Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ody nem kölcsönöz, nem vásárol, nem tölt le. Más alternatíva pedig nincs. Ja de igen. Köllcsönkéri valakitől Akkor látok filmet ha kapok valakitől kölcsön, vagy esetleg bemutatja a TV. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Jó lenne, köszi. Ez magyarán azt jelenti, hogy vegyem elő a pakkból és készítsem ki elvitelre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Jó lenne, köszi. Oks, csak emlékeztess még rá, el ne felejtsem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ó! nem is tudtam, hogy lesz PoP film A játékokat belőle nagyon szerettem, így hát a filmet is megnézem. Még a Sims-ből is akarnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Még a Sims-ből is akarnak Abból volt már kettő is, nem? Dallas, Szomszédok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Még a Sims-ből is akarnakÉs abban mi lenne a sztori? Bár mál láttam az Office 2010 és az aknakereső trailerét is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. És abban mi lenne a sztori? Bár mál láttam az Office 2010 és az aknakereső trailerét is Itt még van egy-kettő videójáték-adoptáció Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Ez magyarán azt jelenti, hogy vegyem elő a pakkból és készítsem ki elvitelre. Neked megvan? Köszi előre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Jó kis sztorija van a Sims-nek. Viszont lesz BloodRayne 3 az istentől Boll-tól Köszi a linket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Watchmen: Megnéztem végre én is.Fogalmam sincs hogy a hosszabbat láttam-e ,vagy a rövidebbet.A lényeg, hogy nagyon tetszett.Láttam már pár képregényes filmet, de ez teljesen más.Tulajdonképpen a hősök olyanok mint bármely hétköznapi ember.Minden negatív tulajdonsággal együtt.Furcsa látni, hogy szuperhősök olyanokat cselekednek(az egyik megerőszakol egy nőt), amiket bünözők szoktak.De talán ez a más szempontból megmutatott világ teszi naggyá a filmet.Ami még elvileg hiányozhatna az úgynevezett nagy csatálk amikor szétrombolják a várost.Ebben ilyen nincs de nem is hiányzik. Egyszóval nem hiába hype-olták, mert egy nagyon jól összerakott film, és képregényfilmhez képest szokatlan, de ezért jó. Spoiler: A vége durva volt amikor az emberek feláldozása után, a többi simán belement hogy hallgassanak róluk, holott a hősöknek ilyet nem szabadna csinálniuk.Engem simán ledöbbentett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 21. (szerkesztve) Itt még van egy-kettő videójáték-adoptációA Splinter Cell filmet meg csak húzzák-halasszák. Az lenne az egyetlen videójátékfeldolgozás amivel szembe komoly elvárásaim lennének. Biztos furcsállnám ha Sam Fisher nem Vasoldalú Miska (Michael Ironside) hangján nyomná a szöveget. Max elhívhatnák az öreget hogy szinkronizálja le a színészt aki játszaná. Szerkesztve: 2009. Július 21. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Watchmen: Megnéztem végre én is.Fogalmam sincs hogy a hosszabbat láttam-e ,vagy a rövidebbet.A lényeg, hogy nagyon tetszett.Láttam már pár képregényes filmet, de ez teljesen más.Tulajdonképpen a hősök olyanok mint bármely hétköznapi ember.Minden negatív tulajdonsággal együtt.Furcsa látni, hogy szuperhősök olyanokat cselekednek(az egyik megerőszakol egy nőt), amiket bünözők szoktak.De talán ez a más szempontból megmutatott világ teszi naggyá a filmet.Ami még elvileg hiányozhatna az úgynevezett nagy csatálk amikor szétrombolják a várost.Ebben ilyen nincs de nem is hiányzik. Egyszóval nem hiába hype-olták, mert egy nagyon jól összerakott film, és képregényfilmhez képest szokatlan, de ezért jó. Spoiler: A vége durva volt amikor az emberek feláldozása után, a többi simán belement hogy hallgassanak róluk, holott a hősöknek ilyet nem szabadna csinálniuk.Engem simán ledöbbentett. Így van és ezért Rorschach a király! örülök h tetszett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Watchmen Spoiler: Azért ne felejtsük el, hogy Rorschach jól keresztülhúzta a számításaikat a naplójával. ;)Szóval érdekes dolgok történhettek miután az újságíró elolvasta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Neked megvan? Köszi előre is. Aham. De ha a szívemnek nem szakad le a dereka a nagy cipekedésbe akkor hozzácsapom a Börtönvonat Yumában, Nincs bocsánatot. Márha komolyan érdekelnek az ilyen kissé vontatott westernek. Persze ha ezeket már láttad akkor