thriller. Elgondolkodtató, végig izgalmas, és egy meglepő csavar a végén. A színészek is jól végzik dolgukat. Meryl Streep persze a legütősebb. 10/8 Bárcsak mindig ilyen színvonalú filmeket készítenének. Szerkesztve: 2008. Július 8. - Lada Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Gotham Knight: szódával elment. A karakterek szerintem gázak voltak, a sztori meg, hát ami volt hozzá, az sem igazán tudtam követni, mert majdnem minden részt más rajzolt, így míg az egyikben így nézett ki egy karakter, a másikban meg úgy. Plusz néha a hangok (magyar) is átfedésben voltak, és még nem is beszélnek sokat... szóval na... olyan mint az Animátrix. Reklámnak és bőrlenyúzásnak jó. Azért sztem ennél egy kicsit jobb volt. Mondjuk szeretni kell az animét is hozzá, mert némelyik tényleg "fura". Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Lehet szemezgetni Dark Knight kritikákat: http://www.rottentomatoes.com/m/the_dark_knight/ Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Pár napja már én is néztem. Elég szépen áll h így mondjam... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. (szerkesztve) Pár napja már én is néztem. Elég szépen áll h így mondjam... IMDB-n van több mint 40 kritika(itt csak 9), érdemesebb ott nézegetni. Van pár új Kétarcos kép is, de NE nézzétek meg, mert nagyon spoileresek. Szerkesztve: 2008. Július 8. - Obi1 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Marha nagy spoiler az ha egy embernek egyik arcfele torz, a másik ép. Egy szétégett arc olyan nagy meglepit nem tud okozni Amúgy egész jól eltalálták korábban a sérüléseit azon a fan made képen. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Marha nagy spoiler az ha egy embernek egyik arcfele torz, a másik ép. Egy szétégett arc olyan nagy meglepit nem tud okozni Amúgy egész jól eltalálták korábban a sérüléseit azon a fan made képen. Csak az a helyzet hogy egy kulcsjelenetet ábrázol a kép, nem csak magát a krapekot. És az nem fan made kép volt, hanem concept art. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Csak az a helyzet hogy egy kulcsjelenetet ábrázol a kép, nem csak magát a krapekot.És az nem fan made kép volt, hanem concept art. Akkor előzeteseket se kell nézni mert tele van fontos jelenetekkel. De amúgy mindenkinek szíve joga eldönteni mitől fossza meg magát a továbbiakban. Nekem nem nagy poén egy roncs, üszkös arc, szóval eme spoilert lenyelem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Hozzászólás ideje: 2008. Július 8. Ez kész van nagyon http://www.traileraddict.com/trailer/tropi...ational-trailer Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.