Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 18. Az ST:DS9-es énjét nem ismerem. Nekem ő Duncan Malloy, a fegyencjárat réme. Szerintem inkább Cowen, a genii-ok ex-vezére... vagy talán Doumer, ne adj isten az a repülőgép pilóta, aki rosszúl beállíott magasságmérővel próbált meg landolni éjsötétben, hóviharban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. (szerkesztve) Szerintem inkább Cowen, a genii-ok ex-vezére... vagy talán Doumer, ne adj isten az a repülőgép pilóta, aki rosszúl beállíott magasságmérővel próbált meg landolni éjsötétben, hóviharban? Szerinted neked lehetnek azok de nekem csak az amit én írtam mert nekem az a figura jött be a legjobban attól a manustól. Utána meg Mystery polgármestere. Szerkesztve: 2009. Szeptember 19. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Felkerült egy új videó az új AVATAR weboldalra! Az ezredes beszél http://avtr.com/ Felül fogja betölteni, amint beléptek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Az ezredes beszél Ez az ürge nem sz*rozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. (szerkesztve) De nem ám Új kép az ezredesről. Kicsit hülye képet vág, de nem rossz a stukkere http://i33.tinypic.com/15yiy53.jpg Szerkesztve: 2009. Szeptember 19. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Ezt a képet reggeltájt láttam. Először a stukiját dícsérgettem aztán meg azon elmélkedtem hogy hogyan szerezhette a sebhelyeit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Caine is bedurvul. Travolta meg egyre durvább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Amíg Batman pihen, Alfred osztja az igazságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. (szerkesztve) Lol. Szerkesztve: 2009. Szeptember 19. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 19. Trinity Killer akciózik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. "The Fourth Kind" pószter "The Men Who Stare at Goats" pószter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. (szerkesztve) Erre a "goats-filmre" marhára kíváncsi vagyok Meg arra is, hogy milyen magyar címet kap majd Az angolt értem, de vajon az okos fordítok mit hoznak majd ki belőle? Remélem, maradnak az eredetinél, kár lenne változtatni Szerkesztve: 2009. Szeptember 20. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Erre a "goats-filmre" marhára kíváncsi vagyok Meg arra is, hogy milyen magyar címet kap majd Lehetne például "Kecskestírelők". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Ötletes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. forgatási képek a szupercsapat járgányáról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Phobos, ez neked kötelező lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. B*sszus, mostanában sok a horror Végső Állomás, Halloween 2, Fűrész 6, Ördög bújt beléd , Avatar és még ez is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. És még jöb Freddy is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Freddy sosem volt a szivem csücske azt nem nézem meg Jön még a The Collector is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. A Ragadozókat már el is felejtettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Ne essetek pánikba, de most megy a Viasat 3-mon a Galaxis Útikalauz Stopposoknak. Kiváló film, ajánlom megnézésre. Csak el ne felejtsétek magatokkal vinni a törülközőtöket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Ne essetek pánikba, de most megy a Viasat 3-mon a Galaxis Útikalauz Stopposoknak. Kiváló film, ajánlom megnézésre.Csak el ne felejtsétek magatokkal vinni a törülközőtöket Nem volt rossz, de könyvben sokkal jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Nem volt rossz, de könyvben sokkal jobb. Mint minden De amúgy remek kikapcsolódás most így Vasárnap estére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Mint minden De amúgy remek kikapcsolódás most így Vasárnap estére. Nem. Az SW filmen jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. A könyvről filmre adaptációkra gondoltam és nem filmről könyvre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Ne essetek pánikba, de most megy a Viasat 3-mon a Galaxis Útikalauz Stopposoknak. Kiváló film, ajánlom megnézésre.Csak el ne felejtsétek magatokkal vinni a törülközőtöket Én most fél szemmel a Mr. és Mrs. Smith-t nézzem Nem egy nagy eresztés. Ezt a Galaxis..... már megvan DVD-n, csak még nem jutottam el odáig, hogy meg is nézzem Ma viszont a Wanted kihagyhatatlan volt. Remek egy pörgős film még negyedjére is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. A Mr. és Mrs. Smith jó lenne, ha valaki vette volna a fáradtságot, és befejezi. Sajnos egyetlen jelenet kedvéért csinálták meg az egész filmet, de ez nem igazán volt elég. Ma Mindörökké Batmant néztem. Egyszer láttam, mikor megjelent kikölcsönözhető videókazettán. Csak arra emlékeztem, hogy rossz. De arra nem, hogy ennyire. Ez a legsz*rabb mindegyik Batman közül. Talán csak az a frankó TV sorozat tudja alulmúlni, bár már az sem biztos... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 20. Ma Mindörökké Batmant néztem. Egyszer láttam, mikor megjelent kikölcsönözhető videókazettán. Csak arra emlékeztem, hogy rossz. De arra nem, hogy ennyire. Ez a legsz*rabb mindegyik Batman közül. Talán csak az a frankó TV sorozat tudja alulmúlni, bár már az sem biztos...Én egy 10-12 éve még imádtam ezt a filmet, inkább nem is nézem meg manapság, hadd maradjon meg úgy az emlékezetemben mint a legjobb film a világon. Legrosszabb Batman film? És mi van akkor a Batman&Robinnal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Pár napja szedtem le őket. Majd valamelyik nap agyonbüntetem magam velük Túl rég láttam már őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. PANASONIC reklám! Mert jó márka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.