Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Sok 3D-s beszámolót olvastam már, de legfeljebb csak egy kis fejfájásra panaszkodtak. Mi a U2-t néztük, az volt eddig az első és egyetlen 3D-s élményem. Nekem nem volt fejfájásom, de kellett némi idő, mire megszoktam - pár perc - a látványt. Avatart tutti megnézem 3D-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Index híreinek kilencven százaléka szenzációhajhász, mondhatni elörömlányosodott az oldal, testvéroldalával az origóval együtt. Kivétel és tisztelet a még normálisabb szerkesztőknek. Le merem fogadni az első fröcsögések ennél a két oldalnál fognak megjeleni a sajtóbemutató után. Nem a filmet kell szídni ha valaki nem bírja a 3D-t, hanem akkor üljön be a 2D-s vetítésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Ha abból indulok ki hogy PC-játékozás közben többször is majdnem találkoztam róka komával valószínűleg én rosszul leszek az Avatar közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Index híreinek kilencven százaléka szenzációhajhász, mondhatni elörömlányosodott az oldal, testvéroldalával az origóval együtt. Kivétel és tisztelet a még normálisabb szerkesztőknek. Le merem fogadni az első fröcsögések ennél a két oldalnál fognak megjeleni a sajtóbemutató után. Nem a filmet kell szídni ha valaki nem bírja a 3D-t, hanem akkor üljön be a 2D-s vetítésre.Az EPIII -ról mind a két oldal csak jókat írt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Eddig egyetlen rajzfilmet (Jégkorszak 3) láttam 3D-ben, a reklámok előtte nagyon jó átvezetést adtak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Az EPIII -ról mind a két oldal csak jókat írt. Abban az időben még normális hírportálok voltak. De most, főleg a filmbemutatók témában kb, a trendiblogosok színvonalán vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Avatar Kedvcsináló Star Wars fanoknak Utolsó fél perc a legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Avatar Kedvcsináló Star Wars fanoknakUtolsó fél perc a legjobb Jar Jar Rulezz!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Ötletes, de sokkal ütősebbet is össze lehetett volna hozni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Egyébként baromi ismerős volt a zene alatta. Nektek nem?Az az "Akkadian Empire" az AudioMachine-től. Talán a hosszabbik Avatar trélerből ismerős mert abban is benne van. Akár itt is meghallgathatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Az EPIII -ról mind a két oldal csak jókat írt. Persze, de egy: az Avatar nem egy harmincéves saga záródarabja, kettő: azóta eltelt majdnem öt év. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Persze, de egy: az Avatar nem egy harmincéves saga záródarabja, kettő: azóta eltelt majdnem öt év.Nem hinném, hogy azért írtak róla jót, mert egy sorozat vége. Inkább azért mert jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. (szerkesztve) Nem hinném, hogy azért írtak róla jót, mert egy sorozat vége. Inkább azért mert jó volt. Az SW már egy jól bejáratott dolog, az Avatar viszont teljesen új, nem lehet kötni semmihez. Erre akartam rávilágítani. Szerkesztve: 2009. November 27. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Az SW már egy jól bejáratott dolog, az Avatar viszont teljesen új, nem lehet kötni semmihez. Erre akartam rávilágítani. Ez igaz. Egyébként jobb ha felkészültök a sok fikázóra. Lesz dögivel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Meglátjuk. Azonban a népvándorlás el fog indulni a klotyó felé kb. a 150 perctől (mint a GYU -nál). Mert a többség olyan h*lye, hogy beül egy hosszú filmre egy marha nagy kólával vagy akármivel A 3D-s teremnél azért neccesebb lesz a népvándorlás a szemüveg miatt. Le kell adni az ajtónál. Szóval jobban teszik, ha kimarad a nagy iszogatunk a film alatt. Ha abból indulok ki hogy PC-játékozás közben többször is majdnem találkoztam róka komával valószínűleg én rosszul leszek az Avatar közben. Ez igen sajnálatos Nekem az eddigi 3D filmek alatt még semmi problémám nem