Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. A forgalmazón múlik minden. Ő pedig mérlegelt, ugyanis a Batman Beginset elenyésző tömeg látta itthon anno, így nem mertek kockáztatni,félve a bukástól...Egy Cameron filmnél azért el fognak gondolkodni. Terminator 2 és a Titanic hatalmas kasszasiker volt itthon(Titanicot több mint egy millióan látták moziba Mo-on). Nagy a neve és a múltja. Az Avatarnál én azért reménykedem, itthon is nyomatják IMAX-ban. Ha nem vált az itthoni mozi, belehet záratni. Előbb utóbb ráun a nép a 30 perces dokumentumfilmekre, ők is be fogják látni.. Igen, valahol ebben igazad van. A Sötét lovag se lett annyira sikeres itthon ( mozilátogatásról beszélek), hogy berakják IMAX terembe is. De ettől függetlenül elég sok helyen kérvényezték a hazai IMAXos verzió bemutatását, mert odakint félelmetes sikere lett. De valahol szerintem "mi" is hibásak vagyunk, hogy a mai napig ezeket a negyven perces dokumentumfilmeket esszük. :S Meg kell mondjam eszembe nem jutott, hogy a tizenöt éves természetfilmekre üljek be, párommal is csak egyszer jártunk ott, igaz a U2 koncerten. Arra nem sajnáltam a kissé borsós árat. 3D-s filmeknek meg per pillanat a Westend Real-D termét használjuk. De a próféta szóljon belőled és mind a tulaj, mind a forgalmazó lásson potenciált az Avatar IMAXos bemutatásában. A Salvationt is bemutathatnák ugyanott még ha az "csak" 2D-s is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Múmia: "-Esküszik? - Nem nősülök." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Múmia: "-Esküszik? - Nem nősülök." "-Tud úszni? -Persze, ha a helyzet úgy kívánja. -Úgy kívánja." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. "-Tud úszni?-Persze, ha a helyzet úgy kívánja. -Úgy kívánja." Nagy film szvsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. - Tíz százalék! - Ötven százalék! - Harminc! - Huszonöt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. - Tíz százalék!- Ötven százalék! - Harminc! - Huszonöt! A börtönőr mondta a kevesebbet a végén nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. A börtönőr mondta a kevesebbet a végén nem? Az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Az. Jajjjj hülye vagyok bocsi! Jól írtad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Nagy film szvsz. Ez az egyik legjobb: "-Gondolj a gyerekeimre! - Neked nincsenek is gyerekeid. - De még lehetnek." Van egy másik ami magyarban sajnos nem jön át: "- You were actually at Hamunaptra? - Yeah, I was there. - You swear? - Every damn day. " (a swear az jelenti az esküdést, és a káromkodást is) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Van egy másik ami magyarban sajnos nem jön át: Magyarban kreáltak alá egy hatalmas poént. Alább írtam is. Jó szinkronja van a filmnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Magyarban kreáltak alá egy hatalmas poént. Alább írtam is. Jó szinkronja van a filmnek. Ja, vagy úgy. Szerintem is jó, legalább is az első szinkron. Ami a dvd-n van az valamivel rosszabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Nem is tudtam hogy újraszinkrózták. A barmok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Nem is tudtam hogy újraszinkrózták. A barmok. Ez engem is meglepett. Totál hülyeség volt újra leszinkronizálni. Biztos valami céges ügylet állhatott a háttérben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 9. Nem is tudtam hogy újraszinkrózták. A barmok. Sajnos. Igaz, a szöveg 98%-ban ugyanaz, és a hangok közül is csak Jonathan és Ardet hangja változott. Az utóbbi nem nagy dolog, hiszen amúgy sem beszél sokat, na de az előbbi... pláne, hogy még a 3. résznél is az eredeti magyar hangját használták. Persze megszokható, csak na... ha megtartották volna az eredeti hangot, akkor nem fújnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Nagy film szvsz. Nekem ez az első film a kedvenceim között van, annyira szeressem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. - You swear?