Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Legrosszabb Batman film? És mi van akkor a Batman&Robinnal? :(

Ha hiszed, ha nem, nekem az jobban tetszik a Forevernél. Sőt, régen az első kettőnél is jobban tetszett. Ma mondjuk kiderül, hogy ez így marad-e, de az első négy Batman közül azt láttam a legtöbbször, így arra még viszonylag emlékszem is.

Én azért kezdtem el nézni, mert az Arkham Asylum játék kedvet csinált hozzá, és mivel a Beginst és a TDK-t alig két hete néztem meg, így maradtak ezek a régiségek. Már az első kettőt is kb azóta nem láttam, hogy leadta a HBO a negyediket, szóval annak is van már vagy tíz éve.

Hozzászólás ideje:
A régi Batmaneket én is rég láttam. A Batman&Robint talán sosem.

Szintén, vagyis rég láttam őket, a negyediket meg sosem. Én sem vágyom rá, szóval azt hiszem, kimarad az életemből.

Hozzászólás ideje:

Skacok, nem lehet betelni John Ramboval :( Ma megint tombolt nálam DVD-n. Állat egy film.

Nomeg belegondoltam, hogy mi lenne ha a most tervezett ötödik részben feltűnne John apja...... R. Rambo, azaz Clint Eastwood. :( Totál über alles lenne az egész :)

Hozzászólás ideje:
Remélem DVD is hamar jön. Ha jól láttam abból lett avi szerkesztve. Az egyik "üzletben" legalábbis így láttam :(

Abból van. Gondolom megint a médiának kiküldött anyag került ki, mert még nem mostanában fog megjelenni (október 28).

Hozzászólás ideje:
Star Trek jó minőségben? Wááá

Fura, hogy eddig nem lehetett elérni egy jó minőségű verziót, le se szedtem, pedig már marhára megnézném a mozi után. No de inkább várom a dvd-re, és erősen gondolkodom azon, hogy megveszem eredetiben :(

De egyébként ígérték nekem a többi filmet is kölcsönbe, szóval valószínű, hogy a közeljövőben azokat is látni fogom :(

Hozzászólás ideje:

Nem lenne egy rossz ötlet ha pl már holnapután a Knight féle "kiadó" piacra dobná a DVD-t :P Szerdán nagyon aktívak szoktak lenni :D

Más. Beszereztem a Rocky Balboát, végre meg tudom nézni, igaz csak aviban :P

Hozzászólás ideje:

Én is már megszereztem a saját kópiámat, egyenlőre angolul. De a HD változat már magyarul (dual-audioban természetesen, hiszen angolul nagyszerű) lesz meg. :D

Mindenkinek csak ajánlom a Star Treket, nálam eddig "námbör ván" film az évben.

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:
Ma Mindörökké Batmant néztem. Egyszer láttam, mikor megjelent kikölcsönözhető videókazettán. Csak arra emlékeztem, hogy rossz. De arra nem, hogy ennyire. Ez a legsz*rabb mindegyik Batman közül. Talán csak az a frankó TV sorozat tudja alulmúlni, bár már az sem biztos...

Egyetértek. Ehhez még a Batman és Robint is hozzátenném. Ugyanolyan sz*r lett, mint a Mindörökké Batman.

Hozzászólás ideje:
Egyetértek. Ehhez még a Batman és Robint is hozzátenném. Ugyanolyan sz*r lett, mint a Mindörökké Batman.

Én nem mondanám sz*rnak egyiket se, egy okból. Nem ugyanannak a közönségnek készült mint a többi Batman film.

Burton megcsinálta a Batman Visszatért, ami olyan groteszk és brutális volt hogy az még tőle is szép. Nos a stúdió úgy döntött hogy inkább az alsóbb korosztályt célozzák meg, és elkészítették a Joel Schumacher filmeket. Amik ezáltal egyszerűek és ostobák lettek, elismerem rengeteg hibával. De elérték a céljukat, hiszen 5-8 évesen imádtam ezt a két filmet.

