Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én azért reménykedem, mert nagyon szeretném ha ez a film jól sikerülne, amúgy én készítem hozzá majd a feliratot. :)

Nagyszerű :) Én is nagyon remélem, hogy jó lesz :D

Ez a Shutter Island film érdekel, az első trailert még a moziban láttam, bejövő volt.

Hozzászólás ideje:
Jöhetne lassan egy új trailer is :)

Remélhetőleg a 2012 film előtt már az új trailert játsszák. :)

Mert azt itt a nagy többség gondolom moziba nézi :D

Mivel az Avatar előtt én már csak azt nézem moziba, jó lenne nagyvásznon csodálni a látványt :D

Hozzászólás ideje:

A 2012 nagyvászoonra termett és talán egy elég nagy célközönséget fog kiszolgálni, már aki nem volt finnyás az ID4-től, mert valljuk be nagyon is ahhoz fog hasonlítani. Kicsit azonban sajnálom, hogy nem nyári hónapra volt betervezve a premier, de talán ez az ősszi bemutató nem fogja sokak kedvét elvenni a filmtől. Nos, de ami a lényeg, az új Avatar trailer valóban illene a filmhez, célközönség majdnem ugyanaz és grandiozusában is ahhoz fog hasonlítani. :) De az is meglehet, hogy valami új 3D-s film bemutatójához is csatolni fogják az előzetesét. Egy hónap múlva kiderül :)

Hozzászólás ideje:

Hosszú távon talán nyereséges lesz. Főleg majd ha kijön lemezen is. Nyáron tuti kaszát robbantott volna, de elég erős volt a mezőny, valljuk be.

Vajon ebben a filmben is maketteket használt Emmericht? A Függetlenség Napjában nagyon jól megoldották a városok rombadöntését makettépületekkel.

Hozzászólás ideje:
Ja és a Samson helikopter érintőképernyős műszerfala is fent van a lentebb található Avataros oldalon.

Hehe, billentyűzetféleség egy jármű irányítópultján, ez nagyon tetszik :o

Mert azt itt a nagy többség gondolom moziba nézi :D

Nem tudom, azt hiszem, én nem nézem meg. Moziban nem is tervezem, de meglátom, ha egekig magasztalják a nézők, stb. talántán :o

Hozzászólás ideje:
Hehe, billentyűzetféleség egy jármű irányítópultján, ez nagyon tetszik :o

Pedig ilyen a valóságban is van. Amióta számítógépek is részt vesznek egy vadászgép irányításában, a pilótáknak meg kellett tanulniuk gépírni, mert klaviatúrát is raktak a műszerfalakba :o

Hozzászólás ideje:

Tudom el vagyok maradva, de csak most néztem meg az Avatar trailert.

Hát.

Persze, elhiszem, hogy van, akinek ez okkal tetszik. A közepe táján a sárkány nekem is tetszett, meg utána amikor "lovagolnak" a jobb széle felé. Talán moziban lenyűgöz majd.

Hozzászólás ideje:
A District 9-et meg 30 millából és elsőrangú :o

Hát igen, manapság az a nagy szám, ha egy látványban is erős film nem kerül sokba. Ugyan én még csak a trailerét láttam moziban, de ez lejött belőle. :o

Hozzászólás ideje:
Hát igen, manapság az a nagy szám, ha egy látványban is erős film nem kerül sokba. Ugyan én még csak a trailerét láttam moziban, de ez lejött belőle. :o
Más filmnél ennyi a főszereplő fizetése. :S Arról nem is beszélve, hogy ebben a filmben tökéletes volt a karakter megformálása, pedig a csávó egyáltalán nem színész :o
Hozzászólás ideje:

Az Isten nem paródiákat, hanem korszakalkotó filmeket készít. A Brigantik pedig az egyik legjobbja

De ha nem is Tarantino lenne, nem hiszem, hogy paródiának lehetne nevezni egy olyan filmet amiben

Spoiler:

Egy tag baseball ütővel szétveri a másik fejét vagy ahol rüöhögve szétlőnek egy bujkáló zsidó családot...

Hozzászólás ideje:
Megnéztem a Becstelen Brigantykat. Csak én érzem úgy, hogy ez a film egy paródia, bár elég véres???
Nem paródia, csupán rendhagyó módon játszik el bizonyos gondolatokkal. Véresnek véres, de én rosszabbra számítottam ilyen téren, így nálam a vérmennyiség nem volt gond. :o
Hozzászólás ideje:
Pedig ilyen a valóságban is van. Amióta számítógépek is részt vesznek egy vadászgép irányításában, a pilótáknak meg kellett tanulniuk gépírni, mert klaviatúrát is raktak a műszerfalakba :o

Ezt nem tudtam, mindenesetre nekem ez már valóban a számítógépes jövőt jelenti :o

Hozzászólás ideje:
orki: láttál már Tarantino filmet? Az Isten nem paródiákat, hanem korszakalkotó filmeket készít.
Phobos, régebben betettél egy részletet a Grindhouse-ból, amit egyébként én nem láttam korábban, és attól totálisan rosszul lettem. Ha az lett volna életem első találkozása Tarantino-van, biztos nem lettem volna kíváncsi a többi filmjére. :o
Hozzászólás ideje:

De a Grindhouse múvik ilyenek voltak, Tarantino és Rodrigez csak újra köztudatba hozta őket :o

Mindkettő kiváló alkotás, bár a Planet Terror tényleg elég paródia szagú, de oltári nagy film :D

Az én első találkozásom Tarantinoval a Ponyvaregény volt :o

Szerk: Amúgy nemrég olvastam, hogy DVD-n hosszabb Briganty jön majd :D

Hozzászólás ideje:
Az Isten nem paródiákat, hanem korszakalkotó filmeket készít. A Brigantik pedig az egyik legjobbja

De ha nem is Tarantino lenne, nem hiszem, hogy paródiának lehetne nevezni egy olyan filmet amiben

Spoiler:

Egy tag baseball ütővel szétveri a másik fejét vagy ahol rüöhögve szétlőnek egy bujkáló zsidó családot...

Vagy ellövi az örmester tökeit, vagy egy fris apát lelőnek de a legjobb, mikor Hitlert szitává lövik. Szerintem sokan játszottak el evvel a gondolattal, mikor második vhs filmet csináltak, csak nem merték meglépni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.