- Every damn day. " (a swear az jelenti az esküdést, és a káromkodást is) Ezt tényleg így kérdezte segédige nélkül? Egyébként remek poén ez is, ugyanúgy a szavak több jelentésén alapszik, mint a szinkron Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Ezt tényleg így kérdezte segédige nélkül? Egyébként remek poén ez is, ugyanúgy a szavak több jelentésén alapszik, mint a szinkron A segédigét elharapta. Ilyenek ezek az amerikaiak. Nekem a top10 kedvenceim közt van simán a film. Klasszikus az egész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. http://www.traileraddict.com/trailer/valkyrie/final-trailer http://www.traileraddict.com/trailer/the-u...ow-band-trailer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. A segédigét elharapta. Ilyenek ezek az amerikaiak. Az angol tanárunk is mondta, hogy nagyon különcködők, nekik nem jó a brit angol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Igen, elég az EpII Padmé merénylet utáni mondatra gondolni: Dormé: 'You alright milady? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Vagy a Black Hawk Down-ban: -'Questions" Ami helyesen ugye így van: "Are there any questions?". De a legdurvább az volt, hogy egy amcsi egy ilyen kérdést tett fel a húgomnak: "What do she do?".Ez nagyon durva hiba, simán kivágnak egy alapfokú vizsgáról ezért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 10. OFF Nem csak az amerikaiak szeretnek lazítani a szabályokon. Pl. a francia nyelv az angolnál sokkal jobban kötött szabályokra épül, és mégis a beszélt nyelv ott is lazán kezeli a kérdő mondat szabály szerinti fordított szórendjét, adott esetben a segédigéket, ráadásul a szép kacifántos kérdőszavakat is erősen leegyszerűsíti. A "Questions?" egyébként franciául is épp így nézne ki, csak más kiejtéssel mondanák. A magyarról meg már ne is beszéljünk, ahol szintén működik a "Kérdések?" De "What do she do?" formáció valóban fület sértő, ilyet én még a beszélt nyelvben sohasem hallottam. Szerintem ilyet egy amerikai még extrém körülmények esetén is ritkán mond. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 11. (szerkesztve) Istenem ez de sz*r lesz. Dexter és Sylar egy képen. Szerkesztve: 2008. November 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Attól még lehet jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Wall-E: Nemrég volt szerencsém eme gyöngyszemhez.Rég láttam már ilyen kedves, aranyos, szerethető karakterekkel teletűzdelt filmet.Nagyon jól szórakoztam rajta, néha még meg is hatódtam( pl amikor szólongatják egymást: "Eeeeva", "Waaallleeee").Örülök, hogy a sok véres film mellet készítenek ilyeneket is.Bátran ajánlható bármely korosztálynak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Az első fele nekem is tetszett a Wall-E-nak, aztán a második fele csak tipikus amerikai 3D-s giccs (a rosszabbik fajtából). Azt hittem az elején hogy most valamiben eltér az átlagtól ez a rajzfilm, erre csalódnom kellett. Nem tudom hogy miért kell minden rajzfilmet telepakolni ilyen erős mondanivalóval, nem emiatt fogják a gyerekek a környezetet óvni meg hasonlók. A 3D-s filmek közül én valamiért csak és kizárólag a Toy Story-t szeretem, az összes többi Shrek meg Ice age a könyökömön jön ki. Amióta ilyen sikere lett a Shreknek csak úgy ontja magából Hollywood a 3D-s filmeket, pedig nem sokban különböznek egymástól. De valóban a Wall-e tényleg jobb az átlagnál (legalább is az első fele). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 12. A Toy Story a legjobb és überelhetetlen!! Az összes részre igaz ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 13. http://freevlog.hu/video/17146.html Év végi nagy durranás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 13. 2012 trailerje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. November 13. http://freevlog.hu/video/17146.html Év végi nagy durranás. Benne van a zsebes is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.