Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Vigjáték készül "Fan boys" ("Rajongók") cimen, s egy SW fanról fog szólni  :roll: Úgy látszik elég menő téma kezd ez lenni... reméljük ezzel nem lesznek olyan bajok, mint az 5-25-77-el. A forgatókönyvet Adam F. Goldberg és Ernest Cline irja (elég ismeretlenek) és a forgatás februárban kezdődik.

Ki a rendező?

Hozzászólás ideje:
Ki a rendező?

Erről sajna még nincs hir, viszont az biztos, hogy Kevin Spacey cége is beszállt a finanszirozásba. Akárcsak a Weinstein fivérek, akik olyan filmeket támogattak eddig, mint a Gyűrűk Ura trilógia, a Kill Bill filmek vagy épp a Sin City :roll:

Hozzászólás ideje:

Kijött a végső King Kong elözetes, de elődjéhez hasonlóan ez se nagyon tudott levenni a lábamról.

Trailer: ITT

Ennél valamivel érdekesebbnek igérkezik a New World cimű, új Terrence Malick film, ami az ismert Pocahontas story-t helyezi kicsit más megvilágitásba.

Trailer

Hozzászólás ideje:

John Carter Of Marsot én is nagyon várom, föleg mert ez is űropera lesz, ráadásul egy elég jó könyvből.

A rendezője sajnos nem túlzottan nivós. A kissé bugyuta Elf cimű film van mögötte, illetve ő rendezi a Jumanji sci-fis megfelelőjét, a Zathurát, amit hamarosan be is mutatnak odaát. Persze ettől még lehet jó. Sajnos egyelőre még semmi se biztos az új Marsos filmről, még az se, hogy mikor mutatják be. Annyi a tuti, hogy jövőre. Ugyhogy a trailer is odébb van még valszeg :(

Hozzászólás ideje:

Azért forgatta le újra, hogy a mai fiatalok is megismerjék ezt a történetet. Mert ugye sok mai kölyök nem fog egy 30-as években készült filmet megnézni. Ő most tálalja új köntösben. Én így tudom.

Hozzászólás ideje:
Ezt én se értem... Kíváncsi lennék egy saját ötletű PJ filmre. Valami újra.

Vannak neki saját, eredeti ötletű és általa írt filmjei. A mennyei teremtmények forgatókönyvéért annak idején jelölték Oscarra. Ezt olvastam valahol. Tulajdonképpen PJ fedezte fel Kate Winsletet is. Ebben a filmjében volt főszereplő még teljesen ismeretlen csitri színésznőként.

Hozzászólás ideje:
Vannak neki saját, eredeti ötletű és általa írt filmjei. A mennyei teremtmények forgatókönyvéért annak idején jelölték Oscarra. Ezt olvastam valahol. Tulajdonképpen PJ fedezte fel Kate Winsletet is. Ebben a filmjében volt főszereplő még teljesen ismeretlen csitri színésznőként.

Ezeket ismerem. Én ÚJ filmre gondolok. Kíváncsi vagyok, mit alkotna most, hogy ilyen nagy sztárrendező lett.

Hozzászólás ideje:

Már készült egy King-Kong remake asszem 1976-ban. Jessica Lange volt a főszereplő. Elég korrekt kis film az! Annál többet nem hiszem, hogy kilehet hozni a sztoriból, maximum látványban.

Hozzászólás ideje:
Azért forgatta le újra, hogy a mai fiatalok is megismerjék ezt a történetet. Mert ugye sok mai kölyök nem fog egy 30-as években készült filmet megnézni. Ő most tálalja új köntösben. Én így tudom.

Már kiváncsian várom, hogy ilyen alapon mikor forgatják újra az SW-t :(

Hozzászólás ideje:

Jaja, a '76-os remake szerintem is jó. Nem értem, hogy a külföldi fórumokon minek cikizik, de még maga PJ is szokta asszem. Nagyon korrekt film volt az a maga idejében. Kisgyerekként legalábbis rám nagy hatást tett.

