Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Avatar reklám http://www.traileraddict.com/trailer/avata...-spot-coke-zero Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Avatar reklám Ez már elég régi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. ok, bocsásd meg nekem, nem követem figyelemmel az Avatart Csak ma hallottam a rádióban, hogy lehet nyerni Avatarra jegyet a Coke-kal, most rákerestem volna, de nincs sehol sem írva, csak ezt találtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Sikerült hozzájutnom a Terminator Salvation szociális igényeket kielégítő változatához és azt kell, hogy mondjam, második megtekintésre csak még jobban tetszik a film A film második fele mindent visz, főleg a Skynet jelenetek. A hang amúgy überállat, reng minden ahogy kell és veszett mód csikorognak a T-600-os A kövi majd talán a DC-s változa lesz, ha majd valaki összeollózza DVD-re. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Némelyik hang borzalmas, maradok a feliratosnál Nagyon üt még mindig ez az előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Uuuh, ez borzalmas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Haverom is átküldte, azzal, hogy mondjam el a véleményemet a filmről, mert megbízik az ízlésemben Meggyőztem a trailer megnézése előtt, hogy kilométerekre kerülje el a filmet, és a trailer után ezt még meg is erősítettem neki. Mondtam, hogy nézze meg a Pí-t, az milliárdszor jobb film ennél. Amúgy nekem tetszik a szinkronja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Haverom is átküldte, azzal, hogy mondjam el a véleményemet a filmről, mert megbízik az ízlésemben Meggyőztem a trailer megnézése előtt, hogy kilométerekre kerülje el a filmet, és a trailer után ezt még meg is erősítettem neki. Mondtam, hogy nézze meg a Pí-t, az milliárdszor jobb film ennél. Phobos, ezt miről írtad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Phobos, ezt miről írtad?Az Ávátárról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. (szerkesztve) Az Ávátárról Szánalmas vagy. Szerkesztve: 2009. November 19. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. A tábornok/ezredes(nem tudom mi) hangját remélem lecserélik a filmig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Szánalmas vagy.Na.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Nyugi, igaza van, mostanában nincs jó kedvem és tényleg enyhén elintélendő módon írtam a filmről Szóval elnézést kérek Amúgy látta már valaki a Pí-t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Na.... Hát figyelj, mondja, hogy őt teljesen hidegen hagyja a film, azért próbál jópofizni, de pár perccel utána eldicsekszik vele, hogy egy haverjának mennyire lehúzta a filmet, és hogy emiatt mennyire jó srácnak gondolja magát? Erre nincs jobb szó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. (szerkesztve) Hát figyelj, mondja, hogy őt teljesen hidegen hagyja a film, azért próbál jópofizni, de pár perccel utána eldicsekszik vele, hogy egy haverjának mennyire lehúzta a filmet, és hogy emiatt mennyire jó srácnak gondolja magát? Erre nincs jobb szó...Az meg is érdemli, akit ennyivel el lehet tántorítani egy filmtől. Jó srácnak meg abszolút nem gondolta magát emiatt. Ne legyél elvakult már az előtt, hogy tudnád milyen is lesz ez az Avatar. Hatalmasat csalódhatsz. Amúgy én se nézem meg, mert dolgozok, és ezért nem fogok felmenni pestre. Egyébként ha 2D -ben nem üt, akkor megette a fene. Semmit se ér. Szerkesztve: 2009. November 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Jól van, jól van kolmilan, nyugi. Értjük, hogy szíveden viseled az Avatar sorsát, de nem történt tragédia azért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Magyarul valahogy jobban tetszik az előzetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Ez megint annyira ízlés dolga. Pl van aki odavan a 2012-ért, van aki szerint egy darab lócitrom Én 99%-ban úgy vélem, tetszeni fog nekem az Avatar. De biztos lesz, aki lehúzza. De azzal meg nem fogok leállni vitázni! (viszont senkit nem szoktam rá vagy lebeszélni filmről, főleg, ha még nem is láttam!) Legfeljebb elmondom, én miért nézem vagy nem nézem meg az a adott művet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Épp azt akartam írni, fekete bazinagy autók, helikopáterek és vadászrepülők. Nocsak, Oldi is beleerősített. Csak azt hadd kérdezzem meg, az F-22 és az Apache azok autók? Ch15 Mihez bilincselte Sam és Mikhaela Simmons ügynököt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. lámpaoszlophoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Avatar kulisszák mögött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. A tábornok/ezredes(nem tudom mi) hangját remélem lecserélik a filmigSzerintem nagyon jól passzol hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Nocsak, Oldi is beleerősített. Csak azt hadd kérdezzem meg, az F-22 és az Apache azok autók? Ch15 Mihez bilincselte Sam és Mikhaela Simmons ügynököt? Vasúti lámpához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. (szerkesztve) lámpaoszlophoz. Útállak! :D Szerkesztve: 2009. November 19. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Oldie cserélheted le a háttérképedet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Útállak! :DMi van kispatak, lassú a net? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Oldie cserélheted le a háttérképedet Alakul, alakul. Kicsit sötétebb lenne a háttér....az lenne a tökéletes. Azért köszi, jól nézz ki. Per pillanat a TCW-s DVD menűképekből az Y-szárnyúak vannak fent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Ez megint annyira ízlés dolga. Pl van aki odavan a 2012-ért, van aki szerint egy darab lócitrom Én filmet megérzésből választok, vagy a mozipartner kedvéért nézem meg. A véleményeket is el szoktam olvasni itt is, és érdekességképpen a PORT hozzászólásainál is, ez utóbbiakról elmondható, hogy eddig minden megnézett filmnél erősen szóródtak a szuper és a pocsék között, szóval más véleményére csak akkor adok, ha ismerem az ízlését. És ezen módszerek alapján mostanában nagyon nem fogtunk mellé semmivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Már megint Oldi Ch16 Melyik elnök idején alakult a Sector 7? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Mi van kispatak, lassú a net? :D Nincs több palacsinta! Max gyümölcsös! És csak szénsavas üdítő lesz! Grrr ;-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.