Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Frenzy-é furcsa mód kék. Tán annak idején autobot volt? ;)

Vagy csak Bay úgy döntött, FIBRIR (anno volt nagy vita hogy Rumble és Frenzy közül melyik a kék és melyik a piros, ez kb olyan mint hogy Greedo vagy Han lőtt-e először.... itt Frenzy is blue) és ha már maga a robot nem lehetett színes, legalább a szemei azok lettek....

Ch11

Melyik Autobot hol landolt?

Hozzászólás ideje:
Ch11

Melyik Autobot hol landolt?

Mindegyik a Föld bolygón :P

Optimus Prime a nyílt mezőn, Bumblebee a fene tudja, Ironhide egy medencében, Jazz egy stadionban, Ratchet meg egy (tűzoltóság) raktár(a) mögött.

Ez a kérdés azért mókás lenne a második rész esetében, ha így módosulna: Melyik Decepticon hol landolt? ;)

Hozzászólás ideje:
Ez egész gyorsan ment Ody. :P Bár ahhoz képest, hogy lassan egy éves film. :D Azért még van mit behoznod :)

Ugyan, a fasorban sincs, nekem van a gépemen olyan film, ami három éve várja, hogy megnézzem ;)

3:30 perces Avatar werkfilm nagyon sok új Spoileres jelenettel!

Sajnos csak később tudom megnézni, de akkor feltétlenül! :D

Ezt az avatart még TV -ben sem nézem meg szerintem.

Az Avatar cím, nagybetűvel írják :D

Hozzászólás ideje:
Az Avatar cím, nagybetűvel írják :)

És ha ő nem a filmre, hanem csak Jake avatárjára gondolt? Ha azt nem akarja megnézni, az is jelentheti, hogy a filmet sem akarja, anélkül, hogy konkrétan a filmre hivatkozna ;):P

Hozzászólás ideje:
És ha ő nem a filmre, hanem csak Jake avatárjára gondolt? Ha azt nem akarja megnézni, az is jelentheti, hogy a filmet sem akarja, anélkül, hogy konkrétan a filmre hivatkozna ;):)

A szövegkörnyezet árulkodik :D De igaz, akár arra is gondolhatott :P

Hozzászólás ideje:

2012

Mi volt ez az izé? Én nem vagyok Emmerich-ellenes, de ez a mélypontja eddig (Az i.e. 10.000-et nem láttam). A patronokat már a film első felében ellövi. Az átvezető részek baromira unalmasak, a szinkron is gyenge, drámaiság egy pillanatra sem fedezhető fel.

A látvány és a hangok tényleg ütnek, de miért kell mostanában minden ilyen filmet 2,5 órásra csinálni? A Transformers 2-nél is a túl hosszú játékidő teszi vontatottá és súlytalanná a filmet. Az ilyen 'szétkapjuk a világot' filmeknél pont a feszesség és a tömény arculcsapás lenne az, ami lekötné az ember figyelmét, ha már gondolkodtatni nem akarnak.

10/4

Hozzászólás ideje:

A Batman-On-Film oldal úgy tudja, hogy a Warner és Christopher Nolan 2010 elején egyeztetnek a harmadik Batman filmmel kapcsolatban. Ha esetleg Nolan nem vállalná a rendezést, a stúdió nem esik kétségbe, mivel van már néhány rendező a képzeletbeli listájukon, aki leforgathatná a produkciót.

Elég rossz ötlet. Nolan nélkül a széria éppúgy lejtmenetelbe kezd majd, mint elődje.

Hozzászólás ideje:

Julia Stiles-szal felvették a kapcsolatot a Pókember 4 készítői, nem tudni, hogy milyen szerepet akarnak adni a színésznőnek, de a találgatások szerint (lesz még sok ilyen) a Fekete Macskát alakíthatná.

- Faran Tahir, aki a Vasember első részében Raza-t alakította elárulta, hogy a többször szóba került Mandarin bemutatása, ám úgy döntöttek, majd csak a harmadik részben legyen látható, addig is hadd találgassanak a rajongók. A karaktere biztosan vissza fog térni a harmadik felvonásban.

- J.J. Abramsnek tetszett az a felvetés, miszerint a második Star Trekben szerepeljen Khan is (a karakter az 1982-ben bemutatott mozifilmben tűnt fel) és beszélt az írókkal, producerekkel a figurával kapcsolatosan. Nestor Carbonell neve merült fel elsőnek a szereppel kapcsolatban, a színész a Lost sorozatban volt látható, amit J.J. Abrams indított útjára.

Hozzászólás ideje:
- J.J. Abramsnek tetszett az a felvetés, miszerint a második Star Trekben szerepeljen Khan is (a karakter az 1982-ben bemutatott mozifilmben tűnt fel)

Khm... az 1982-es második filmben tűnt fel Khan Noonien Singh? De akkor ki volt az a Khan Noonien Singh, aki az eredeti Star Trek sorozat 1x24 Space Seed című, 1967-es epizódjában tűnt fel, ugyanúgy Ricardo Montalban játszotta, ugyanaz volt az előtörténete, és nem mellesleg, az epizód pont a Star Trek II-nek az előzménye, amit a filmben is elmesélnek? :D

Hozzászólás ideje:
Khm... az 1982-es második filmben tűnt fel Khan Noonien Singh? De akkor ki volt az a Khan Noonien Singh, aki az eredeti Star Trek sorozat 1x24 Space Seed című, 1967-es epizódjában tűnt fel, ugyanúgy Ricardo Montalban játszotta, ugyanaz volt az előtörténete, és nem mellesleg, az epizód pont a Star Trek II-nek az előzménye, amit a filmben is elmesélnek? :D

Mentségemre szóljon, hogy csak bemásoltam a cikket, nem én írtam. :D

Igen, most már emlékszem tényleg szerepelt a sorozatban is.

Hozzászólás ideje:
Fekete GMC-t illetve harci feladatkörökben Buggy volt még látható. De hívásra jönnek F-22-esek, Apache-ok és minden ami lő. :D

Épp azt akartam írni, fekete bazinagy autók, helikopáterek és vadászrepülők. Nő vagyok, látszik! :D

Na jó, az Apachet még én is felismerem! :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.