Hozzászólás ideje:
Jaja, a '76-os remake szerintem is jó. Nem értem, hogy a külföldi fórumokon minek cikizik, de még maga PJ is szokta asszem. Nagyon korrekt film volt az a maga idejében. Kisgyerekként legalábbis rám nagy hatást tett.

Én is remekül szórakoztam rajta. Jessica Lange rulezzzz :shock:

Hozzászólás ideje:

Az sw-t soha nem fogják újraforgatni semmilyen alapon. Alábbi elég fura indok, szerintem ki nem mondottan inkább arról van szó, hogy ő maga nagyon szerette, és el akarta készíteni a saját verzióját :(

A 76-ost én is láttam régen, de már alig emlékszem rá. Jeff Bridgest szerettem benne.

Én is kíváncsi vagyok PJ következő munkájára.

Hozzászólás ideje:

The Lovely Bones (2007) rendező:Peter Jackson. Egy 14 éves lány története akit megöl a szomszédja és a menyországból meséli el a történetet. Alice Sebold regényéből (a regény nagyon jó volt).

Halo (2007). A világ egyik legjobb játékának adaptációja. Jackson a producer és a WETA már gőzerővel gyártja Master Chief -et és a Convenant idegenjeit. Úgy néz ki a Silent Hill melett ez a film lehet az ami bebizonyítja hogy játékokból is lehet jó filmet csinálni. (Szerintem a DOOM se volt rosz!!!:( )

Hozzászólás ideje:

A Halonak PJ a producere? Hajaj, akkor ott nagy dolgok lesznek. Mondjuk remélem is, mert a játék elég magasra dobta a mércét. A Doomot nem sokára adják a magyar mozik is (már megy a trailer a tévében, de ha ez a szinkron lesz én kifordulok magamból :( ). A Silent Hillhez megintcsak nagy reményeket fűzök (ha nem Uwe Boll vagy Paul W. S. Anderson nyúl ezekhez hozzá, még jó is kisülhet :)).

A 76-os King konghoz nekem is volt szerencsém, azóta se szeretem King Kongot. Egyáltalán nem fogott meg az óriásmajom sztorija. Ebből az adaptációból meg szvsz egy Godzillaféle történet kerekedik (mondom ezt láthatatlanban).

Hozzászólás ideje:
The Lovely Bones (2007)

Halo (2007).

Egyik se saját sztori, hanem adaptáció :(

Nekem megvan kazin a két King Kong rész, az első az faja de a másodikat nemszeretem.

Hozzászólás ideje:

A Night Watch című orosz fantasy-horror, vagy milyen filmet, megtekintette valaki?

Elég jó kritikákat olvastam róla, bár lehet hogy csak örülnek az eurázsiai kritikusok, mint vak Laci a fél szeminek, hogy végre nem amerikai gyártmányban látnak ilyet :(

Hozzászólás ideje:
A Night Watch című orosz fantasy-horror, vagy milyen filmet, megtekintette valaki?

Igen, irtam is róla egy kritikát ide, de úgy látszik elfelejtődött. Akkor itt van újra :(

"Éjszakai őrség (Nochnoy dozor)

Tegnap megnéztem a moziban ezt az orosz horror-fantasy-t, mely egy trilógia első részét képezi... és még mindig nem tudom eldönteni, hogy tetszett-e a film avagy sem. Azt hiszem legalább mégegyszer meg kell néznem, hogy végső döntést hozhassak, addig is álljanak itt a pozitivumok és a negativumok:

Negativum

-Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de túl sok az effekt, ráadásul sokszor értelmetlen és céltalan. Egy csomószor az idegesitő kamera-mozgásokat keverik a rengeteg CGI-vel... nem kéne.

-A story olyan egyszerű, hogy az már szinte zavaró... A Fény meg a Sötétség seregei harcolnak, s a két sereg pont Moszkvánál találkozik, ahol aztán ideiglenes békét kötnek...