Nem lehet a Nolan filmekhez hasonlítani egyiket se, mert az biztos hogy a TDK-t nem mutogatnám egy kisgyereknek se.

Hozzászólás ideje:
Nem lehet a Nolan filmekhez hasonlítani egyiket se, mert az biztos hogy a TDK-t nem mutogatnám egy kisgyereknek se.

De sajnos még a Karnoszauruszokhoz sem lehet hasonlítani, sőt, ezt talán már csak a Teletabi tudja alul múlni.. Ez a Batman 3-4 sajnos nem ér többet egy kalap kutyagiminál, a Forever ráadásul brutálisan rossz (a CIA tuti terroristák vallatására használja). Akárkinek csinálták, akkor is, a közönség nem mentesíti a rossz filmet az alól, hogy rossz. Nem csak, hogy olyan gyermeteg, hogy tizenegynéhány évesen is kínosnak véltem (pedig akkor még gyerek voltam én is), de a színészek helyében én kérnék elnézést, hogy részt vettem benne (aranymálna különdíjat osztanék az egész gárdának). A történet borzalmas, az effektek iszonyúan gagyik, a zene pedig... nos... sokat elmond, hogy van, amit vágatlanul vettek át az Alien3-ból. Ha ez nem sz*r, akkor nem tudom, hogy szerinted mi lehet az :D

Hozzászólás ideje:
Én nem mondanám sz*rnak egyiket se, egy okból. Nem ugyanannak a közönségnek készült mint a többi Batman film.

Burton megcsinálta a Batman Visszatért, ami olyan groteszk és brutális volt hogy az még tőle is szép. Nos a stúdió úgy döntött hogy inkább az alsóbb korosztályt célozzák meg, és elkészítették a Joel Schumacher filmeket. Amik ezáltal egyszerűek és ostobák lettek, elismerem rengeteg hibával. De elérték a céljukat, hiszen 5-8 évesen imádtam ezt a két filmet.

Gyerek fejjel én is imádtam az összes régi Batmant. De a Schumacheresek felnőtt fejjel nem tetszettek. :D Nagyon érződik, hogy 10 éven aluliaknak készült. Schumacher egyébként eredetileg a Batman: Year One-t akarta adaptálni Frank Millertől a Batman Forever helyett, de a stúdió erőltette a gyerekbarát verziót.

Hozzászólás ideje:
De sajnos még a Karnoszauruszokhoz sem lehet hasonlítani, sőt, ezt talán már csak a Teletabi tudja alul múlni.. Ez a Batman 3-4 sajnos nem ér többet egy kalap kutyagiminál, a Forever ráadásul brutálisan rossz (a CIA tuti terroristák vallatására használja). Akárkinek csinálták, akkor is, a közönség nem mentesíti a rossz filmet az alól, hogy rossz. Nem csak, hogy olyan gyermeteg, hogy tizenegynéhány évesen is kínosnak véltem (pedig akkor még gyerek voltam én is), de a színészek helyében én kérnék elnézést, hogy részt vettem benne (aranymálna különdíjat osztanék az egész gárdának). A történet borzalmas, az effektek iszonyúan gagyik, a zene pedig... nos... sokat elmond, hogy van, amit vágatlanul vettek át az Alien3-ból. Ha ez nem sz*r, akkor nem tudom, hogy szerinted mi lehet az :D

Valami zenét vágatlanul vettek az Alien3-ból? :P Na ezt se tudtam.

A Mindörökkét Batmanben Kétarcú és Rébusz vigyorgó, röhögő idióták, tisztára Jokert utánozzák az elsőből.

A Batman és Robinban hiába szerepelt Mr. Fagy, a kedvenc Batman ellenségem éppolyan rossznak tartom, mint a Forevert.

Gothamból pedig valami színes vidámparkot csináltak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.