tárgytalan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Neked megvan? Köszi előre is. Jaja, tőle tudom elhozni Watchmen Spoiler: Frenkie, sajnos hiába döbbenti meg az embert ez a befejezés, mást tulajdonképpen nem is tehetnek, mert akkor totál káoszba viszik a világot, amit mindeképpen szeretnének elkerülni Nagy ellentmondás, de rossz vagy a még rosszabb között lehetett választani. Attól függetlenül meg lehet érteni R. álláspontját is, az igazság mindenek előtt (egyébként szerintem ő a legjobb karaktere a sztorinak). Én nem tudom, mit tennék ilyen helyzetben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Iron Man 2 képek Gamer képek http://img212.imageshack.us/img212/2919/gamer1.jpg http://img404.imageshack.us/img404/3290/gamer2.jpg http://img404.imageshack.us/img404/583/gamer3.jpg http://img36.imageshack.us/img36/3619/gamer4.jpg http://img149.imageshack.us/img149/7997/gamer5.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Szerintem az írók, rendezők jobban járnának ha valami új ötlettel rukkolnának elő, nem pedig pl a TDK-t majmolnák. Ami ott műkődött, az nem biztos, hogy a Supermannél is fog. Főleg úgy, hogy az eredeti filmeket tuti nem fogja überelni. Abban egyetértek, hogy a TDK majmolása nem vezet semmi jóra Supermannél. Viszont a régi Superman filmeket bőven lehet überelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Roszz hír: Lehet, hogy a Batman 3 csak 2012-ben lesz. A jó hír: Sam Raimi rendezheti a World of Warcraftot, ami persze azt jelenti, hogy 2013-nál hamarabb nem lesz WoW mozi. Terminator Megváltás Spoiler: Marcus hibájából meghalt az öccse és 2 rendőr. Ezért ítélték el. Lehet tudni pontosabbban, hogy mi történt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. A Superman mára megfilmesíthetetlen lett. Egy kék-piros pizsamába öltözött szuperember a 21. században már nem nyerő. Nem beszélve olyan baromságokról hogy Clark félrefésüli a haját aztán már nem ismeri fel senki se. Persze lehet korszerűsíteni a dolgokat, de az már hol lenne Superman? Ez a név egyet jelent a színes pizsamás jótevővel, minden gagyiságával együtt. Ha valaki ragaszkodik ehhez az ipséhez akkor nézze meg a '78-as verziót, az még jó is volt a maga módján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. A Superman mára megfilmesíthetetlen lett.Egy kék-piros pizsamába öltözött szuperember a 21. században már nem nyerő. Nem beszélve olyan baromságokról hogy Clark félrefésüli a haját aztán már nem ismeri fel senki se. Ebben a felfogásban minden szuperhős film megfilmesíthetetlen, mert mindegyik jellemzője az idétlen jelmezben való ugrabugra, meg a nevetséges rejtőzködési módok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. REC Nah bazz, picit csalódtam. Nem rossz amúgy, de annyira kiszámítható, hogy az már durva. A hetven percből hatvan röhögéssel telt el. Azért megfontolandó, hogy gyanús áramszünet idején, sötétedés után ne shotgun-al lépjek ki a lépcsőházba. Jaj az öregasszonyoknak meg a hét éves kislányoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Terminator Megváltás Spoiler: Marcus hibájából meghalt az öccse és 2 rendőr. Ezért ítélték el. Lehet tudni pontosabbban, hogy mi történt? A könyvből se derűl ki semmi ebből a szempontból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ebben a felfogásban minden szuperhős film megfilmesíthetetlen, mert mindegyik jellemzője az idétlen jelmezben való ugrabugra, meg a nevetséges rejtőzködési módok. Nem. Ott a Batman, aminél az eredeti képregény nem is, de az amiből készült a TDK az alapból sötét hangulatú és beteg volt. Az X-mennél szintén nem voltak annyira ciki jelmezek, és tele volt badass karakterrel. Daredevil is borús hangulatú, ennél csak a film lett simán rossz. Pókember necces, de azért az se olyan cikis. Ezek az elmúlt évek nagy képregényfilmjei, és mint láthatod, egyiknél sem volt olyan olyan egyszerű és gyerekes a képregény mint a Supermannél. Kívül hordott alsó, piros köpeny, kék overál, sárga öv.. Ocsmány. És mi a szuperképessége? A lehető legegyszerűbb: Gyors és erős. Ez még működött a hetvenes években, ahol a csúcs az Adam Westes Batman volt, de ma? