JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. És akkor még ott jönnének képregények, videójátékok.Na és persze egyebek...polók, bögrék, figurák, legók.... Ha teljesen belehabarodok a filmbe, könyv, pc játék, poszter és figura dukálni fog mellé idővel.. Remélem nem csak puszta látványfilm lesz...azért Cameron ügyelt mindig a körítésre is, és a karakterekre. 12 éve nem rendezett, remélem nem esett ki a gyakorlatból. Egyébként most Chris Nolan kb olyan népszerű, mint a Terminator 2 idén James Cameron volt. Mindkét rendező csinált egy jobb folytatást, melyet falt a közönség, a kritikusok imádták, és anyagilag is kaszált. Van bennük közös Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. (szerkesztve) Érdekes lesz könyvben viszontolvasni, esetleg újabb melléktörténeteket megismerni, hiszen alapvetően ez is inkább látványfilm lesz. És akkor még ott jönnének képregények, videójátékok.Na és persze egyebek...polók, bögrék, figurák, legók.... Jurassic Park óta nem volt még hasonló marketingdömping film körül. Azt hittem a csajos magyar filmről beszéltek. Szerkesztve: 2009. Március 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Azt hittem a csajos magyar filmről beszéltek. Hát persze hogy arról. Jurassic Park óta nem láttam ilyen frappáns előzetest.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Ez a film (álom.net)komolyan súlyos. De nem hogy ez a klisés tinifilmek paródiája lenne, nem-nem, az előzetes alapján tök komolyan veszi magát. És milyen színészek ezek.. R*banc Lilla? Revicky-éket is csodálom hogy elvállatlak ilyen szerepeket. Megkockáztatok egy imdb bottom #1 helyezést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 9. Cupp-cupp... már a trailer szövege év díjat nyerhetne. Bakker, én meg most akarok nekiülni Uwe Boll mester Far Cry-nak, de ezek után máshogy kell arra is néznem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. (szerkesztve) Na végre valahára megérkezett a tavasz SIKERFILMJE!!!! Igaz, hogy most büntiben vagyok (nem nézhetem, írhatok 1 hétig a fórumba) de ezt nem hagyhattam ki, nagyon durva. Remélem nem kell megnéznem, mert kiszaladok a világból. Kíváncsi leszek ennek a filmnek a médiakampányára. Micsoda húzó nevek vannak benne: AFC, Vivás srác. Van egy olyan érzésem, hogy a bevétel túl fogja szárnyalni és a nézettségi listán lemossa az előző héten debütált Halálos Iramban filmet Adatlapja Szerkesztve: 2009. Március 10. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Igaz, hogy most büntiben vagyok (nem nézhetem, írhatok 1 hétig a fórumba) de ezt nem hagyhattam ki, nagyon durva. Remélem nem kell megnéznem, mert kiszaladok a világból.Kíváncsi leszek ennek a filmnek a médiakampányára. Micsoda húzó nevek vannak benne: AFC, Vivás srác. Van egy olyan érzésem, hogy a bevétel túl fogja szárnyalni és a nézettségi listán lemossa az előző héten debütált Halálos Iramban filmet Adatlapja A honlapja sokkal jobb! http://xn--lom-dla.net/ Cupp cupp! Már van az oldalon Rajongói klub is, érdemes regisztrálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Már van az oldalon Rajongói klub is, érdemes regisztrálni Már regisztráltam is. Ilyen nívós eseményt nem hagyhatok ki. Csak azt nem értem, hogy a honlapján bal oldalt a Kristóf gyerek miért nem rózsaszín? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Reviczky azért hozta a formáját. A rája meg a party arcok LOL Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 10. Azt hittem a csajos magyar filmről beszéltek. Naná! Ott is vevő vagyok EU-ra, cuki cuccokra és miegyébb másra is, csak trendi legyen. Gyerekek, Kis Vuk talán meg fog menekülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Ez a gyerek nagyon eltévedt. Filmes blogot vezet, de gőze sem volt, hogy mire ül be. http://www.otherworld.hu/index.php?page=si...cle&id=2196 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Ez a gyerek nagyon eltévedt. Filmes blogot vezet, de gőze sem volt, hogy mire ül be. http://www.otherworld.hu/index.php?page=si...cle&id=2196 A francba...hát ha ilyen rossz, akkor meg se nézem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Jó kis plakát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Áááá dejó dejó Végre az IMAX észhez tért?! http://imaxbudapest.hu/filmek/szornyek_vs_urlenyek Na mikor megyünk el rá skacok? IMAX!!! hátha lesz előtte AVATAR előzetes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Ne kiabáld el nagyon. Főleg olyannal amije nincs az üzemeltetőnek. Én jobban bízok egy remekbe szabott Real 3D vetítésben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Asszem a képregényt is meg fogom ismerni hamarosan mert ahhoz is megjött a kedvem.Megvolt és azt tapasztaltam hogy a film elég frankón feldolgozza az oldalakon levő dolgokat. Átesett kisebb-nagyobb változtatáson és modernizáláson és néhány jelenet sokkal durvább lett mint eredetileg a képregényben szerepel de nem hinném hogy árt neki. Akinek nem tetszik az ahogy a filmben van annak még mindig ott van az