Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. (szerkesztve) A szentpétervári kommunisták le akarják tartóztani James Cameront http://hetivalasz.hu/vilag/botrany-loptak-...ztorijat-26590/ Ez nevetséges, miért csak most állnak elő a váddal... bő 1 hónapja nyomják világszerte a mozik... miért csak most? Miért nem azonnal? Sőt... már az előzetesenben is elhangzik a hold neve, az őslakos faj neve, látható az erdős táj, stb... már ennyiből is vádaskodhattak és perelhettek volna jóval a moziba kerülés előtt... miért nem tették? Szerkesztve: 2010. Január 19. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. ez se semmi! http://hvg.hu/vilag/20100119_avatar.aspx Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. A Transformers első részét is jelölték Oscarra (három kategóriában is), szóval vígan a közelébe juthatnak Bocsi, fő kategóriára gondoltam (legjobb film, rendező), nem pedig "csupán" technikaira Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Bocsi, fő kategóriára gondoltam (legjobb film, rendező), nem pedig "csupán" technikaira Hát úgy már mindjárt más a csaj fekvése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Tudom, csak hát megint lehagytam a gondolataim felét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ha valaki esetleg nem járna arrafelé: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/..._magyar_cegnek/ Ez is szép eredmény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. ez se semmi! http://hvg.hu/vilag/20100119_avatar.aspx Nem tudom mi lenne a rosszabb. Ha ilyeneken nem csodálkoznánk, vagy a szavunkat emelnénk fel. :S Amilyen kis bolygó vagyunk, annyi b*romállat él köztünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ne csodálkozzunk, Kínában minden külföldi dolgot (ha sikeres) betiltanak, cenzúráznak. Példa a Wow meg maga az internet. Másik ilyen ország Kuba. Ott azt hiszem máig nem lehet a hétköznapi embereknek internetjük, csak a főbb tisztségviselőknek meg pl. az orvosoknak, akikhez nem csak betegség miatt járnak az emberek, hanem e-mailozni a disszidált rokonokkal. Ez pont így olvastam, azért írtam pont ezt Szóval visszatérve: Kínán én semmit sem csodálkozok, mióta töri órán tanultuk a 89-es diákkiírtást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ne csodálkozzunk, Kínában minden külföldi dolgot (ha sikeres) betiltanak, cenzúráznak. Példa a Wow meg maga az internet.Kínában van internet, csak cenzúrázott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Kínában van internet, csak cenzúrázott.Kínánál nem írtam, hogy nem lenne net. Bár azt sem, hogy cenzúrázott. Arra akarta utalni, hogy a kormány beleszól ezekbe a dolgokba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Dzséjt: Miért reméled, hogy az Avatar nem kapja meg a legjobb filmért és rendezésért járó díjat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Dzséjt: Miért reméled, hogy az Avatar nem kapja meg a legjobb filmért és rendezésért járó díjat?Gondolom mert szerinte nem érdemli meg. De ezt mintha írta volna alább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Gondolom mert szerinte nem érdemli meg. De ezt mintha írta volna alább. De kiváncsi vagyok a miértre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. De kiváncsi vagyok a miértre is.Biztos kimerítő választ fog adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Biztos kimerítő választ fog adni. Remélem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Na én is kíváncsi leszek Dzséjt kimerítő válaszára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Újabb halálos áldozata van a H1N1-nek... akarom mondani az Avatarnak: http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/2010...-on-tajvan.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Újabb halálos áldozata van a H1N1-nek... akarom mondani az Avatarnak:http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/2010...-on-tajvan.html Nem lehetne hanyagolni ezeket a mókás beszólásokat? Van akinek tetszik a film, ezt is figyelembe kellene venni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Elkezdtem nézni a Meglesni és megszeretni című filmet, de 5 perc után kikapcsoltam a TV -t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Elkezdtem nézni a Meglesni és megszeretni című filmet, de 5 perc után kikapcsoltam a TV -t. Pedig emlékeim szerint egyszer meg lehetett nézni. Persze a Francia csók sokkal jobb Meg Ryan-nel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Én a Film+ -on nézzem a Renesszánszt. Piszok jól megcsinálták, igaz már láttam egyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 19. Ugyan voltak már ezek az előzetesek, de mostanra már magyar feliratot is kaptak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Persze a Francia csók sokkal jobb Meg Ryan-nel. Az egy mókás film volt, szerintem a színésznő legjobbja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Tarantino 2009-es kedvenc filmjei: They're apparently in no particular order, but Tarantino says, "My movie aside, I cannot NOT list Avatar at the top." "Avatar," "Star Trek" "Drag Me To Hell" "Funny People" "Zombieland" "Chocolate" (Thai martial arts movie) "Observe & Report" "The Hurt Locker" "Julie And Julia" "Up In The Air" "District 9." Jó kis lista Tarantino Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szombaton megyek kisebb (8 fő) társasággal Toy Story-t nézni moziba Szerintetek ciki lesz, hogy 19-24 évesek is beülnek? :laugh: Na de addig is egy magyar előzetes a 3. részhez, szerintem még magyarul nem volt: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. (szerkesztve) Szombaton megyek kisebb (8 fő) társasággal Toy Story-t nézni moziba Szerintetek ciki lesz, hogy 19-24 évesek is beülnek? :laugh:Egyáltalán nem. Nem csak gyerekeknek szól szerintem. Szerkesztve: 2010. Január 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szerintem egyáltalán nem. Nem csak gyerekeknek szól szerintem. Mindegy, úgy sem hozott volna lázba annyira Viszont az már inkább, hogy ez is 3D-s vetítés lesz, ami egyrészt tök jó, hogy egyre több film 3D-s már, másrészt, én ezeket nem igazán tudom "élvezni" :laugh: (bár orvossal beszélve azt mondta, "javulhat" a sok 3D-s erőltetéstől a szemem, ami hát.... elég érdekes, de fene tudja, mindenesetre, nem sokat veszítek ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Az lenne az igazi megoldás, ha ilyen "balos" szemüvegeket is lehetne kérni, amivel csak a bal szemnek szánt képet lehetne látni, mindkét lencséje ugyanúgy lenne polarizálva. Remélem, értitek, mire gondolok. :laugh: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Szombaton megyek kisebb (8 fő) társasággal Toy Story-t nézni moziba Szerintetek ciki lesz, hogy 19-24 évesek is beülnek? :laugh: Nem ciki, én a Lecsót néztem meg így. Bár haverom feszengett, de mondtam neki, hogy a kicsiket még nem zavarják az olyan hülyeségek, mint a ciki fogalma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 20. (szerkesztve) Nem ciki, én a Lecsót néztem meg így. Bár haverom feszengett, de mondtam neki, hogy a kicsiket még nem zavarják az olyan hülyeségek, mint a ciki fogalma :laugh: Jaja, én is így voltam az Ice Age 3-al, bár akkor egy csajjal mentem megnézni. Igaz, láttam pár 20-24 év körüli srácot, aki bandába verődve nézték meg, le se... Szerkesztve: 2010. Január 20. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.