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Nem. Ott a Batman, aminél az eredeti képregény nem is, de az amiből készült a TDK az alapból sötét hangulatú és beteg volt. Az X-mennél szintén nem voltak annyira ciki jelmezek, és tele volt badass karakterrel. Daredevil is borús hangulatú, ennél csak a film lett simán rossz. Pókember necces, de azért az se olyan cikis.Ezek az elmúlt évek nagy képregényfilmjei, és mint láthatod, egyiknél sem volt olyan olyan egyszerű és gyerekes a képregény mint a Supermannél. Kívül hordott alsó, piros köpeny, kék overál, sárga öv.. Ocsmány. És mi a szuperképessége? A lehető legegyszerűbb: Gyors és erős. Ez még működött a hetvenes években, ahol a csúcs az Adam Westes Batman volt, de ma? Igaz, az X-men filmeknél megváltoztatták a karakterek ruháit. És nagyon jól néznek ki úgy. Látnátok milyen nevetséges volt Wolverine jelmeze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Látnátok milyen nevetséges volt Wolverine jelmeze.Én megnéztem volna H.J.-t abban a fajta szerkóban. Dőltem volna a röhögéstől az fix. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Nem tudom, milyen lehet az a jelmez, de ezek után nem is vagyok kíváncsi rá TS: szerintem jobb, hogy nem tudjuk, mi történt azelőtt Marcusszal, így rejtélyesebb a figura, ami egy kicsit azért jót tesz neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ez még működött a hetvenes években, ahol a csúcs az Adam Westes Batman volt, de ma? Ma éppen úgy fel lehetne tornászni őt is, mint a Batmant. Lásd Tim Burton Superman tervezetét. Ugyanúgy ki lehetne pofozni a gatyáját, mint Batman denevérgúnyáját (amúgy, ha szerinted nem cinkes, hogy egy felnőtt férfi denevérmaskarában ugrál a háztetőkön igazságosztót játszva, akkor ne mond meg, szerinted mi a ciki ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Ma éppen úgy fel lehetne tornászni őt is, mint a Batmant. Lásd Tim Burton Superman tervezetét. Ugyanúgy ki lehetne pofozni a gatyáját, mint Batman denevérgúnyáját (amúgy, ha szerinted nem cinkes, hogy egy felnőtt férfi denevérmaskarában ugrál a háztetőkön igazságosztót játszva, akkor ne mond meg, szerinted mi a ciki ). Az alkoholista Supermanre gondolsz, amelyik repülni se tud (valami ilyesmi rémlik)? Remek ötlet. Az hogy a Batman az egy denevérruhás bolond lenne, az csak így leírva igaz. De amíg a vásznon egy pillanatig se kételkedek benne hogy nincs sok coolabb dolog ennél az ürgénél, addig nem cinkes a dolog. De itt a lényeg azon van szerintem hogy míg pár dolgot megváltoztattak a Batmannél (modernizálták), addig az alap ismertetőjele hogy a főhős az egy denevérruhás jótevő, nem változott. Amikor valaki látja a TDK-t akkor tudja hogy az egy Batman film. Superman az meg csak Superman, és ami őt azzá teszi az csakis a kék-piros pizsamája. Erősnek más szuperhős is erős, repülni más szuperhős is tud. Ha ezeket megváltoztatják, akkor nem marad semmi egyedi tulajdonsága. És itt már ha valaki belepillantana a filmbe, nem biztos hogy rájönne hogy egy Superman filmről van szó. Ki tudja, lehet hogy tudnának valamit kezdeni ezzel a Supermannel, de nem látok rá nagy esélyt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Akárki akármit mond, Hancock-nál coolabb figura nincsen. Szakadt poló, gatya, napszeműveg, bojtos sapka, hónalj alá csapott piásüveg.........elpusztíthatatlan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 22. Superman az meg csak Superman, és ami őt azzá teszi az csakis a kék-piros pizsamája. Erősnek más szuperhős is erős, repülni más szuperhős is tud. Ha ezeket megváltoztatják, akkor nem marad semmi egyedi tulajdonsága. És itt már ha valaki belepillantana a filmbe, nem biztos hogy rájönne hogy egy Superman filmről van szó. Ha valaki a Batman Begins elejébe pillant bele, abból sem biztos, hogy rájön, hogy az egy Batman film Suprman azért több, mint egy vörös-kék rucis röpködő fickó, mint ahogy Batmanben is több volt, mint egy dilis milliárdos, aki denevérkosztümben ugrabugrál. Az, hogy más is erős, meg tud repülni... nos kérem, azok a szuperhősök kezet csókolhatnak Supermannak, mert neki köszönhetik a képességeit. A legtöbb szuperhősi képességet a bugyogós csávótól csaklizták el később (sebezhetetlenség, repülés, lézerszem, röntgenlátás, erő... vajon kiben volt meg mindez egyszerre először?). Plusz, azért egy repkedő sebezhetetlen fickó, a köpönyegén egy bazi nagy S betűvel még a legtájékozattlanabb embernek is leesne, hogy a Superman, ha csak az életét nem egy kő alatt töltötte el addig. Akárki akármit mond, Hancock-nál coolabb figura nincsen. Szakadt poló, gatya, napszeműveg, bojtos sapka, hónalj alá csapott piásüveg.........elpusztíthatatlan A végére őt is elrontották Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.