Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Watchmen:

Megnéztem végre én is.Fogalmam sincs hogy a hosszabbat láttam-e ,vagy a rövidebbet.A lényeg, hogy nagyon tetszett.Láttam már pár képregényes filmet, de ez teljesen más.Tulajdonképpen a hősök olyanok mint bármely hétköznapi ember.Minden negatív tulajdonsággal együtt.Furcsa látni, hogy szuperhősök olyanokat cselekednek(az egyik megerőszakol egy nőt), amiket bünözők szoktak.De talán ez a más szempontból megmutatott világ teszi naggyá a filmet.Ami még elvileg hiányozhatna az úgynevezett nagy csatálk amikor szétrombolják a várost.Ebben ilyen nincs de nem is hiányzik.

Egyszóval nem hiába hype-olták, mert egy nagyon jól összerakott film, és képregényfilmhez képest szokatlan, de ezért jó.

Spoiler:

A vége durva volt amikor az emberek feláldozása után, a többi simán belement hogy hallgassanak róluk, holott a hősöknek ilyet nem szabadna csinálniuk.Engem simán ledöbbentett.

Hozzászólás ideje:
Itt még van egy-kettő videójáték-adoptáció
A Splinter Cell filmet meg csak húzzák-halasszák. Az lenne az egyetlen videójátékfeldolgozás amivel szembe komoly elvárásaim lennének.

Biztos furcsállnám ha Sam Fisher nem Vasoldalú Miska (Michael Ironside) hangján nyomná a szöveget. Max elhívhatnák az öreget hogy szinkronizálja le a színészt aki játszaná. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Watchmen:

Megnéztem végre én is.Fogalmam sincs hogy a hosszabbat láttam-e ,vagy a rövidebbet.A lényeg, hogy nagyon tetszett.Láttam már pár képregényes filmet, de ez teljesen más.Tulajdonképpen a hősök olyanok mint bármely hétköznapi ember.Minden negatív tulajdonsággal együtt.Furcsa látni, hogy szuperhősök olyanokat cselekednek(az egyik megerőszakol egy nőt), amiket bünözők szoktak.De talán ez a más szempontból megmutatott világ teszi naggyá a filmet.Ami még elvileg hiányozhatna az úgynevezett nagy csatálk amikor szétrombolják a várost.Ebben ilyen nincs de nem is hiányzik.

Egyszóval nem hiába hype-olták, mert egy nagyon jól összerakott film, és képregényfilmhez képest szokatlan, de ezért jó.

Spoiler:

A vége durva volt amikor az emberek feláldozása után, a többi simán belement hogy hallgassanak róluk, holott a hősöknek ilyet nem szabadna csinálniuk.Engem simán ledöbbentett.

Így van és ezért Rorschach a király! :) örülök h tetszett!

Hozzászólás ideje:

Watchmen

Spoiler:

Azért ne felejtsük el, hogy Rorschach jól keresztülhúzta a számításaikat a naplójával. ;)Szóval érdekes dolgok történhettek miután az újságíró elolvasta. :)

Hozzászólás ideje:
Neked megvan? :) Köszi előre is. :)

Aham. De ha a szívemnek nem szakad le a dereka a nagy cipekedésbe akkor hozzácsapom a Börtönvonat Yumában, Nincs bocsánatot. Márha komolyan érdekelnek az ilyen kissé vontatott westernek. :D Persze ha ezeket már láttad akkor tárgytalan.

Hozzászólás ideje:
Neked megvan? :) Köszi előre is. :D

Jaja, tőle tudom elhozni :D

Watchmen

Spoiler:

Frenkie, sajnos hiába döbbenti meg az embert ez a befejezés, mást tulajdonképpen nem is tehetnek, mert akkor totál káoszba viszik a világot, amit mindeképpen szeretnének elkerülni :) Nagy ellentmondás, de rossz vagy a még rosszabb között lehetett választani. Attól függetlenül meg lehet érteni R. álláspontját is, az igazság mindenek előtt (egyébként szerintem ő a legjobb karaktere a sztorinak). Én nem tudom, mit tennék ilyen helyzetben.

Hozzászólás ideje:
Szerintem az írók, rendezők jobban járnának ha valami új ötlettel rukkolnának elő, nem pedig pl a TDK-t majmolnák. Ami ott műkődött, az nem biztos, hogy a Supermannél is fog. Főleg úgy, hogy az eredeti filmeket tuti nem fogja überelni.

