Donát Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. A régi Batmaneket én is rég láttam. A Batman&Robint talán sosem. De valahogy nem is akarom őket látni. Mármint az első kettőt igen, de a másik kettőhöz nincs nagyon ingerenciám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Legrosszabb Batman film? És mi van akkor a Batman&Robinnal? Ha hiszed, ha nem, nekem az jobban tetszik a Forevernél. Sőt, régen az első kettőnél is jobban tetszett. Ma mondjuk kiderül, hogy ez így marad-e, de az első négy Batman közül azt láttam a legtöbbször, így arra még viszonylag emlékszem is. Én azért kezdtem el nézni, mert az Arkham Asylum játék kedvet csinált hozzá, és mivel a Beginst és a TDK-t alig két hete néztem meg, így maradtak ezek a régiségek. Már az első kettőt is kb azóta nem láttam, hogy leadta a HBO a negyediket, szóval annak is van már vagy tíz éve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. A régi Batmaneket én is rég láttam. A Batman&Robint talán sosem. Szintén, vagyis rég láttam őket, a negyediket meg sosem. Én sem vágyom rá, szóval azt hiszem, kimarad az életemből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Skacok, nem lehet betelni John Ramboval Ma megint tombolt nálam DVD-n. Állat egy film. Nomeg belegondoltam, hogy mi lenne ha a most tervezett ötödik részben feltűnne John apja...... R. Rambo, azaz Clint Eastwood. Totál über alles lenne az egész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Chris Nolan még forgatja a Kezdetet Roppanta titokzatos film...Mi a fenét keres egy robogó vonat LA belvárosában a főutcán? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Lehet, hogy a filmben nem LA lesz a helyszin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. A franc se néz mag Batman & Robint! Megérkezett a Star Trek jó minőségben! Estére már be is van készítve a chips, a szomszédok értesítve (na jó, ez nem igaz ), a sör behűtve! :( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Star Trek jó minőségben? Wááá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Remélem DVD is hamar jön. Ha jól láttam abból lett avi szerkesztve. Az egyik "üzletben" legalábbis így láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Remélem DVD is hamar jön. Ha jól láttam abból lett avi szerkesztve. Az egyik "üzletben" legalábbis így láttam Abból van. Gondolom megint a médiának kiküldött anyag került ki, mert még nem mostanában fog megjelenni (október 28). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Dzséjt és megveszed a dvd-t is majd? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Dzséjt és megveszed a dvd-t is majd? Nanááááá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Nanááááá De akkor a limitált fémdobozos változatot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Lehet, hogy megveszem én is látatlanban a DVD-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. De akkor a limitált fémdobozos változatot Csak ismételni tudom önmagam: Nanááááá Ody, szerintem nem bánnád meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Star Trek jó minőségben? Wááá Fura, hogy eddig nem lehetett elérni egy jó minőségű verziót, le se szedtem, pedig már marhára megnézném a mozi után. No de inkább várom a dvd-re, és erősen gondolkodom azon, hogy megveszem eredetiben De egyébként ígérték nekem a többi filmet is kölcsönbe, szóval valószínű, hogy a közeljövőben azokat is látni fogom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Ody, szerintem nem bánnád meg Mindenki ezt mondja, még Pildi is. Majd az ócsó változatot lehet, hogy bevállalom. Szeretem az űrhajós sci-fi -ket, nagyon nem lehet sz*r. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Én már előrendeltem a Star Trek-et, és alig várom, hogy újra lássam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Szeretem az űrhajós sci-fi -ket, nagyon nem lehet sz*r. Nem sz*r Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Nem lenne egy rossz ötlet ha pl már holnapután a Knight féle "kiadó" piacra dobná a DVD-t Szerdán nagyon aktívak szoktak lenni Más. Beszereztem a Rocky Balboát, végre meg tudom nézni, igaz csak aviban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Szeretem az űrhajós sci-fi -ket, nagyon nem lehet sz*r. Sőt Jól teszed, ha megnézed Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. (szerkesztve) Én is már megszereztem a saját kópiámat, egyenlőre angolul. De a HD változat már magyarul (dual-audioban természetesen, hiszen angolul nagyszerű) lesz meg. Mindenkinek csak ajánlom a Star Treket, nálam eddig "námbör ván" film az évben. Szerkesztve: 2009. Szeptember 21. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Ma Mindörökké Batmant néztem. Egyszer láttam, mikor megjelent kikölcsönözhető videókazettán. Csak arra emlékeztem, hogy rossz. De arra nem, hogy ennyire. Ez a legsz*rabb mindegyik Batman közül. Talán csak az a frankó TV sorozat tudja alulmúlni, bár már az sem biztos... Egyetértek. Ehhez még a Batman és Robint is hozzátenném. Ugyanolyan sz*r lett, mint a Mindörökké Batman. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Wolverine DVD-n mikor jön? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. No nem sz*roztam, le is tudtam a Rocky Balboát. Hát mit mondjak....Fantasztikus volt Méltó lezárása a sztorinak. Egy élmény volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 21. Egyetértek. Ehhez még a Batman és Robint is hozzátenném. Ugyanolyan sz*r lett, mint a Mindörökké Batman. Én nem mondanám sz*rnak egyiket se, egy okból. Nem ugyanannak a közönségnek készült mint a többi Batman film. Burton megcsinálta a Batman Visszatért, ami olyan groteszk és brutális volt hogy az még tőle is szép. Nos a stúdió úgy döntött hogy inkább az alsóbb korosztályt célozzák meg, és elkészítették a Joel Schumacher filmeket. Amik ezáltal egyszerűek és ostobák lettek, elismerem rengeteg hibával. De elérték a céljukat, hiszen 5-8 évesen imádtam ezt a két filmet. Nem lehet a Nolan filmekhez hasonlítani egyiket se, mert az biztos hogy a TDK-t nem mutogatnám egy kisgyereknek se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Nem lehet a Nolan filmekhez hasonlítani egyiket se, mert az biztos hogy a TDK-t nem mutogatnám egy kisgyereknek se. De sajnos még a Karnoszauruszokhoz sem lehet hasonlítani, sőt, ezt talán már csak a Teletabi tudja alul múlni.. Ez a Batman 3-4 sajnos nem ér többet egy kalap kutyagiminál, a Forever ráadásul brutálisan rossz (a CIA tuti terroristák vallatására használja). Akárkinek csinálták, akkor is, a közönség nem mentesíti a rossz filmet az alól, hogy rossz. Nem csak, hogy olyan gyermeteg, hogy tizenegynéhány évesen is kínosnak véltem (pedig akkor még gyerek voltam én is), de a színészek helyében én kérnék elnézést, hogy részt vettem benne (aranymálna különdíjat osztanék az egész gárdának). A történet borzalmas, az effektek iszonyúan gagyik, a zene pedig... nos... sokat elmond, hogy van, amit vágatlanul vettek át az Alien3-ból. Ha ez nem sz*r, akkor nem tudom, hogy szerinted mi lehet az Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Mindenkinek csak ajánlom a Star Treket, nálam eddig "námbör ván" film az évben. Nálam is az első eddig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Én nem mondanám sz*rnak egyiket se, egy okból. Nem ugyanannak a közönségnek készült mint a többi Batman film.Burton megcsinálta a Batman Visszatért, ami olyan groteszk és brutális volt hogy az még tőle is szép. Nos a stúdió úgy döntött hogy inkább az alsóbb korosztályt célozzák meg, és elkészítették a Joel Schumacher filmeket. Amik ezáltal egyszerűek és ostobák lettek, elismerem rengeteg hibával. De elérték a céljukat, hiszen 5-8 évesen imádtam ezt a két filmet. Nem lehet a Nolan filmekhez hasonlítani egyiket se, mert az biztos hogy a TDK-t nem mutogatnám egy kisgyereknek se. Gyerek fejjel én is imádtam az összes régi Batmant. De a Schumacheresek felnőtt fejjel nem tetszettek. Nagyon érződik, hogy 10 éven aluliaknak készült. Schumacher egyébként eredetileg a Batman: Year One-t akarta adaptálni Frank Millertől a Batman Forever helyett, de a stúdió erőltette a gyerekbarát verziót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 22. De sajnos még a Karnoszauruszokhoz sem lehet hasonlítani, sőt, ezt talán már csak a Teletabi tudja alul múlni.. Ez a Batman 3-4 sajnos nem ér többet egy kalap kutyagiminál, a Forever ráadásul brutálisan rossz (a CIA tuti terroristák vallatására használja). Akárkinek csinálták, akkor is, a közönség nem mentesíti a rossz filmet az alól, hogy rossz. Nem csak, hogy olyan gyermeteg, hogy tizenegynéhány évesen is kínosnak véltem (pedig akkor még gyerek voltam én is), de a színészek helyében én kérnék elnézést, hogy részt vettem benne (aranymálna különdíjat osztanék az egész gárdának). A történet borzalmas, az effektek iszonyúan gagyik, a zene pedig... nos... sokat elmond, hogy van, amit vágatlanul vettek át az Alien3-ból. Ha ez nem sz*r, akkor nem tudom, hogy szerinted mi lehet az Valami zenét vágatlanul vettek az Alien3-ból? Na ezt se tudtam. A Mindörökkét Batmanben Kétarcú és Rébusz vigyorgó, röhögő idióták, tisztára Jokert utánozzák az elsőből. A Batman és Robinban hiába szerepelt Mr. Fagy, a kedvenc Batman ellenségem éppolyan rossznak tartom, mint a Forevert. Gothamból pedig valami színes vidámparkot csináltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.