alapmű. Néhány dolog ami a képregényben máshogy van: Spoiler: Rorschach - felmászik a kötélen a Komédiás ablakáig - második tintapacás képnézegetésekor nem a marcangolósdi jön elő hanem az hogy az anyja meg az apja veszekszik. A marcangolás kicsit előbb van. - a perverz hapinál először felvesz egy fűrészt amit le is rak aztán lelocsolja benzinnel az ipsét és felgyújtja a pecerájt - szétrúgja a budit és az abból kifolyó víz és a kábel nyírja ki a csonkolós ürgét - nem veszi fel az álruháját a szökés előtt hanem később elmegy egy öreg nyanyához egy másikért A sitten a rácsba beszorult hapi torkát elvágja az amelyik a filmben csonkolózik. Bagolyék a repin levő vízágyúval oltják el a tüzet. (Lucasék lehet hogy onnan szedték a tűzoltóhajók ötletét a RotS-hoz. ) Van még néhány ide-oda szórt idézet például Bob Dylantől, Einsteintől és Nietzschétől és a 11. fejezet a főcímnóta címével zárul. Érdekes cucc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Watchmen Spoiler: A nagy változás a sztori végén van ugyebár. Amúgy hasonlatosan a 300-hoz, itt is igen szélsőségesek a vélemények. Ott aki történelmi hűséggel számolt az csalódott, itt pedig aki full akciózásra számít és tart a kommerszebb dolgoktól az szintúgy csalódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. A Fantasztikus Négyesből remaket akarnak csinálni. Pedig az 1. film még csak 4 éves. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Ezt a marhaságot Watchmen képregény a gépemen van egy ideje, egyszer csak végre én is nekikezdek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Állítólag készítik DVD-re a Watchmen világában szereplő képregény rajzfilmváltozatát is Gerard Butler hangjával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. A Fantasztikus Négyesből remaket akarnak csinálni. Pedig az 1. film még csak 4 éves. De olyan sz*r, hogy Jessica Alba cicijei nélkül harmatos lepkefingot sem érne a film. Így is csak egy csigaszellővel jobb, mivel nem vetkőzött le. Szóval, meg tudom érteni, ha valaki remake-lni akarja, és esetleg filmet szeretne csinálni belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Nekem bejött mindkét rész. Simán nézhető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. (szerkesztve) A nagy változás a sztori végén van ugyebár. Aha ott is vannak érdekes dolgok. Bagoly úr és a csaja vígan csókolózik amíkor a doki széttrancsírózósat játszik és aztán pucéran hevernek egymáson. A doki még nézi is őket egy kicsit mielőtt elballag. Meg néhány párbeszédet is megvariáltak. Másnak mondják máshol stb. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Állítólag készítik DVD-re a Watchmen világában szereplő képregény rajzfilmváltozatát is Gerard Butler hangjával. A pacák még hasonlít is Leonidászra. Nekem bejött mindkét rész.Nekem is. Az első szinkrósan a második meg angolul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. (szerkesztve) Terminátor rajongók! Lehet csorgatni a nyálat. "A rajongók érezték, hogy nem kell beérniük azzal a kvázi fapados T2 BD-vel, amit már jó ideje 10 dollár körül hajigálnak utánad az amazonon, s milyen jól érezték: a TERMINATOR: SALVATION bemutatója előtt pár nappal jelenik meg a T2: SKYNET EDITION BD, ami a film minden eddigi változatát lepipálja majd, nem csupán kép (THX-pecsétes 1080p) és hang (dts HD MA 6.1) tekintetében, hanem az extrák mezején is, pedig a film már megért egy-két combos kiadást. A BD egyik legnagyobb feature-je a lejátszást kísérő kép-a-képben extra lesz, ami a film minden egyes titkáról lerántja a leplet (lásd screenshotokat), ezen kívül lesz két kommentár, kisfilmek, galériák, kimaradt jelenetek, stb-stb. szóval összesen 8 órányi bónusz, valamint BD Live is, melynek segítségével további exkluzív tartalmakat kaphatunk le (remélhetőleg immáron nem csigalassúsággal). A hardcore gyűjtők egy T800-as koponyát is magukévá tehetnek, amely különböző filmes hangeffektusokat ad ki magából, miközben vészjóslóan villogtatja szemeit. Szép. Ez a csomag egyébként tartalmazza majd a T2: ULTIMATE és EXTREME EDITION korongjait, valamint a film digitális másolatát is, szóval a BD-vel együtt összesen 6 lemezt gurigázhatsz a lejátszód környékén. A szimpla változat 30 dolcsi lesz, a koponyás verzióért pedig 175 zöldhasút kérnek" Forrás: aeonflux.blog Szerkesztve: 2009. Március 11. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Remek blu-ray( ) tok Ilyen kéne minden saga mellé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Remek dvd tok Ilyen kéne minden saga mellé DVD? Hol élsz Te? Az őskorban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Egy ideje szemezgetek mondjuk a T1-2-3 díszdobozos példányával, de ez még a végén lebeszél róla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Március 11. DVD? Hol élsz Te? Az őskorban? Tényleg, VHS-ben nem lesz? De amúgy komoly, hogy oda valahogy nem érkezik semmi, pedig nagy potenciál volt a DVD-nél is jobb képminőséget nyújtó D-VHS-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.