Abban egyetértek, hogy a TDK majmolása nem vezet semmi jóra Supermannél. Viszont a régi Superman filmeket bőven lehet überelni.

Hozzászólás ideje:

Roszz hír: Lehet, hogy a Batman 3 csak 2012-ben lesz. :D:D

A jó hír: Sam Raimi rendezheti a World of Warcraftot, :) ami persze azt jelenti, hogy 2013-nál hamarabb nem lesz WoW mozi. :)

Terminator Megváltás

Spoiler:

Marcus hibájából meghalt az öccse és 2 rendőr. Ezért ítélték el. Lehet tudni pontosabbban, hogy mi történt?

Hozzászólás ideje:

A Superman mára megfilmesíthetetlen lett.

Egy kék-piros pizsamába öltözött szuperember a 21. században már nem nyerő. Nem beszélve olyan baromságokról hogy Clark félrefésüli a haját aztán már nem ismeri fel senki se.

Persze lehet korszerűsíteni a dolgokat, de az már hol lenne Superman? Ez a név egyet jelent a színes pizsamás jótevővel, minden gagyiságával együtt. Ha valaki ragaszkodik ehhez az ipséhez akkor nézze meg a '78-as verziót, az még jó is volt a maga módján.

Hozzászólás ideje:
A Superman mára megfilmesíthetetlen lett.

Egy kék-piros pizsamába öltözött szuperember a 21. században már nem nyerő. Nem beszélve olyan baromságokról hogy Clark félrefésüli a haját aztán már nem ismeri fel senki se.

Ebben a felfogásban minden szuperhős film megfilmesíthetetlen, mert mindegyik jellemzője az idétlen jelmezben való ugrabugra, meg a nevetséges rejtőzködési módok.

Hozzászólás ideje:

REC

Nah bazz, picit csalódtam. Nem rossz amúgy, de annyira kiszámítható, hogy az már durva. A hetven percből hatvan röhögéssel telt el. :)

Azért megfontolandó, hogy gyanús áramszünet idején, sötétedés után ne shotgun-al lépjek ki a lépcsőházba. :D Jaj az öregasszonyoknak meg a hét éves kislányoknak. :D:)

Hozzászólás ideje:
Terminator Megváltás

Spoiler:

Marcus hibájából meghalt az öccse és 2 rendőr. Ezért ítélték el. Lehet tudni pontosabbban, hogy mi történt?

A könyvből se derűl ki semmi ebből a szempontból.

Hozzászólás ideje:
Ebben a felfogásban minden szuperhős film megfilmesíthetetlen, mert mindegyik jellemzője az idétlen jelmezben való ugrabugra, meg a nevetséges rejtőzködési módok.

Nem. Ott a Batman, aminél az eredeti képregény nem is, de az amiből készült a TDK az alapból sötét hangulatú és beteg volt. Az X-mennél szintén nem voltak annyira ciki jelmezek, és tele volt badass karakterrel. Daredevil is borús hangulatú, ennél csak a film lett simán rossz. Pókember necces, de azért az se olyan cikis.

Ezek az elmúlt évek nagy képregényfilmjei, és mint láthatod, egyiknél sem volt olyan olyan egyszerű és gyerekes a képregény mint a Supermannél. Kívül hordott alsó, piros köpeny, kék overál, sárga öv.. Ocsmány. És mi a szuperképessége? A lehető legegyszerűbb: Gyors és erős.

Ez még működött a hetvenes években, ahol a csúcs az Adam Westes Batman volt, de ma?

Hozzászólás ideje:
Nem. Ott a Batman, aminél az eredeti képregény nem is, de az amiből készült a TDK az alapból sötét hangulatú és beteg volt. Az X-mennél szintén nem voltak annyira ciki jelmezek, és tele volt badass karakterrel. Daredevil is borús hangulatú, ennél csak a film lett simán rossz. Pókember necces, de azért az se olyan cikis.

Ezek az elmúlt évek nagy képregényfilmjei, és mint láthatod, egyiknél sem volt olyan olyan egyszerű és gyerekes a képregény mint a Supermannél. Kívül hordott alsó, piros köpeny, kék overál, sárga öv.. Ocsmány. És mi a szuperképessége? A lehető legegyszerűbb: Gyors és erős.

Ez még működött a hetvenes években, ahol a csúcs az Adam Westes Batman volt, de ma?

Igaz, az X-men filmeknél megváltoztatták a karakterek ruháit. És nagyon jól néznek ki úgy. Látnátok milyen nevetséges volt Wolverine jelmeze.

