Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
A szentpétervári kommunisták le akarják tartóztani James Cameront :)

http://hetivalasz.hu/vilag/botrany-loptak-...ztorijat-26590/

Ez nevetséges, miért csak most állnak elő a váddal... bő 1 hónapja nyomják világszerte a mozik... miért csak most? Miért nem azonnal?

Sőt... már az előzetesenben is elhangzik a hold neve, az őslakos faj neve, látható az erdős táj, stb... már ennyiből is vádaskodhattak és perelhettek volna jóval a moziba kerülés előtt... miért nem tették?

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:
A Transformers első részét is jelölték Oscarra (három kategóriában is), szóval vígan a közelébe juthatnak :P

Bocsi, fő kategóriára gondoltam (legjobb film, rendező), nem pedig "csupán" technikaira :)

Hozzászólás ideje:

Ne csodálkozzunk, Kínában minden külföldi dolgot (ha sikeres) betiltanak, cenzúráznak. Példa a Wow meg maga az internet. Másik ilyen ország Kuba. Ott azt hiszem máig nem lehet a hétköznapi embereknek internetjük, csak a főbb tisztségviselőknek meg pl. az orvosoknak, akikhez nem csak betegség miatt járnak az emberek, hanem e-mailozni a disszidált rokonokkal. :P

Ez pont így olvastam, azért írtam pont ezt :D

Szóval visszatérve: Kínán én semmit sem csodálkozok, mióta töri órán tanultuk a 89-es diákkiírtást. :)

Hozzászólás ideje:
Kínában van internet, csak cenzúrázott.
Kínánál nem írtam, hogy nem lenne net. Bár azt sem, hogy cenzúrázott. Arra akarta utalni, hogy a kormány beleszól ezekbe a dolgokba.
Hozzászólás ideje:

Dzséjt: Miért reméled, hogy az Avatar nem kapja meg a legjobb filmért és rendezésért járó díjat?

Hozzászólás ideje:
Gondolom mert szerinte nem érdemli meg. :P De ezt mintha írta volna alább. :P

De kiváncsi vagyok a miértre is.

Hozzászólás ideje:
Elkezdtem nézni a Meglesni és megszeretni című filmet, de 5 perc után kikapcsoltam a TV -t. :P
Pedig emlékeim szerint egyszer meg lehetett nézni. Persze a Francia csók sokkal jobb Meg Ryan-nel. :P
Hozzászólás ideje:

Tarantino 2009-es kedvenc filmjei:

They're apparently in no particular order, but Tarantino says, "My movie aside, I cannot NOT list Avatar at the top."

"Avatar,"

"Star Trek"

"Drag Me To Hell"

"Funny People"

"Zombieland"

"Chocolate" (Thai martial arts movie)

"Observe & Report"

"The Hurt Locker"

"Julie And Julia"

"Up In The Air"

"District 9."

Jó kis lista Tarantino :P

Hozzászólás ideje:

Szombaton megyek kisebb (8 fő) társasággal Toy Story-t nézni moziba :D Szerintetek ciki lesz, hogy 19-24 évesek is beülnek? :laugh:

Na de addig is egy magyar előzetes a 3. részhez, szerintem még magyarul nem volt:

Hozzászólás ideje:
Szombaton megyek kisebb (8 fő) társasággal Toy Story-t nézni moziba :D Szerintetek ciki lesz, hogy 19-24 évesek is beülnek? :laugh:
Egyáltalán nem. Nem csak gyerekeknek szól szerintem. :D

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Szerintem egyáltalán nem. Nem csak gyerekeknek szól szerintem. :D
Mindegy, úgy sem hozott volna lázba annyira :D

Viszont az már inkább, hogy ez is 3D-s vetítés lesz, ami egyrészt tök jó, hogy egyre több film 3D-s már, másrészt, én ezeket nem igazán tudom "élvezni" :laugh: (bár orvossal beszélve azt mondta, "javulhat" a sok 3D-s erőltetéstől a szemem, ami hát.... elég érdekes, de fene tudja, mindenesetre, nem sokat veszítek :P )

Hozzászólás ideje:

Az lenne az igazi megoldás, ha ilyen "balos" szemüvegeket is lehetne kérni, amivel csak a bal szemnek szánt képet lehetne látni, mindkét lencséje ugyanúgy lenne polarizálva. Remélem, értitek, mire gondolok. :laugh:

Hozzászólás ideje:

Nem ciki, én a Lecsót néztem meg így. Bár haverom feszengett, de mondtam neki, hogy a kicsiket még nem zavarják az olyan hülyeségek, mint a ciki fogalma :D

Hozzászólás ideje:
Nem ciki, én a Lecsót néztem meg így. Bár haverom feszengett, de mondtam neki, hogy a kicsiket még nem zavarják az olyan hülyeségek, mint a ciki fogalma :laugh:

Jaja, én is így voltam az Ice Age 3-al, bár akkor egy csajjal mentem megnézni. :D Igaz, láttam pár 20-24 év körüli srácot, aki bandába verődve nézték meg, le se... :D

Szerkesztve: - barnez

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.