Hozzászólás ideje: 2009. November 5.15 éve Már megint Tenelé a leggyorsabb és legpontosabb megoldás. John Keller, és "They're so young". Ch 5 Mit ábrázol a légfrissítő a sárga Camaroban? (minta ÉS felirat)
Hozzászólás ideje: 2009. November 6.15 éve Semmi baj Dzséjt, lesz majd a második filmről is kvíz, majd ott is megkérdezem a kedvedért. Oké, de azért legyen meg a helyes válasz ennek a résznek az első kérdésére is - Bumblebee rádióján megszólal Uhura a Star Trekből (Paramount) - Ugyanígy hallhatjuk Orson Wellest, ami utalás a The War of the Worlds-re (Paramount/DreamWorks) - John Wayne is megszólal Bömbi rádióján át az El Doradóbol (Paramount) - Sam egy-egy jelenetben idézi Szamárt a Shrekből. Ch 5Mit ábrázol a légfrissítő a sárga Camaroban? (minta ÉS felirat) Az egyik egy diszkógömb, a másik egy méhecske, a felirat pedig (ha jól vettem ki) B66 OTCK
Hozzászólás ideje: 2009. November 6.15 éve Hátha érdekel valakit: Aki meg akarja nézni moziban (Westend, Campona, Mammut, Duna Plaza, Pólus, Eurocenter, Lurdy ház) a District 9-et Nov. 5-től 18-ig egy társával együtt, akkor ajánlom az eheti (45.) Exit újságot szerezni, mert 1 teljes jegy áráért mindketten megnézhetitek a filmet.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve B66 OTCK Majdnem BEE-OTCH Ch 6 Milyen újságba olvasott bele Frenzy, és mi volt a címlapsztori? Szerkesztve: 2009. November 7.15 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Majdnem BEE-OTCH Ez volt a másik lehetőség, de a divx-es verziómon az ee-k inkább tűntek 66-osnak a H meg K-nak. Pedig vaciláltam, hogy a BEE-OTCH-nak több értelme van Az újság címe, amibe az Air Force One-on ülő fickó kezében olvas bele: USA TODAY A címlapsztori: US BASE ATTACK DISASTROUS Amibe az adatbázis böngészése során olvas bele: The New York Yournal. Címlapsztori: ARTIC EXPLORER ALLEGES ICE MAN FOUND
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Új hangulatos Avatar TV reklám Pildi ezt a gyerekeidnek is látni kell, a tv spot alapján
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Hát eddig ez volt a leghangulatosabb Nagyon jó a narráció.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Szerintem eddig a legrosszabb előzetes. Teljesen hamis képet fest a filmről és egyáltalán nem illik hozzá se a narráció, se a zene.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Valóban jó kis előzetes, számomra pár új képpel Ebben a spotban inkább a kalandosabb részére helyezték a hangsúlyt.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Szerintem eddig a legrosszabb előzetes. Teljesen hamis képet fest a filmről és egyáltalán nem illik hozzá se a narráció, se a zene. Mert nem is neked készült. A gyerekeknek viszont tökéletes. Pár napja volt egy akciós spot, ez a gyerekeknek készült, hamarosan lesz egy "szerelmes", egy "látványos", meg ki tudja, milyen... Pl. az EP3 extrái között van mindenféle. Szerkesztve: 2009. November 7.15 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Hát ahol mesebeli lények lovagolnak "sárkányokon" ahhoz pont tökéletes a narráció. Piszok feelinges ez a hanglejtés. Ödönkének pont tökéletes mielőtt még komolyra venné a sztorit. És még engemet is elvarázsolt.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve No megálljatok csak! Majd lesz este kivégzőosztag a kvízen Vért fogtok izzadni Ugye jól emlékszek, hogy az Álom.net is a klasszikus trilógiához tartozik?
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Új hangulatos Avatar TV reklámPildi ezt a gyerekeidnek is látni kell, a tv spot alapján Jake, a lányok biztos megnéznék, de a fiam nem bírja az ilyen filmes izgalmakat - egyelőre. Bár azt hiszem, Panni az egyedüli komoly esélyes a megtekintésére, de csak ha már előtte én is láttam, és könnyen lehet, hogy majd csak otthon. HP-n kívül kalandfilmet még ő is csak DVD-n látott, mert úgy kevésbé sokkolóak bizonyos durvább részek (pl. a Karib-tenger kalózai trilógia is ez a kategória, mert hiába viccesek, azért van azokban is pár nem egészen gyerekeknek való rész).
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve No megálljatok csak! Majd lesz este kivégzőosztag a kvízen Vért fogtok izzadni Ugye jól emlékszek, hogy az Álom.net is a klasszikus trilógiához tartozik? Az biztos Bocs, de nem lehetett kihagyni a viccelődést És nem, nem tartozik hozzá Szerkesztve: 2009. November 7.15 éve - MissKarrde
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Állat ez a klip! Nálam látványban veri az Avatart. Azért ne hasonlítgassunk már néhány meteort, füstfelhőt és robbanást egy teljesen új, élő-lélegző világhoz...
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Szerintem nyugodtan lehet, mert technikai megoldásaiban a 2012 fenomenális is lehet. Moziban majd kiderül, hogy mennyivel is jön majd át ez.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Azért ne hasonlítgassunk már néhány meteort, füstfelhőt és robbanást egy teljesen új, élő-lélegző világhoz... Nem a világot hasonlítottam hanem a látványt. Nekem a 2012 jobban tetszik, lenyűgözőbb. Ezt szívesen bevállalnám moziban.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Nem a világot hasonlítottam hanem a látványt. Nekem a 2012 jobban tetszik, lenyűgözőbb. Ezt szívesen bevállalnám moziban. Hát igen, ízlések és pofonok. Engem valahogy nem tud felcsigázni, ha felrobbantanak valamit(jelen esetben mindent).
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Hát igen, ízlések és pofonok. Engem valahogy nem tud felcsigázni, ha felrobbantanak valamit(jelen esetben mindent). Néha kell ilyen is. Emmerich ráadásul a mestere ennek a stílusnak.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve A látványt pedig a filmek esetében a mozgalmasságból, kidolgozottságból tudjuk leszűrni. Lehet egy fa pl fotorealisztikus CGI, de ha nem történik vele semmi, akkor marad az unalom.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Én mindkettőt megnézem, és nem fogom hasonlítgatni különösebben:) Mindkettő ütő sztem, és mindkettőt remek szakemberek csinálják
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Én meg maradok az Avatarnál, mert eddig egy Emerich filmre sem fizettem be moziba, ezután sem fogok, és különösebben nem is vagyok kíváncsi arra, hogyan pusztítja el ugyanarra a kaptafára 88x-ra is a világot Majd megnézem DVD-n a "Holnapután 2-t"
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.