Hozzászólás ideje:
Látnátok milyen nevetséges volt Wolverine jelmeze.
Én megnéztem volna H.J.-t abban a fajta szerkóban. Dőltem volna a röhögéstől az fix. :)
Hozzászólás ideje:

Nem tudom, milyen lehet az a jelmez, de ezek után nem is vagyok kíváncsi rá :)

TS: szerintem jobb, hogy nem tudjuk, mi történt azelőtt Marcusszal, így rejtélyesebb a figura, ami egy kicsit azért jót tesz neki :)

Hozzászólás ideje:

Ma éppen úgy fel lehetne tornászni őt is, mint a Batmant. Lásd Tim Burton Superman tervezetét. Ugyanúgy ki lehetne pofozni a gatyáját, mint Batman denevérgúnyáját (amúgy, ha szerinted nem cinkes, hogy egy felnőtt férfi denevérmaskarában ugrál a háztetőkön igazságosztót játszva, akkor ne mond meg, szerinted mi a ciki :) ).

Hozzászólás ideje:
Ma éppen úgy fel lehetne tornászni őt is, mint a Batmant. Lásd Tim Burton Superman tervezetét. Ugyanúgy ki lehetne pofozni a gatyáját, mint Batman denevérgúnyáját (amúgy, ha szerinted nem cinkes, hogy egy felnőtt férfi denevérmaskarában ugrál a háztetőkön igazságosztót játszva, akkor ne mond meg, szerinted mi a ciki :) ).

Az alkoholista Supermanre gondolsz, amelyik repülni se tud (valami ilyesmi rémlik)? Remek ötlet. :)

Az hogy a Batman az egy denevérruhás bolond lenne, az csak így leírva igaz. De amíg a vásznon egy pillanatig se kételkedek benne hogy nincs sok coolabb dolog ennél az ürgénél, addig nem cinkes a dolog.

De itt a lényeg azon van szerintem hogy míg pár dolgot megváltoztattak a Batmannél (modernizálták), addig az alap ismertetőjele hogy a főhős az egy denevérruhás jótevő, nem változott. Amikor valaki látja a TDK-t akkor tudja hogy az egy Batman film.

Superman az meg csak Superman, és ami őt azzá teszi az csakis a kék-piros pizsamája. Erősnek más szuperhős is erős, repülni más szuperhős is tud. Ha ezeket megváltoztatják, akkor nem marad semmi egyedi tulajdonsága. És itt már ha valaki belepillantana a filmbe, nem biztos hogy rájönne hogy egy Superman filmről van szó.

Ki tudja, lehet hogy tudnának valamit kezdeni ezzel a Supermannel, de nem látok rá nagy esélyt.

Hozzászólás ideje:

Akárki akármit mond, Hancock-nál coolabb figura nincsen. Szakadt poló, gatya, napszeműveg, bojtos sapka, hónalj alá csapott piásüveg.........elpusztíthatatlan :)

Hozzászólás ideje:
Superman az meg csak Superman, és ami őt azzá teszi az csakis a kék-piros pizsamája. Erősnek más szuperhős is erős, repülni más szuperhős is tud. Ha ezeket megváltoztatják, akkor nem marad semmi egyedi tulajdonsága. És itt már ha valaki belepillantana a filmbe, nem biztos hogy rájönne hogy egy Superman filmről van szó.

Ha valaki a Batman Begins elejébe pillant bele, abból sem biztos, hogy rájön, hogy az egy Batman film :P Suprman azért több, mint egy vörös-kék rucis röpködő fickó, mint ahogy Batmanben is több volt, mint egy dilis milliárdos, aki denevérkosztümben ugrabugrál. Az, hogy más is erős, meg tud repülni... nos kérem, azok a szuperhősök kezet csókolhatnak Supermannak, mert neki köszönhetik a képességeit. A legtöbb szuperhősi képességet a bugyogós csávótól csaklizták el később (sebezhetetlenség, repülés, lézerszem, röntgenlátás, erő... vajon kiben volt meg mindez egyszerre először?). Plusz, azért egy repkedő sebezhetetlen fickó, a köpönyegén egy bazi nagy S betűvel még a legtájékozattlanabb embernek is leesne, hogy a Superman, ha csak az életét nem egy kő alatt töltötte el addig.

Akárki akármit mond, Hancock-nál coolabb figura nincsen. Szakadt poló, gatya, napszeműveg, bojtos sapka, hónalj alá csapott piásüveg.........elpusztíthatatlan :D

A végére őt is elrontották :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.