Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Módszertan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. (szerkesztve) Októberben megjelenik a legelső Disney Blu-Ray És hát mi is jelenhetne meg elsőként, mint a már 72 éves Hófehérke és a hét törpe http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=813239...298524154489894 Szerkesztve: 2009. Augusztus 10. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Mégis lesz Halo film? Ráadásul lehet, hogy mindjárt trilógia? És mindez mögött Steven Spielberg állna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Ámen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Az Avatar az oka ennek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Egy 3D-s Halo tuti ütne. Amúgy megnézted azt a műsort a Hír tv-n? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Egy 3D-s Halo tuti ütne. Amúgy megnézted azt a műsort a Hír tv-n? Közben youtobon megtaláltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. házkutatós District 9 vidió TOP3 Watchmen Terminator Salvation Star Trek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Sajnos most nincs erőm visszaolvasni az összes filmes hsz-t, ezért lenne egy gyors kérdésem: A HP-nek tényleg csak az első 10-en valahány perce 3D-s a 3D moziban? :S Mert haveromék rákészültek, hogy 3D-ben nézik, aztán csak az eleje volt 3D-s a plussz ötszáz forintért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. (szerkesztve) A HP-nek tényleg csak az első 10-en valahány perce 3D-s a 3D moziban? :SIgen Szerk: 28-án még beszéltünk is erről, mert Jake betette ezt a linket: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/...zs_a_potterben/ Szerkesztve: 2009. Augusztus 10. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Bár nem nekem szólt a kérdés, de én pl. minden történetet kronológiailag nézek, nem csak a Star Warst (persze kivétel, ha az előzmény csak később készül el, de gondolom érthető, hogy ez miért van így ). Az Underwörldnél is ugyanez a helyzet Később jönnek az előzmények. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Az Underwörldnél is ugyanez a helyzet Később jönnek az előzmények. Na látod, akkor érthető, hogy azt miért néztem eddig unkronolgiailag. Mármint azt az egy részt, amit (sajnos) láttam. De van egy jó hírem. Ha egyszer, ne adj isten, valami hihetetlen csoda folytán még egy Underworldot megnézek, az már az első előzménye lesz Amúgy meg, másodikra már azt is kronológiailag nézem, amit elsőre a készülés miatt nem tudtam. Star Trek széria (az Enterprise-tól a 11. filmig - mielőtt belekötsz, a 11. kronológiailag is a 10 után jön), Alien-Predator-AVP széria (először P, aztán AVP, aztán A), sőt, a Stargate-et meg annyira kronozva nézem, hogy az SG-1 8. és az SGA 1 évadjától párhuzamban futnak. Először egy SG-1, aztán egy SGA rész, aztán megint SG-1, megint SGA rész (mivel a készítők megmondták, hogy mindig az SG-1 epizódok történnek előbb). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Számomra úgyis van értelme ezeknek a fordított kronológiai sorrendben érkező filmeknek, hogy nagyobb hatást érjenek el azzal, ha egy megtörtént esemény előtti időszakot vesznek elő később. De mondhatnám a Memento példáját is, bár ott mazért más volt a koncepció lényege. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. (szerkesztve) És ha nekiültök az Alien filmeket nézni, az AVP filmekkel kezditek, vagy az Aliennel? Sokan úgy gondolják, nem része az univerzumnak az AVP 1-2, mások szerint igen. Bár, ha mega maratont tartok, kezdem a Predator első részével, az történet leghamarabb Szerkesztve: 2009. Augusztus 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Spielberg Halo filmjének első látványterve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Spielberg Halo filmjének első látványterve Ez óriási! Rég nevettem ekkorát. :) Szerintem a szomszéd kiugrott az ágyból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. (szerkesztve) Augusztus 21-én jön az új Christoher Nolan film előzetes is, eszem megáll :D http://www.joblo.com/Inception-trailer-news Két kedvenc rendezőm filmjeinek előzetesi egy napon? Avatar és Inception? Wááááááá Szerkesztve: 2009. Augusztus 10. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Minden Augusztus 21-én lesz ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Spielberg Halo filmjének első látványterve Mi van, ET-t üldözik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Minden Augusztus 21-én lesz ? Bizony! Én meg Oldie habzó szájjal, gyermeki lelkesedéssel fogjuk az első AVATAR trailert boncolgatni aznap egy tál pattogatott kukorica mellett. Nagy élmény lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. És ha nekiültök az Alien filmeket nézni, az AVP filmekkel kezditek, vagy az Aliennel? A Predatorral. Először annak a két részét nézem meg, aztán a két AVP-t, aztán a négy Alient. Bár se a P, se az AVP filmeket nem tartom az Alien Univerzum részének (max alternatív univerzumként fogadom el őket, mint a könyveket és képregényeket, alias EU azok is ), de azért szeretem sorban nézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Sokan úgy gondolják, nem része az univerzumnak az AVP 1-2, mások szerint igen. Mint laikus szólok a témához: ha már egyszer elkészültek, akkor beletartoznak ebbe a világba ezek is, minőségtől függetlenül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Jake, csak nehogy úgy járjunk, hogy ami amcsiknak 21.-e az nekünk 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. És ha nekiültök az Alien filmeket nézni, az AVP filmekkel kezditek, vagy az Aliennel?Sokan úgy gondolják, nem része az univerzumnak az AVP 1-2, mások szerint igen. Bár, ha mega maratont tartok, kezdem a Predator első részével, az történet leghamarabb A kérdés, hogy a Predators ezt a sorrendet, hogy fogja megbolygatni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Mint laikus szólok a témához: ha már egyszer elkészültek, akkor beletartoznak ebbe a világba ezek is, minőségtől függetlenül Így van, csak az a baj, hogy némiképpen bele vannak erőszakolva. Ez a "már Ripley előtt is találkoztak" dolog kicsit izzadtságszagú, ezért nem tekintem részének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Az AvP 1 nekem még tetszett. A Requiem már nem annira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Minden Augusztus 21-én lesz ? Mindenm fórumtalis 21-e még jobb lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Fanboys .... .... .... .... Transformers 1 csalódás: HP6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Az AvP 1 nekem még tetszett. A Requiem már nem annira. Nekem pont fordítva volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. (szerkesztve) AZ USA Today leközölt egy képet, amikor is a tesztközönség épp AVATAR-t néz. Szerintem a reakciójuk az arcukra van írva http://www.usatoday.com/life/movies/news/2...ighlights_N.htm Szerkesztve: 2009. Augusztus 11. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.