volt, remélem, most sem lesz. Nálam a gyomorforgató élmények csak akkor jönnek, ha én magam vagyok olyan helyzetben tetőtől-talpig (pl. repülő), nem pedig csak a szemem Az EPIII -ról mind a két oldal csak jókat írt. Az már rég volt, azóta elq*rvultak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. (szerkesztve) Jake: Az index mindig is a net legalja volt, mióta létezik.A netes Blikk.A 90 %-a nem igaz, amit ott írnak, meg gondold el, hogy az az idióta b*rom Tóta W is odaírkált.Akkor milyen szintet vársz el?Ha hírek akkor origo, az sokkal normálisabb és nem annyira bulváros. Egy kérdés.Valaki, vagy ismerőse, aki szemüveges volt már 3D moziban?Ha volt akkor mit élt át? Szerkesztve: 2009. November 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Nyugodtan fent lehet hagyni a szeműveget. Az IMAX-os úgyis nagy, bőven aláfér a szeműveged. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Nyugodtan fent lehet hagyni a szeműveget. Az IMAX-os úgyis nagy, bőven aláfér a szeműveged. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Mert nyitott szemmel mászkálnak a nagyvárosokban, tisztában vannak azzal, hogy a népesség növekszik. Én sem látom sokkal fényesebben, de még reménykedek, hogy felébredünk... :D Lehet, hogy majd ez lesz a vége, de én azért abban reménykedem, hogy ez sokkal távolabbi jövő, nem 10-20 év távlata. Sokaknak lesz hányingere úgy is, mert három órán át nem mindenki bírja majd ezt a 3D -s csilli-villit. Jaj, abba még nem is gondoltam bele, hogy lehet, hogy én se fogom bírni a 3D-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Én voltam IMAXba, de nekem betegség miatt nem jött be, de úgy van, ahogy Oldie mondja, elég nagy a szemüveg a rendes szemüveg felé lehet rakni. Az aranyos hostess lányka adja majd a vetítés előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Jake: Az index mindig is a net legalja volt, mióta létezik.A netes Blikk.A 90 %-a nem igaz, amit ott írnak, meg gondold el, hogy az az idióta b*rom Tóta W is odaírkált.Akkor milyen szintet vársz el?Ha hírek akkor origo, az sokkal normálisabb és nem annyira bulváros. Egy kérdés.Valaki, vagy ismerőse, aki szemüveges volt már 3D moziban?Ha volt akkor mit élt át? Tóta W -t csípem. Jókat szokott írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Tóta W -t csípem. Jókat szokott írni. Nekem nagyon unszimpatikus csávó.De hát izlések és pofonok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 27. Az Imax-es dínós filmtől nekem se lett hányingerem, de azért az 45 perces volt és nem is lett valami intenzívre vágva. Cameron-ék meg elrontották az egészet az istenítős szövegekkel. Az emberek csak azért is rá fogják mondani hogy blee, nekem akkor se tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. (szerkesztve) Avatarizáld saját magad. Tölts fel egy képet magadról, és légy te is avatar A lányok választhatnak maguknak Neytiriset is http://www.mcdonalds.de/produkte/avatar.cfm?MiD=0.3 -Klikkelj majd Hochladen -re -Aztán klikk a Mein Foto Hochladen -Ich stimme den szöveghez egy pipát rakj -Nach Bildern suchen a következő lépés -Majd klikk az Absenden utasításra És itt vagyok én mérges na'viként Itt meg vigyorgok Gyerünk ti is próbáljátok ki Szerkesztve: 2009. November 28. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Aranyos cucc, csak az orrot nem csinálja meg Avatarosra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. H*lye ez a program. Berakok egy 7,6 KB-os képet, erre kiírja, hogy túl nagy, csökkentsem 10 KB-ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. H*lye ez a program. Berakok egy 7,6 KB-os képet, erre kiírja, hogy túl nagy, csökkentsem 10 KB-ra. Lehet "nagy volt az arcod rajta" :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Ezt a csávót nagyon bírom, jó dumái vannak. Most épp a Twilight 2-ről mondja meg a tutit: http://www.otherworld.hu/index.php?page=si...cle&id=5021 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 28. A lovak aranyosak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.