Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Már megint Tenelé a leggyorsabb és legpontosabb megoldás. :) John Keller, és "They're so young".

Ch 5

Mit ábrázol a légfrissítő a sárga Camaroban? (minta ÉS felirat)

Hozzászólás ideje:
Semmi baj Dzséjt, lesz majd a második filmről is kvíz, majd ott is megkérdezem a kedvedért. :)

Oké, de azért legyen meg a helyes válasz ennek a résznek az első kérdésére is :)

- Bumblebee rádióján megszólal Uhura a Star Trekből (Paramount)

- Ugyanígy hallhatjuk Orson Wellest, ami utalás a The War of the Worlds-re (Paramount/DreamWorks)

- John Wayne is megszólal Bömbi rádióján át az El Doradóbol (Paramount)

- Sam egy-egy jelenetben idézi Szamárt a Shrekből.

Ch 5

Mit ábrázol a légfrissítő a sárga Camaroban? (minta ÉS felirat)

Az egyik egy diszkógömb, a másik egy méhecske, a felirat pedig (ha jól vettem ki) B66 OTCK

Hozzászólás ideje:

Hátha érdekel valakit:

Aki meg akarja nézni moziban (Westend, Campona, Mammut, Duna Plaza, Pólus, Eurocenter, Lurdy ház) a District 9-et Nov. 5-től 18-ig egy társával együtt, akkor ajánlom az eheti (45.) Exit újságot szerezni, mert 1 teljes jegy áráért mindketten megnézhetitek a filmet.

Hozzászólás ideje:
Majdnem :) BEE-OTCH

Ez volt a másik lehetőség, de a divx-es verziómon az ee-k inkább tűntek 66-osnak a H meg K-nak. Pedig vaciláltam, hogy a BEE-OTCH-nak több értelme van :)

Az újság címe, amibe az Air Force One-on ülő fickó kezében olvas bele: USA TODAY

A címlapsztori: US BASE ATTACK DISASTROUS

Amibe az adatbázis böngészése során olvas bele: The New York Yournal.

Címlapsztori: ARTIC EXPLORER ALLEGES ICE MAN FOUND

Hozzászólás ideje:
Szerintem eddig a legrosszabb előzetes. Teljesen hamis képet fest a filmről és egyáltalán nem illik hozzá se a narráció, se a zene.

Mert nem is neked készült. :) A gyerekeknek viszont tökéletes. Pár napja volt egy akciós spot, ez a gyerekeknek készült, hamarosan lesz egy "szerelmes", egy "látványos", meg ki tudja, milyen... Pl. az EP3 extrái között van mindenféle.

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Hát ahol mesebeli lények lovagolnak "sárkányokon" ahhoz pont tökéletes a narráció. Piszok feelinges ez a hanglejtés. :) Ödönkének pont tökéletes mielőtt még komolyra venné a sztorit. És még engemet is elvarázsolt. :)

Hozzászólás ideje:
Új hangulatos Avatar TV reklám

Pildi ezt a gyerekeidnek is látni kell, a tv spot alapján :D

Jake, a lányok biztos megnéznék, de a fiam nem bírja az ilyen filmes izgalmakat - egyelőre. :D Bár azt hiszem, Panni az egyedüli komoly esélyes a megtekintésére, de csak ha már előtte én is láttam, és könnyen lehet, hogy majd csak otthon. HP-n kívül kalandfilmet még ő is csak DVD-n látott, mert úgy kevésbé sokkolóak bizonyos durvább részek (pl. a Karib-tenger kalózai trilógia is ez a kategória, mert hiába viccesek, azért van azokban is pár nem egészen gyerekeknek való rész).
Hozzászólás ideje:
No megálljatok csak! Majd lesz este kivégzőosztag a kvízen :D Vért fogtok izzadni :D

Ugye jól emlékszek, hogy az Álom.net is a klasszikus trilógiához tartozik? :D

Az biztos :D Bocs, de nem lehetett kihagyni a viccelődést :D

És nem, nem tartozik hozzá :P

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Állat ez a klip! Nálam látványban veri az Avatart. :D

Azért ne hasonlítgassunk már néhány meteort, füstfelhőt és robbanást egy teljesen új, élő-lélegző világhoz... :D

Hozzászólás ideje:
Azért ne hasonlítgassunk már néhány meteort, füstfelhőt és robbanást egy teljesen új, élő-lélegző világhoz... :D
Nem a világot hasonlítottam hanem a látványt. Nekem a 2012 jobban tetszik, lenyűgözőbb. Ezt szívesen bevállalnám moziban.
Hozzászólás ideje:
Nem a világot hasonlítottam hanem a látványt. Nekem a 2012 jobban tetszik, lenyűgözőbb. Ezt szívesen bevállalnám moziban.

Hát igen, ízlések és pofonok. :D Engem valahogy nem tud felcsigázni, ha felrobbantanak valamit(jelen esetben mindent). :D

Hozzászólás ideje:

A látványt pedig a filmek esetében a mozgalmasságból, kidolgozottságból tudjuk leszűrni. Lehet egy fa pl fotorealisztikus CGI, de ha nem történik vele semmi, akkor marad az unalom.

Hozzászólás ideje:

Én mindkettőt megnézem, és nem fogom hasonlítgatni különösebben:) Mindkettő ütő sztem, és mindkettőt remek szakemberek csinálják :D

Hozzászólás ideje:

Én meg maradok az Avatarnál, mert eddig egy Emerich filmre sem fizettem be moziba, ezután sem fogok, és különösebben nem is vagyok kíváncsi arra, hogyan pusztítja el ugyanarra a kaptafára 88x-ra is a világot :D Majd megnézem DVD-n a "Holnapután 2-t" :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.