-Néhány jelenetnél az volt az érzésem, mintha egy lepukkant '80-as évekbeli B-filmet néznék. A szinészekről néha üvölt, hogy a helyi kocsmából rángatták őket elő (pl. az a csávó amelyik át tud változni medvévé - bár ezt egyszer se látjuk a filmben )

-Ahhoz képest, hogy mennyire egyszerű az alapvetés, néhol túlkomplikálják, és egy csomó dolog teljesen érthetetlen (mi a fene az a számitógép és hogy jutott bele az a videófelvétel a főszereplő pasiról?)

-A végső befejezés gyenge... el van kapkodva és nincs rendesen kibontva... kár

Pozitivumok

-Iszonyatosan jól ráéreztek a történet misztikus oldalára és van egy-két jelenet, ahol annyira átjött ez a 'feeling', hogy a hátam is borsodzott tőle. Nagyon ritka az ilyesmi, ugyhogy már csak ezért is egy óriási plusz pont jár nekik

-Van egy-két baromi jó karakter a filmben. A kedvencem az a vámpir-csaj, akinek az elején kinyirják a barátját. Remekül van felvezetve a személyes drámája; kár, hogy keveset szerepel a filmben. És talán épp ezért sajnálom a végső befejezést. A film vége elött öt perccel már dörzsöltem a tenyerem, mert a történet két szálán is sikerült remek drámai helyzetet kikerekiteni... hogy aztán végül mindkettőt meglehetősen slamposan gobozzák ki (SPOILER most akkor a legvégén mi is történt pontosan? a vámpircsaj meghalt vagy sem? SPOILER VÉGE)

-Bár föntebb irtam, hogy az effektek néhol túlzásba vannak vive, ugyanakkor van egy-két egészen remek effekt is. Pl. amikor a repülőgép egyik csavarja kiesik és a kamera végigköveti az útját... baromi jó. De az elején is nagyon kellemes a két sereg egymásnak rontása és még lehetne sorolni.

-A főhős az elején nagyon csapzottan néz ki és talán épp ezért végül nagyon kellemes meglepetés lesz a játéka.

-Volt egy-két nagyon jó ötlet a filmben, mint pl. amikor a Fény vezetője úgy gyógyitja meg Antont, hogy belenyúl a hasába és kiszed valami véres cafatot... váratlan és remekül megcsinált jelenet

-A gyengécske alaptörténetből végül egész érdekes dolgokat hoznak ki... tetszett, hogy a jó főszereplő közvetlen szomszédságában lakik egy vámpir akivel azért nem nyirják ki egymást mert fegyverszünet van... amikor a film közepén szomszédolnak egyet az elég hangulatosra sikeredett

-A filmet áthatja egyfajta kellemes Kelet-Európai mellékiz (és érdemes figyelni a metrós jelenetet: Moszkvában pont olyan metrók vannak mint Budapesten)"

Hozzászólás ideje:

Igen, irtam is róla egy kritikát ide, de úgy látszik elfelejtődött. Akkor itt van újra :)

Ó kösz. Elég szapora ez a topic és általában csak átfutom, lehet hogy akkor még nem bökktem ki. :(

Hozzászólás ideje:

Más: Spielberg új filmjének kijött az elözetese. A Munich arról szól, hogyan álltak bosszút az izraeliek, a Müncheni olimpián lemészárolt sportolókért. Nem semmi ez a Spielberg. Alig pár hónapja mutatták be a Világok harcát (ami nekem iszonyatosan tetszett) és ő máris összekalapált egy újabb filmet (és nincs megállás; ezután jön egy Lincolnos film, az Indiana Jones IV és még kitudja mi :()

Elözetest ezen az oldalon találtok (a trailerre kell nyomni értelemszerüen :)):

Trailer

Hozzászólás ideje:

Most hogy így elovastam beugrott hogy olvastam már, ahogy láttam a filmplakátot nem ugrott be :) a kapcsolat.:34:

Az Ütközések bemutatója csak most lesz arról még gondolom nem írt senki.. :54: :(

Hozzászólás ideje:
The Lovely Bones (2007)

Halo (2007).

Egyik se saját sztori, hanem adaptáció :(

Nekem megvan kazin a két King Kong rész, az első az faja de a másodikat nemszeretem.

Inkább jó adaptációk mint rossz saját ötletek!:)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.